برترین های کسب و کارحوادث

بیمه کارگران پمپ بنزین

بیمه مسئولیت پمپ بنزین

اختلال در جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها و حفاظت از مشکلات بعدی آنها با بیمه مهندسی

چند روزی است که در شهر های مختلف ایران به دلیل حمله سایبری که انجام شده است جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها دچار اختلال شده اند و بنزین را با تعرفه آزاد به مردم ارائه میدهند؛ از این رو ممکن است به دلیل هزینه بالا مردم در پمپ بنزین ها مشکلاتی را ایجاد کنند که منجر به وجود آمدن مشکلات و آسیب هایی  نظیر آتش سوزی و ترکیدگی لوله های جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها شود.

این موضوع در حالی است که هر مشکلی که در جایگاه های سوخت رخ دهد مسئولیت آن با مدیریت آن جایگاه است و باید تمامی  خسارت های جانی که به اشخاص ثالث وارد می شود را جبران کنند و به دلیل بالا رفتن مبلغ دیه و پرداخت خسارت ها ممکن است این مدیر در تامین خسارات دچار دردسر شود. حال برای اینکه مدیر جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها با مشکل روبرو نشوند لازم است که بیمه مسئولیتی دریافت کنند که بخش عظیمی از این خسارت ها را جبران کند.

ابتدا برای شما بیمه مسئولیت را به اختصار شرح میدهیم:

بیمه مسئولیت مدنی بیمه گذار در قبال اشخاص ثالث، به این معنی است که هرگاه به هنگام سوخت گیری و به دلیل وقوع حوادث آتش سوزی و انفجار، خسارات جانی و مالی به آنها وارد شود و مسئولیت بیمه گذار توسط بیمه گر و در صورت نیاز مراجع قضایی شناخته شود، بیمه گر بر اساس شرایط بیمه نامه و حداکثر تا سقف مبلغ تعیین شده موظف به پرداخت خسارات وارده به فرد آسیب دیده می باشد.

بیمه مسئولیت پمپ بنزین+| بیمه مسئولیت جایگاه سوخت| بیمه پمپ بنزین| بیمه جایگاه سوخت|

مدیر جایگاه های سوخت و باید با توجه به کاربری و مشکلات و خطرات احتمالی 3 نوع بیمه نامه تهیه کرد:

  • بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان
  • بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال مشتری ( سایرین)
  • بیمه مسئولیت ناشی از آتش سوزی

اما اصلی ترین بیمه نامه ای که میتوانید برای جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها خریداری کنید، بیمه مسئولیت آتش سوزی است. در صورت وقوع آتش سوزی، ترکیدگی لوله آب و انفجار در مکانی که بیمه شده خسارتی به شخص و یا اموال شخص ثالث وارد شده را بیمه می کند؛ که می توان به آن بیمه مسئولیت ناشی از آتش سوزی در قبال اشخاص ثالث یا همسایگان گفت. پوشش های اصلی این بیمه نامه شامل آتش ‌سوزی، صاعقه و یا انفجار میشوند؛ پوشش های اضافی بیمه نامه مسئولیت آتش سوزی جایگاه های به شرح زیر میباشد که باید مبلغ کمی را برای خرید این پوشش ها علاوه بر پوشش های اصلی پرداخت کنید:

  • زلزله و آتش ‌فشان
  • طوفان و گردباد
  • سیل و طغیان آب
  • ترکیدن لوله ‌های بنزین
  • ضایعات ناشی از برف و باران
  • ریزش و رانش و فروکش زمین
  • هزینه پاک ‌سازی و برداشت ضایعات
  • شکست شیشه
  • انفجار ظروف تحت ‌فشار صنعتی
  • نشت دستگاه بنزین ‌افشان
  • مسئولیت خسارت ناشی از آتش‌سوزی و انفجار در قبال همسایگان
  • برخورد اجسام خارجی به ساختمان یا خود پمپ ‌بنزین

این بیمه نامه علاوه بر پوشش هایی که دارد استثنائاتی را نیز دارد که میتوانید آنها را در زیر مشاهده کنید:

  • خسارت هایی که از روی عمد و یا تقلب بیمه گذار، کارکنان و نمایندگان صورت گیرد.
  • غرامت و خسارت ناشی از انفجار هسته ای و تششعات رادیو اکتیو
  • غرامت بدنی بیمه گذار و کلیه شرکا، کارکنان، همسر، اجداد،پدر،مادر و اولاد اولاد وی و هر یک از شرکا در مکان مورد بیمه
  • غرامت و خسارت های ناشی از نزاع، آشوب و …
  • خسارت وارد به مسکوکات، پول، اسناد، فلزات گران بها و …

کارشناسان بیمه آتش ‌سوزی پمپ ‌بنزین طبق بازدیدها و برآوردهای انجام ‌شده از پمپ بنزین ذکر شده، طبق فاکتورهای مختلفی از جمله تعداد ماشینی که در پمپ ‌بنزین حضور دارند، خطرهای موجود را کارشناسی کرده و به صورت یک پیشنهاد ارائه میدهد تا در زمان خسارت احتمالی با پوششهای مناسب ارائه شده و پوشش های اضافی خریداری شده بتوان خسارت به وجود آمده را جبران نمود.

نکته: بیمه گذار موظف به رعایت استاندارد های ملی جایگاه ها بوده و تعبیه وسایل اعلام و اطفاء حریق مناسب الزامی است . در غیر این صورت بیمه گر تعهدی در قبال خسارات احتمالی ندارد و البته قبل از صدور بیمه نامه باید محل مورد نظر توسط کارشناسان بیمه ما بازید شود تا همه موارد لازم بررسی گردد.

تعهد بیمه گر برای بیمه مسئولیت جایگاه های سوخت و پمپ بنزین ها تنها مخصوص مراجعه کنندگان به محل جایگاه سوخت است و در صورت درخواست متقاضی مبنی بر پوشش اموال و اشخاص ثالث اطراف جایگاه مورد نظر، ارائه پوشش به شرط بازدید کارشناس بیمه گر از محل مورد بیمه و پرداخت حق بیمه اضافی و خرید پوشش های اضافی این بیمه نامه امکان پذیر می باشد که البته هزینه و مبلغ این پوشش ها کم میباشد و به حق بیمه شما مبلغ ناچیزی اضافه میشود.

قرارداد کارگر پمپ بنزین یکی از انواع و از آن نوع قراردادهایی است که محدود به یک شهر یا یک منطقه خاص نیست و با توجه به شیفتی بودن آن کار، بسیار مورد توجه افرادی مانند دانشجوها است. قرارداد استخدام پمپ بنزین نیازمند دانش و تخصص خاص نیست، پس افرادی که دانش و مهارت خاصی نیز ندارند می‌توانند طرف این قرارداد واقع شوند. اما چگونه می‌توان قرارداد کار پمپ بنزین را میان کارفرما و نیروی کار منعقد کرد؟ ما در این مقاله قصد داریم تمام نکات کاربردی در مورد این قرارداد را بیان کنیم. با ما همراه باشید.

نوع نمونه قرارداد کارگر پمپ بنزین

قرارداد کار پمپ بنزین مطابق با قانون کار تنظیم می‌شود. به محض نوشتن و امضای نمونه قرارداد کارگر پمپ بنزین ، میان طرفین رابطه کارگری و کارفرمایی ایجاد می‌شود. این رابطه به طور کامل تابع قوانین کار است. به خاطر داشته باشید که قرارداد کارگر پمپ بنزین که بخشی از این قرارداد نیز تابع توافق طرفین قرارداد است. مثلا کارگر و کارفرما حق دارند که در خصوص ساعت کار و موارد مشابه توافق کنند و قانون به این توافق احترام می‌گذارد. اما توافق در خصوص عدم پرداخت حق بیمه، پذیرفته نیست.

چند نکته ابتدایی!

قانون کار قانونی است که حاکم بر روابط و نوع تعهدات طرفین قرارداد کارگر پمپ بنزین است. طبق این قانون:

  1. کارگر کسی است که در ازای دریافت دستمزد و حقوق به درخواست کارفرما عملی را انجام می‌دهد.
  2. کارفرما شخصی است که کارگر را برای انجام عملی استخدام کرده و به او حقوق می‌دهد.
  3. قراردادی کتبی یا شفاهی است که بعد از امضای آن، کارگر موظف به انجام دادن آن عمل در مکان و زمانی است که در قرارداد کارگر پمپ بنزین نوشته شده است و در مقابل آن، از کارفرما دستمزد دریافت می‌کند.
  4. کارگاه محلی است که کارفرما برای کار کارگر تعیین می‌کند. (پمپ بنزین)
  5. کارگر شخص حقیقی (فرد عادی) است اما کارفرما می‌تواند شخص حقیقی یا حقوقی (سازمان یا موسسه) باشد. برای مثال در نمونه قرارداد کارگر پمپ بنزین ، کارگر حتما باید شخص حقیقی باشد اما کارفرما می‌تواند یک سازمان یا یک فرد عادی باشد. اگر کارفرما یک شخص حقوقی باشد، در این صورت حتما فردی به نمایندگی از مدیریت آن شرکت یا سازمان، قرارداد استخدام پمپ بنزین را امضا خواهد کرد.
  6. کارگر از کارفرما حقوق و دستمزد دریافت می‌کند، بنابراین اگر بعد از ، به دلیل حسن انجام کار از مشتریان انعام دریافت کند، کارفرما نمی‌تواند مدعی شود که مبلغ دریافت شده جزیی از حقوق کارگر است.
  7. کارگر موظف به انجام دادن تمامی شروط و تعهداتی است که در متن قرارداد کارگر پمپ بنزین نوشته شده است. در غیر این صورت کارفرما می‌تواند از اختیارات قانونی خود استفاده کند و او را اخراج کند یا موظف به پرداخت خسارت کند.

نحوه نگارش نمونه قرارداد کارگر پمپ بنزین

قرارداد کار پمپ بنزین از جمله قراردادهایی است که شکل انجام و شیوه انعقاد آن در قانون به طور کامل تعریف شده است بنابراین طرفین به طور کامل ملزم به رعایت آن هستند. نمونه قرارداد کارگر پمپ بنزین از مواد و بخش‌های گوناگونی تشکیل شده است و لازم است مطابق توافق طرفین تکمیل شود:

مشخصات طرفین

همان طور که در ابتدای متن ذکر شد، کارگری که قرارداد را امضا می‌کند حتما باید شخص حقیقی (فرد عادی) باشد. در این صورت لازم است که نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، محل صدور، آخرین مدرک تحصیلی، نشانی، کد پستی و تلفن همراه خود را در قرارداد کارگر پمپ بنزین وارد کند. در صورتی که کارفرما شخص حقیقی باشد باید همین مشخصات را بنویسد. گاهی ممکن است کارفرما شخص حقوقی باشد، در این صورت نام کامل شرکت که با آن ثبت شده، کد اقتصادی، کد ثبتی، نشانی، کدپستی، تلفن و فکس در قرارداد نوشته خواهد شد. توجه کنید اگر نماینده شخصی قرارداد را امضا می‌کند، حتما باید بعد از اثبات نمایندگی خود، نام و نام خانوادگی و سمت خود را در متن قرارداد استخدام پمپ بنزین وارد کند.

مدت قرارداد کارگر پمپ بنزین

طرفین قرارداد می‌توانند مدت آن را به صورت موقت یا غیر موقت در نظر بگیرند. برای مثال اگر دوره آزمایشی در مطرح باشد، مدت اعتبار قرارداد از یک ماه تا سه ماه خواهد بود. از طرف دیگر، شما می‌توانید تنظیم کنید.

مبلغ (حق الزحمه) در قرارداد کارگر پمپ بنزین

این قسمت از قرارداد یکی از تعهدات کارفرما است. کارفرما در زمان تنظیم قرارداد باید تعیین کند که دستمزد را به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه پرداخت می‌کند. بدون شک این حقوق از حداقل حقوق اداره کار کمتر نخواهد بود. ضمن آنکه بر اساس میزان حق الزحمه مشخص می‌شود.

فسخ قرارداد و پایان یافتن نمونه قرارداد کارگر پمپ بنزین

در این نوع قرارداد امکان فسخ یک جانبه آن از طرف یکی از طرفین وجود ندارد، مگر این که این اختیار به او داده شده باشد، برای مثال اگر کارفرما طبق تعهدات نوشته شده در متن قرارداد، مبلغ دستمزد را به کارکنان پرداخت نکند، حق فسخ قرارداد از طرف آن‌ها وجود دارد، همچنین اگر کارکنان مطابق وظایف نوشته شده در متن قرارداد کارگر پمپ بنزین عمل نکنند یا به صورت مداوم تاخیر داشته باشند، کارفرما می‌تواند آن قرارداد را فسخ کند.

در موارد زیر قرارداد استخدام پمپ بنزین از اعتبار خارج می‌شود:

  1. فوت کارگر پمپ بنزین یا بازنشستگی و از کار افتادگی کلی او.
  2. اگر کارفرما و کارگر توافق کنند که مدت قرارداد به صورت موقت تنظیم شده باشد و مدت آن قرارداد خاتمه پیدا کند، در این صورت قرارداد دیگر از اعتبار خارج شده است، مگر این که دو طرف آن را به صورت صریح یا ضمنی تمدید کنند.
  3. استعفای کارگر از کار در پمپ بنزین. البته اگر کارگر بعد از ۱۵ روز از تسلیم استعفا نامه خود، از آن صرف نظر کند، آن استعفا منتفی تلقی می‌شود.

مرجع حل اختلاف و تعداد نسخه های قرارداد کارگر پمپ بنزین

اگر اختلاف پیش آمده به گونه ای نباشد که طرفین بتوانند با روش‌های مسالمت آمیز، صلح، سازش و میانجی گری، اختلاف را حل و فصل کنند، می‌توانند با مراجعه به اداره کار مشکل پیش آمده را برطرف کنند. همان طور که در متن گفته شد، طرفین می‌توانند نمونه قرارداد کارگر پمپ بنزین را به صورت کتبی یا شفاهی تنظیم کنند. اگر قرارداد به صورت کتبی باشد باید ۴ نسخه از آن تهیه شود، یک نسخه از آن نزد اداره کار، یک نسخه از قرارداد نزد کارگر، یک نسخه از آن نزد کارفرما و نسخه دیگر در اختیار شورای اسلامی کار قرار خواهد گرفت.

دکمه بازگشت به بالا