• یکی دیگر از مرزبانان حمله گروهک‌های معاند در بانه شهید شد

    یکی دیگر از مرزبانان حمله گروهک‌های معاند در بانه شهید شد

    فرمانده مرزبانی کردستان گفت: استواریکم جلال اعتماد، که ۲ روز قبل بر اثر درگیری با گروهک‌های معاند در مرز هه‌نگه ژال بانه، مجروح شده بود، بامداد امروز شنبه به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

    به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار «محمد عارف سپهری» فرمانده مرزبانی کردستان اظهار داشت: شهید استواریکم «جلال اعتماد» اهل قروه از پرسنل جان بر کف مرزبانی استان، ۲ روز قبل در درگیری با گروهک‌های معاند در نقطه صفر مرزی هنگ ژال مجروح و در بیمارستان بانه بستری شد که بامداد امروز به شهادت رسید.

    وی یادآور شد: استواریکم «جلال اعتماد» متأهل و دارای یک فرزند دختر ۴ ساله است.

    شامگاه چهارشنبه بر اثر تیراندازی گروهک‌های معاند از مواضع نامشخص مستقر در آن سوی نوار مرزی، به سمت مأموران پاسگاه مرزی هنگ ژال بانه، علاوه بر شهادت سرباز وظیفه «فرزین بلیان»، ۲ سرباز وظیفه و یک نیروی کادر نیز مجروح شدند که برای سیر مراحل درمان، به یکی از مراکز درمانی منتقل شدند.

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد

    شبکه/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه گفت: تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

    علی خلیل نژاد ۱۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران پیوست فرهنگی را یکی از الزامات برنامه‌های تدوین شده است مجموعه عنوان کرد.

    وی در خصوص ظرفیت‌های آموزشی و زیرساخت‌های موجود در شهرستان گفت: ۵۲ مدرسه شهری و روستایی، ۵۰۰۴ دانش آموز، بیش از ۵۵۰ پرسنل، ۱۱۳ کلاس درس و ۱۱ مدرسه چندپایه، مهمترین داشته‌های آموزش و پرورش سوادکوه است.

    مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه اظهار کرد: ساماندهی نیروی انسانی، بررسی و حل چالش‌ها، اختصاص یک میلیارد تومان برای مدرسه آیت‌الله خامنه‌ای پل‌سفید و ۵۰۰ میلیون برای مکان دانشگاه پیام نور سابق زیراب، خرید تجهیزات مدارس به میزان چندین برابر مصوب کمیته برنامه ریزی، آسفالت ۶ مدرسه، خرید تجهیزات ورزشی با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، اختصاص امتیاز ۲ مرکز جامع سنجش و آموزش که کد سازمانی گرفته شد و استقرار مدرسه استثنایی تربیت در زیراب نیز بخشی از عملکرد آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

    وی افزود: همچنین تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار به سرانجام رسید.

    خلیل نژاد به تعامل و همکاری خیرین مدرسه‌ساز با اداره آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجمع خیرین مدرسه یار آموزش و پرورش سوادکوه تشکیل شد و ۵۰ مدرسه را با کمک خیرین برای تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی و سیستم نرم افزاری و سخت افزاری برنامه‌ریزی شد.

    مدیر آموزش و پرورش سوادکوه با بیان اینکه این شهرستان هشت معلم شهید و ۲۷ شهید دانش‌آموز دارد، خاطر نشان کرد: همایش ۸۰۰ نفره دختران حاج قاسم و یادواره شهدای معلم و دانش آموز در طرح لاله‌های روشن از مقاومت تا شهادت در همه مدارس با یک شهید شاخص در راستای حرکت در مسیر شهدای معلم و دانش آموز برگزار شد.

    وی در خصوص دفتر خبرگزاری پانا گفت: دفتر خبرگزاری پانا مختص دانش آموزان را در سال گذشته افتتاح کردیم تا دانش آموزان علاقمند به حوزه خبر در این مجموعه فعالیت کنند؛ به همین خاطر۷۰ نفر از دانش آموزان استعدادیابی شدند و کلاس‌های آموزشی و مهارت‌افزایی برای آنان برگزار شد.

    فعال شدن شورای ورزشی آموزش و پرورش شهرستان، برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی با حضور ۱۲۰ دانش‌آموز دختر و ۶۰ دانش آموز پسر، یادواره شهدا و تشییع شهدای خوشنام در ۶ مدرسه و مکان آموزش و پرورش، ثبت نام هزار و ۷۹۰ دانش آموز در پایگاه‌های اوقاف فراغت، برگزاری المپیاد دانش آموزی در ۵۰ مدرسه، انجام دو دوره بازی‌های بومی محلی دانش‌آموزی، کمک به عتبات عالیات و پویش نذر حسینی با استقبال دانش‌آموزان، حضور ۱۲۰ دانش آموز و ۴۰ فرهنگی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، تعامل نزدیک با ادارات و نهادها، مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام که بنیاد برکت و اهدای ۱۳۰ میلیونی مواد دندان پزشکی قرارگاه پیشرفت و بنیاد برکت برای ترمیم دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی از مهمترین رخدادهای آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

    مدیر آموزش و پرورش سوادکوه در پایان از انتخاب ۳ معلم نمونه استانی و ۸ نمونه شهرستانی و منتخب آموزشگاهی با نظر مدیر مدرسه اشاره کرد و گفت: در مقطع ابتدایی مریم فرهادپور، در مقطع متوسطه اول فرحزاد کریمی و در مقطع متوسطه دوم اعظم امیری راه یافته استانی هستند.

    انتهای پیام

  • نظارت بر روند اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام در کردستان افزایش می‌یابد

    به گزارش خبرگزاری شبکه از سنندج، اکبر محمدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه سالجاری در آئین تجلیل از بازنشستگان و ایثارگران این سازمان که با حضور اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان برگزار شد اظهار داشت : تمام تلاش همکاران ما در این سازمان ایجاد رضایت عمومی در جذب اعتبارات و گشایش و تسهیل گری در امور است.

    وی تصریح کرد: گشایش و تسهیلگری در امور راهبرد اصلی ما در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است و خوشبختانه یکایک همکاران در این راستا تمام توان و ظرفیت خود را بکار گرفته‌اند.

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با بیان اینکه با وجود کمبود نیروی انسانی در سازمان نسبت به وظایف و مسئولیت ‌هایی که داریم توانسته‌ایم به نحو احسن عمل کنیم افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است تمام توان و تلاش ما ایجاد بسترهای لازم در راستای تحقق شعار سال است.

    محمدی اضافه کرد: در راستای عملیاتی شدن شعار سال با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف در استان مکاتبات لازم انجام شده و تقسیم وظایف صورت گرفته است.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه فعالیت‌های دیگری هم در حوزه کارشناسی انجام گرفته است گفت: شیوه‌نامه عملیاتی شدن شعار سال به دستگاه‌های مختلف ارسال شده است.
    رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: افزایش تولید و مشارکت مردم در برنامه‌های سازمان مدیریت برنامه‌ریزی به عنوان دو راهبرد اصلی و مطالبه رهبری دنبال می‌شود.

    محمدی با بیان اینکه تولید ثروت و افزایش اشتغال ، رفع تبعیض و تحقق عدالت اجتماعی از اولویت‌های سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان در سال‌جاری است گفت: سیاست‌های کلی اصل ٤٤ قانون اساسی و اقتصاد مقاومتی، تبصره ٢ قانون بودجه سال ١٤٠٣ ، ماده ٢٤ قانون مدیریت خدمات کشور، آئین نامه مولدسازی، قانون تشکیل تعاونی‌ها و …از مباحثی است که به صورت جدی دنبال خواهیم کرد.

    وی با بیان اینکه بازنگری در توزیع اعتبارات هزینه‌ای با تعریف مدلی جدید در استان را از برنامه‌های اولویت‌دار در سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کردستان می دانیم گفت: در سالجاری در کنار این مهم، نظارت بر پروژه‌های عمرانی به صورت ویژه‌تر و میدانی انجام می‌شود.

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان اضافه کرد: سطح نظارت میدانی و عملیاتی بر پروژه‌های نیمه‌تمام افزایش می‌یابد.

    محمدی در پایان خاطر نشان کرد: در حوزه آموزش و پژوهش نیز همکاران این سازمان موظف شده‌اند که یک برنامه مدون و کارشناسی شده در زمینه شعار سال در زمینه ارتقاء سطح دانش مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی تدوین و عملیاتی نمایند.

    گفتنی است در پایان این مراسم از بازنشستگان سال ١٤٠٢ و ایثارگران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.

    46