جرایم سایبری نوپاها/ استارتاپ‌ها مراقب طرح‌های تحقیقاتی و اطلاعات مشتریان خود باشند

جرایم سایبری نوپاها/ استارتاپ‌ها مراقب طرح‌های تحقیقاتی و اطلاعات مشتریان خود باشند

رئیس پلیس فتا تهران رمزگذاری اطلاعات مشتری و کارکنان را جرم ابتکار عمل دانست و گفت: “تحقیقات ما نشان می دهد ، در حالی که توجه به امنیت اولویت اول برای نوآوری ها نیست ، ایران در حمله” botnet “در رده سوم قرار دارد. این بسیار نگران کننده است

به گزارش شبکه ، در مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه Innotex 2020 که واقعاً در پارک فناوری پردیس امروز برگزار شد ، سرهنگ دابود معظمی گو درجی امنیت را عنصر مهم فعالیتهای استارتاپی دانست و گفت: “اگر این فاکتور فراهم نشود ، استارتاپ ها زنده می مانند. من می توانم این کار را انجام دهم. ” این نمی شود.

وی افزود: در پنج کشور مؤلفه های امنیتی مورد بررسی قرار گرفت و بررسی نشان داد که ایران از نظر زیرساخت های راه اندازی از نظر وضعیت مطلوبی نیست.

گودرزی در مورد چالش های زیرساختی راه اندازی از جمله “پهنای باند” ، “سرعت اینترنت” ، “مرکز داده” و “تجهیزات امنیتی” اظهار داشت و یادآور شد: تأمین امنیت با مبالغ هنگفتی حاصل می شود که سالانه بسیاری از کشورها باید برای این هزینه ها بپردازند. تحقیقات میدانی که ما انجام داده ایم ، متأسفانه در رأس اولویت های امنیتی قرار دارند که می توانند نقش مهمی در زندگی یک استارتاپ داشته باشند.

به گفته وی ، اولویت های اصلی برای استارتاپ ها اقتصاد ، فرهنگ و بالاخره امنیت است.

رئیس پلیس تهران فتا با اظهار نظر در مورد 10 حمله برتر به استارتاپ ها اظهارات زیر را بیان کرد: بیشتر این حملات در جهان حملات “botnet” است که ایران از نظر حملات مقام سوم را به خود اختصاص داده است که بسیار نگران کننده است. بودن.

گودرزی بیشترین حملات “باتوم” از جمله مراکزی را ارائه می دهد که خدمات رفاهی ، علمی و دانشگاهی و سرمایه گذاری ارائه می دهند و یادآوری شد که بیشتر فعالیت های راه اندازی کشور در این سه حوزه قرار می گیرد.

وی به آسیب پذیری های موجود در استارتاپ ها از جمله “ایده های تجاری” ، “پروژه های تحقیقاتی” ، “صورت های مالی” ، “اطلاعات کارمندان” و “اطلاعات مشتری” اشاره کرد و ادامه داد: “زیرا بسیاری از استارتاپ ها از ایده ها یا برنامه های تحقیقاتی استفاده می کنند” . آنها به خوبی از رقبای خود مراقبت نمی کنند ، به این ایده ها دسترسی پیدا کرده و آنها را تحت نام خود ثبت می کنند.

رئیس پلیس تهران فتا گفت: با اشاره به هک کردن اطلاعات مشتریان استارتاپ ، “استارت آپ به عنوان یک تیم چند مصنوعی در مرحله اول اجرا می شود ، بنابراین اطلاعات زیادی در دست نیست ، اما به تدریج داده های کوچک” بزرگ “هستند. به دلیل نگهداری نامناسب آن ، مورد حمله هکرها قرار گرفته و اخیراً چندین مورد مطرح شده است.

وی متداول ترین حملات علیه استارتاپ ها را اینگونه عنوان کرد: “فیشینگ” ، “حمله DoS یا باج افزار” ، “حمله باج افزار یا باج افزار” و غیره. “حمله فیشینگ ارزانترین نوع حمله سایبری است و استارتاپ ها علیه این نوع حمله هستند. این یک استثناء برای آن است. ” نه

گودرزی همچنین با اشاره به زمینه های جنایی استارتاپ ها ، اظهار داشت: این جرایم به دو بخش تقسیم می شوند: جرایم در زمینه استارتاپ ها و جرایمی که توسط استارتاپ ها انجام می شود. فقدان ملاحظات امنیتی برای حفظ اطلاعات کاربر یکی از مهمترین جنایات برای استارتاپ ها است. بودن. متأسفانه ، شرکتهای نوپا بدون رمزگذاری اطلاعات کارمندان و مشتری را ذخیره می کنند و سرورهای جداگانه ای ایجاد می کنند تا هکرها بتوانند به راحتی به اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

وی با اشاره به عدم احراز هویت به عنوان جرم دیگری برای استارتاپ ها ، گفت: از آنجا که شرکت های نوپا همکاری با گروهی از دوستان را آغاز کردند ، هیچ اقدامی برای احراز هویت دوستان و مدیریت دسترسی به داده ها صورت نگرفت ، اما پس از جرم مشخص است. من ذکر کردم. معلوم است که یکی از آنها برای دو استارتاپ کار می کند.

وی پلیس فتا را به عنوان حامی استارتاپها به عنوان نیروی محرکه توسعه و پیشرفت ملی نامید و افزود: وی گفت: “ما فکر می کنیم باید با استارتاپ ها باشیم و همیشه از آنها پشتیبانی خواهیم کرد. بنابراین ، علاوه بر مرکز فوریت های پلیس FATA ، نمایندگان ما در 110 استان و شهر در پلیس مستقر شده اند و به سؤالات فعالان نوپا شبانه روز پاسخ می دهند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا