برترین های کسب و کارعمومی

علت خنک نکردن کولر گازی

با گرم شدن روز افزون هوا در تابستان قرارگرفتن در این دمای بالا  برای همه افراد تقریباً غیرقابل تحمل است. آفتاب تابستان سوزان تر از همیشه می تابد و لازم است برای مقابله با این گرما به سراغ کولر رفته و به دنبال یک دمای مطلوب و خنک بهاری باشیم. یکی از بدترین اتفاقاتی که ممکن است در این زمان رخ دهد، سرد نبودن باد اسپلیت است. برای یافتن علت خنک نکردن کولر گازی، روش‌هایی وجود دارند که با رفع آن‌ها می‌توان دوباره آن هوای خنک و مطلوب را از کولر دریافت کرد. البته در برخی موارد دلیل سرد نکردن اسپیلت و کولر گازی مواردی هستند که به بخش فنی و تکنیکی این دستگاه‌ها مربوط می‌شوند و برای برطرف کردن آنها حتماً  به تجربه و تخصص افراد ماهر در این زمینه نیاز دارید. در ادامه این مقاله به بررسی علت خنک نکردن کولر گازی می‌پردازیم که دانستن آنها به شما در تشخیص بهتر ایرادهای دستگاه کمک می کند.

از کار افتادن فن یا موتور فن

کولرهای گازی و اسپیلت دیواری دارای دو فن کندانسور و فن کمپرسور می‌باشند که نقش کاهش دمای اجزای سیستم دستگاه را بر عهده دارند. در صورت بروز قطعی سیم و ایردات دیگر در این بخش، با تعویض آنها می‌توان نسبت به رفع مشکل سرد نکردن کولر گازی اقدام نمود.

تنظیم اشتباه و خرابی ترموستات

یکی از دلایل رایج خنک نکردن کولر گازی را می‌توان در تنظیمات اشتباه ترموستات جستجو کرد. در هنگام بروز این مشکل ابتدا باید دمای کولر را چند درجه پایین تر از دمای هوای اتاق تنظیم کرده و نحوه کار کردن کولر را بررسی کنید. همچنین حواستان باید به روشن شدن فن بیرونی و کمپرسیور باشد. اگر مشکل از ترموستات باشد، دستگاه کار می‌کند اما باد سرد نمی‌دهد.

کثیفی و گرفتگی فیلتر هوا یکی از دلایل سرد نکردن اسپیلت

به طور کلی باد خنکی که از دریچه کولر گازی به سمت بیرون راه می یابد، از فیلترهای جدا کننده رد می‌شود. این فیلتر‌های هوا در داخل پنل درونی و بیرونی کولر قرار گرفته‌اند. در طول مدت زمان خاصی ممکن است گرد و غبار و ذرات ریزی که درون هوا پراکنده هستند توسط این فیلتر‌های هوا جذب شده و روی آنها تجمیع پیدا کنند. در این صورت دلیل خنک نکردن کولر گازی می‌تواند کثیف شدن فیلتر هوا باشد که به سادگی می‌توان این مشکل را رفع کرد. اگر در شهرهای آلوده مانند تهران و سایر کلان شهرها زندگی می‌کنید یا به علت شرجی بودن هوا مجبور به استفاده مداوم از کولر گازی هستید، بهتر است ماهیانه فیلترهای هوا را بررسی نمایید.

بیشتر بخوانید:

از کار افتادن خازن (سنسور دما)

سنسور دمایی و کولر گازی دمای محیط را تشخیص داده و با توجه به میزان دمای تنظیم شده به کمپرسور دستور روشن یا خاموش شدن را می‌دهد. کولر برای استارت و راه اندازی کمپرسور نیز به خازن احتیاج دارد. به همین جهت در صورت بروز ایراد در هر کدام از سنسور و خازن های کولر گازی، ممکن است باعث بروز جریان هوای گرم خروجی از آن شود. توصیه می کنیم اول ظاهر خازن‌ها را به دقت بررسی کنید تا ببینید آسیب دیده‌اند یا خیر.

بعضی اوقات ممکن است از نظر ظاهری خازن سالم بوده ولی در عمل از کار افتاده باشد. در این شرایط لازم است که خازن را با ولتاژ مستقیم تست کنید. عمده ترین دلایل خرابی قطعات لوازم خانگی تغییر ولتاژ برق ساختمان است؛ به همین جهت بهتر است آنها را به محافظ برق مجهز کنید.

مشکل در برد اصلی یا برد فرمان

در کولرهای گازی و اسپیلت، برد اصلی یا برد فرمان اجزای مهم و حیاتی این دستگاه‌ها محسوب می‌شوند که همانند مغز انسان فرمان‌هایی را به بخش‌های مختلف ارسال می‌کنند. در این حالت اگر هرگونه ایرادی در برد اصلی رخ دهد که به تبع آن فن، کمپرسور و کندانسور دستگاه دچار اختلال گردد، می‌توان شاهد عبور جریان باد گرم از کولر به سمت بیرون بود. به طور معمول تعمیر کردن برد مقوله دشواری است که علاوه بر دانش فنی نیاز به تجربه و مهارت بالا در این زمینه دارد. به همین دلیل بسیاری از افراد تعمیرکار و متخصص در زمان بروز مشکل در برد اصلی اقدام به تعویض آن میکنند که این کار هزینه بالایی نیز به همراه دارد.

از کار افتادگی کمپرسور یا موتور

موتور و کمپرسور کولر گازی از مهمترین اجزای این دستگاه محسوب می‌شوند که در صورت بروز هرگونه اشکال در عملکرد آنها ممکن است باعث سرد نبودن باد خروجی از کولر شود. با انجام تست سلامت کمپرسور توسط افراد فنی و خبره می‌توان از سلامت این بخش مطمئن شد. همچنین میتوانید از یک تعمیرکار ماهر کمک بگیرید یا کمپرسور را بررسی کرده و عیب یابی نماید.

بیشتر بخوانید:

گرفتگی مسیر گاز در لوله ها مشکل سرد نکردن کولر گازی

در برخی موارد مشکل سرد نکردن کولر گازی را می‌توان در انسداد و گرفتگی مسیر گاز از جمله شیرها، لوله مویی و شلنگ ‌ها بررسی کرد. در صورتی که لوله به طور کامل کیپ شده باشد ممکن است باعث بروز یخ زدگی و پرتاب باد گرم به سمت بیرون شود که با مراجعه به یک تعمیرکار ماهر و شستشوی مدار کولر میتوانید این مشکل را رفع کنید.

کثیفی یا خرابی کندانسور

در سیستم داخلی کولر گازی بخشی به اسم کندانسور وجود دارد که باعث می‌شود گرمای داخل لوله‌ها به جریان هوای بیرون منتقل شده و باعث خنک شدن مبرد داخل لوله‌ها شود. گاهی پیش می‌آید که علت خنک نکردن کولر گازی به معیوب بودن کندانسور مربوط می‌شود. همچنین اگر انتقال حرارت از نبرد به هوا به طور صحیح انجام نگیرد، گاز موجود سرد نشده و در سیستم سرمایش دستگاه اشکال ایجاد می‌کند.اگر کندانسور خراب یا کثیف شد برای عیب یابی آن کافیست با یک تعمیرکار تماس گرفته و مشکل را رفع نمایید.

کمبود و نشتی گاز مبرد علت خنک نکردن کولر گازی

گاز کولر گازی که به آن مبرد نیز گفته می‌شود نقش اساسی در سیستم سرمایش این دستگاه‌ها دارد. به این صورت که با تغییرات دمایی این گاز، باعث سرد شدن کولر گازی و خنک شدن می‌شود. اگر این گاز نشت کند یا میزان آن کاهش یابد، باعث کم شدن خنکی باد می‌شود. معمولاً نشت گاز از دید افراد مخفی می‌ماند و ممکن است یک نشتی کوچک در سیستم به مرور زمان موجب کم شدن گاز موجود شود. در حقیقت از جمله دلیل سرد نکردن اسپیلت و کولر گازی کمبود گاز مبرد است که با شارژ کردن آن می‌توان مشکل باد گرم کولر را رفع کرد. نکته مهمی که باید در این مرحله به یاد داشته باشید این است که فرآیند عیب یابی دستگاه کولر گازی باید توسط متخصصین انجام شود و پس از تشخیص به دنبال علت نشتی و رفع آن باشید.

مستهلک شدن و عمر بالای اسپلیت

تمامی لوازم خانگی پس از مدتی دچار استهلاک و از کار افتادگی خواهند شد. البته مدت زمان بروز این اتفاق به نحوه استفاده و سرویس به موقع آنها بستگی دارد. کولر گازی و اسپلیت نیز مانند سایر وسایل خانگی در اثر گذشت زمان مستهلک شده و کارایی خود را از دست می‌دهند. بنابراین اصلا جای تعجبی نیست که کولر گازی و اسپیلت شما بعد از ۱۰ سال عملکرد روزهای اولیه را نداشته باشد.
یکی از مهمترین کارها برای افزایش طول عمر دستگاه، کاربری صحیح و تعمیر به موقع آنها می‌باشد. شما می‌توانید به صورت سالیانه نسبت به سرویس کولر اقدام نموده تا با رفع ایرادات جزیی موجب طول عمر بیشتر آنها شوید.

اگر هم نیاز به خرید دستگاه جدی دارید می توانید برای از کارشناسان مشاوره بگیرید.

بالا بودن دمای محیط

در برخی موارد ممکن است دلیل خنک نکردن کولر گازی اصلا به سیستم داخلی مرتبط نباشد. به عنوان مثال در فصول گرم مانند تابستان آنقدر دمای هوا افزایش می‌یابد که کولر گازی نمی‌تواند از پس خنک کردن دمای محیط بربیاید و این تغییرات شدید دمایی بر عملکرد سرمایشی آن تاثیر منفی می‌گذارد. در این شرایط توصیه می‌شود تا در اولین فرصت نسبت به که برندی معتبر در این زمینه است، اقدام نمایید. زیرا اگر از یک کولر تمام وقت استفاده کنید و اصطلاحاً به آن استراحت ندهید، احتمال اینکه موتور آن بسوزد بسیار زیاد است.

علت خنک نکردن کولر گازی نو چیست؟

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که کولر گازی نو خریداری کرده‌اید اما متأسفانه آنطور که باید هوای محیط را خنک نمی‌کند. در این شرایط باید قدرت موتور کولر خود را چک کنید تا ببیند با متراژ محیط همخوانی دارد یا خیر. خوب است بدانید که هر کولر دارای قدرت تعیین شده‌ای می‌باشد که مطابق بر آن می‌تواند فضای مشخصی را خنک کند. در واقع علت پرسش فروشنده درباره مساحت و ارتقای محیط مورد نظر هنگام فروش کولر گازی نیز همین مسئله است.

اگر کولر گازی خریداری شده مناسب با فضای محیط نباشد ممکن است با مشکل سرد نکردن کولر گازی مواجه شوید. در این هنگام تنها راهکار، تعویض کولر یا جدید دیگر برای آن محیط است. پس بهتر است قبل از اقدام به خرید هر برندی از کولر، قدرت موتور آن را با دقت بررسی کرده و متناسب با متراژ محیط آن را خریداری کنید‌.

برای خنکی بیشتر کولر گازی چند نکته مهم را همیشه به یاد داشته باشید:

  1. نسبت به تعمیر دوره‌ای کولر گازی توجه ویژه داشته باشید.
  2. بخش کندانسور دستگاه همیشه باید تمیز باشد و شستشو شود.
  3. در فصل گرما، به صورت ماهیانه کولر گازی خود را بررسی نمایید.
  4. پیش از خرید کولر گازی حتما به متراژ محیط مورد نظر توجه داشته باشید.
  5. قبل از اقدام جهت رفع مشکل خنک نکردن کولر گازی حتما با کارشناسان مربوطه مشورت نمایید و خودسرانه عمل نکنید. چرا کولر گازی خنک نمی‌کند؟ این مشکل به نوع کولر گازی شما یا برند آن بستگی ندارد. در واقع علت خنک نکردن کولر گازی اسپلیت، دوتیکه، دیواری، پنجره ای، ایستاده یا پرتابل کاملا یکسان است و ما در این مقاله دلیل سرد نشدن اسپلیت سامسونگ، ال جی، گری، اجنرال، جنرال، تراست و … را ذکر می‌کنیم.

علت خنک نکردن کولر گازی چیست؟

با توجه به ، بخش‌های مختلف این سیستم با همکاری یکدیگر نهایتا یک هدف مشخص یعنی خنک کردن محیط و پرتاب باد سرد از پنل داخلی را دنبال می‌کنند. بنابراین در صورتی که به دنبال علت خنک نکردن اسپلیت، پنجره‌ای و ایستاده هستید، لازم است در هر یک از اجزای مختلف سیستم کولر گازی به دنبال ایراد و خرابی باشید.

اینکار به داشتن دانش تخصصی در رابطه با نحوه کار قطعات و اجزای کولر، تجربه سرویس و و مهارت کافی برای انجام آن نیازمند است.

در ادامه به بیان مواردی در خصوص علت خنک نکردن کولر گازی، پنجره ای و ایستاده می‌پردازیم تا صرف نظر از برند دستگاهتان، خودتان قادر به برطرف کردن مشکل «چرا کولر گازی خنک نمی‌کند» باشید.

از مهم‌ترین دلایل باد گرم کولر گازی و خنک نکردن آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تنظیمات نادرست ترموستات
  2. تمیز نبودن کندانسور
  3. انسداد فیلترهوای کولر گازی
  4. کمبود یا نشت گاز خنک کننده
  5. ظرفیت نامناسب کولر گازی نسبت به محیط
  6. وجود نقص فنی در موتور کولر گازی
  7. کارکرد نامناسب فن یا موتور فن
  8. وجود مشکل در برد اصلی کولر گازی
  9. معیوب بودن سنسور دما
  10. نصب پنل خارجی در مکان نامناسب
  11. استهلاک ناشی از عمر بالای کولرگازی
  12. گرفتگی لوله‌ها

رفع مشکل گرم بودن باد کولر گازی

در ادامه به بررسی علت خنک نکردن کولر گازی و نحوه رفع این مشکل پرداخته‌ایم.

  1. تنظیمات ترموستات کولر گازی را بررسی کنید

تنظیمات نادرست ترموستات یکی از دلایل رایج برای خنک نکردن کولر گازی به شمار می‌رود. در این مواقع ابتدا دمای کولر را روی مقادیر متفاوتی، در 5 تا 6 درجه پایین‌تر از دمای اتاق تنظیم کنید و عملکرد دستگاه را بررسی کنید.

همچنین به روشن شدن کمپرسور و فن بیرونی دقت داشته باشید. در صورتی که ایراد از ترموستات باشد، باید برای تعمیر یا تعویض این قطعه اقدام کنید.

  1. کندانسور کولر گازی را تمیز کنید

کندانسور بخشی از سیستم کولر گازی است که وظیفه انتقال گرمای مبرد درون لوله‌ها به هوای محیط بیرونی را دارد و موجب خنک شدن مبرد درون لوله‌ها می‌شود.

در صورتی که کندانسور معیوب باشد، یا انتقال حرارت از مبرد به هوا به درستی انجام نشود، گاز موجود خنک نشده و در سیکل سرمایش کولر گازی اختلال به وجود می‌آید.

بنابراین می‌تواند علت سرد نکردن کولر گازی پنجره‌ای، اسپلیت و ایستاده شما باشد.

اگر کندانسور ایراد داشته باشد، راه حل تماس با تعمیرکار کولر گازی جهت عیب یابی و تعمیر کندانسور است. در بسیاری از مواقع دلیل خنک نکردن اسپلیت به کثیف بودن کویل‌های کندانسور و تجمع گرد و خاک و آلودگی روی آنها مربوط می‌شود.

در این حالت تمیز کردن کندانسور می‌تواند مشکل باد گرم کولر گازی شما را حل کند.

تعمیر تخصصی کولر گازی خود را به کاراباما بسپارید ثبت سفارش 24 ساعته در 7 روز هفته

  1. فیلتر هوای کولرگازی را از نظر انسداد و گرفتگی بررسی کنید

به مرور زمان ذرات گرد و خاک و آلودگی‌های موجود در هوا توسط فیلترها جذب شده و روی آنها جمع می‌شوند. اگر تجمع آلودگی زیاد باشد، می‌تواند سبب گرفتگی مسیر باد شود.

این مورد یکی از دلایل خنک نکردن کولر گازی است که به راحتی برطرف می‌شود. اگر علت خنک نکردن کولر گازی انسداد و کثیفی فیلترهوا باشد، باید برای شستشو یا تعویض آنها اقدام کنید.

  1. میزان گاز مبرد را بررسی کنید

مبرد یا گاز کولر گازی تاثیر بسیار مهمی در عملکرد سیستم دارد. از طریق تغییرات دمایی همین گاز، عملکرد سرمایشی و خنک سازی کولر گازی اتفاق می‌افتد.

بنابراین نشت گاز یا کمبود گاز کولر گازی سریعا در کاهش میزان خنکی باد کولر خود را نشان می‌دهد. به طور معمول در بسیاری از مواقع نشت گاز کولر از دید شما پنهان می‌ماند.

ممکن است نشتی کوچکی در سیستم وجود داشته باشد که در طی مدت زمان طولانی‌تری گاز موجود را به مرور کم کند. در هر صورت، یکی از رایج‌ترین موارد علت خنک نکردن کولر گازی کمبود مبرد است که از طریق قابل رفع است.

توجه داشته باشید که ابتدا سیستم کولر گازی را باید عیب یابی کرده و پس از تشخیص کمبود گاز به دنبال نشتی سیستم و رفع نشتی آن باشید. سپس مراحل وکیوم کردن و شارژ را ادامه دهید.

علائمی همچون و زمان طولانی کارکرد دستگاه، در کنار کم شدن خنکی باد کولر گازی، می تواند در تشخیص اولیه کمبود مبرد به شما کمک کند.

  1. ظرفیت کولر گازی را بر اساس اندازه محیط انتخاب کنید

معمولا اشتباهی که افراد در انتخاب ظرفیت کم کولر گازی برای خنک سازی خانه خود انجام می‌دهند، علت گرم بودن باد کولر گازی است.

در این حالت دستگاه قادر به رساندن دمای محیط به دمای تنظیم شده نبوده و دستگاه به صورت یکسره در حال کار خواهد بود.

لذا نه تنها مشکل سرد نشدن اتاق توسط کولر وجود دارد، بلکه پس از مدتی به دلیل فشار زیاد روی کمپرسور، خرابی و از کار افتادن کولر گازی نیز دور از انتظار نخواهد بود.

  1. از سالم بودن موتور یا کمپرسور مطمئن شوید

کمپرسور یا موتور کولر گازی بخش مهمی از سیستم است که در صورتی که در سلامت کامل نباشد، بدون شک در کارکرد دستگاه مشکل ایجاد کرده و می‌تواند دلیل این باشد که چرا کولر گازی باد خنک نمی‌زند.

بررسی کمپرسور را می‌توان از طریق انجام تست سلامت کمپرسور پیگیری کرد. توصیه می شود برای حتما از یک تکنسین متخصص راهنمایی بگیرید.

  1. فن یا موتور فن کولر گازی را بررسی کنید

فن کندانسور و فن کمپرسور برای کاهش دمای این اجزاء از سیستم کولر گازی حیاتی به شمار می‌روند و امکان خرابی در فن و موتور فن، یکی دیگر از دلایل سرد نکردن کولر گازی است.

قطعی سیم‌های فن یا ایرادات دیگر این بخش می‌تواند علت باد گرم کولر گازی را توجیه کند. راه حل‌های موجود برای برطرف کردن این مشکل را در مقاله با شما در میان گذاشته‌ایم.

  1. برد اصلی کولر گازی را بررسی کنید

برد اصلی کولر گازی یا برد فرمان را می‌توان مغز سیستم در نظر گرفت. تمامی سیگنال‌ها به اجزای مختلف کولر گازی از این بخش صادر می‌شود.

بنابراین در صورتی که سیگنال کمپرسور، کندانسور، فن یا هر قسمت دیگری از سیستم به دلیل ایراد برد دچار اختلال شود، می‌توان نتیجه آن را در پرتاب باد گرم از کولر گازی دید.

برای بررسی برد و عیب یابی دقیق توصیه می‌شود از یک تکنسین کمک بگیرید.

  1. سنسور دما و خازن کولرگازی را بررسی کنید

با تشخیص دمای محیط و مقایسه آن با میزان دمای تنظیم شده، به کمپرسور فرمان روشن یا خاموش شدن می‌دهد.

خازن کولر نیز در راه اندازی و استارت کمپرسور کاربرد حیاتی دارد. لذا خرابی و ایراد در هر یک از قطعات سنسور و خازن کولر گازی، می‌تواند علت خنک نکردن کولر گازی شما باشد.

  1. پنل خارجی کولر گازی را در محل مناسب نصب کنید

یکی از نکاتی که می‌تواند علت خنک نکردن اسپلیت شما باشد و از آن غافل شوید، محل نصب پنل بیرونی کولر گازی است.

در صورتی که کندانسور و کمپرسور کولر در معرض تابش مستقیم آفتاب برای مدت طولانی قرار بگیرد، دمای آنها افزایش یافته و در ادامه مشکل گرم شدن باد کولر گازی را بوجود می‌آورند.

برای همین استفاده از سایبان در شرایطی که وضعیت ایجاب می‌کند، لازم است. همچنین باید دقت کنید که جریان هوا در اطراف پنل خارجی به خوبی برقرار باشد.

  1. از سرویس کولر گازی غافل نشوید

هر ساله حدود 5 تا 7 درصد عملکرد کولر گازی بر اثر استهلاک افت کرده و از بین می‌رود. به این ترتیب هیچ جای تعجبی ندارد که کولر گازی شما پس از 10 سال کار در شرایط تقریبا سخت و دمای بالا، مثل سابق قدرت خنک کردن محیط را نداشته باشد.

یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه، نگهداری صحیح و سرویس کولر گازی به صورت دوره‌ای و سالانه است تا ماکزیمم عملکرد کولر حفظ شده و ایرادات جزئی آن رفع شود.

  1. مسیر گاز را از نظر انسداد و گرفتگی بررسی کنید

علاوه بر نشت و کمبود گاز مبرد، گرفتگی و انسداد در مسیر گاز، از جمله شیرها، شیلنگ‌ها، لوله مویی و لوله مسی رفت و برگشت کولر، می‌تواند علت خنک نکردن کولر گازی باشد.

در این حالت کیپ شدن لوله معمولا با علائمی همچون یخ زدن لوله‌ها نیز همراه است. در این مواقع که به کمک یک تکنسین ماهر هم نیاز دارید، شستشوی مدار کولر با ازت راه حل مناسبی برای رفع مشکل پرتاب باد گرم کولر گازی است.

در مواقعی که موفق به عیب یابی آن نشدید پیشنهاد ما: خدمات تخصصی و فوری کاراباما امکان ثبت سفارش در 7 روز هفته (7 صبح تا 12 شب)

کلام پایانی

در این مقاله در رابطه با مشکل خنک نکردن کولر گازی و اینکه چرا کولر گازی باد گرم می‌زند، صحبت کردیم و 12 علت احتمالی برای این مشکل را به همراه راه حل‌های رفع هر یک بیان کردیم.

اگر کولر گازی خنک نمی‌کند و باد گرم می‌زند، دستگاه را خاموش کرده و به دنبال علت سرد نشدن باد کولر باشید و در صورتی که خودتان قادر به رفع مشکل نبودید، حتما از متخصص کمک بگیرید.

سوالات متداول

تمیز نبودن ترموستات، نصب کولر گازی در محل نامناسب، وجود مشکل در برد اصلی، کمبود گاز مبرد و … برخی از دلایل باد گرم کولر گازی است.

به مرور زمان ذرات گرد و خاک و آلودگی‌های موجود در هوا توسط فیلترها جذب شده و روی آنها جمع می‌شوند. اگر تجمع آلودگی زیاد باشد، می‌تواند سبب گرفتگی مسیر باد شود.

یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه، نگهداری صحیح و سرویس کولر گازی به صورت دوره‌ای و سالانه است تا ماکزیمم عملکرد کولر حفظ شده و ایراداتدیدگاه و تجربیات شما برای ما ارزشمند است!

شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله علت خنک نکردن کولر گازی به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.

چرا کولر گازی باد خنک نمی زند؟ علت خنک نکردن کولر گازی چیست؟ این ها از جمله سوالاتی هستند که بسیاری از کاربران به هنگام استفاده از کولرگازی و خنک نکردن دستگاه با آن مواجه می شوند و به دنبال رفع آن هستند. در برخی مواقع ممکن است کولرگازی های مختلف محیط را به خوبی خنک نکنند که علت بروز این مشکل می تواند متفاوت باشد. از جمله این دلایل می توان به کثیفی فیلتر، خرابی کمپرسور، ایراد در فن، عدم سرویس دستگاه و … اشاره کرد. از این رو اگر به دنبال یافتن علت سرما ندادن کولر گازی هستید، لازم است هریک از این عوامل را به دقت بررسی و رفع عیب نمایید. در این مقاله متخصصین آی پی امداد به بررسی علت سرد نکردن اسپیلت و ارائه راهکارهای رفع مشکل و جلوگیری از بروز آن برای شما پرداخته اند. در ادامه با ما همراه باشید.

کاربران گرامی؛ سوالات خود را در زمینه علت خنک نکردن کولرگازی، در انتهای صفحه پرسش نمایید تا کارشناسان به صورت آنلاین پاسخگوی شما عزیزان باشند.

خلاصه ای از علت سرما ندادن کولر گازی در یک نگاه

خنک نکردن کولرگازی می تواند یک مشکل بسیار آزاردهنده بخصوص در روزهای گرم تابستان باشد. از این رو بررسی علت سرد نکردن اسپیلت در این مواقع و رفع آن می تواند بسیار ضروری باشد. در این بخش به دلایلی که منجر به بروز این مشکل در کولرگازی می شوند، می پردازیم تا بتوانید به راحتی ایراد دستگاه خود را عیب یابی نمایید.

سوال علت مشکل
علت کم شدن سرمای کولر گازی قدیمی
  1. خرابی کمپرسور
  2. عدم سرویس دستگاه
  3. انسداد فیلترها
  4. کمبود یا اتمام گاز
  5. ایراد در ورودی و خروجی هوا
  6. معیوب شدن سنسور
  7. خرابی رله اورلود
  8. خرابی فن یا موتور فن
  9. طول عمر زیاد
علت خنک نکردن کولر گازی جدید
  1. محل قرارگیری نامناسب کندانسور
  2. انتخاب ظرفیت نامناسب دستگاه
  3. کثیفی فیلتر اواپراتور
  4. گرفتگی کویل های کندانسور
  5. معیوب بودن خازن
  6. نشتی و کمبود گاز
علت سرد نکردن کولر گازی پنجره ای
  • ایراد در ترموستات
  • خرابی خازن
  • معیوب شدن رله اورلود
  • گرفتگی شبکه ها

سیستم سرمایش کولرگازی چگونه عمل می کند؟

در ابتدای امر بررسی علت خنک نکردن کولر گازی، ابتدا بهتر است با فرآیند سرماسازی کولرگازی خود آشنایی پیدا کنید تا بتوانید راحت تر علت بروز این مشکل در دستگاه خود را بیابید. در ادامه به صورت کامل این عملیات را برای شما شرح داده ایم:

  • مبرد گازی درون کمپرسور پس از فشرده شدن به سمت کندانسور می رود و در آنجا گرمای خود را از دست داده و به مایع تبدیل می گردد.
  • سپس مایع یاد شده از قسمت کندانسور و از بخش شیر انبساط عبور نموده و افت فشار شدیدی پیدا خواهد کرد.
  • تحت تاثیر این افت فشار، مایع حالت دوگانه (گاز و مایع) به خود گرفته و به سمت ورودی اواپراتور می رود.
  • در اواپراتور این مایع دوگانه تحت تاثیر عواملی چون دمای محیط و تبخیر مجددا به گاز تبدیل شده و سرمای خود را به سیم پیچ های اواپراتور منتقل می کند.
  • هوای گرم محیط که از طریق پنل داخلی وارد کولرگازی می شود، پس از عبور از سیم پیچ های اواپراتور سرد شده و از بخش دیگر به درون محیط منتقل می شود.
  • مبردی که درون اواپراتور تبخیر شده است، مجددا توسط کمپرسور مکش پیدا کرده و این عملیات تکرار می گردد.

چرا کولر گازی سرد نمیکنه؟

کولرگازی یکی از سیستم های سرمایشی پرطرفدار میان کاربران است که ممکن است در برخی مواقع کارکرد درستی نداشته باشد. یکی از مشکلات رایج این دستگاه مربوط به خنک نکردن کولر گازی و خروج باد گرم از آن می باشد. به طور کلی کولرگازی مورد استفاده توسط کاربران ممکن است از نوع قدیمی، جدید و یا حتی مدل های پنجره ای باشد که علت سرما ندادن کولر گازی در هریک از این مدل ها می تواند متفاوت باشد. در برخی مواقع ممکن است کولرگازی قدیمی به دلیل عدم سرویس، خرابی کمپرسور، عمر زیاد دستگاه، کثیفی فیلترها و … عملیات خنک سازی را به درستی انجام ندهد.

عمده ترین دلایلی که می توان برای علت سرد نکردن اسپیلت های جدید نام برد، می تواند مربوط به ظرفیت و محل نامناسب کندانسور، اتمام گاز، کثیفی کندانسور و … باشد. چنانچه از کولرگازی پنجره ای برخوردار هستید نیز بهتر است به هنگام مواجهه با این مشکل به بررسی ترموستات، خازن، کثیفی شبکه ها و سایر عوامل مرتبط بپردازید. در صورتی که کولر گازی باد سرد نمیزند، باید هریک از عواملی که در ادامه به شرح آنها می پردازیم را بررسی کنید.

9 علت سرد نکردن کولر گازی قدیمی

اگر کولر گازی را مدت زمان زیادی است که خریداری کرده اید و به دنبال علت سرد نکردن کولر گازی هستید، در این بخش علت بروز این مشکل در کولرگازی های قدیمی را برای شما شرح داده ایم. از عمده ترین دلیل خنک نکردن کولر گازی که می تواند در خنک نکردن کولر های گازی با عمر کاری چند ساله نقش داشته باشد، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. عدم سرویس کولر گازی
  2. مسدود شدن فیلتر اسپیلت
  3. خرابی یا سوختن فن یا موتور فن کولر گازی
  4. اتمام و یا کمبود گاز در سیستم کولر گازی
  5. کار نکردن کمپرسور کولر گازی
  6. خرابی ورودی و یا خروجی های هوای کولر گازی
  7. مشکلات
  8. ایراد در سنسور دیفراست دستگاه
  9. عمر زیاد کولرگازی

در ادامه این بخش هریک از این موراد ذکر شده را به طور کامل شرح داده ایم.

عدم سرویس منظم دستگاه

یکی از مهمترین مواردی که جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل نظیر سرد نکردن کولر گازی باید نسبت به انجام منظم آن اقدام نمود، سرویس کولرگازی می باشد.

  • عدم سرویس به موقع کولرگازی یکی از عواملی است که موجب می شود تا دستگاه شما بازدهی کمتری داشته و به خوبی محیط را خنک نکند.
  • به طور کلی سرویس کولرگازی شامل تمیز کردن کویل ها، شستشوی فیلترها، بررسی لوله های مسی و … است که عدم انجام آنها در طولانی مدت می تواند دستگاه شما را با مشکلاتی مواجه نماید.

مسدود شدن فیلتر کولر گازی

در برخی مواقع علت سرما ندادن کولر گازی قدیمی مربوط به کثیفی زیاد و انسداد فیلترهای آن است.

  • از جمله بخش های مهم دستگاه است که کار تهویه هوای محیط را انجام می دهد.
  • این فیلترها هوای محیط را به بیرون منتقل کرده و سپس آن را توسط کندانسور به داخلی انتقال می دهند.
  • چنانچه هوا مملوء از آلودگی و گرد و غبار باشد، به مرور این آلودگی ها بر روی فیلتر جمع شده و موجب مسدود شدن آن می شوند.
  • در اثر بروز این مشکل و عدم گردش صحیح هوا، محیط نیز به خوبی خنک نخواهد شد که نیاز به شستشوی فیلترها یا تعویض آنها می باشد.

خرابی یا سوختگی فن یا موتور فن

از دسته قطعات حیاتی دستگاه به شمار می آیند که بروز هرگونه خرابی در فن و یا موتور آن می توانید از دیگر دلایل خنک نکردن کولر گازی قدیمی باشد. در برخی مواقع ممکن است سیم های فن قطع شده و دیگر بخش های این قطعه با مشکل مواجه شود که نیاز به بررسی و عیب یابی دقیق دارد.

اتمام و یا کمبود گاز کولر گازی

به طور کلی مبرد یا گاز کولرگازی در عملکرد صحیح سیستم دستگاه تاثیر بسیار مهمی دارد؛ زیرا با تغییرات دمایی گاز است که امکان ایجاد سرما توسط کولرگازی فراهم می شود.

  • بروز هرگونه نشتی و یا کم شدن گاز دستگاه می تواند در کاهش میزان خنکی باد کولرگازی تاثیرگذار باشد.
  • دقت داشته باشید که نشتی کولرگازی در بسیاری از مواقع ممکن به دلیل کوچکی از دید شما پنهان باشد که همین مسئله منجر به کم شدن گاز دستگاه می شود که با نشت یابی و شارژ گاز قابل رفع می باشد.

کار نکردن کمپرسور

کمپرسور یا موتور کولرگازی که به عنوان قلب دستگاه شناخته می شود، مهمترین و اصلی ترین قطعات کولرگازی است که در صورت از کار افتادگی، می تواند مشکلات زیادی را برای دستگاه ایجاد نماید.

  • با خراب شدن کمپرسور کولرگازی، گاز پمپاژ نمیشود و دستگاه قادر به خنک کردن محیط نخواهد بود و در صورت عدم رفع مشکل این قطعه، دستگاه در کوتاه ترین زمان از کار خواهد افتاد.
  • بررسی اینکه کمپرسور ایراد دارد یا خیر، از طریق صورت می گیرد.

خرابی ورودی و یا خروجی های هوا کولر گازی

یکی دیگر از دلایل خنک نکردن کولر گازی این است که دستگاه کار می کند اما ورودی و خروجی های هوای آن دچار ایراد یا انسداد شده است.

  • در این شرایط کولرگازی به صورت مداوم کار می کند، اما هیچگونه باد خنکی ایجاد نخواهد کرد.
  • برای بررسی و عیب یابی این مشکل باید ورودی و خروجی های دستگاه خود را به دقت بررسی نمایید تا دچار خرابی یا انسداد نشده باشد.

معیوب شدن اورلود

در برخی مواقع که کولرگازی قادر به خنک کردن محیط و ایجاد سرمای مطلوب نباشد، ایراد ار اورلود کولرگازی است.

  • اورلود قطعه ای است که در صورت داغ شدن زیاد سیم پیچ کمپرسور، مسیر جریان اصلی کمپرسور را قطع می کند.
  • به دنبال بروز مشکل در این قطعه، کمپرسور کارکرد درستی نداشته و در نتیجه نمی تواند اقدام به کار کردن و ایجاد باد خنک نماید.

ایراد در سنسور علت سرما ندادن کولر گازی

سنسور دمای کولرگازی با مقایسه دمای محیط و میزان دمای تنظیم شده برای کمپرسور اقدام به صدور فرمان جهت روشن یا خاموش شدن کمپرسور می نماید. در صورتی که این قطعه دچار خرابی یا از کار افتادگی شود، نمی تواند وظایف خود را به درستی انجام دهد که همین مسئله علت خنک نکردن اسپیلت خواهد بود.

عمر زیاد دستگاه دلیل سرد نکردن کولر گازی

کولرهای گازی امروزی کارایی و قابلیت های بیشتری نسبت به مدل های قدیمی تر دارند و هر روز نیز بر قابلیت و توان انها افزوده می شود.

  • گذر عمر در کولر های گازی درست همانند سایر تجهیزات و وسایل دیگر باعث افت توان و کیفیت آنها می شود.
  • کولرهای گازی با عمر حدود 20 ساله بالغ بر 40 درصد و نزدیک با نیمی از قدرت خود را از دست می دهند و این در صورتی است که به خوبی کار نگهداری و تعمیرات کولر گازی انجام شده باشد.

6 دلیل خنک نکردن کولر گازی جدید

چنانچه کولر گازی را تازه خریده اید و یا نسبت به سلامت تجهیزات و قطعات کولر گازی اطمینان یافته اید، اما همچنان کولر گازی باد سرد نمی زند و به دنبال علت خنک نکردن کولر گازی هستید، مشکلات مرسوم در این زمینه را می توان به صورت زیر نام برد:

  1. محل نامناسب قرار گرفتن کندانسور
  2. انتخاب ظرفیت نامناسب نسبت به مکان
  3. گرفتگی کویل کندانسور
  4. کثیفی فیلترهای اواپراتور
  5. مشکلات گاز
  6. ایراد در خازن

در ادامه مقاله به شرح کامل 6 علت خنک نکردن کولر گازی می پردازیم.

محل نامناسب قرارگیری کندانسور

کولر های گازی برای اینکه به خوبی بتوانند هوای خنک اتاق شما را تامین کنند، از یک کمپرسور استفاده می کنند.

  • این کمپرسور در کولرهای گازی معمولی در پنل خارجی دستگاه و در کولرهای پنجره ای در قسمت بیرونی دستگاه تعبیه می شوند.
  • در اغلب ساعات روز نور خورشید به صورت مستقیم بر روی کمپرسور می تابد که باعث می شود که باد کولر خنکی مناسبی نداشته باشد.
  • بنابراین زمانی که محیط گرم تر باشد، باد خروجی کولر هم گرم تر و در زمانی که محیط خنک تر باشد، باد کولر خنک تر می شود.
  • در مقاله علت خنک نکردن کولر گازی توصیه می کنیم همواره به یاد داشته باشید که گرم شدن و ضعیف شدن کمپرسور به راحی کولر را آسیب پذیر می کند.
  • تابش نور خورشید به صورت مستقیم به کمپرسور نه تنها باعث فشار زیاد به این قطعه برای تامین سرمایش لازم می شود، بلکه برق مصرفی دستگاه را نیز بسیار زیاد می کند.

اغلب کولرهای گازی در دمای بین 46 تا 48 یا کار خود را متوقف می کنند و یا به کلی روند نزولی دارند.

  • کمپرسورهای کولر گازی اگر در چنین وضعیتی قرار داشته باشند طبیعتا نمی توانند به خوبی کار کنند و باد خنک نمی زنند.
  • بهتر است برای آنها سایبان تهیه شود و یا در صورتی که تازه در حال نصب کولر گازی هستید، حتما در منطقه ای که سایه بیشتری دارد، آن را نصب کنید.

ظرفیت نامناسب کولر گازی

مشکل اصلی برخی از افراد این است که کولر گازی را تنها با توجه به میزان بودجه خود انتخاب می کنند و نه با توجه به میزان خنک کنندگی و یا ظرفیت کولر گازی. اما انتظار دارند که به همان میزان که اتاق کوچک تر خنک می شود، این کولرها بتوانند در محیط های بزرگتر هم همان کارایی را داشته باشند. بنابراین باید در هنگام خرید دستگاه برای جلوگیری از احتیاج پیدا کردن به یافتن علت سرد نکردن کولر گازی باید پارامترهای مختلفی را در نظر گرفت:

  • ظرفیت باد کولر
  • میزان گرمای محیط
  • تعداد کولر های گازی محیط
  • فعالیت و تعداد نفراتی که در یک محیط کار می کنند.

با در نظر گرفتن این پارامترها و برخی دیگر از موضوعات می توانید کولر گازی را در بهترین حالت و متناسب با نیاز خود خریداری نمایید.

گرفتگی در کویل کندانسور

در صورتی که کویل های کندانسور با گذشت زمان از هرگونه گرد و خاک و آلودگی تمیز نشوند، منجر به بروز مشکل خنک نکردن کولر گازی خواهند شد.

  • درون کندانسور کولرگازی که شامل بخش بیرونی دستگاه می باشد، به مرور زمان گرد و غبار جمع می شود.
  • گرد و غبار موجود در کویل های کندانسور کولرگازی باعث مشکل در سیستم خنک کننده می شود.
  • برای رفع مشکل دستگاه خود باید به تمیز کردن کویل کندانسور بپردازید.
  • توجه داشته باشید که تمیز نگه داشتن کویل کندانسور بسیار مهم است.

 کثیف شدن فیلترهای اواپراتور

به طور کلی جریان هوا و باد خنکی که از دریچه کولر گازی به سمت شما پرتاب می شود، در دو مرحله از فیلترهای اواپراتور عبور می کند.

  • این فیلترهای هوا را می توان در درون پنل داخلی کولر و در پنل بیرونی جستجو کرد.
  • به مرور زمان ذرات گرد و خاک و آلودگی های موجود در هوا توسط فیلترها جذب شده و بر روی آنها جمع می شوند.
  • در صورتی که تجمع آلودگی زیاد باشد، می تواند سبب گرفتگی مسیر باد شود.
  • یکی از رایج ترین دلایل خنک نکردن کولر گازی، کثیف بودن فیلترهای اواپراتور است که باید تمیز شوند.

مشکل گاز در مدار

مشکل گاز در مدار نیز در بساری از مواقع باعث عدم سرد شدن کولرگازی می شود:

  • اگر مدار کولرگازی کیپ شده باشد، دستگاه شما برودت لازم را نخواهد داشت.
  • اگر مدار گاز نشتی داشته باشد، باز هم سرمای مطلوبی در کولرگازی نخواهید داشت.
  • برای رفع مشکل خنک نکردن کولر گازی، به بررسی مشکل نشتی در اتصالات، شیرها و لوله ها بپردازید.
  • کف صابون را به قسمت های ذکر شده بمالید، اگر حباب مشاهده کردید، بدانید که نشتی گاز دارد و ابتدا باید نشت یابی و سپس طبق استاندارد شارژگاز شود.
  • برای رفع مشکل کیپ شدن هم باید مدار را با ازت شستشو دهید.

خراب شدن خازن کمپرسور

خرابی خازن از دیگر عوامل تاثیرگذار بر روی سرد نکردن محیط توسط کولرگازی می باشد که باید به دقت بررسی گردد.

  • اگر خازن کمپرسور به هر دلیلی آسیب ببیند، کولرگازی سرمای خود را از دست می دهد.
  • چنانچه خازن معیوب باشد، کمپرسور استارت نمی زند.
  • در نتیجه خرابی خازن باعث عدم کارکرد صحیح کمپرسور می شود.

4 علت خنک نکردن کولر گازی پنجره ای

در صورتی که کولرگازی پنجره ای شما به درستی هوا را خنک نمی کند، دلایل عمده ای وجود دارد که باید هریک از دلایل خنک نکردن کولر گازی پنجره ای خود را به دقت عیب یابی و بررسی نمایید. از این رو در این بخش عوامل تاثیرگذار در بروز این مشکل را برای شما بیان خواهیم کرد:

  1. ایراد در ترموستات دستگاه
  2. خراب شدن خازن کولرگازی
  3. معیوب شدن رله اورلود
  4. گرفتگی شبکه های کولرگازی

ایراد در ترموستات

ترموستات یکی از قطعات کولرگازی پنجره ای است که جهت تشخیص دمای دستگاه استفاده می شود و وجود آن برای کارکرد دستگاه ضروری است. عدم تنظیمات ترموستات می تواند موجب اختلال در دمای باد خروجی شود.

  • در این شرایط باید ابتدا دمای کولرگازی خود را روی 5 الی 6 درجه پایین تر از دمای محیط خود تنظیم نمایید و سپس عملکرد آن را بررسی کنید.
  • همچنین باید روشن بودن کمپرسور و فن بیرونی را نیز بررسی نمایید.
  • چنانچه ایراد از ترموستات دستگاه باشد، دستگاه باد سر ایجاد نخواهد کرد.

خراب شدن خازن

خازن کولرگازی نقش بسیار مهمی در عملکرد این دستگاه دارد و به استارت اولیه و راه اندازی کمپرسور آن کمک می نماید. در صورت بروز هرگونه خرابی و مشکل دستور روشن شدن به کمپرسور صادر نشده و در نهایت عدم خنک سازی محیط خواهد شد. همچنین اگر این قطعه مشکلی داشته باشد، دستور اشتباه به کمپرسور داده و علت خنک نکردن کولر گازی پنجره ای و … می‌شود.

معیوب شدن رله اورلود

یکی از قطعات درونی کمپرسور اورلود می‌ باشد که برای حفاظت از کمپرسور روی آن تعبیه شده است.

  • در برخی مواقع که کولر گازی فشار زیادی را در اثر جریان بالا و یا کثیف بودن یونیت خارجی متحمل می‌ شود، باعث داغ شدن کمپرسور می گردد.
  • اورلود برای محافظت از کمپرسور اتصال آن را قطع کرده و تا زمانی که کمپرسور سرد نشود، اجازه کار کردن به آن را نخواهد داد و علت حنک نکردن کولرگازی خواهد شد.

گرفتگی در شبکه کولر گازی

یکی از دلایل سرما ندادن کولرگازی، کثیف بودن شبکه های است که ذر ادامه به بررسی این مشکل پرداخته ایم:

  • توجه داشته باشید که شبکه ها یکی از قسمت‌ های مهم در کولرگازی های پنجره ای شکل هستند و وظیفه اصلی آنها انتقال هوا بین دستگاه و محیط بیرونی است.
  • اگر این هوای دارای آلودگی هایی باشد، پس از مدتی شبکه ها دچار کثیفی یا گرفتگی می‌ شوند.
  • در صورتی هم که این شبکه ها پس از مدتی تعویض یا شسته نشوند، عملکرد دستگاه مختل شده و کو خنک نخواهد کرد.

نحوه رفع مشکل سرما ندادن کولر گازی

در بخش های قبل با علت خنک نکردن کولر گازی قدیمی، اسپیلت های جدید و کولرگازی پنجره ای آشنا شدید. در این بخش قصد داریم جهت برطرف کردن مشکل سرما ندادن کولر گازی برای شما راه حل هایی را ارائه دهیم که با دنبال کردن آنها می توانید به راحتی مشکل دستگاه خود را رفع نمایید.

  • در صورتی که کندانسور کولرگازی شما در برابر تابش مستقیم نور خورشید قرار گرفته است، بهتر است مکان آن را تغییر داده و یا از یک سایه بان برای آن استفاده نمایید.
  • چنانچه مدت زمان طولانی است که کولرگازی خود را سرویس نکرده اید، باید در سریع ترین زمان اقدام به انجام آن نمایید.
  • لوله ها و شیلنگ های کولرگازی خود را بررسی کنید و در صورت بروز مشاهده هرگونه نشتی یا خرابی آنها را تعمیر یا تعویض نمایید.
  • فیلترها و شبکه های کولرگازی را به دقت چک کنید و در صورت تجمع گرد و غبار آنها را به خوبی با آب شستشو دهید و رد صورت نیاز فیلتر را تعویض کنید.
  • به هنگام مشاهده ایراد در ترموستات آن را به درستی تنظیم کرده و و در صورت نیاز آن را تعمیر یا تعویض نمایید.
  •  چنانچه خازن مشکلی داشته باشد یا از نظر ظاهری دچار فرورفتگی یا برآمدگی باشد، باید برای تعویض آن اقدام کنید.
  • در صورتی که گاز دستگاه دچار نشتی بوده و یا کم شده است، باید آن را شارژ گاز نمایید.
  • در صورت نیاز به عیب یابی، تعمیر یا تعویض قطعه حتما از تعمیرکار متخصص کولر گازی کمک بگیرید تا مشکلات بیشتری برای دستگاه شما ایجاد نشود.

راهکارهای جلوگیری از سرد نکردن اسپیلت

برای اینکه بتوانید از مشکل سرد نکردن اسپیلت یا کولرگازی خود پیشگیری نمایید، لازم است نکاتی را دنبال کنید که هریک از آنها را در ادامه آورده ایم:

  • پیش از اینکه اقدام به خریداری کولرگازی کنید، حتما شرایط محیطی نصب دستگاه را در نظر داشته باشید.
  • بهتر است همواره با توجه به مکان مورد نظر خود، کولرگازی با ظرفیت مناسب تهیه نمایید.
  • جهت استفاده بهتر از کولرگازی، در ساعات مشخصی دستگاه را روشن کنید.
  • بهتر است زمانی که کولر گازی روشن است، یک پنجره باز کنید تا محیط دم نکرده و هوا خنک شود.
  • برای نگهداری صحیح و سرویس به موقع کولر گازی به صورت سالیانه اقدام نمایید.

چگونه باد کولر گازی را خنک کنیم؟

چنانچه کولرگازی شما از هر برند و مدلی محیط را به خوبی خنک نمی کند و قصد دارید تا باد خروجی از دستگاه خود را خنک کنید، نکاتی که در ادامه آورده شده است را مدنظر قرار دهید:

  • ابتدا سرمایش کولرگازی خود را به درستی تنظیم کنید و دما را بین بازه 18 الی 26 درجه تنظیم نمایید.
  • هر چقدر تنظیم دما عدد کوچکتر باشد، سرمای بیشتری حاصل میشود.
  • بهتر است به هنگام روشن کردن کولرگازی درب و پنجره ها بسته باشد تا هوای خنک از محیط خارج نشود.
  • دقت داشته باشید که زمان افت ولتاژ برق و یا اوج گرما ممکن است سرمای دستگاه کاهش پیدا کند و این موضوع طبیعی است.
  • اما برای رفع این مشکل میتوانید یک خازن هارداستارتر به کمپرسور اضافه نمایید.
  • لازم است در شرایط عادی، فیلترها هر دو هفته یک بار شسته شود.
  • با توجه به میزان و محل استفاده‌ کولرگازی، هر 6 ماه یکبار و یا هر سال دستگاه خود را سرویس کنید.

خلاصه مقاله علت خنک نکردن کولر گازی توسط تعمیرکار آی پی امداد

در این مقاله تمامی عواملی موجب سرد نکردن کولرگازی در مدل های قدیمی، جدید و پنجره ای می شوند، نظیر کار نکردن کمپرسور، کثیفی فیلترها و شبکه ها، گرفتگی کویل های کندانسور، مشکل در گاز، خرابی خازن، ایراد در اورلود و … به طور کامل بررسی کرده و شرح دادیم. برای اینکه وقت کمتری هنگام مطالعه از شما عزیزان گرفته شود، در ادامه به نتیجه گیری و خلاصه مقاله علت خنک نکردن کولر گازی توسط تعمیرکار آی پی امداد پرداخته ایم:

  • کولرگازی نیاز به سرویس دوره ای دارد.
  • در فصل گرما، به صورت ماهیانه به سرویس کولرگازی خود بپردازید.
  • قسمت کندانسور و اواپراتور را همیشه تمیز نگه دارید و به شستشو بپردازید.
  • برای رفع مشکل خنک نکردن کولرگازی به بررسی گاز و نحوه عملکرد خازن بپردازید.

شرکت تعمیر لوازم خانگی آی پی امداد بهترین انتخاب برای نصب، تعمیرات و بازدید دوره ای کولر های گازی شما خواهد بود. متخصصین ما با تحصیلات و دانش بالا ، تجربه زیاد و ابزار پیشرفته عیب یابی و تعمیر کولر گازی در هر ساعت از شبانه روز آماده ارائه خدمات به مشتریان خود در کمترین زمان می باشند. استفاده از قطعات اورجینال و مورد تایید کارخانه تولید کننده، ضمانت ماهه تعمیر کولر گازی، انجام خدمات در محل مشتری، استفاده از جدید ترین ابزار برای تشخیص عیب کولر گازی و … را تنها از کارشناسان ما در شرکت بخواهید.

 جزئی آن رفع شود.

 

 

دکمه بازگشت به بالا