برترین های کسب و کارعمومی

قوانین مترو دبی

آیا تا به حال به اجاره ماشین در دبی فکر کرده اید؟ اگر به اجاره ماشین پریمیوم در دبی فکر می کنید، این می تواند بهترین ایده ای باشد که تا به حال داشته اید، زیرا سفر شما به دبی را از بسیاری جهات بهبود می بخشد. اگر می ‌خواهید غروب خورشید را بر فراز واحه القدرا تماشا کنید، در دریاچه ‌های خیره‌ کننده هاتا کایاک سواری کنید یا مناظر شگفت ‌انگیز را از بالای Jabel Jais تجربه کنید، داشتن یک ماشین ضروری است.

یکی از مهم‌ترین مسائل سفر به دبی، حمل و نقل درون شهری است. برای جابه‌جایی‌های درون شهری در دبی دو راه دارید، یا مترو سوار شوید یا تاکسی بگیرید. البته اگر گواهی‌نامه‌ بین‌المللی دارید، می‌توانید خودرو کرایه کنید که در یک پست جداگانه درباره‌ آن خواهیم گفت.
ساعت کار مترو دبی از ساعت ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۱:۳۰ شب است. مترو دبی ۲ خط دارد: خط قرمز و خط سبز. خط قرمز ۵۲کیلومتر طول و ۲۹ ایستگاه دارد که منطقه‌ی راشدیه در شرق دبی را به منطقه‌ جبل‌علی درغرب وصل می‌کند. بیشتر طول این مسیر روگذر است اما در بخش‌هایی هم زیر زمین است. برای دسترسی به مراکز خرید و فرودگاه می‌توانید از این خط استفاده کنید.

چند نکته برای استفاده از مترو در دبی

  1. هر نفر باید برای خودش یک کارت مترو داشته باشد و دونفر نمی‌توانند هم زمان از یک کارت استفاده کنند.
  2. برای استفاده از مترو بهتر است از کارت نقره‌ای رنگ استفاده کنید. قیمت خود کارت ۵ درهم است و می‌توانید آن را شارژ کنید. در این روش در هر مسیر با توجه به مسافت طی شده، مبلغی از شارژ کارت شما کم می‌شود. در صورتی که بیشتر از نیازتان شارژ کرده باشید، در پایان سفر مبلغ باقی‌مانده را از کارت‌تان، به‌جز ۵ درهمی که بابت خود کارت پرداخته‌اید، به شما برمی‌گردانند. در سفرهای بعدی می‌توانید از این کارت دوباره استفاده کنید یا می‌توانید آن را به دوستان و آشنایانی که قصد سفر به دبی دارند، بدهید.
  3. اگر تنها یک روز یک روز می‌خواهید با مترو جابه‌جا شوید، از کارت‌های قرمز رنگ یک‌روزه استفاده کنید. قیمت این کارت‌ها ۱۶ درهم و مدت اعتبار آن‌ها یک‌روزه است. بدون توجه به مسافت طی‌شده، به‌طور نامحدود در یک روز می‌توانید با این کارت از مترو استفاده کنید.

چه کارهایی در مترو دبی ممن مترو دبی با همه متروهای جهان متفاوت است و قوانین آن هم با قوانین همه متروهای دنیا فرق دارد. در مترو دبی قوانین خیلی جدی گرفته می شوند و جریمه های سنگینی برای کوچکترین تخلفات لحاظ می شوند.

مترو دبی با همه متروهای جهان متفاوت است و قوانین آن هم با قوانین همه متروهای دنیا فرق دارد. در مترو دبی قوانین خیلی جدی گرفته می شوند و جریمه های سنگینی برای کوچکترین تخلفات لحاظ می شوند! اگر شما هم می خواهید بدانید که در مترو دبی چه قوانینی وجود دارد و زیر پا گذاشتن هر کدامشان چه جریمه هایی در پی دارد، با ما همراه باشید.

قوانین مترو دبی با جریمه 100 درهمی

کمترین جریمه ای که در مترو دبی برای مسافران در نظر گرفته شده، جریمه 100 درهمی است. این 100 درهم به عنوان جریمه تخلفات زیر لحاظ شده است:
1-ایجاد مزاحمت برای دیگر مسافران مترو دبی از هر طریقی و عدم توجه به آسایش آن ها!
2-وارد شدن به واگن ها یا صندلی هایی که بلیط مختلفی برای آن ها در نظر گرفته شده است و شما آن بلیط را ندارید!
3-گذاشتن پاها روی صندلی های مترو دبی و آلوده کردن صندلی ها!
4-خوردن و آشامیدن در قطارها یا مناطق ممنوعه در ایستگاه های مترو دبی!
5-استفاده نادرست از آسانسورها یا پله های برقی مترو دبی و آسیب رساندن به آن ها!
6-ورود به مناطق ممنوعه ایستگاه ها یا قطارهای مترو دبی!
7-سعی در بازکردن درب قطارهای در حال حرکت مترو دبی!
8-آوردن حیوانات خانگی به مترو دبی! (البته به استثناء سگ هایی که برای راهنمایی یک فرد نابینا کاربری دارند!)
9-حمل وسایل خطرناک در مترو دبی!
10-نشستن یا ایستادن در قسمت هایی از قطارهای مترو دبی که برای حمل مسافران طراحی نشده اند!
11-پارک کردن ماشین و رها کردن آن در پارکینگ های مخصوص مترو برای مدت بیشتر از 24 ساعت!

حمل و نقل ریلی در دبی

گذشته از قوانینی که برای آن ها جریمه 100 درهمی در نظر گرفته شده، یک سری قوانین در مترو دبی وجود دارد که اگر کسی آن ها را زیر پا بگذارد، باید 200 درهم به عنوان جریمه پرداخت کند. با این حساب باید بگوییم که اگر کسی اشتباهات زیر را در مترو دبی مرتکب شود، مجبور است که دو برابر 100 درهم یا همان 200 درهم را پرداخت کند!
1-استفاده از مترو دبی بدون تهیه بلیط و تلاش برای ورود به مترو دبی بدون پرداخت هزینه مربوطه!
2-استفاده از کارت مترو دبی اختصاصی شخص دیگر! (برای نوعی از بلیط مترو دبی که به صورت اختصاصی برای هر شخص صادر می شود)
3-استفاده از یک کارت مترو منقضی شده و تلاش برای ورود به مترو دبی با یک کارت بدون اعتبار!
4-ریختن زباله در مترو دبی و آسیب رساندن به زیبایی بصری مترو دبی!
5-حمل اسلحه یا هر ماده قابل اشتعال و خطرناک در مترو دبی و ایجاد خطر برای دیگر مسافران!
6-همراه داشتن نوشیدنی ها الکلی در مترو دبی!
7-سعی در فروختن اجناس در مترو دبی!
8-استعمال دخانیات در مترو دبی و توجه نکردن به علائم و نشانه های مربوطه!
9-سعی در فروختن کارت مترو دبی به مسافران دیگر!
قوانین مترو دبی با جریمه 250 درهمی
لازم به ذکر است که اگر کسی در یک بازه زمانی بیش از 48 ساعته در پارکینگ مترو دبی، خودرویش را پارک کند، باید حتما به مسئولین مترو دبی 250 درهم به عنوان جریمه پرداخت کند! این یعنی اگر کسی ماشینش را بین 24 تا 48 ساعت در پارکینگ مترو دبی پارک کند، 100 درهم جریمه می شود و اگر بیشتر از 48 ساعت ماشینش را در قسمت پارکینگ رها کند، جریمه اش به 250 درهم افزایش پیدا می کند.

حمل و نقل عمومی و مترو در دبی

این را یادتان باشد که اگر شما یک وقت در جاهایی مثل محوطه های انتظار برای رسیدن قطار و یا هر جای دیگری در مجموعه مترو دبی خوابتان ببرد، ناچارید که به محض بیدار شدن 300 درهم به عنوان جریمه پرداخت کنید!

این را هم بگوییم که اگر کسی سعی کند که با یک کارت مترو جعلی وارد مترو دبی شود، یک جریمه 500 درهمی برایش در نظر گرفته می شود. اگر هم به قطارهای مترو دبی آسیب برساند و یا تجهیزات و تنظیمات آن ها را دستکاری کند، همین مبلغ 500 درهمی به عنوان جریمه مترو دبی برایش در نظر گرفته می شود.

قوانین مترو دبی با جریمه 2000 درهمی

در نهایت این را هم باید بدانید که اگر کسی در شرایط غیر اضطراری از امکانات مربوط به ایمنی استفاده کند و برای مثال از آپشن خروج اضطراری استفاده کند، با یک جریمه سنگین 2000 درهمی در مترو دبی مواجه می شود! پس بهتر است که شما به هیچ عنوان این خطا را در امارات مرتکب نشوید.

دکمه بازگشت به بالا