برترین های کسب و کارعلمی و پزشکی

پازل بازی برای کودکان اتیسم

بی شک پروسه انتخاب ، می تواند نقش مهمی در زمینه اجتماعی کردن کودکان ایفا کند. جالب است بدانید که با انتخاب ، شما می توانید به کودک خود نحوه برقراری صحیح ارتباط با دیگران را آموزش دهید. همین مسئله هم باعث شده تا انتخاب اسباب بازی های خوب و مناسب برای کودکان اوتیسم اهمیت زیادی پیدا نماید. البته که عوامل و فاکتور های زیادی وجود دارند که می توانند پروسه و فرآیند انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان اوتیسم را تحت تاثیر خود قرار دهند. هر کدام از این عوامل و فاکتور ها، به نحوی خاص بر روی روند درمان تاثیر گذار هستند. امروز ما قصد داریم تا بهترین انواع را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید. جهت خرید لباس نوپو بچه گانه و لباس پلیس بچه گانه و لباس چریکی بچه گانه می توانید به سایت آسنا شاپ مراجعه نمایید.

تاثیر بازه سنی در روند اسباب بازی مخصوص کودکان اوتیسم

به صورت کلی، بازه سنی یکی از مهم ترین و اصلی ترین عواملی است که می تواند بر روی روند انتخاب تاثیر گذار باشد. اگر کودکی مبتلا به بیماری اوتیسم باشد، اولین علائم مربوط به آن را تا کمتر از 3 سالگی نشان می دهد. در این بازه سنی کودکان بیشتر از حد معمول با اسباب بازی های خود بازی می کنند. همین مسئله هم باعث می شود تا انتخاب اسباب بازی های مناسب اهمیت زیادی پیدا نماید. اسباب بازی ها نه تنها کودکان را سرگرم می کنند، بلکه می توانند برای آموزش کودکان هم مورد استفاده قرار گیرند. کودکان اوتیسمی در این بازه سنی به توجه فوق العاده زیادی نیاز دارند. روند بازی کردن با این کودکان متفاوت از سایر افراد می باشد.

شما باید پروسه انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان اوتیسم را به صورت هدفمند دنبال نمایید. انتخاب اسباب بازی به صورت اصولی، دقیق و هدفمند می تواند به شما کمک کند تا تاثیرات مثبتی بر روی کودک خود داشته باشید. معمولا کودکان اوتیسم به بازی های تک نفره و انفرادی علاقه بیشتری نشان می دهند. به همین علت، بهتر است که به دنبال اسباب بازی های انفرادی و تک نره برای این کودکان باشید. اسباب بازی های مفیدی همچون آجر خانه سازی یا پازل یا فلش های رنگی در این زمینه به شما کمک خواهند کرد.

نکات مهم برای انتخاب اسباب بازی مخصوص کودکان اوتیسم

همانطور که گفته شد، بازی کردن و آموزش دیدن کودکان اوتیسم با سایر افراد متفاوت است. در نتیجه، اگر شما هم به دنبال آموزش کودکان اوتیسمی هستید، حتما باید توجه کودک را جلب کنید. برای انتخاب در بهترین حالت، بهتر است که مواردی را مورد استفاده قرار دهید که سرگرم کننده بوده و می توانند کودکان را برای مدت زمان زیادی به خود درگیر کنند. در این شرایط، احتمال بالا رفتن درصد و سطح یادگیری کودکان بیشتر می شود. استفاده از ابزار هایی همچون کتاب داستان و وسایل مورد علاقه کودک در این زمینه به شما کمک خواهد کرد.

انتخاب اسباب بازی مناسب برای کودکان اوتیسم

حال که مباحث مقدماتی را پشت سر گذاشتیم، بیایید تا به صورت جدی روند انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان اوتیسم را مورد بررسی قرار دهیم. اولین اسباب بازی که معمولا توسط کودکان اوتیسمی مورد استفاده قرار می گیرد، دستبند ها آجری یا زیبایی می باشد. این دستبند ها طرح های مختلفی داشته و گوشه های تیز ندارند. در نتیجه، آنها به بدن کودک آسیبی وارد نخواهند کرد. توپ های شفاف دیگر اسباب بازی های مهم و محبوبی هستند که شما می توانید آنها را مورد استفاده قرار دهید. این اسباب بازی به کودک کمک می کند تا سیستم هوشیاری خود را ارتقا دهد. شن های جادویی دیگر مورد از محبوب ترین به حساب می آیند که امروزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده اند.

خانواده هایی که دارای فرزند اوتیسم هستند به دلیل خاص بودن رفتار آن ها مشکلاتی اعم از سرگرم کردن را در پیش رو دارند .  یکی از سختی های کودکان اوتیسم وابسته بودن به یک وسیله چه اسباب بازی و چه وسایل دیگر میباشد . این نوع وابستگی والدین را دچار بهم ریختگی عصبی میکند . در این مطلب اسباب بازی های مناسب کودکان اوتیسم را برای شما کاربران عزیز در نظر گرفته ایم که باعث شادابی این فرزندان خواهد شد.

بازی کودکان اوتیسم به چه شکل میباشد ؟

همانطور که در ابتدا گفیتم کودکان اوتیسم با وسایلی سرگرم میشوند که برای بچه های دیگر این نوع وسیله اسباب بازی به حساب نمی اید و شایذ تجعب برانگیز باشد که علاقه خاصی نسبت آن وسیله دارند . اگر اکثر کودکان هم بازی آن ها شوند میبینید که حرکات آن ها را تقلید میکنند وشوروهیجان زیادی دارند  و همین امر باعث دلخوشی والدین برای سرگرم بودن فرزند خود میشود .

چگونه خود را سرگرم میکنند: کدام بازی ها مورد علاقه این کودکان میباشد ؟

اگر خوب توضیحات بالا را خواندید و درک کردید که این بچه ها چه نوع بازی هایی را انجام میدهند در ادامه بازی هایی را انتخاب کردیم که مورد پسندشان میباشد .

1-بازی های کشفی:

در این نوع بازی کودک اوتیسم وسیله بازی را در اختیارش قرار میدهید شناسایی کلی انجام میدهد و توانایی کشف کردن ویژگی آن وسیله را دارد .  با استفاده از این بازی‌ها اشکال، رنگ‌ها، اندازه، بافت و… را به کودک اوتیستیک خود آموزش داده و او را برای انجام فعالیت‌های سرگرم‌کننده تشویق کنید.

2-  بازی‌های علت و معلولی:

کودکان اوتیسم رابطه‌ی علت و معلولی را به خوبی درک کرده و از آن به صورت مکرر استفاده می‌کنند. اسباب بازی‌های علت و معلولی، پیامد‌های اعمال کودکان را به نمایش گذاشته و اوقات سرگرم‌کننده‌ای را برای آن‌ها فراهم می‌کند.

3-بازی های کاربردی:

این نوع بازی به صورتی میباشد که کودک وسیله ای که در اختیار دارد به طور کامل با خود آشنا میکند و کاربرد های گوناگون آن وسیله را اموزش میبیند .

4-بازی های خود ساخته :

یکی از جذابیت های بازی کودکان اوتیسم بازی هایی میباشد که باید آن ها راحل کنند مانند ساخت پازل . این نوع بازی ها بدلیل تفکری که دارد باعث میشود کودک به دنبال پیدا کردن راه آن باشد هر چند با تخیر انجام میشود ولی آن را به پایان میرساند.

5-بازی های فیزیکی:

اگر بتوانید از بازی های فیزیکی و پرتحرک استفاده کنید از تنبل بود کودک جلوگیری میکنید و ویژگی که این بازی ها دارد کودک را به دنبال تجربه های بیشتر میبرد . در بعضی موارد مشاهده شده کودک بازیی را انجام میدهد که برای بسیاری از کودکان معمولی سخت به نظر میرسد .

6-بازی های تقلیدی:

استفاده از این نوع بازی باعث تقویت کلامی و هوشی فرزند میشود به صورتی که باید کودک وانمود کند که یک ابر قهرمان میباشد که شاید کودک از ان دوری کند ولی باعث تقویت قوه تخیل کودک میشود .

کودکان اوتیسم مانند هم سن و سالان خود به بازی و اسباب بازی احتیاج دارند. این کودکان اسباب بازی‌های سرگرم‌کننده را بیشتر از محصولات آموزشی دوست دارند. متخصصان روانشناسی استفاده از اسباب بازی‌های دوران پیش دبستانی و مهد کودک را برای کودکان اوتیستیک نیز مناسب می‌دانند. به این ترتیب انواع پازل، لگو، بلوک‌های آموزشی، توپ، ماشین‌های اسباب بازی و انواع کتاب از مناسب‌ترین اسباب بازی‌ها برای کودکان اوتیسم محسوب می‌شوند.

 کلام اخر در سه جمله :

کودکان اوتیسم انجام بازی‌های انفرادی را ترجیح می‌دهند.

کودکان اوتیسم علاقه‌ای به دنبال کردن قواعد و قوانین بازی‌ها ندارند.

کودکان اوتیسم به تقویت مهارت‌های کلامی، تعامل و مهارت‌های اجتماعی احتیاج دارند.

دکمه بازگشت به بالا