ورود پژو ۲۰۶ و پژو پارس به بورس کالا، پیشنهاد ایرانخودروست/ چیزی هنوز قطعی نیست
سخنگوی وزارت امنیت در پی بحث عرضه محصولات با دو کد ایرانی (پژو 206 و پژو پارس) در بورس کالا، تاکید کرد که موضوع عرضه این دو محصول پیشنهادی از سوی گروه صنعتی زیرمجموعه ایران بوده است. کدها گام بعدی هنوز مورد موافقت وزارت ایمنی قرار نگرفته است. همچنین اعلام کرد که هنوز موضوع شناسایی و دریافت کد رهگیری در بخش قطعات و لوازم یدکی خودرو را اعلام نکرده است.
برخی سایت ها و SNS این موضوع را به گونه ای اعلام کردند که گویا قرار است دو محصول گروه صنعتی (پژو 206 تیپ 2) و پژو پارس با کد ایرانی عرضه شوند. امید قالیباف در این خصوص در گفت وگو با شبکه تصریح کرد.: گروه صنعتی خودرو ایران پیشنهاد داده است که در فاز بعدی دو محصول پژو 206 تیپ 2 و پژو پارس وارد بورس کالا شوند. این موضوع باید مورد بررسی و تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد. لذا این موضوع در حال حاضر تنها پیشنهاد گروه صنعتی ایرانیان خودرو می باشد.
مهلت دریافت شناسنامه لوازم یدکی به پایان رسیده است. اما قطعات یدکی غیر اصل باید تا 15 اکتبر و 15 دسامبر از گردش خارج شوند.
روز گذشته (سه شنبه) از محمدمهدی برادران شرکت ایساکو – قائم مقام معاونت ایمنی صنعت کل – (شرکت فروش قطعات و خدمات پس از فروش) ایران خودرو با بررسی نحوه اجرای صحیح برنامه های وزارت ایمنی در حوزه خودرو بازدید کرد. قطعات و وارد خط اصلی من کد شناسه قطعه را بررسی کردم.
وی در این بازدید خاطرنشان کرد: از اواسط مردادماه یک گروه 55 قطعه ای باید با کد رهگیری به فروش برسد و تولیدکنندگان نیز محصولات با کد رهگیری تولید و به فروش برسانند. قابل استفاده بدون کد شانس. فرصت برای دریافت کد رهگیری در اختیار شما قرار داده شده است. در همین راستا، گفتنی است، عرضه قطعات بدون شناسه و کد رهگیری از تاریخ ذکر شده ممنوع شده است، زیرا فرصت شناسایی کالا و دریافت کد رهگیری تا قبل از 15 مرداد ماه به پایان رسیده است. موضوع تمدید مجدد فرصت دریافت کدهای شنود از سوی وزارت امنیت پیگیری شد.
در همین رابطه سخنگوی وزارت صنعت و معدن گفت که کد تگ تمدید نشده است. با این حال برای قطعات یدکی که در شبکه های توزیع و اصناف وجود دارد اما منشأ نامعلومی دارند، تا 24 مهرماه فرصت داشته اید برای آن قطعات یدکی از صنف درخواست و شناسه بگیرید. علاوه بر این، آنها فقط می توانند آن قطعات یدکی را به مصرف کننده نهایی عرضه کنند.
وی افزود: پس از 24 آنلاین دیگر برای قطعات یدکی با مبدا نامشخص شناسنامه صادر نمی شود و کد رهگیری این قطعات فقط تا 24 آذر ماه اعتبار دارد. بنابراین برای قطعات یدکی تولید داخل و واردات قانونی تا 24 مردادماه فرصت بود و باید تا این زمان اقدام می شد و شناسنامه صادر می شد. اما در مورد قطعات یدکی با منشأ نامشخص که در بازار و کف فروشگاه رها می شود، برای جلوگیری از آسیب دیدن این قطعات، شناسه لازم تا پانزدهم مهرماه صادر می شود و شناسنامه صادر نمی شود. بعد از آن. از 15 دسامبر، این محصولات دیگر نباید در چرخه توزیع قرار گیرند.
انتهای پیام