• آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در کردستان برگزار می شود

    به گزارش خبرگزاری شبکه از سنندج، اکبر اسدی رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان اظهار کرد:872داوطلب در رشته های مختلف شغلی در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین شرکت کرده اند.

    وی درباره برگزاری این آزمون گفت: این آزمون همزمان با سراسر کشور در کردستان برگزار خواهد شد و افراد قبول شده بعد از طی سایر مراحل به استخدام دستگاه های اجرایی در خواهند آمد.

    رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت : در این آزمون 716 نفر آقا و 111نفر خانم شرکت کرده اند.

    اسدی در مورد تاریخ برگزاری آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین گفت: این آزمون روز جمعه 25 خرداد ماه سال جاری برگزار می شود.

    رییس مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان کردستان یادآور شد: ساعت 8 صبح درب های محل آزمون برای شرکت کنندگان باز گردیده و راس ساعت 9 صبح آزمون برگزار خواهد شد.

    گفتنی است: این آزمون در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سنندج واقع در بلوار ارشاد و مرکز علمی کاربردی سنندج یک واقع در شهرک بهاران برگزار می گردد.

  • پرویزی: بوکس ورزشی مافیایی است/ ناداوری سه سهمیه المپیک را از ایران گرفت

    پرویزی: بوکس ورزشی مافیایی است  ناداوری سه سهمیه المپیک را از ایران گرفت

    ملی‌پوش بوکس گفت: داوری غلط و افتضاح سه سهمیه المپیک را از بوکس ایران گرفت.

    مهدی پرویزی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره حضور در مسابقات بوکس انتخابی المپیک پاریس در تایلند و اینکه در گام آخر کسب سهمیه ناموفق بود، اظهار کرد: چون مسابقات کسب سهمیه بود در سطح جهانی برگزار شد و سطح مسابقات بالا بود. تیم‌های پرقدرتی حضور داشتند و تلاش زیادی می‌کردند تا بتوانند به سهمیه المپیک دست یابند. رقبا هزینه‌های زیادی کرده بودند تا بتوانند نتایج قابل توجهی بگیرند. با توجه به شرایطی که داشتیم تمامی نمایندگان ایران در مسابقات انتخابی المپیک فوق‌العاده ظاهر شدند. رسیدگی کشور‌هایی مثل آلمان، آمریکا و چند کشور دیگر به بوکسورهای‌شان بهتر از ایران بود.

    بیش از ۲۰ اعزام داشته باشیم

    وی ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت ارز، اعزام به چند مسابقه بین‌المللی قابل توجه بود. بسیاری از رقبا بودند که هزینه‌های میلیون دلاری کرده بودند، اما در همان ابتدای کار از دور رقابت‌ها کنار رفتند و نمایندگان آنها نتوانستند نتایج خوبی بگیرند. در این چهار سال اخیر حداقل به حضور در ۲۰ تورنمنت نیاز داشتیم تا بتوانیم به سهمیه المپیک برسیم، اما در این چند ماهه اعزام‌ها صورت گرفت و پیش از این شاهد چنین اعزام‌هایی نبودیم. حالا که فرصت حضور در المپیک پاریس را از دست دادیم برای آنکه در المپیک ۲۰۲۸، بوکس ایران نماینده داشته باشد باید بیش از ۲۰ اعزام داشته باشیم و از همین حالا برنامه‌ریزی شود تا امسال و در سال‌های آینده با حضور در تورنمنت‌های مختلف به سهمیه المپیک دست یابیم.

    بوکس ورزش بسیار سختی است

    ملی‌پوش بوکس ایران خاطرنشان کرد: جذب مربیان کوبایی برای پیشرفت بوکس بسیار خوب بود و اینکه در یک سال اخیر به تورنمنت‌های مختلف رفتیم در شرایط بهتری قرار گرفتیم. البته در قیاس با دیگر رقبا عقب هستیم و باید تلاش بیشتری از سوی همه صورت بگیرد. ملی‌پوشان بوکس به نوبه خود برای پیشرفت شان تمرین کنند و مسابقه دهند، مدیران هم شرایط حضور در مسابقات را فراهم کنند. بوکس ورزش بسیار سختی است و با حضور در مسابقات مختلف می‌توان در شرایط مسابقه باقی ماند و برای قرار گرفتن در رتبه بالاتر تلاش کرد.

    سهمیه المپیک را داوران از بوکس ایران گرفتند

    وی تأکید کرد: با وجود کمبود‌ها در قیاس با رقبا، بوکس ایران می‌توانست در المپیک سه نماینده داشته باشد، اما افسوس که چنین اتفاقی نیفتاد. دلیل آن هم ناداوری بود و اشتباهاتی که داوران در اعلام رأی داشتند. شب‌ها خواب به چشمم نمی‌آید، چون داوران با اعلام رأی غلط و افتضاح خود، حضور در المپیک را از من گرفتند. فونتانا سرمربی کوبایی تیم ملی فردای مسابقه من با داوران جلسه گذاشته بودند و آنها گفته بودند رقابت هر دو بوکسور در یک سطح و برابر بود ولی کشور ساحل عاج کاری کرده بود که بوکسور این کشور برنده شد. بوکس ورزشی مافیایی است و باید در بخش داوری کرسی داشته باشید تا بتوانید لابی کرده و مانع از خورده شدن حق نمایندگان کشورتان شوید. علی حبیبی‌نژاد و میثم قشلاقی هم اسیر ناداوری شدند و سهمیه المپیک آنها از دست رفت.   

    پرویزی یادآور شد: فونتانا سرمربی و فونتس مربی تیم ملی، بسیار به ما کمک کردند و من به شخصه با مربیان کویایی تیم میل بسیر هماهنگ شده‌ام. البته مربیان ایرانی هم به من و دیگر بوکسورهای کشور کمک زیادی کرده‌اند و نباید زحمات آنها را نادیده گرفت چون سهم ممهمی در ارتفاق بوکس ایران داشته‌اند. 

  • کاهش ۵۰ درصدی آتش‌سوزی جنگل‌های ارسباران در سال گذشته

    شبکه/آذربایجان شرقی معاون منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی از کاهش ۵۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های ارسباران طی سال گذشته خبر داد.

    علی قنبری، دوشنبه ۲۱ خرداد ماه، در پنجمین نشست از سلسله نشست‌های رسم خدمت گفت: با گرم‌شدن هوا آتش‌سوزی یکی از تهدیدات جنگل‌های ارسباران است، سال ۱۴۰۱، ۹ فقره آتش‌سوزی با ۴۴ هکتار و در سال گذشته ۹ فقره آتش‌سوزی با ۲۲ هکتار در جنگل‌های ارسباران اتفاق افتاده است.

    وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته ۵۶۹۲ اراضی ملی از دست متصرف خلع ید شده و به بیت‌المال برگشته شده است، افزود: سال گذشته مساحت راضی خلع ید شده ۳۸۱۴ به ارزش ۵۵۹ میلیارد تومان بود.

    وی با بیان اینکه یکی از شعارهای محوری دولت سیزدهم نهضت ملی مسکن بود و زمین یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت تمام شده مسکن بود، گفت: در طی سه سال گذشته از اراضی ملی داخل حریم و محدوده‌ی شهر ۱۵۳۴ هکتار تحویل راه و شهرسازی استان داده شده تا در تأمین اراضی مورد نیاز مشکلی به وجود نیاید. 

    قنبری افزود: در طول سه سال اخیر برای تأمین مسکن روستایی ۵۸۹ هکتار تحویل بنیاد مسکن داده‌ شده است.

    وی با بیان اینکه در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت که رهبر معظم انقلاب به آن تاکید کرده و در دولت سیزدهم کلید خورد استان آذربایجان شرقی یکی از استان‌های پیشرو به شمار می‌رود، گفت: ۹ نهالستان استان در ۷۰۰ هکتار مساحت که متاسفانه علیرغم اینکه ظرفیت تولید بیش از ۲۵۰ میلیون اصله دارد در سنوات گذشته بنابه دلایلی تولید آن به ۳۰۰۰ اصله رسیده و به طور کامل نتوانستیم از ظرفیت آن استفاده کنیم.

    انتهای پیام