مرکز فروش کمپرسور باد در تهران

امروزه کمپرسور یکی از حیاتی‌ترین دستگاه‌ها در کارخانه‌ها و کارگاه‌های مختلف شمرده می‌شود. از آنجایی هم که به مرور زمان، ابعاد آن کوچک‌تر و کم‌حجم‌تر می‌شود، در موقعیت‌های بی‌شماری قابل استفاده هستند.

یکی از مهم‌ترین ویزگی‌های این دستگاه، توان بالاتر آن، نسبت به دیگر ابزارهای معمولی است که به طور کامل نیاز شما را نسبت به موتورهای بزرگ، از بین می‌برد. همچنین کمپرسور هوا نیاز چندانی به تعمیر و نگهداری نداشته و می‌توان برای مدت طولانی از آن‌ها بدون هیچ مشکلی، استفاده کرد.

مهم‌ترین نکته در زمان خرید انواع کمپرسور هوا توجه به کارآیی و دوام دستگاه است. به طورکلی، اینکه در زمان خرید، بدانید محصول مورد نظر شما، چه ویژگی‌هایی داشته و به چه فاکتورهایی باید توجه داشته باشید، از اهمیت بالایی برخوردار است.

برخی از مهم‌ترین مواردی که در زمان خرید کمپرسور به شما کمک می‌کنند را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  1. آشنایی با ابزارهای موردنیاز برای کسب‌وکارتان
  2. توجه به میزان فشار ایجاد شده: در این صورت در زمان انجام کارهای سنگین با مشکل مواجه نمی‌شوید.
  3. در نظر داشتن نیازهای آینده: با توجه به این مورد، در آینده و در صورت پیشرفت کسب‌وکارتان، دستگاه خریداری شده، همچنان می‌تواند نیازهای شما را برطرف کند.
  4. انتخاب کمپرسور بر اساس محیط: شما باید براساس محیط موردنظر، انتخاب کنید که آیا نوع الکتریکی آن مناسب‌تر است یا بنزینی. لازم به ذکر است که کمپرسور الکتریکی ارزان‌تر است و در مقابل کمپرسور بنزینی، قابلیت حمل را افزایش می دهد.
  5. توجه به اندازه دستگاه: کمپرسور هوا کوچک ممکن است نتواند به درستی، تمامی انتظارات شما را برآورده سازد. از طرفی دیگر، بزرگ بودن بیش از حد این دستگاه، می‌تواند انرژی زیادی را مصرف کند. در نتیجه باید سطح نیاز خود را شناخته و با توجه به آن‌ها اقدام کنید.

قیمت کمپرسور هوا

علاوه بر تمامی مواردی که در قسمت بالا توضیح دادیم، خرید از یک فروشگاه و ارائه‌دهنده مطمئن نیز بسیار مهم است. شرکت پارس وکیوم با سال‌ها فعالیت در این زمینه و همچنین استفاده از دانش افراد متخصص، در حال حاضر به عنوان یکی از معتبرترین مراکز فروش کمپرسور هوا شناخته می‌شود. در صورت نیاز به دریافت مشاوره، می‌توانید از طریق سایت ما و یا شماره اقدام کنید تا مشاوران و متخصصان ما شما را راهنمایی کنند.

پمپ باد یا کمپرسور هوا چیست؟

کمپرسور باد یک دستگاه کاربردی برای تامین نیروی لازم در تجهیزات صنایع گوناگون است. این دستگاه با تولید هوای فشرده، قدرت لازم برای ابزارها و دستگاه‌های مختلف را تولید کرده و در نتیجه امکانات متعددی در این تجهیزات را در اختیار مصرف‌کنندگان می‌گذارد.

کمپرسور هوا با فشردن و کاستن از حجم هوا، فشار و البته دمای آن را بیشتر می‌کند. لازم به ذکر است که این دستگاه، نسبت به دیگر منابع تامین کننده قدیمی قدرت و نیرو، وزن سبک‌تری داشته و ماندگاری آن نیز بالاتر است.

به عبارتی کمپرسور هوا یک دستگاه بادی است که در انواع و حجم‌های متنوعی تولید و عرضه می‌شود. لازم به ذکر است که میزان حجم این ابزار بسیار قابل اهمیت است؛ زیرا برای دسترسی به حجم مناسبی از هوای فشرده، باید گنجایش مخزن را متناسب با میزان مصرف خود انتخاب کنید.

در صورتیکه کمپرسور با میزان کار ابزار شما تطابق نداشته باشد، فشار دائمی به قسمت موتور وارد شده و در نتیجه میزان استهلاک و اتلاف انرژی دستگاه، افزایش می‌یابد.

نکات مثبت یا مزایای استفاده از کمپرسور هوا

کمپرسورهای هوا نیز درست مانند هر دستگاه دیگری، مزایای متعددی را در اختیاز مصرف کننده می‌گذارد که مهم‌ترین آن‌ها را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  1. ایمنی و راحتی در هنگام کار: تاکنون تقریبا هیچ موردی از بروز حادثه شدید در هنگام کار با کمپرسور های هوا گزارش نشده است.
  2. عملکرد عالی در شرایط مختلف: کمپرسورها در دماهای بسیار بالا یا پایین بدون مشکل کار می‌کنند. این دستگاه‌ها همچنین می‌توانند در مناطقی مورد استفاده قرار بگیرند که به دلایل ایمنی یا درجه حرارت، به‌کارگیری اشکال دیگر انرژی ممنوع است.
  3. توان بسیار زیاد در هنگام کار: توان دستگاه‌های کمپرسرو بسیار زیاد بوده و مطمئنا از پس تمام شرایط برمی‌آیند.
  4. نگهداری راحت: اغلب کمپرسور هایی که به تازگی در بازار موجود شده‌اند، قطعات کمتری داشته و همین مسئله هزینه‌های مربوط به تعمیر و نگهداری آن‌ها را به طرز چشمگیری کاهش می‌دهد.
  5. عملکرد بی سروصدا: کمپرسور های هوا بدون ایجاد صدای زیادی کار می‌کنند؛ بنابراین می‌توانید آن‌ها را بدون هیچ مشکلی در کارگاه خانگی خود به کار بگیرید.
  6. صرفه‌جویی در مصرف انرژی: کمپرسور هوا از نظر مصرف انرژی بسیار کارامد بوده و نسبت به دستگاه‌های دیگر حرارت کمتری تولید می‌کند.
  7. اندازه مناسب: کمپرسورها اغلب اندازه کوچکی دارند و می‌توانند به راحتی در بخش‌های مختلف کارگاه مورد استفاده قرار بگیرند.
  8. دوام بالا و عمر طولانی: طول عمل کمپرسورهای هوا بسیار طولانی بوده و می‌توانند برای سالیان زیادی بدون مشکل کار کنند.

نحوه عملکرد کمپرسور هوا به این شکل است که با استفاده از موتور الکتریکی، دیزلی یا بنزینی، قدرت را به انرژی بالقوه ذخیره شده در هوای فشرده تبدیل می‎‌کند. سپس این دستگاه با روش‌های مختلفی، هوا را در یک تانک ذخیره کرده و فشار را افزایش می‌دهد.  در نهایت نیز با افزایش فشار مخزن به میزان مشخص، کمپرسور هوا خاموش می‌شود. سپس هوای فشرده در مخزن ذخیره می‌شود تا در زمان مورد نیاز مصرف شود.

توجه داشته باشید که انرژی موجود در هوای فشرده، موارد استفاده فراوانی داشته و در مکان‌های متفاوتی برای دستیابی به اهداف مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وقتی فشار مخزن به کمترین میزان برسد، کمپرسور هوا مجددا فعال شده و مخزن دوباره تحت فشار قرار می‌گیرد.

در اینجا لازم است که به این موضوع اشاره کنیم که میان کمپرسور هوا و پمپ تفاوت وجود دارد؛ زیرا کمپرسور برای هر نوع گاز یا هوا و برای مایعات کار می‌کند.

آشنایی با کاربرد کمپرسور

با توجه به مشخصات فنی کمپرسور هوا ، این دستگاه دارای کاربردهای فراوانی است که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • تهیه هوا با فشار بالا برای پر کردن سیلندر گاز
  • امکان تهیه هوای تمیز در سیستم‌های کنترل پنوماتیک
  • استفاده برای پر کردن لاستیک‌ها و همچنین مخزن هوای فشار بالا
  • تولید حجم زیادی از هوای فشار متوسط در پروسه‌های صنعتی بزرگ
  • امکان تامین هوای توربین‌ها، موتور جت‌ها و هوای متراکم دستگاه‌ها پنوماتیکی
  • استفاده در انواع تجهیزات پزشکی برای ساکشن یا در تهویه هوای بیمارستان‌ها
  • امکان ارائه هوای تمیز با فشار متوسط به غواص زیر سطح آب در عملیات غواصی
  • استفاده از کمپرسور باد دیزلی در مکان‌هایی که به هر دلیل، امکان دسترسی به برق برای آن‌ها وجود ندارد.

کمپرسور هوا با توجه به نحوه انتقال انرژی به سیال، به دو نوع جا‌به‌جایی مثبت و دینامیک تقسیم می‌شوند. کمپرسورهای جا‌به‌جایی مثبت به صورت متناوب و مدل دینامیک به شکل دائمی و مداوم هوا را فشرده کرده و انرژی مورد نظر انواع تجهیزات را فراهم می‌کنند.

در مقابل، کمپرسورها با توجه به نوع فشار، به کمپرسورهای کم‌فشار، فشار متوسط و فشار بالا تقسیم می‌شوند.

این کمپرسورها از نظر عملکرد با یکدیگر تفاوت دارند؛برای مثال قدرت تراکم کمپرسورهای جابه‌جایی مثبت، نسبت به مدل دینامیکی بیشتر است و برای فشرده کردن هوا در حجم زیاد در دستگاه‌های پر قدرت استفاده می‌شود.

در مدل کمپرسور برگشت‌پذیر، عملیات فشرده سازی با استفاده از پیستون انجام می‌شود؛ به همین دلیل به این دستگاه، کمپرسور باد پیستونی نیز گفته می‌شود. این دستگاه با گرفتن حجم زیادی از هوای محیط، آن را در داخل خود محصور کرده و در فضای بسته، فشار آن را بالا می‌برد. در این فرآیند، پیستون اقدام به فشرده کردن هوا و تولید انرژی می‌کند.

خود مدل پیستونی شامل انواع تک مرحله‌ای، دو مرحله‌ای، روغن کاری شده و بدون روغن می‌شود. از مزایای مدل روغن کاری شده، روان شدن کار، عملکرد بهتر دستگاه و همچنین جلوگیری از داغ شدن آن است. اما در دستگاه‎‌های حساسی مانند کمپرسور دندان‌پزشکی، بخاطر احتمال نشتی روغن، مدل بدون روغن کاربرد بیشتری دارد.

همچنین از مدل پیستونی در موارد مختلفی استفاده می‌شود که مهم‌ترین آن در پردازش گاز طبیعی، کارخانه‌های شیمیایی و پالایشگاه‌های نفت است. کارگاه‌های خودرو سازی و کشاورزی از دیگر موارد استفاده این دستگاه پرکاربرد است.

یکی دیگر از انواع رایج کمپرسور باد جا‌به‌جایی مثبت، کمپرسور پیچ دوار یا اسکروست. این دستگاه با کمک دو روتور نر و ماده به عنوان قطعات اصلی دستگاه، کار فشرده‌سازی هوا را بر عهده دارد. دو مدل روغنی و بدون روغن را شامل می‌شود که از مزایای آن‌ها می‌توان به خروجی هوای صاف و بدون پالس با حجم خروجی بالا اشاره کرد.

از دیگر مزایای اسکرو دوام زیاد این دستگاه است؛ مدل روغنی این دستگاه طول عمر زیادی دارد و مشتریانی که به دنبال بهترین کمپرسور هوا هستند، معمولا مدل اسکرو را انتخاب می‌کنند.

جالب است بدانید که این دستگاه در دندان‌پزشکی‌ها محبوبیت زیادی پیدا کرده‌ است؛ زیرا علاوه بر توان بالا، یک کمپرسور باد بی صدا نیز محسوب می‌شود. به علاوه، امکان استفاده از انواع بلوک‌های بدون روغن در قدرت‌های مختلف، در این مدل کمپرسور موجب برتری آن نسبت به دیگر انواع کمپرسور هوا شده است.

در صنایع مختلف همچون کارخانه‌های بسته‌بندی به فشار باد بسیار بالا نیاز است. کمپرسور فشار قوی را می‌توان نوع پیشرفته کمپرسورهای پیستونی دانست که بر خلاف مدل‌های معمولی، فشار بیشتری تولید می‌کنند. گاهی این فشار به 30 الی 40 بار هم می‌رسد. در این شرایط برای تولید فشار حداکثری از کمپرسور فشار قوی استفاده می‌شود. به همین ترتیب یکی از علت آب دادن پمپ باد میتواند تحت فشار بودن آن باشد. 

روغن کمپرسور هوا فشار قوی در افزایش طول عمر محصول نقش ویژه‌ای دارد؛ زیرا زمان استفاده از دستگاه، لغزش قطعات بر روی همدیگر امکان ساییدگی را به همراه خواهد داشت. کمپرسورهای فشار قوی امکان فشرده کردن هوا، نیتروژن، گاز طبیعی، هیدروژن، دی ‌اکسید کربن، مونو اکسید کربن، هلیوم و… را دارند و در صنایع گوناگونی همچون ریخته‌گری، کشتی‌رانی، آتش‌نشانی و ساخت سنگ و گرانیت یا برای تولید ظروف و پر کردن کپسول به کار برده می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا