محرک صعود بازار طلای جهانی چیست؟

محرک صعود بازار طلای جهانی چیست؟

بازار طلا در 1750 دلار در هر اونس ثابت ماند، اما تحلیلگران به سرمایه گذاران هشدار می دهند که به این زودی ها انتظار حرکت شدیدی را نداشته باشند، زیرا به شدت به محرک های جدید برای بالا بردن قیمت این فلز گرانبها نیاز است.

به گزارش شبکه، تحلیلگران کالایی اعلام کردند که سیاست پولی تهاجمی فدرال رزرو همچنان مهمترین عامل برای بازارهای طلا است. اگرچه بانک مرکزی ایالات متحده وعده داده بود که می تواند سرعت افزایش نرخ بهره را در دسامبر کاهش دهد، اما سرمایه گذاران هنوز تمایلی به ورود به بازار ندارند.

نیکلاس فراپل، مدیر کل جهانی ABC Bullion در استرالیا، افزود که افزایش قیمت طلا از ابتدای ماه جاری عمدتاً کوتاه مدت بوده است زیرا سرمایه گذاران طلا را برای محافظت از معاملات کوتاه مدت خریداری کرده اند. وی افزود: سرمایه گذاران نیز محصولاتی با پشتوانه طلا خریداری نمی کنند. او گفت که این حرکت صعودی در شرایط فعلی بعید است ادامه یابد.

خریداران بی انگیزه هستند و علاوه بر این، پیام فدرال رزرو این است که نرخ های بهره برای مدت طولانی تری بالاتر خواهند ماند که به دلار و نرخ های بهره کمک می کند، در حالی که به نظر می رسد طلا مسیر کندتر و طولانی تری را در پیش گرفته است.

بازارها انتظار دارند که فدرال رزرو در ماه آینده سرعت افزایش نرخ بهره خود را به 50 واحد کاهش دهد، اما برخی تحلیلگران می گویند که برای نشان دادن هرگونه تغییر به بازار خیلی زود است. تحلیلگران کالا در TD Securities انتظار دارند که اظهارات جنگ طلبانه پاول با پیشرفت حرکت صعودی آن بر طلا تاثیر بگذارد.

انتظار می رود که برنامه شلوغ داده های اقتصادی همراه با اظهارات پاول، نوسانات را در هفته آینده به بازار بیافزاید. اقتصاددانان گفتند داده های اشتغال هفته آینده می تواند بر انتظارات بازار از سیاست پولی فدرال رزرو تأثیر بگذارد.

اقتصاددانان پیش بینی می کنند که در ماه نوامبر حدود 200 هزار شغل ایجاد شود. Avery Shenfeld، اقتصاددان ارشد CIBC، گفت: “رشد مشاغل بسیار بیشتر از کاهشی است که ما انتظار داریم.”

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران همچنین گفتند در صورت تضعیف دلار آمریکا، طلا می تواند به بالای 1800 دلار در هر اونس بازگردد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا