• کسری زمین نهضت ملی مسکن در بازنگری طرح هادی جبران شود

    شبکه/گیلان معاون وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه در گیلان شهرها و روستاها به هم چسبیده هستند، یادآور شد: در بازنگری طرح‌های هادی می‌توانیم بخشی از کسری زمین را جبران کنیم که در گیلان حدود ۱۲۰ هکتار کسری داریم.

    علی نبیان امروز، ۲۷ خردادماه در شورای مسکن استان گیلان، مسکن را موضوع مهمی دانست که مصوبه مجلس و دولت سیزدهم را دارد و اظهار کرد: مسکن دغدغه رئیس‌جمهور شهید و همه دست اندرکاران دولت و نظام بوده است.

    وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر رفع نیاز مردم در حوزه مسکن، افزود: ساخت مسکن فقط وظیفه وزارت راه و شهرسازی نیست و همه آحاد حاکمیت از جمله شهرداری و راهداری و توزیع برق و آبفا و نظام مهندسی و بانک و… در آن نقش دارند و اگر دست به دست هم ندهیم نمی‌توانیم مسکن احداث کنیم.

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ساخت مسکن فقط به یک استان و به یک دستگاه مربوط نیست، عنوان کرد: همه تکلیف داریم تا اتفاق شایسته‌ای را برای مردم در حوزه مسکن رقم بزنیم.

    نبیان ضمن قدردانی از پیگیری‌های مستمر استاندار گیلان در حوزه نهضت ملی مسکن، اضافه کرد: در جریان بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در گیلان شاهد رشد ۲۵ درصدی پروژه‌ها طی هشت ماه گذشته بودیم که قابل توجه است.

    وی با اشاره به کمبود زمین در استان‌های شمالی، خاطرنشان کرد: باید برای تولید مسکن برنامه‌ریزی کنیم تا شعار شهید رئیسی و مجموعه هیئت دولت محقق شود.

    مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی بر ایجاد شهرک و شهرهای جدید تاکید و تصریح کرد: باید راهکارهای تولید مسکن را احصا کنیم که در این راستا نیازمند بازنگری در طرح هادی روستایی با محوریت بنیاد مسکن هستیم.

    نبیان خواستار همراهی بیش از پیش بانک‌ها در ارائه تسهیلات ساخت مسکن شد و تصریح کرد: برگزاری جلسات شورای مسکن در شهرستان‌ها نیز در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم بخشی از دغدغه دولت را کاهش دهیم.

    وی همچنین خواستار برگزاری تور بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن با هدف امیدآفرینی شد و اضافه کرد: منابع مالی به صورت به هنگام در اختیار پیمانکاران قرار گیرد تا کارها را با سرعت پیش ببرند و نیاز مردم رفع شود.

    معاون وزیر راه و شهرسازی گیلان بر هماهنگی توسعه زیرساخت‌ها با پروژه‌های نهضت ملی مسکن تاکید و خاطرنشان کرد: خدمات آب و برق و گاز و راه و محوطه‌سازی و ساخت محورهای اصلی توسط دستگاه‌های مربوطه و شهرداری‌ها انجام شود.

    انتهای پیام

  • زمان دائمی شدن جریان زاینده ‌رود در صحبت‌های نماینده اصفهان

    به گزارش شبکه از اصفهان، مهدی طغیانی، در خصوص پیگیری اقدامات انجام شده جهت احیای زاینده‌رود اظهار کرد: طرح‌های آبی که برای جبران کمبود آب زاینده‌رود داشتیم را همچنان داریم دنبال می‌کنیم که یکی، جبران صنعت است که با طرح انتقال آب از دریا، بارَش از روی زاینده رود برداشته می‌شود و هم بار شُرب که از منابع جنوب استان انجام می شود.

    وی افزود: در واقع ما هرچه بارهای روی زاینده رود را کم کنیم، روزهای جریان آب در رودخانه بیشتر خواهد بود و کم کم به جریان دائمی برسیم؛ باید تلاش کنیم تا تعداد روزهای جریان آب بیشتر و بیشتر شود.

    نماینده مردم اصفهان در مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا مقطعی بودن جریان آب همچنان ادامه دارد و مشخص نیست که چه زمانی دائمی می‌شود؟ گفت: البته این سوال را باید از مدیریت استان بپرسید ولی می‌دانم که هنوز ما در مسیر و راه سابق هستیم. از طرفی پیگیری‌ها و نظارت بر انجام آن نباید ضعیف شود و با قوت پیش برود.

    آخرین وضعیت برنامه‌های پایداری جریان آب زاینده رود

    وی با اشاره به آخرین وضعیت برنامه‌هایی که سال گذشته برای پایداری جریان آب زاینده رود تصمیم گیری شد خاطرنشان کرد: برنامه‌ها و اقدامات مذکور در حال اجراست، همین برداشتن بار صنعت از زاینده رود یکی از آن تصمیمات بود؛ برداشت بار شرب یکی دیگر از اقداماتی بود که در دستور کار قرار گرفت. طرح های متعددی برای زنده کردن زاینده رود انجام شده و ادامه هم خواهد داشت.

    طغیانی در پاسخ به این پرشس که تاکنون چقدر از طرح‌هایی که سیاستگذاری شده محقق شد و چند درصد دیگر باقی مانده است؟ گفت: بخش صنعت که تقریبا به ماه‌های پایانی رسیده و کم کم برداشت آن شروع می‌شود و بحث شُرب هم درحال انجام است یعنی بار استفاده شرب از زاینده رود هم رو به کاهش است.

    بخش اجرایی استان زمان دایمی شدن زاینده رود را اعلام کند

    وی در خصوص زمان دائمی شدن جریان زاینده‌رود اظهار کرد: به هر حال بخش اجرائی باید زمان را اعلام کنند. نماینده مجلس مجری پروژه نیست ولی زمان زیادی تا دائمی شدن زاینده رود مانده است، خیلی طول می‌کشد.

    46

  • دریادار سیاری: ارتش به سازمانی فناورپایه تبدیل شده است

    دریادار سیاری: ارتش به سازمانی فناورپایه تبدیل شده است

    معاون هماهنگ‌کننده ارتش، علم و فناوری را از اساسی‌ترین مؤلفه‌های پیشرفت دانست و گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران به یک سازمان فناورپایه تبدیل شده است.

    به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در آئین کلنگ‌زنی بوستان فناوری و نوآوری گلستان ارتش که با حضور «روح‌الله دهقانی فیروزآبادی» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در منطقه پدافند هوایی شمال تهران برگزار شد، اظهار داشت: توسعه فناوری نیاز کشور و بر اساس منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) یک امر اجتناب‌ناپذیر است.

    کشورمان بدون گام برداشتن در جاده گسترش علم، دانش و فناوری امکان ندارد به نقطه مطلوب برسد

    امیر دریادار سیاری افزود: پایداری و تحکیم استقلال این کشور همانند دوران دفاع مقدس نیازمند حضور جوانان نخبه‌ای است که با تلاش‌های ارزشمند خود در راستای رفع نیازمندی‌های این مرز و بوم و تولیدات داخلی، صادقانه تلاش می‌کنند.

    معاون هماهنگ‌کننده ارتش علم و فناوری را از اساسی‌ترین نیاز‌ها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور و یکی از محور‌های مهم در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب دانست و گفت: امروز نیرو‌های مسلح با محوریت وزارت دفاع به عنوان یک سازمان پژوهش‌محور و از ارکان تولید قدرت دفاعی کشور در راستای جامه عمل پوشاندن به منویات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) عمل می‌کنند.

    وی با بیان اینکه کشور ما بدون گام برداشتن در جاده گسترش علم، دانش و فناوری امکان ندارد به نقطه مطلوب برسد، تأکید کرد: امیدوارم با بهره‌برداری از این بوستان علمی و با تکیه بر توانمندی دانشمندان متعهد و متخصص داخلی به قدرت بازدارنده در تراز نظام تبدیل شویم و به نقطه مطلوب و اثرگذار در معادلات نظامی و سیاسی در سطح منطقه و فرامنطقه دست یابیم.

    دریادار سیاری خاطرنشان کرد: آگاهی و واقف بودن به مسائل علم و فناوری، ارتش جمهوری اسلامی ایران را به یک سازمان فناورپایه تبدیل کرده و امید است که در این مسیر حرکت رو به رشدی داشته باشیم.

    به گزارش آنا، بوستان فناوری و نوآوری گلستان ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینی به مساحت شش هکتار در منطقه تهرانسر ساخته و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.