انتقاد وزیر ارتباطات از طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای ملی با اشاره به اظهارات وزیر ارتباطات که توسط کمیته اقتصادی پیشنهاد شده است ، انتقاد از اقدامات برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی را مورد بررسی و انتقاد قرار داد.
مجتبی توانگر در نشست صبح امروز کمیته اقتصادی مجلس در گفت وگو با شبکه ، با اشاره به وجود وزیر پیشنهادی ارتباطات اظهار داشت. دکتر زارع پور در این نشست گفت که فضای مجازی می تواند فضا و جزء مفیدی باشد. با این حال ، این فناوری اشکالاتی دارد که باید برطرف شود.
او اضافه کرد: به گفته او ، هر بار که او چیزی ارائه می داد ، دیدگاه های او در حال تکامل بود. به عنوان مثال ، در رهبری ، بیش از 500 شرکت دانش بنیان شکل گرفت ، جوانان نخبه در تولید محتوا و تولید نرم افزار فعال بودند و در سال 1990 نرم افزار به ارزش 20 میلیون دلار ، چشم انداز توسعه و تغییر ، صادر شد.
توانگر ، با استناد به اظهارات زارع پور مبنی بر عدم وابستگی به هیچ دستگاه اجرایی یا نمایندگی دیگر ، افزود: وزیر پیشنهادی ارتباطات در مورد طرح حفاظت موارد زیر را بیان کرد: ، اما آیا ما در مسیر درستی بودیم؟ مطمئناً نقاط ضعف این طرح وجود دارد. من نیز به این موضوع انتقاد دارم و نظرات خود را در یک کمیته ویژه بیان خواهم کرد. ما نباید به مردم بی اعتماد باشیم زیرا بسیاری از مشکلات نتیجه بی اعتمادی مردم است. اولین مشکل دولت جدید در زمینه فناوری اطلاعات ، دیوار بی اعتمادی بین مردم و مقامات دولتی است. مردم به سیاست ها و محصولات ما بی اعتماد هستند.
یکی از اعضای کمیته اقتصادی کنگره در ادامه گفت: دکتر زارع پور از شبکه اطلاعات ملی به عنوان یکی از افتخارات کشورهای توسعه یافته نام برد و گفت که یک ائتلاف جهانی برای مدیریت اینترنت وجود دارد اما نقش ایران در آن حداقل است. او همچنین گفت که ناباوری زیادی وجود دارد که نمی توان برخی ادعاها را نسبت به آن ابراز کرد. در مورد طرح حفاظت ، مجلس شورای ملی تصمیم گرفت که آن را بر اساس ماده 85 تنظیم کند و من فکر می کنم این طرح شفاف است و حتی مذاکرات کمیته را به صورت زنده پخش می کند.
توانگر یادآور شد: وزیر پیشنهادی ارتباطات گفت ما در طول این سالها مردم را در این فضا تنها گذاشته ایم ، اما در هیچ کجای دنیا مانند این افراد نیست. ما 15 سال در مورد شبکه های اطلاعات ملی بحث می کردیم. در سال 1987 وزیر ارتباطات وقت گفت که شبکه ملی دو سال دیگر راه اندازی می شود ، قبل از آن آقای غرضی گفت دو سال بعد ، زمانی که این دو سال به پایان می رسد. هیچ بی اعتمادی به مقامات در شبکه اطلاعات ملی وجود نداشت که منجر به بی اعتمادی عمومی شد. من سعی می کنم با صحبت مستقیم با مردم و کاهش فضای بی اعتمادی به این موضوع بپردازم.
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس گفت که نمایندگان در این جلسه نظرات خود را در مورد برنامه های وزیر ارتباطات بیان کردند. کمیسیون اقتصادی و وزارت ارتباطات این بخش به پایان رسیده است.
انتهای پیام