• رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف و پزشکیان درخوزستان منصوب شدند

    به گزارش شبکه: طی حکمی از سوی «حمزه صفربیگی»، دبیر ستادهای مردمی قالیباف، «خسرو اباذری» به عنوان رییس ستادهای مردمی این نامزد انتخابات ریاست جمهوری و طی دو حکم دیگر به عنوان عضو شورای سیاست گذاری ستاد مرکزی جمنا کل کشور آقای قالیباف و نماینده ویژه شورای مرکزی جمنا در استان خوزستان منصوب شد.

    رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف و پزشکیان درخوزستان منصوب شدند

    اباذری در جریان رقابت‌های سیزدهمین دوره ریاست جمهوری،ریاست ستاد انتخاباتی مردمی و دبیرکل مجمع ستادها و تشکلهای شهید سید ابراهیم رئیسی در استان خوزستان را بر عهده داشت.

    رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف و پزشکیان درخوزستان منصوب شدند

    همچنین در حکمی دیگر از ستاد مرکزی آقای پزشکیان ،« مسعود صفایی مقدم» به عنوان رییس ستاد مرکزی وی در استان خوزستان منصوب شد.

    صفایی مقدم هم اکنون عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است و ریاست دانشگاه شهید چمران اهواز را در کارنامه خود دارد.

    23

  • سردار شریف: سپاه هیچ جانبداری از نامزدهای انتخابات نمی کند

    سردار شریف: سپاه هیچ جانبداری از نامزدهای انتخابات نمی کند

    سخنگوی سپاه با تاکید بر اینکه سپاه به دنبال مشارکت انبوه، امنیت و سلامت انتخابات است، گفت: سپاه هیچ جانبداری از نامزدهای انتخابات نمی کند.

    به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار «رمضان شریف» سخنگوی سپاه در گفت وگویی، درباره اینکه برخی از کاندیدای انتخابات خود را منتسب به سپاه می دانند، اظهار داشت: این موضوع بارها و بارها توسط فرمانده کل سپاه و نماینده ولی فقیه در سپاه اعلام شده که همه کسانی که از شورای نگهبان تاییدیه حضور در میدان را گرفتند برای سپاه محترم هستند و سپاه نه به نفع آن ها و نه علیه آن ها هیچ کاری صورت نخواهد داد.

    سردار شریف گفت: ما به دنبال مشارکت انبوه، امنیت انتخابات، سلامت انتخابات هستیم و ان شاءالله با بیاناتی که خود نامزدها دارند رقابت هم شکل خواهد گرفت.

    وی گفت: من همین جا اعلام می کنم ضمن اینکه ما هیچ جانبداری از نامزدها نداریم و هر رئیس جمهوری به فضل الهی با رای مردم انتخاب شود، سپاه مثل دولت های قبلی که در این راه امتحان داده و تجربه کردند هم سیاستمداران ما و اداره کنندگان کشور هر دولتی سر کارآمده و رای مردم را داشته سپاه و بسیج برای تحقق اهداف آن ها کمک کردند، از این به بعد هم همین خواهد بود و به فضل الهی از این مرحله هم عبور خواهیم کرد.

  • نگرانی جهانی در مورد اعتیاد به اینترنت

    شبکه/خراسان رضوی نتایج جدید نشان می دهد که نوجوانان معتاد به اینترنت دچار تغییراتی در مغز می شوند که می تواند منجر به رفتارها و تمایلات اعتیادآور بیشتری شود.

    نوجوانانی که با اعتیاد به اینترنت مقابله می کنند با تغییرات قابل توجهی در عملکرد مغز خود مواجه می شوند که می تواند رفتارهای اعتیادآور و چالش های رشدی بیشتری را ایجاد کند.

    نتایج تحقیق اخیر که توسط محققان کالج دانشگاهی لندن انجام شده، تاثیرات عمیق استفاده بیش از حد از اینترنت را بر ذهن های جوان، به ویژه افراد بین 10 تا 19 سال، روشن کرده است.

    این تحقیق یک دهه طولانی، از سال 2013 تا 2023، یافته های 12 مقاله را بررسی کرد که به طور جمعی 237 نوجوان را که به طور رسمی به اعتیاد به اینترنت مبتلا شده بودند، مورد بررسی قرار داد.

    اعتیاد به اینترنت بر عملکرد مغز تاثیر می گذارد

    اعتیاد به اینترنت که با تمایل غیرقابل کنترل به مشارکت آنلاین علیرغم پیامدهای نامطلوب مشخص می شود، می تواند بهزیستی روانی افراد را مختل و در زندگی اجتماعی، تحصیلی و حرفه ای آنها اختلال ایجاد کند.

    کارشناسان متوجه الگوی افزایش و کاهش فعالیت در شبکه حالت پیش فرض شدند که در هنگام استراحت فعال است. نگران کننده تر، کاهش قابل توجهی در اتصال در شبکه کنترل اجرایی وجود داشت که برای تفکر فعال و تصمیم گیری حیاتی است.

    این تغییرات عصبی می تواند به صورت رفتارهای اعتیادآور و کاهش جنبه های مختلف توانایی های شناختی و فیزیکی، ازجمله ظرفیت فکری، هماهنگی، سلامت روانی و رشد کلی ظاهر شود.

    نگرانی جهانی در مورد اعتیاد به اینترنت

    نگرانی جهانی در مورد اعتیاد به اینترنت

    با افزایش دسترسی به تلفن های هوشمند و لپ تاپ ها، اعتیاد به اینترنت یک مسئله رو به رشد در سراسر جهان است. تنها در بریتانیا، افراد هر هفته به طور متوسط بیش از 24 ساعت را آنلاین می گذرانند و بسیاری از آنها به استفاده اجباری خود از اینترنت اذعان دارند.

    علاوه بر این، گزارش آفکام نشان می دهد که بیش از 60 درصد از 50 میلیون کاربر اینترنت بریتانیا، عادت های آنلاین خود را به عنوان تاثیر مخربی بر زندگی شخصی شان می دانند که اغلب باعث تاخیر یا نادیده گرفتن مسئولیت ها می شود.

    درمان ها ممکن است مناطق خاصی از مغز را هدف قرار دهند یا شامل روان درمانی و خانواده درمانی برای مقابله با علائم اساسی اعتیاد به اینترنت باشد.

    علاوه بر این، آموزش والدین در مورد نشانه های وابستگی دیجیتال می تواند به عنوان اقدام پیشگیرانه حیاتی عمل و به آن ها کمک کند زمان استفاده از صفحه نمایش و رفتارهای تکانشی فرزندانشان را به طور موثرتری مدیریت کنند.

    این تحقیق نه تنها تغییرات اساسی مغز ناشی از اعتیاد به اینترنت را روشن می کند، بلکه بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تاثیر آن بر سلامت و رشد نوجوانان تاکید می کند.

    اعتیاد به اینترنت در نوجوانان فراتر از تغییرات عملکرد مغز است و می تواند به شدت بر سلامت روان تاثیر بگذارد و منجر به افزایش اضطراب، افسردگی و انزوای اجتماعی شود.

    نوجوانان ممکن است به دلیل استفاده بیش از حد از صفحه نمایش که در عادات مطالعه و تمرکز اختلال ایجاد می کند، عملکرد تحصیلی ضعیفی داشته باشند. این اعتیاد اغلب الگوهای خواب را مختل می کند و باعث خستگی و مشکل در تمرکز در طول روز می شود.

    سلامت جسمانی نیز با افزایش خطرات چاقی و شرایط مرتبط به دلیل رفتار بی تحرک می تواند آسیب ببیند. علاوه بر این، استفاده بیش از حد از اینترنت می تواند مانع رشد مهارت های اجتماعی ضروری شود و درگیر شدن در تعاملات چهره به چهره را برای نوجوانان دشوارتر می کند.

    آزار و اذیت سایبری و قرار گرفتن در معرض محتوای نامناسب نیز نگرانی های مهمی هستند که به طور بالقوه منجر به ناراحتی عاطفی و درک نادرست واقعیت می شوند.

    به طور کلی، اعتیاد به اینترنت می تواند مجموعه ای از اثرات منفی ایجاد کند که بر رشد و رفاه کامل نوجوان تاثیر می گذارد و نیاز به اقدامات پیشگیرانه برای اطمینان از استفاده متعادل و سالم از اینترنت دارد.

    این تحقیق در مجله PLOS Mental Health منتشر شده است.

    منابع

    sciencedaily.com

    earth.com

    انتهای پیام