ورود به باشگاه سازندگان واکسن کرونا و درخواست کشورها از ایران

واکسیناسیون ویروس کرونا در سراسر جهان آغاز شده است. ابرقدرتها ، بدون توجه به وضعیت سایر کشورها ، اقدام به واکسیناسیون کرده اند. در ایران علاوه بر واردات واکسن از منابع معتبر ، مسیرهای اصلی تهیه واکسن برای واکسیناسیون عمومی با تولید داخل و تولید مشترک تعیین شده است. تولیدکنندگان داخلی آستین های خود را بالا زدند و امروز ایران یکی از شش یا هفت کشور در جهان است که واکسن ویروس کرونا تولید می کند.
به گزارش شبکه کرونا با همه پیشرفت هایی که در سیستم بهداشت جهانی اتفاق افتاده اعلام شده است که طبیعت هنوز هم می تواند انسان را با چالش های جدی روبرو کند. چالشی که زندگی روی زمین را تهدید می کند. اکنون ، ویروس چاموش می خواهد توانایی یک کشور را در مدیریت اپیدمی در قرن بیست و یکم آزمایش کند و کشورهایی که نسبت به وجود آن نادیده گرفته می شوند یا بی تفاوت هستند ، در گرداب بیماری و مرگ گرفتار می شوند. به همین دلیل است که کشورهایی که از ابتدا ویروس کرونا را جدی نگرفته اند صدها یا هزاران کشته متحمل شده اند.
در ایران ، علیرغم تمام اقدامات پیش از ورود ویروس و اعلام رسمی آن در کشور ما ، از جمله توقف پروازها به و از چین ، کنترل مرزها و نظارت بر مسافران ورودی ، سرانجام کرونا وارد ایران شد. . با این حال ، طبق گفته مقامات بهداشت ملی ، این ویروس نیازی به گذرنامه و ویزا ندارد و به زودی از مرزها عبور کرده و به سرزمین های دیگر می رسد. به هر حال ، داستان تاج در کشور ما با اعلامیه رسمی وزارت بهداشت در تاریخ 20 فوریه 2017 در قم برای تأیید دو مورد مثبت کرونا آغاز شد.
تاج ایران ، تحریم ها و جنگ اقتصادی
با شیوع بیماری همه گیر Covid-19 در ایران ، مشکل نه تنها ویروسی به نام کرونا است ، بلکه با چالش های زیادی از جمله تحریم های آمریکا و فشارهای بین المللی روبرو است. کادر پزشکی و بیماران به دلیل کمبود لباس محافظ ، ماسک و اکسیژن ساز در تنگنا قرار گرفته اند ، اما چندین کشور به دلیل تحریم های آمریکا از کمک به ایران خودداری کرده اند. بر این اساس ، وزیر بهداشت بازوهای خود را بست و بارها و بارها مدیریت تاج این کشور را برای شنا در دریای بلا توضیح داد و البته اعلام کرد که چشم های ایران در این دریا باز شده است. زیرا ایران خیلی زود توانست نقایص موجود در این زمینه را جبران کند.
سال سخت کرونا
در پاسخ ، وزیر بهداشت بار دیگر تأكید كرد كه ما سال سختی را پشت سر گذاشتیم و در كنار ناجوانمردی تحریم های سرکوبگرانه و سختی های ناشی از خزانه خالی ، فشار زیادی را از Covid 19 تحمل کرده ایم و در ابتدا می خواستیم تجهیزات خود را از در هر جای دنیا عیسو با دشواری هایی روبرو شد و با سختی و ستم مضاعف روبرو شد. این تجهیزات پس از سفر اولیه به سراسر دنیا برای تهیه و انتقال ماسک های N95 ، هنگام ورود به فرودگاه ، تجهیزات را رهگیری کردند.
با این حال ، وزیر بهداشت تأکید کرد که در 55 روز ، این شرکت از واردکننده ماسک و تجهیزات به تولید کننده و صادر کننده تبدیل شد. همچنین ، در اوج تحریم ها ، کمبود بودجه و فشارهای بین المللی ، هیچ کجا یافت نشد ، و داروهایی مانند رامدساویر و فابیپیراویر را برای مدت دو ماه در این سرزمین تولید کردیم و به سازمان بهداشت جهانی اعلام کردیم که ما اعتقاد نداریم.
جنگ واکسن
اما گام بعدی نبرد با واکسن ها بود. اگرچه واکسن سازهای جهان اولین واکسن هایی هستند که آنها روی آنها کار کرده اند ، اما از همان ابتدا مشخص بود که با وجود تحریم های ایالات متحده برای واردات داروها و تجهیزات پزشکی ، واکسن م againstثر علیه Covid-19 در سراسر جهان تولید می شود. این مشکل کشور ما بود. همچنین ، به راحتی به ایران نخواهد آمد. در همین راستا ، همانطور که وزیر بهداشت اشاره کرد ، شما نمی دانید سال گذشته چه چیزی ترسیم کردیم. در بین کشورهایی که خود را دوست می دانند واکسن در دسترس نبود. برخی از دوستان ما فقط گفتند که ما مستقیماً به شما واکسن نمی دهیم. ما به بعضی از کشورها واکسن می دهیم ، به برخی از کشورها واکسن می دهیم و ایالات متحده ما را تحت فشار قرار می دهد تا در داخل کشور راه حل پیدا کند و نام ما فاش نشود.
در همان زمان ، ایران تلاش نکرد تا جمعیت ملی را به مرحله آزمایش واکسن های خارجی جذب کند. همانطور که وزیر بهداشت صریحاً در این زمینه اظهار داشت ، ما از کشورها خواستیم که برای ساخت واکسن با ما همکاری کنند ، کم کم با آنها رفتیم و وقتی آنها به مرحله تحقیق رسیدند ، آنها می خواستند در ایران آزمایش کنند. پایین نمی آییم کشورهایی که از مناطق واکسینه شده شناخته شده اند ، در آزمایشات ایمن سازی در کشورهای دیگر شرکت کرده اند ، اما این واقعیت را که مردم ما باید واکسینه شوند ، قبول نکرده اند. اما در حالی که ما گفتیم مایلیم با یک شرط همکاری کنیم و یک واکسن درست کنیم ، تنها کشوری که با ما توافق کرد دانش فنی را منتقل کند کوبایی ها بود. ما این کار را در ایران انجام دادیم.
بنابراین ، مسیر اصلی تأمین واکسن برای واکسیناسیون جهانی در کشورهای تولید کننده داخلی واکسن در نظر گرفته شد و تولیدکنندگان تولید واکسن تاج در کشورهایی که توسط آستین تولید شده اند در نظر گرفته شدند.
واکسن سازان ایرانی وارد بخش تولید واکسن کرونا ویروس می شوند
در پاسخ ، واکسنهای ایرانی یکی پس از دیگری در زمینه ساخت واکسن کرونا در سکوهای مختلف پرش کردند و پس از نتایج موفقیت آمیز تحقیقات اولیه ، آزمایشات و آزمایشات حیوانی ، وارد حوزه تحقیقات بالینی واکسن شدند. مجموعه هایی مانند برکت ، انستیتوی پاستور ایران ، انستیتوی انجماد رازی و دیگران هرکدام واکسنهای ویروس کرونا را در سیستم عاملهای مختلف تولید کردند. بر این اساس ، وزیر بهداشت در تاریخ 30 ژانویه 2017 اعلام کرد که ما 100 سال به عنوان تولید کننده واکسن در منطقه کار کردیم که آزمایش انسانی واکسن Vronka Corona ایران را آغاز کردیم. کسانی که فکر می کنند ما در وهله اول واکسینه شده ایم بسیار اشتباه می کنند. در سال 1299 م Instituteسسه پاستور و در سال 1303 م Instituteسسه راج تأسیس شد ، به طوری که همه با واکسن های ایرانی زندگی می کردند. ما اولین افراد واکسینه شده در آسیا بودیم و این واکسن را به بسیاری از کشورهای جهان و منطقه صادر کردیم.
در نتیجه ، واکسیناسیون تاجگذاری در کشور انجام شد و سرانجام ، در 15 ژوئن 1400 ، وزیر بهداشت از صدور مجوز اضطراری برای واکسن ویروس کرونا ویروس کرونا ویرایش ایران خبر داد و ایران به باشگاه واکسن ویروس کرونا ویروس جهانی پیوست. در همان زمان ، وزیر بهداشت اعلام کرد که به زودی مجوز استفاده اضطراری برای واکسن Pastokovac صادر می شود.
ایران به باشگاه واکسن کرونا ویروس پیوست
دکتر کیانوش جهانپور – سخنگوی سازمان غذا و دارو در کره در رابطه با شبکهوی می گوید: “پیوستن به کلوپ واکسن جهانی واقعه بزرگی بود که در قرن گذشته در کشور ما اتفاق نیفتاده است.” از 0 تا 100 ، حداقل یک واکسن تولید و در مقیاس صنعتی تولید انبوه می شود. این موضوع باعث افتخار ملی و یک واقعه بسیار بزرگ است که نشان دهنده درستی استراتژی ها و برنامه های انجام شده در این زمینه است. ما به یکی از 6 یا 7 کشور جهان تبدیل شده ایم. تاکنون ، ما در حال تولید واکسن ویروس کرونا هستیم. این اقدام پتانسیل فناوری سلامت ، صنعت دارویی و پزشکی ایران را نشان می دهد.
وی افزود: “با توجه به زیرساخت های برنامه ریزی شده و این واقعیت که در ماه های آینده می توانیم در تولید مواد اولیه و محصولات جانبی نیز تا حدودی مستقل شویم ، پایگاه خوبی برای صادرات به دنیا خواهیم داشت.” البته با توجه به مزیت نسبی واکسن هایمان یعنی کیفیت و ایمنی بالا ، ایمنی و واکسیناسیون بهینه ، تولید انبوه و تولید گسترده واکسن های ایرانی ، در ماه های آینده مشتری های زیادی برای این واکسن خواهیم داشت. یک واکسن مشابه در ایران.
کشورهای واکسیناسیون ایران کرونا اقدام کنند
جهانپور گفت كه از كشورهای مختلف جهان به طور مكرر هر هفته خواسته می شود كه واكسن های ایرانی بخرند ، اما طبیعتاً تولید داخلی در ماه اول بیشتر در داخل كشور واكسن می شود ، اما او آماده است هم تولید همزمان و هم انتقال آن را انجام دهد. واکسنهای ایرانی از طریق سایر کشورها منتقل می شوند و مازاد مصرف و ظرفیت واکسیناسیون کشور در اختیار کشورهای دوست ، همسایه و سایر کشورها قرار می گیرد. به طور متوسط ، یک یا دو کشور هر هفته درخواست رسمی را به دفتر همکاری بین المللی وزارت بهداشت ارائه می دهند.
ایران برای انتقال دانش ملی فناوری واکسن آماده می شود
جهانپور در ادامه می گوید: “طرف ایرانی آماده انتقال دانش فنی در مورد واکسن ها به کشورهای دیگر است و بسیاری از کشورها می توانند از طریق توانایی های ایرانی برای انتقال دانش و مهارت ها در هفته ها و ماه های آینده از طریق تولیدات مشترک یا قرارداد استفاده کنند.” تولید فسفر ایران در کشور. ایران در تلاش است تا به این کشورها نگاه انسانی و رویکردی بهداشتی و انسانی به این موضوع بدهد ، برخی از آنها در حال مذاکره با شرکت های واکسن سازی ایرانی برای انتقال فناوری و تولید مشترک هستند.
وضعیت تولید واکسن ایران
در همان زمان ، جهانپور از وضعیت واکسن های تولید داخل می گوید: برکت در گفت: “در حال حاضر ، برای تولید داخلی ، خوشبختانه ، طبق برنامه های قبلی ، حداقل یک واکسن تصفیه اضطراری دریافت کرده است. این یک برکت برای واکسن کوبایران است. تولید آن آغاز شده است و تولید آن هر ماه در حال افزایش است.” ماه اول. این می تواند یک میلیون دوز تولید کند ، شاید 30-50 میلیون دوز از این واکسن در سه ماهه اول ، یعنی تا پایان ماه سپتامبر ، و با رسیدن به این رقم قابل قبول است و بخش قابل توجهی را برآورده می کند نیازهای کشور
به گفته وی ، موسسه پاستور واکسن پاستور ایران نیز در آستانه صدور مجوز استفاده اضطراری است. واکسن Pastococcus را می توان در سه ماهه اول 1 میلیون دوز در ماه ، در سه ماهه دوم 2 میلیون دوز در ماه و در سه ماهه سوم 3 میلیون دوز در ماه تجویز کرد. علاوه بر این ، در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش های بالینی ، واکسن کوپارز رازی ، فخرا و اسپیکوژن احتمالاً مجوزهای استفاده اضطراری و تولید انبوه را تا اواخر تابستان دریافت می کنند.
انتهای پیام