• دریادار سیاری: ارتش به سازمانی فناورپایه تبدیل شده است

    دریادار سیاری: ارتش به سازمانی فناورپایه تبدیل شده است

    معاون هماهنگ‌کننده ارتش، علم و فناوری را از اساسی‌ترین مؤلفه‌های پیشرفت دانست و گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران به یک سازمان فناورپایه تبدیل شده است.

    به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در آئین کلنگ‌زنی بوستان فناوری و نوآوری گلستان ارتش که با حضور «روح‌الله دهقانی فیروزآبادی» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در منطقه پدافند هوایی شمال تهران برگزار شد، اظهار داشت: توسعه فناوری نیاز کشور و بر اساس منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) یک امر اجتناب‌ناپذیر است.

    کشورمان بدون گام برداشتن در جاده گسترش علم، دانش و فناوری امکان ندارد به نقطه مطلوب برسد

    امیر دریادار سیاری افزود: پایداری و تحکیم استقلال این کشور همانند دوران دفاع مقدس نیازمند حضور جوانان نخبه‌ای است که با تلاش‌های ارزشمند خود در راستای رفع نیازمندی‌های این مرز و بوم و تولیدات داخلی، صادقانه تلاش می‌کنند.

    معاون هماهنگ‌کننده ارتش علم و فناوری را از اساسی‌ترین نیاز‌ها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور و یکی از محور‌های مهم در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب دانست و گفت: امروز نیرو‌های مسلح با محوریت وزارت دفاع به عنوان یک سازمان پژوهش‌محور و از ارکان تولید قدرت دفاعی کشور در راستای جامه عمل پوشاندن به منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) عمل می‌کنند.

    وی با بیان اینکه کشور ما بدون گام برداشتن در جاده گسترش علم، دانش و فناوری امکان ندارد به نقطه مطلوب برسد، تأکید کرد: امیدوارم با بهره‌برداری از این بوستان علمی و با تکیه بر توانمندی دانشمندان متعهد و متخصص داخلی به قدرت بازدارنده در تراز نظام تبدیل شویم و به نقطه مطلوب و اثرگذار در معادلات نظامی و سیاسی در سطح منطقه و فرامنطقه دست یابیم.

    دریادار سیاری خاطرنشان کرد: آگاهی و واقف بودن به مسائل علم و فناوری، ارتش جمهوری اسلامی ایران را به یک سازمان فناورپایه تبدیل کرده و امید است که در این مسیر حرکت رو به رشدی داشته باشیم.

    به گزارش آنا، بوستان فناوری و نوآوری گلستان ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینی به مساحت شش هکتار در منطقه تهرانسر ساخته و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

  • ۲ واحد صنعتی دانش‌بنیان و فناور بانوان کارآفرین در چناران به بهره‌برداری رسید

    شبکه/خراسان رضوی آیین بهره‌برداری از دو واحد صنعتی دانش‌بنیان و فناور بانوان کارآفرین با حضور معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در شهرک صنعتی چناران برگزار و از یک واحد صنعتی در حال توسعه که تمام آن توسط یک بانوی ایرانی مدیریت و راهبری می‌شود، بازدید شد.

    انسیه خزعلی ۲۵ خرداد در این مراسم اظهار کرد: سیدالشهدای خدمت «شهید رئیسی» همیشه بر استفاده از تولیدات ایران تأکید داشتند و می‌فرمودند که وقتی جنسی را تولید داخل داریم به هیچ وجه نباید واردات آن را مجوز داد و به وزرا دستور پشتیبانی کامل از تولیدات داخل را تأکید می‌کردند.

    وی افزود: این واحدها شامل تولیدکننده انواع تشک ابر و پارچه‌های رومبلی، واحد دانش‌بنیان تولیدی انواع رنگ و پوشش‌های محافظتی و واحد تولیدکننده انواع نخ و منسوجات بافت بودند.

    خزعلی در این برنامه، از نزدیک در جریان مهمترین توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و همچنین مسائل و مشکلات این واحدها قرار گرفت و برای رفع برخی موانع راهکارها و دستورات لازم را صادر کرد.

    معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اضافه کرد: در فاصله دو سال که از بازدید اول و دوم من از برخی از واحدها بود تحول چشمگیری را شاهد هستیم توسعه واحدهایی که در گذشته بازدید کرده بودم قابل تحسین است و همین‌طور احیای واحدهای تعطیل شده و افزایش واحدهای موجود بسیار جای شکرگزاری دارد و نشان دهنده به ثمر نشستن تلاش‌های دولت سیزدهم است.

    وی در انتها ضمن ابراز خرسندی از حضور در مراسم بازگشایی و توسعه واحدهای تولیدکننده و کارآفرین بانوی استان خراسان رضوی، تصریح کرد: از اهم موضوعات طرح شده در بازدید از واحدهای تولیدی بانوان کارآفرین درخواست تأمین سرمایه در گردش و مجوزهای لازم برای توسعه کسب و کارهای ایجاد شده بود که امیدوارم با تدابیر مسئولین استانی شاهد رفع موانع و عملیاتی شدن طرح‌های تولیدی با مدیریت زنان صنعتگر باشیم.

    تشکیل کارگروه حمایت و رفع موانع بانوان کارآفرینان برای اولین بار در کشور

    جعفر فرشچی طوسی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی در ادامه گفت: کارگروه حمایت از بانوان کارآفرین خراسان رضوی در راستای رفع مشکلات بانوان تولیدکننده برای اولین بار در کشور تشکیل شد.

    وی بیان کرد: تعداد قراردادهای مربوط به زمین واگذار شده به بانوان کارآفرین خراسان رضوی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تاکنون ۴۰۹ مورد با مساحت ۱۵۴ هکتار بوده است که آنان در این زمین‌ها ۱۶۷ واحد صنعتی را ایجاد کرده‌اند.

    فرشچی طوسی عنوان کرد: بانوان کارآفرین استان از ابتدای انقلاب تاکنون با استقرار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و راه‌اندازی واحدهای تولیدی برای ۳۴۹۰ نفر شغل ایجاد کرده‌اند که حدود ۱۵ درصد آن طی بیش از یک دهه گذشته انجام شده است.

    انتهای پیام

  • افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    به گزارش خبرگزاری شبکه از سنندج، مرادی کارشناسی طرح کشت هیدروپونیک توت فرنگی، طرح شاخص در دست اقدام شهرستان سنندج را شامل گلخانه آقای نقشبندی با سطح کل ۱.۶ هکتار عنوان و بیان کرد: در حال حاضر ۴۰۰۰ متر مربع در فاز اول احداث شده است.

    مرادی نوع محصول این طرح را کشت هیدروپونیک توت فرنگی ذکر کرد و گفت: در حال حاضر اشتغال زایی این طرح ۲۲ نفر به صورت مستقیم است.

    وی هزینه خود اجرایی را حدود ۱۰ میلیارد تومان برشمرد و افزود: جهت تکمیل طرح به مبلغ ۲۶۰میلیارد ریال از محل اعتبارات تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۱ به بانک کشاورزی معرفی شده است.

    کارشناسی طرح کشت هیدروپونیک توت فرنگی، خاطرنشان کرد: میزان تولید سالانه توت فرنگی در این گلخانه حدود ۲۰۰ تن است.

    وضعیت گلخانه های استان کردستان: مساحت کل گلخانه های استان ۴۸ هکتار با میزان کل تولیدات ۸ هزار و ۶۷۲ تن انواع محصولات سبزی و صیفی، توت فرنگی و همچنین ۷۰۰ هزار گل شاخه بریده و گیاهان آپارتمانی است.

    مجتمع های گلخانه ای استان کردستان دارای شش شهرک گلخانه ای است که دو مجتمع موجود در سنندج، مجتمع گلخانه ای باباریز در سطح ۳.۴ هکتار و مجتمع چناره با سطح ۲.۵هکتار است.

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج

    افتتاح کشت هیدروپونیک توت فرنگی در مجتمع گلخانه ای باباریز سنندج