نصب پرینتر بدون سی دی درایور
نصب پرینتر بدون سی دی
در صورتی که قصد نصب پرینتر خود را دارید اما به هر دلیل سی دی این دستگاه در دسترش شما نیست می توانید با خواندن این مقاله شیوه نصب پرینتر بدون سی دی را بیاموزید. خواندن این مقاله می تواند برای دو گروه مناسب باشد: گروه نخست آندسته از افرادی هستند که سی دی مخصوص پرینتر خود را گم کرده اند و حال قصد نصب پرینتر خود را دارند. و گروه دوم کاربرانی هستند که قبلا پرینتر را بر روی یک دستگاه نصب کرده اند و حال می خواهند پرینتر را بر روی دستگاه لپ تاپ دیگری نصب کنند.
پرینتر چیست: به طور کلی نصب پرینتر بدون سی دی کار چندان پیچیده ای نیست و با پیاده سازی تنظیماتی اندک، که در بخش های آتی آموزش داده می شود، امکان پذیر است. کافی است تا مراحل ذکر شده در بخش های بعدی را گام به گام و با دقت تمام انجام دهید تا پرینتر شما بدون سی دی نصب و آماده ی کار گردد. در صورت مواجهه با هر گونه اشکال می توانید از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در وب سایت با کارشناسان ما در مرکز تماس بگیرید و راهنمایی های لازم را دریافت دارید.
شیوه نصب پرینتر بدون سی دی
1.اتصال پرینتر
برای نصب پرینتر بدون سی دی در گام نخست باید پرینتر موردنظرتان را با استفاده از کابل USB به کامپیوتر متصل کنید. غالب پرینترهای امروزی را می توان بدون نیاز به سی دی به یک کامپیوتر وصل کرد. پس از وصل پرینتر به کامپیوتر با کابل USB صبر نمایید تا درایوها به صورت خودکار نصب شوند.
(توجه داشته باشید که جهت نصب درایوها از سیستم عامل، به اینترنت نیاز است.) از این مسئله که پرینتر روشن است مطمئن شوید و در صورت نیاز پرینتر را به برق بزنید زیرا غالب پرینترها برای روشن شدن نیاز به پریز برق دارند. اگر پرینتر از طریق USB متصل نمی شود، باید درایوها را از سایت شرکت تولیدکننده دانلود کنید.
2.نصب درایور
مرحله دوم نصب پرینتر بدون سی دی اختصاص به نصب درایو دارد. اگر پرینتر را به کامپیوتر متصل کردید و درایوها به طور اتوماتیک نصب نشد، می بایست پرینتر مورد نظر را جستجو کرده و آن را نصب کنید. برای این کار کافی است تا در ویندوز Control Panel را باز کنید و روی Devices and Printers و سپس روی Add a printer کلیک نمایید.
با این کار ویندوز جستجوی پرینتر را آغاز می کند. در صورت مشاهده مدل پرینتر خود، آن را انتخاب و مراحل نصب را شروع کنید. (نکته: در Mac OS X ، روی منوی Apple کلیک کرده و System Preferences را انتخاب کنید. روی Print & Fax و سپس روی دکمه “+” در پایین لیست پرینترها کلیک کنید. پرینتر خود را انتخاب و مراحل نصب را شروع کنید. اگر نتوانستید در این مرحله پرینتر را نصب کنید، باید را از سایت تولیدکننده آن دانلود کرده و نصب کنید.
3.نصب درایور مخصوص پرینتر
مرحله سوم از نصب پرینتر بدون سی دی اختصاص به دانلود و نصب درایوهای مخصوص پرینتر دارد. در حالی که درایورهای سیستم عامل قابلیت های پایه پرینتر را به شما ارائه می دهد، قابلیت های پیشرفته مانند اسکن ممکن است با درایورهای مخصوص امکانپذیر باشد. هر تولید کننده ای این درایورها را روی سایت خود قرار می دهد.
در این مرحله می بایست به سازنده دستگاه و مدل پرینتر توجه کنید. در غالب پرینترها معمولا مدل پرینتر در قسمت جلوی پرینتر قابل مشاهده است. توجه به این موضوع کمک می کند تا درایو مناسب را پیدا کنید. شما می توانید به سایت تولید کننده پرینتر خود بروید و در قسمت Support یا همان پشتیبانی مدل پرینتر خود را پیدا کنید.
مطمئن شوید که درایو مناسبی را برای سیستم عامل خود دانلود کرده اید. اغلب نرم افزارهای اضافی مانند اسکن وجود دارد که شما می توانید به خوبی دانلود و نصب کنید.
مرحله آخر : کاری که در مرحله آخر جهت نصب printer بدون سی دی باید انجام دهید آن است که درایوها را روی کامپیوتر دیگری نصب کنید. اگر کامپیوتری که پرینتر روی آن نصب شده، اینترنت ندارد، می توانید درایوها را روی کامپیوتر دیگری دانلود کرده و آنها را در یک فلش USB کپی کنید. غالب درایوها حجم چندانی ندارد (کمتر از ۲۰۰ مگابایت).
مراحل نصب درایور را شروع کنید.
اگر پرینتر را به کامپیوتر متصل کردید و درایوها به طور اتوماتیک نصب نشد، شما می توانید پرینتر را جستجو کرده و آن را نصب کنید.
- در ویندوز Control Panel را باز کنید و روی “Devices and Printers” و سپس روی “Add a printer” کلیک کنید. ویندوز شروع به جستجو کردن پرینتر می کند. پرینتر خود را انتخاب و مراحل نصب را شروع کنید.
- در Mac OS X ، روی منوی Apple کلیک کرده و “System Preferences” را انتخاب کنید. روی “Print & Fax” و سپس روی دکمه “+” در پایین لیست پرینترها کلیک کنید. پرینتر خود را انتخاب و مراحل نصب را شروع کنید.
- اگرنتوانستید در این مرحله پرینتر را نصب کنید، باید درایورهای مخصوص پرینتر را از سایت تولیدکننده آن دانلود کرده و نصب کنید.
درایوهای مخصوص پرینتر را دانلود و نصب کنید.
در حالی که درایورهای سیستم عامل قابلیت های پایه پرینتر را به شما ارائه می دهد، قابلیت های پیشرفته مانند اسکن ممکن است با درایورهای مخصوص امکانپذیر باشد. هر تولید کننده ای این درایورها را روی سایت خود قرار می دهد.
- به سازنده و مدل پرینتر توجه کنید. مدل پرینتر معمولا در قسمت جلوی پرینتر قابل مشاهده است. این به شما کمک می کند تا درایو مناسب را پیدا کنید.
- در سایت تولید کننده قسمت پشتیبانی (Support) را مشاهده کنید. مدل پرینتر خود را جستجو کنید.
- مطمئن شوید که درایو مناسبی را برای سیستم عامل خود دانلود کرده اید. اغلب نرم افزارهای اضافی مانند اسکن وجود دارد که شما می توانید به خوبی دانلود و نصب کنید.
درایوها را روی کامپیوتر دیگری نصب کنید.
اگر کامپیوتری که پرینتر روی آن نصب شده ، اینترنت ندارد، شما باید درایوها را روی کامپیوتر دیگری دانلود کرده و آنها را در یک فلش USB کپی کنید. بیشتر درایوها کمتر از 2000 مگابایت هستند یعنی بیشتر فلش ها این کار را انجام می دهند.
استفاده از کابل USB در ویندوز
1.کابل USB پرینتر را به رایانه خود وصل کنید. کابل باید در یکی از پورت های USB در کنار رایانه (لپ تاپ) یا پشت یا جلوی جعبه CPU (رومیزی) قرار گیرد. اگر چاپگر شما کابل USB ندارد ، ممکن است قبل از ادامه کار ، مجبور شوید آن را برای چاپگر خود تهیه کنید.