برترین های کسب و کارعمومی

انواع دستگاه های کارواش فشار قوی

همه چیز درباره کارواش فشار قوی

دستگاه کارواش واترجت صنعتی، دستگاهی است که با فشار بالا آب را از نازل موجود پاشش نموده و قابلیت نظافت و شستشوی صنعتی سطوح مختلف را دارا می باشد. استفاده از دستگاه کارواش فشار قوی به کاربری خاصی محدود نشده و تقریبا در نظافت تمامی وسایل مورد استفاده قرار می گیرد.

این دستگاه صنعتی با اتصال به یک منبع آب، خروجی بسیار پر فشاری تولید می نماید که در نظافت نمای ساختمان، نظافت انواع سطوح داخلی و خارجی، شستشوی خودرو و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. از واتر جت صنعتی به منظور افزایش سرعت شستشو و بالا بردن راندمان کاری نیز استفاده می شود.

نظافت در این روش بدون استفاده از مواد شوینده نیز به خوبی صورت می گیرد؛ این در حالی است که استفاده از مواد شوینده در واتر جت ها به منظور شستشو و نظافت بهتر میسر می باشد. مواد شوینده به دو صورت قابل ترکیب شدن با آب می باشند. اضافه شدن مواد شوینده یا قبل از پمپ صورت می گیرد و با آب به صورت ترکیبی با فشار بالا از پمپ خارج می شوند یا بعد از پمپ با آب ترکیب می شوند و بر روی سطوح پاشش می شوند. اگر مواد شوینده قبل از پمپ با آب ترکیب شوند، قطعا پمپ دارای طول عمر کمتری نسبت به کارکرد تنها با آب می باشد. ضمن آنکه از هر نوع مواد شوینده ای نیز نمی توان استفاده نمود چرا که باعث صدمه زدن به پمپ دستگاه می شود.

دسته بندی دستگاه های کارواش فشار قوی بر اساس دمای آب خروجی از دستگاه

دستگاه های کارواش رونیکس صنعتی را به طور معمول می توان به دو دسته تقسیم بندی کرد. دسته اول کارواش فشار قوی آب سرد که متداول ترین نوع استفاده را دارند و دسته دوم، کارواش فشار قوی آب گرم است که با پاشش آب به صورت گرم و پر فشار قابلیت نظافت و شستشوی هر نوع چربی و مواد روغنی را دارا می باشند و دسته سوم، کارواش فشار قوی بخار می باشد که از همان سیستم کارواش آب گرم استفاده می کند، با این تفاوت که با پایین آوردن فشار آب خروجی میزان گرم شدن آب به قدری بالا می باشد که آب خروجی به صورت بخار بر روی سطوح قرار گرفته و باعث نظافت و شستشو می شود. در ادامه انواع کارواش صنعتی و کاربرد و ویژگی های آن ها بررسی می شود.

1) کارواش فشار قوی آب سرد

در این دستگاه های کارواش آب سرد هیچ گونه گرمکن و هیتری وجود نداشته و دمای آب ورودی به دستگاه افزایش محسوسی نمی یابد. آب با ورود به دستگاه و عبور از پمپ، افزایش فشار یافته و سپس بر روی سطح پاشش می گردد. کارواش صنعتی آب سرد با هزینه ای کمتر در مقایسه با نوع آبگرم کارایی بالایی داشته و می تواند پاسخگوی نیاز نظافت صنعتی محیط های مختلف اعم از صنعتی، تجاری و … باشد.

2) کارواش فشار قوی آب گرم

کارواش صنعتی آبگرم با تجهیز به یک سیستم گرم کن (Heater) دمای آب ورودی را افزایش داده و آب را به ماده پرقدرت با حرارت بالا تبدیل می نماید که می تواند انواع آلودگی های چرب و روغنی را از سطوح مختلف جدا نماید. در این دستگاه نظافت صنعتی به منظور جلوگیری از آسیب به پمپ به دلیل حرارت بالای آب، آبگرم پس از پمپ تعبیه می گردد. به دلیل دمای بالای آب، از جت واش آبگرم علاوه بر شستشوی صنعتی به منظور ضدعفونی کردن نیز استفاده می نماید. هزینه خریداری و نگه داری از دستگاه در مقایسه با نوع آب سرد بیشتر است.

*در استفاده از کارواش آب گرم باید به محیط استفاده نیز دقت کرد چرا که داشتن این دستگاه به سیستم گرمکن یا هیتر جهت گرم کردن آب بسیار خطرناک می باشد و کوچکترین جرقه و تحریکی باعث ایجاد حادثه می شود. علاوه بر تمامی این موارد نظافت و شستشو توسط آب گرم باعث ضدعفونی و از بین بردن میکروب ها تا حد قابل قبولی خواهد شد.

3) کارواش فشار قوی بخار آب

کارواش آب گرم نوعی از کارواش صنعتی بوده که به دلیل دمای بسیار بالا آب به صورت بخار از آن خارج می گردد. ضدعفونی و نظافت کامل، آبریزی کمتر نسبت به واترجت آب گرم و امکان استفاده در مکانی که نمی توان آب را جمع کرد همچنین شستشو، نظافت و ضدعفونی مکانهایی مثل آشپزخانه های بزرگ، مراکز درمانی و بهداشتی، بیمارستان ها و… از جمله ویژگی ها و مزایای استفاده از این دستگاه نظافت صنعتی می باشد.

اجزای تشکیل دهنده کارواش فشار قوی و ویژگی آن ها

دستگاه های کارواش فشار قوی دارای اجزای گوناگونی می باشد که هر بخش وظیفه خاصی را بر عهده دارد. با توجه به تخصصی بودن دستگاه کارواش فشار قوی کسب اطلاعات در رابطه با تجهیزات این دستگاه موجب شناخت بهتر دستگاه و در نتیجه بهبود استفاده از آن می گردد. به همین دلیل در ادامه مختصری از کارکرد قسمت های مختلف دستگاه شرح داده شده اند. با دقت در وظایف هر ماژول دستگاه واترجت صنعتی، می توان به کارکرد آن پی برد. بخش های گوناگون دستگاه کارواش فشار قوی عبارت اند از:

1) فیلتر آب ورودی

 دستگاه شوینده فشار قوی در قسمت ورودی خود دارای فیلتر می باشند بدین جهت که اگر ناخالصی در آب ورودی باشد از ورود آن به داخل پمپ جلوگیری شود چرا که باعث آسیب رساندن به پمپ دستگاه می شود. این فیلتر در قسمت کنار ورودی آب به دستگاه می باشد.

2) پمپ

 بعد از عبور آب از فیلتر دستگاه وارد پمپ کارواش صنعتی می شود این پمپ توسط نیرویی که از موتور دریافت می کند وظیفه تنظیم فشار پاششی اب را دارد. میزان شدت و قدرت خروجی ابی که از دستگاه خارج می شود را با بار (bar) نمایش می دهند. بطور کلی استفاده از هر نوع کارواش فشار قوی دارای خروجی آب مشخصی است اما میزان فشار آب قابل تنظیم است. در دستگاه آب گرم  هر چه میزان فشار آب خروجی از دستگاه کمتر باشد میزان دمای اب خروجی بالاتر است.

3) موتور

 نیروی پمپ واتر جت صنعتی توسط موتور دستگاه تامین می شود از آنجایی که این نیرو الکتریکی است منبع تغذیه موتور، پریز برق می باشد. کارواش فشار قوی در دو مدل تک فاز و سه فاز طراحی و ساخته می شوند. مدل سه فاز  این دستگاه ها برای مصارف صنعتی و کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

4) شلنگ فشار قوی

 آب خروجی از پمپ دستگاه توسط شلنگی با بافت فولاد به تفنگی دستگاه منتقل می شود این شلنگ به دلیل استحکام بسیار بالایی که دارد در مقابل فشار های آب خروجی و گرمای بسیار بالای آب مقاوم می باشد. شلنگ دستگاه کارواش صنعتی بسته به نوع دستگاه دارای ابعاد مختلفی می باشد.

5) تفنگی و لنس

آب توسط شلنگ به داخل تفنگی دستگاه انتقال داده می شود. و با فشار تفنگی امکان پاشش آب توسط کاربر فراهم می شود. یک لنس بر روی تفنگی دستگاه قرار می دهند تا نظافت و شستشو به قسمت های مختلف با دسترسی دشوار فراهم شود. لنس دارای منحنی در قسمت جلویی می باشد تا به راحتی به داخل قسمت ها نفوذ کند.

6) نازل

 بعد از لنس نازل های مختلفی قرار می دهند تا شکل آب به صورت های گوناگون به منظور استفاده های خاص تغییر کند و باعث عملکرد بهتر آب پاششی شود. نازل های کارواش فشار قوی به شکل های نقطه ای، کاردکی و دوار موجود می باشند. هر یک از این نازل ها قابلیت های ویژه ای دارد در نازل نقطه ای به دلیل اینکه آب به صورت سوزنی و پر فشار از دستگاه خارج می شود و سطح برخورد کوچک می باشد.

برای کندن آلودگی در یک نقطه خاص مناسب تر است. از این نوع نازل برای کندن خود سطح نیز استفاده می شود. نازل های دوار نوعی دیگر هستند که عملکردی مشابه نازل نقطه ای واترجت دارند اما به صورت دوار که باعث می شوند سطح پوشش دهی نازل بیشتر باشد و نوع دیگر نازل های کاردکی هستند که بطور متداول جهت شستشو و نظافت مورد استفاده قرار می گیرند و دارای سطح برخورد بالایی هستند.

مزایای استفاده از دستگاه کارواش صنعتی

استفاده از تجهیزات نظافت صنعتی مزایای بسیار زیادی دارد. با توجه به کاربرد دستگاه شوینده پرقشار صنعتی و نیاز نظافتی، می توان بهترین نوع کارواش فشار قوی را برای شستشوی سطوح مدنظر انتخاب نمود. با بهره گیری از دستگاه کارواش فشار قوی مزایای بسیاری حاصل می گردد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره شده است.

  • سازگاری کارواش صنعتی با محیط زیست به دلیل انجام شستشو با مقدار کم آب و مواد شوینده
  • قدرت فوق العاده واترجت و ارائه شستشو با کیفیت بسیار بالا
  • امکان تنظیم فشار و عدم آسیب به موارد تحت شستشو
  • افزایش سرعت عملیات شستشو
  • کاهش نیاز به تعداد زیاد نیروی انسانی و افزایش بهره و بازده اقتصادی

راهنمای انتخاب انواع پمپ کارواش صنعتی

معمولا از پمپ کارواش صنعتی مواقعی استفاده می شود که بخواهد آب کمتری استفاده شود و در مصرف آب صرفه جویی شود. همچنین با استفاده از کارواش صنعتی با فشار آب قوی آن می توان عملیات شستشو را سرعت بخشید و به راحتی آن را انجام داد . همچنین فشار بالای پمپ کارواش صنعتی و با استفاده از دسته لانس ها همچنین می توان تمام قسمت های باریک و قسمت هایی که دسترسی به آن ها سخت می باشد را به راحتی تمیز نمود .   در موارد دیگر مشابه بسیاری می توان از استفاده نمود که به آنها اشاره خواهیم نمود :

موارد استفاده از پمپ کارواش صنعتی :

  • شستشوی ماشین های سبک و سنگین
  • شستشوی کف پارکینگ ها – راه پله ها و …
  • شستشوی کف کارخانه و کارگاه ها
  • شستشوی سالن های مرغداری و …
  • شستشوی نماهای آجری – سیمانی و ….
  • شستشوی دستگاه های صنعتی و ساختمانی
  • شستشوی لوله های فاضلابی و جلوگیری از گرفتگی
  • شستشوی جداول و نرده های وسط خیابان
  • شستشوی تمامی تاسیسات شهری و …

انواع پمپ کارواش صنعتی :

کارواش ها انواع بسیار متفاوتی دارند که متناسب با نیاز مشتری فراهم می شوند . در اینجا چند نمونه از کارواش های پرفروش را ذکر خواهیم کرد . در صورتی که شما نیاز به کارواش های با فشار بالاتر و یا مدل های دیگری دارید حتما با کارشناس های ما در آب نیرو تماس حاصل فرمایید .

۱- کارواش صنعتی   ۱۰۰ بار ۱۱ لیتر

۲- کارواش صنعتی  ۱۵۰ بار ۱۵ لیتر

۳- کارواش صنعتی   ۲۰۰ بار ۱۵ لیتر

۴- کارواش صنعتی  ۲۵۰ بار ۱۵ لیتر

۵- کارواش صنعتی  ۲۸۰ بار ۲۳ لیتر

۶- کارواش ۵۰۰ بار ۲۱ لیتر

و در صورتی که نیاز به دبی ( آبدهی ) بالاتری نیاز باشد از کارواش ذیل استفاده می شود :

۱- کارواش ۱۰۰ بار ۳۰ لیتر

۲- کارواش ۱۰۰ بار ۷۰ لیتر

۳- کارواش ۱۵۰ بار ۱۲۰ لیتر

همان گونه که قبلا ذکر شده بود این لیست پمپ کارواش صنعتی در فوق مدل های پرفروش می باشند و در صورتی که شما نیاز به مدل های با فشار و دبی مختلف دارید لطفا با کارشناس های ما تماس حاصل فرمایید.

پمپ‌کارواش‌صنعتی

پمپ‌کارواش‌صنعتی یکی از وسیله‌های پر کاربرد برای بشر است که می‌تواند پیشرفت روز به روز ما انسان‌ها را نشان دهد  زیرا شستن و جرم‌گیری وسایل و ماشین‌ها را برای ما بسیار اسان‌تر کرده به طوری در عرض ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کار را به اتمام میرساند و در بعضی مواقع هم اصلا لازم نیست از خانه خارج شوید و می‌توانید از کارواش خانگی خود بهره بگیرید. استفاده از پمپ‌کارواش‌صنعتی می‌تواند صرفه جویی خوبی هم در زمان و هم در مصرف وسایل و مواد دیگر باشد پس انتخاب خوبی برای تمیز نگه داشتن خانه و وسایل خانه است

انواع پمپ‌کارواش‌صنعتی

دو دسته‌ی اصلی پمپ‌ها شامل پمپ جابه‌جایی مثبت و پمپ سانتریفیوژ است که در دسته‌ی اول پمپ پیستونی و دنده‌ای و دیافراگمی و دوزینگ پمپ و پمپ پریتالتیک و لوب پمپ و منو پمپ و پمپ بشکه کش پمپ مگنتی و شیمیایی و ….قرار گرفته‌اند و پمپ‌های سانتریفیوژ شامل پمپ‌های لجن کش و خانگی و کف کش و صنعتی و اب و فاضلاب و خود مکش وسانتریفیوژافقی و عمودی و  پمپ چند طبقه شناور و …..هستند

یکی از انواع پمپ‌کارواش‌صنعتی پمپ پیستونی می‌باشد که با رفت و برگشت پیستونی درون سلیندر اب را با فشار و سرعت بیشتری به داخل دستگاه می‌راند.فشار خروجی این پمپ‌کارواش‌صنعتی گاها به ۱۰۰تا۱۰۰۰ بار می‌رسد که به همین دلیل به ان پمپ‌ پیستونی فشار قوی هم گفته می‌شود.

در بازار انواع مختلفی از پمپ پیستونی تولید و عرضه می‌شود که شامل نوع معمولی یا پمپ پیستونی اب و پمپ پیستونی سم پاش و پمپ پیستونی مه‌ پاش وپمپ کارواش و یا و پمپ‌کارواش‌صنعتی و استنلس استیل و پمپ دو دور یا دور متغیر هستند.منظور از پمپ کارواش کارواش اب گرم یا سرد و یا الکتریکی وبنزینی و دیزلی است و فشار خروجی اب در کارواش خانگی از ۷۰تا۱۷۰ بار و در کارواش صنعتی ۲۰۰ بار است.

متعلقات پمپ شامل گیج فشار سنج و شیر فشار شکن و گان و لانس و آکومولاتور و و همچنین فیلتر پمپ پیستونی می‌باشد.جنس بدنه با توجه به کارکرد و شرکت تولیدی انواع مختلفی همچون استیل یا برنز دارند و اجزای ان هم شامل پیستون و سلیندر و صفحه‌ی زاویه‌گیر و صفحه‌ی شیار دار و محور متحرک و کنترل کننده‌ی پیستون است.

تفاوت پمپ‌کارواش‌صنعتی با خانگی

‌‌موتور‌های پمپ‌کارواش‌صنعتی برای استفاده در مدت زمان طولانی طراحی شده‌اند و طول عمر و قدرت بیشتری دارند و از نوع القایی بوده اما موتور پمپ کارواش خانگی به صورت کلکتوری است تمام اجزای پمپ‌کارواش‌صنعتی دارای کیفیت بالاتری است برای مثال جنس سرسلیندر در پمپ‌کارواش‌صنعتی از جنس برنج بوده و در پمپ کارواش خانگی از آلمینیوم یا همان برنج اما با کیفیتی پایین‌تر است.

به طور معمول کارواش‌های خانگی تا ۱۱۰ فشار دارند و دارای دبی کم‌تری هستند اما کارواش صنعتی معمولا تا ۲۰۰ بار فشار دارد به همین دلیل جنس پیستون‌های ان باید از سرامیک باشد تا در صورت استفاده‌ی مکرر دچار آسیب نشود. از پمپ‌های ۱۰۰بار می‌توان در برق تک فاز هم استفاده نمود و برای استفاده از بار بیشتر باید از برق سه فاز استفاده نمایید زیرا برق تک فاز قدرت کافی برای به کار انداختن دستگاه را ندارد.به طور کلی استفاده از پمپ کارواش خانگی خیلی بهتر از شلنگ باغبانی و… می‌باشد.

کاربرد پمپ‌کارواش‌صنعتی

از به غیر از شست و شوی ماشین آلات برای شست و شوی مصارف خانگی مانند کف سالن خانه و یا راهروها و کف پارکینگ و نمای شیشه‌‌ای و سیمانی و سنگی و اجری و یا ایرانت و پشت بام و پیاده‌رو‌ها و سطل زباله‌ها و جرمگیری استخر‌ها هم می‌توان استفاده کرد که در کل پمپ‌کارواش به سه دسته‌ی خانگی و صنعتی و نیمه صنعتی تقسیم شده که یک دستگاه مکانیزه است و تفاوت‌های زیادی بین این سه نوع دستگاه از جمله قدرت موتور و فشار بار الکتریکی وجود دارند.پمپ‌کارواش یا همان واترجت یک وسیله برای شست و شو است پمپ پیستونی درون ان قرار گرفته است.

از کاربرد‌های مهم پمپ‌کارواش‌صنعتی رسوب‌زدایی و پاک کنندگی چربی و رنگ بری و شست و شوی دستگاه‌ها و تاسیسات صنعتی است که در صنایع مختلفی همچون نفت و گاز وپتروشیمی و سرامیک و لوله‌ سازی و‌….استفاده می‌گردند.

علامت‌های اختصاری بر روی دستگاه نوشته شده‌اند که برای استفاده‌ی صحیح از ان بهتر است که معنی علامت‌ها را مطالعه و به یاد داشته باشید مثلا GPM به معنای فشار اب است و هرچه فشار اب را بیشتر کنید قطعا وقت کمتری برای تمیز کردن وسیله‌ی مورد نظر صرف می‌کنید و افرادی که در استفاده از این دستگاه‌ها به مهارت رسیده باشند از بیشترین  فشار اب استفاده می‌کنند.

PSI به معنای فشار بار الکتریکی است که فشار وارده به موتور دستگاه را نشان می‌دهد که بیشتر هم به نازل و فاصله‌ی نازل از سطح بستگی دارد و در اخر حاصل ضرب GPM و PSI قدرت پاک کنندگی دستگاه را به نمایش می‌گذارد. حتما برای خرید یک پمپ‌کارواش مناسب با طول عمر زیاد اطلاعاتی را جمع اوری کرده از شرکتی که قرار است از آن خرید کنید مطمئن شوید.

مرجع استفاده شده: فروشگاه آنلاین needsanat

دکمه بازگشت به بالا