واکسن انستیتو پاستور در مقابل همه گونههای کرونا توان مقاومت دارد

سخنگوی کمیته ماده 90 پارلمانی با اشاره به جلسه کمیته با مدیران ارشد شرکت های بزرگ تولید کننده واکسن ویروس کرونا گفت: “طبق گزارش ارائه شده ، این واکسنی است که توسط م Instituteسسه پاستور با همکاری کوبا ایجاد شده است. مبارزه با تمام سویه های ویروس کرونا ویروس. “یک دوز واحد از این واکسن مقاوم است و سطح بالایی از ایمنی ایجاد می کند.
علی خضریان در مصاحبه با شبکه ، جلسه امروز کمیته ماده 90 را تشریح کرد و گفت: “امروز ، مدیران ارشد شرکت های بزرگ تولید واکسن COVID-19 برای سازمان غذا و دارو در جلسه ای با حضور دکتر سید حیدر محمدی ، مدیر سازمان غذا و دارو ، دکتر سید حیدر محمدی حضور داشتند.
“امروز شاهد ورود تولیدکنندگان واکسن از مرحله تحقیق به مرحله صنعتی هستیم و علی رغم چالش هایی از جمله تأمین تجهیزات و مواد اولیه و تحریم های سختگیرانه ، در این زمینه دستاوردهای بسیاری حاصل شده است و شرکت ها به پیشرفت های خوبی دست یافته اند. در این زمینه گام برداشته است. “در نتیجه ، ما صلاحیت های خوبی در این زمینه داریم و این توانایی تولید واکسن در کشور ما در جهان بی نظیر است.
کزریان گفت: روند تهیه واکسن از خارج نشان می دهد که سایر کشورها قادر به پاسخگویی کامل به تقاضای واکسن در جمهوری اسلامی ایران نخواهند بود ، علاوه بر این ، کشور باید وارد زمینه تولید انبوه واکسن ها و دولت شود. و بخشهای غذایی. و سازمان دارو به برنامه ای برای اندیشیدن و حل مشکلات شرکتهای تولیدی نیاز دارند. بنابراین ، کار سازمان غذا و دارو برای حل مشکلات این شرکت مهم است و به همین دلیل کمیسیون وارد این موضوع شد.
وی در ادامه افزود: “در این راستا ، مدیران شرکت نحوه کار و مسائل مربوط به تولید واکسن را توضیح دادند. این مسائل شامل سرمایه در گردش ، مواد اولیه ، بازگشت سرمایه و ارز مورد نیاز برای خرید تجهیزات از خارج از کشور بود. علاوه بر این موارد ، تحریم های سرکوبگرانه تحمیل شده است. تولیدکنندگان داخلی را دچار مشکل کرده است. علاوه بر این ، طبق گزارشات شرکت های تولیدی ، در زمینه تولید واکسن در کشور ما پیشرفت خوبی حاصل شده است و عملکرد خوبی در این زمینه حاصل شده است ، که نشان می دهد می توان آینده خوبی را در زمینه حمایت از تولید واکسن متصور شد.این برنامه یک مقام دولتی برای کشور نیازمند است.
سخنگوی کمیته ماده 90 گفت: “در این جلسه ، تصمیم گرفته شد تا یک ماه آینده انجمن واکسن کرونا با مرکزیت سازمان غذا و دارو تاسیس شود. یک تولید کننده کیت آزمایشگاهی به عضویت این انجمن درآمد.”
او افزود: “قطعنامه دیگر جلسه کمیته امروز مربوط به کمیته های بهداشت و اقتصاد مجلس طی دو هفته آینده ، جلسات با اعضای هیئت موسس و معاونان غذا و دارو ، وزرای اقتصاد و بهداشت خواهد بود. در بودجه شرایط پیش خرید تعیین شده است. واکسن ها باید توسط رئیس بانک مرکزی تنظیم شود تا نقدینگی را برای شرکت های واکسن سازی فراهم کند ، همچنین تولید شرکت را برای دو سال آینده به صورت مکتوب پیش بینی و اعلام می کند و در نهایت وزارت بهداشت اعلام می کند قصد دارد این واکسن را از تولیدکنندگان داخلی خریداری کند. این برنامه برای سناریوهای مختلف ، حالت های مختلف تولید انجام می شود.
وی ادامه داد: “در این جلسه ، کمیساریار سازمان غذا و دارو پیش بینی می کند بسته به توانایی شرکت های داخلی و در ماه سپتامبر حداقل 10 میلیون دوز در آوریل سال آینده بتواند 197 میلیون دوز واکسن داخلی تولید کند.” . همچنین طبق گفته دکتر شن ساز ، این واردات به دلیل محبوبیت عمومی واکسن های داخلی و همچنین الزام بیش از 70 درصد از افراد برای استفاده از واکسن داخلی و عملکرد خوب واکسن برکت در آزمایشات اولیه و ثانویه ، مجوز واردات را صادر کرده است. یک میلیون دوز واکسن برکت و تولید نیمه صنعتی نیز اعلام شد. خبر خوب دیگری که در جلسه امروز مطرح شد این است که واکسن ایجاد شده توسط انستیتوی پاستور با همکاری کوبا به دلیل فناوری پیشرفته مقاوم است. تجویز این واکسن سطح بالایی از ایمنی ایجاد می کند و البته واکسن تولید شده توسط رازی نیز از همین فناوری برخوردار است.
نماینده مجلس تهران گفت: “علیرغم محدودیت در تولید مواد اولیه واکسن ، در جلسه امروز با همکاری بنگاه های دانش بنیان اقدامات خوبی انجام شد. در این راستا سایر واکسن های تولید داخل نیز در بازار عرضه می شوند. و مرحله صنعتی سازی واکسن ها. با راه اندازی ، شما نه تنها می توانید به فکر صادرات در آینده باشید ، بلکه می خواهید نیاز داخلی را نیز تأمین کنید.
انتهای پیام