برترین های کسب و کارعمومی

معرفی بهترین مرکز ساخت پای مصنوعی

بسیاری از افرادی که دچار قطع پا از ناحیه بالا یا زیر زانو می شوند می توانند با بهره وری از قابلیت های ، به عنوان جایگزینی برای اندام از دست رفته، به روند معمول زندگی خود برگردند. ما در اینجا قصد داریم بهترین پروتز پا در ایران را به شما معرفی کنیم. مناسب ترین پروتز پا، موردی است که براساس شرایط و نیازهای شخصی بیمار، طراحی و ساخته شود و با کیفیت بالای خود تضمین کننده راحتی و بهبود عملکرد بیمار باشد.انتخاب پای مصنوعی متناسب با نیازها و اهداف شخصی، کاری پیچیده است که باید توسط متخصص این زمینه انجام شود. فرد متخصص به لطف تحصیلات، تجربه و دانش بیومکانیکی خود، موردی را انتخاب می کند که به شما در بهتر انجام دادن فعالیت های روزانه و رفع نیازها کمک کند و به بهترین وجه، نتیجه مناسب را برای شما رقم بزند. شناخت اصول ، یک روش کمک به شما برای پیدا کردن بهترین مرکز ارائه خدمات پروتز پا خواهد بود.

👨‍⚕️ با کلینیک امین طب، ما به شما کمک می‌کنیم تا با پای مصنوعی‌ با طراحی دقیق و کیفیت بالا، به زندگی عادی خود بازگردید. ما به شما وعده می‌دهیم که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و تجربه پزشکان ماهر، هیچ فرقی بین عضو مصنوعی و طبیعی حس نخواهید کرد.
🔬 با ما تماس بگیرید تا از جدیدترین تکنولوژی‌ها در زمینه دست‌های مصنوعی بهره‌مند شوید. امروز به امید یک زندگی بهتر با کلینیک امین طب.
📞 تماس با ما: ۸۸۸۸۰۰۲۶ – ۰۲۱
کلینیک امین طب – به دنیایی از فرصت‌های جدید و امید بپیوندید.

جنس پروتز پا و مواد سازنده پای مصنوعی را سطح فعالیت فرد تعیین می کند. چوب، پلاستیک و فوم معمولاً برای افراد با سطح فعالیت پایین تر انتخاب می شود. پاهای فیبر کربن سبک، نیازهای عملکردی افراد فعال را برآورده می کنند، زیرا آنها برای جذب ضربه و بازده انرژی ساخته شده اند. همچنین پاهای مصنوعی برای تقلید از پای انسان، در سطح فعالیت خاصی طراحی می شوند. برای افراد با فعالیت کم، پای مصنوعی به منظور ایجاد ثبات و تعادل خواهد بود. برای کسانی که فعالیت بیشتری دارند، یک پای مصنوعی باید بتواند عمل راه رفتن را مانند پای طبیعی تقلید کند.

برخی از پاهای مصنوعی با عملکرد تقلید از مچ پا، طراحی می شوند و حرکت در چندین جهت را فراهم می کنند. قابلیت چند محوری، این امکان را به پا می دهد تا با حرکت در همه جهات، به راحتی با سطوح مختلف سازگار شود. این نوع حرکت برای راه رفتن راحت و مطمئن در زمین ناهموار لازم است تا پا بتواند از پس عبور از موانع برآید. جدا از تمام معیارهای انتخاب فنی، هنگام انتخاب پای مصنوعی، باید نیازهای شخصی، وضعیت زندگی و اهداف فرد، مانند تمایل به شرکت در فعالیت های ورزشی یا توانایی عبور از مسیرهای دشوار، در نظر گرفته شود. این موارد از اهمیت زیادی برخوردار هستند، چرا که پای مصنوعی باید مانند عضوی از بدن قابل استفاده باشد.

بهترین پروتز پا در ایران چه ویژگی هایی دارد

یک پروتز پای مناسب، برای هر فرد دارای ویژگی های متفاوتی است که با توجه به انتظارات شخص تعیین می گردد. برخی از فعالیت هایی که ممکن است دریافت کننده خواهان انجام آن ها باشد عبارتست از:

  • راه رفتن یا دویدن
  • شرکت در ورزش هایی مانند اسکی، شنا یا دوچرخه سواری
  • انجام کار، بازی یا فعالیت های دیگر

انجام فعالیت روزانه

در این مطلب قصد داریم شما را در یافتن بهترین مراکز ارتوپدی و کلینیک ساخت پروتز پای مصنوعی، راهنمایی نماییم. هنگامی که فرد به علت مادرزادی، حادثه، بیماری و موارد دیگر پای خود را از دست داده باشد، دچار معلولیت دائم از ناحیه پا می شود و جهت پرداختن به کارهای روتین و عادی روزانه نیاز به دارد. پا یکی از مهم ترین اندام های حرکتی بوده و علاوه بر آن وظیفه تحمل وزن بدن فرد را به عهده دارد، بنابراین پروتز پا یکی از مهم ترین پروتزها می باشد. بیمار با مراجعه به مراکز ساخت پروتز پای مصنوعی و همچنین در نظر گرفتن یک سری نکات و مهم و حیاتی، اقدام به انتخاب مناسب ترین پروتز خواهد کرد. در مراکز ارتوپدی با بررسی وضعیت جسمانی فرد توسط پزشک متخصص، روند سفارش، ساخت و تعمیر پروتز پای مصنوعی انجام می گیرد.

در کلینیک ساخت پروتز پا چه خدماتی ارائه می شود

در مراکز ارتوپدی پروتزهای مصنوعی برای افرادی که به علت های متفاوت دارای معلولیت دائم شده اند، طراحی و ساخته می شود تا جایگزین اندام از دست رفته شده و به فرد آموزش کار با آن را داده می شود تا بتواند به فعالیت روزانه بپردازد. مراکز ارتوپدی به منظور هدف ها و خدمات ویژه ای تاسیس شده اند. در ادامه به یک سری از مهم ترین خدمات ارائه شده در مراکز ارتوپدی خواهیم پرداخت.

  1. معاینه، ارزیابی و صحبت با بیماران برای تعیین نیازهای آنها
  2. ارزیابی بیومکانیکال در صورت نیاز
  3. اسکن دو بعدی و سه بعدی پا در صورت نیاز
  4. اندازه گیری یا معاینه بخشی از بدن بیمار که قرار است اندام مصنوعی روی آن نصب گردد
  5. طراحی و ساخت دستگاه های ارتوپدی، ارتز، پروتز
  6. انتخاب مواد مورد استفاده برای ساخت دستگاه ارتوپدی یا پروتز
  7. آموزش بیماران در مورد نحوه استفاده و مراقبت از دپروتز های خود
  8. تنظیم، تعمیر و جایگزینی دستگاه های پروتز و ارتوپدی
  9. تغییر تنظیمات دستگاه ها برای راحتی بیشتر، قرارگیری مناسب تر و ظاهری بهتر
  10. نگه داری سابقه و مستندات در پرونده های بیماران

نکات مهم جهت خرید پای مصنوعی

در ادامه به بررسی نکات مهم جهت تهیه مناسب ترین پروتز پای مصنوعی بر اساس نیازهای بیمار می پردازیم:

  • نوع عضو قطع شده در فرد ( بالای زانو یا زیر زانو)
  • دلیل قطع عضو (بیماری، مادرزادی، حادثه و موارد دیگر)
  • سن بیمار دارای معلولیت دائم ار ناحیه پا
  • میزان فعالیت حرکتی فرد
  • مدت ماندگاری پروتز پای مصنوعی ( بین یک تا 5 سال)
  • نوع پروتز ساخته شده (مکانیکی که توسط قدرت بدن و الکتریکی که توسط ارسالی از عضو باقی مانده و عصب های آن کار می کنند، سیلیکونی که شبیه به عضو باقی مانده ساخته شده و بدون حرکت می باشد)
  • عملکرد پروتز (انعطاف پذیری بالا، توزیع وزن در کل بدن، ذخیره انرژی و برگشت آن در زمان راه رفتن، جلوگیری از ایجاد فشار در عضو قطع شده، دوام بالا در برابر شکستگی، ماندگاری طولانی مدت، بدون ایجاد درد در ناحیه متصل شده به پا)
  • میزان بافت باقی مانده
  • وزن افراد دارای نقص عضو در ناحیه پا (تحمل وزن بدن توسط پروتز پا)
  • هزینه مورد نظر جهت ساخت، سفارش و تعمیر پروتز
  • عدم محدودیت حرکتی و فعالیتی پروتز پای مصنوعی برای افراد
  • مراجعه به توانبخشی و ارتوپدی به صورت مداوم پس از جایگذاری پروتز پای مصنوعی
  • مشکل عادت کردن بیمار به پروتز پا
  • پیشرفت فناوری پروتزهای پا و تولید پروتز با قابلیت به روز

ساخت انواع پروتز پای مصنوعی (بالای زانو زیر زانو مچ پا)

زمانی که بیمار به مرکز ساخت پروتز پای مصنوعی مراجعه می کند، پس از اندازه گیری های لازم و قالب گیری از عضو باقی مانده اقدام به ساخت پروتز موقت برای فرد می کنند. پروتز موقت تا هنگام تغییر شکل عضو باقی مانده و عادت کردن به پروتز استفاده می شود. پس از آن فرد با مراجعه به مرکز ارتوپدی با قالب گیری از عضو باقی مانده شکل گیری شده اقدام به تهیه پروتز دائم پای مصنوعی می کند.

ساخت پروتز مصنوعی برای اعضای مختلف پاها از جمله پنجه، زانو، زیر زانو، کف پا و بالای زانو امکان پذیر است که بر اساس وزن، سن، هزینه مورد نظر، نوع پوست باقی مانده و موارد دیگر بیمار طراحی و ساخته می شود. در ادامه به شرح ساخت انواع پروتز پای مصنوعی می پردازیم.

کف پا و انگشت ها (مچ پا به پایین)

در ادامه با انواع متفاوت پروتز کف پا و انگشت ها از لحاظ مکانیزم ساختار آشنا خواهیم شد.

  • پروتزهای اصلی پایین تنه، پنجه پا با مچ ثابت و پاشنه
  • پایه خارجی، پنجه یا مچ تک محور
  • پنجه با پایه منعطف و مچ یا پنجه چند محوره
  • سیستم پنجه خمیده، پنجه ذخیره کننده انرژی، پنجه یا مچ چند محوری، واکنش پویا (دینامیک) یا سیستم خمیدگی در هنگام راه رفتن

مرجع: youtube

دکمه بازگشت به بالا