برترین های کسب و کارعمومی

انتخاب بهترین نوع عایق سقف شیروانی

یک پوشش نفوذ ناپذیر برای محافظت از سازه های مختلف است. از گذشته تا به امروز از ایزوگام و لایه های قیری مذاب برای عایق بندی سطوح استفاده می‌شود. اگرچه عملکرد خوبی را ارائه می‌دهند اما روند اجرای آنها دغدغه های خاص خود را دارد. پوشش های جایگزین آن‌ها انواع رنگ‌ها هستند که برای سطوح شیروانی می‌توان از عایق رطوبتی سقف شیبدار استفاده کرد.

Choosing the best type of attic insulation

این رنگ‌ها نسل جدیدی از عایق های ضد رطوبتی می‌باشند که پس از خشکی کامل لایه ای آب بند و غیر قابل نفوذ را ایجاد می‌کنند. در این مقاله قصد داریم در مورد اجرای و سطوح شیبدار اطلاعات مهمی را ارائه دهیم تا بیشتر با آنها آشنا شوید.

برای عایق بندی سقف شیروانی از چه چیزی استفاده کنیم؟

عایق هایی که بر پایه رزین های اکریلیک فرموله و ساخته شده اند بهترین گزینه برای شما هستند. معمولاً هیچ ماده قیری در ساختار خود ندارند. بنابراین رنگدانه آنها مشکی نیست. انعطاف پذیری خوبی دارند و بر پایه پلیمرهای ساختار یافته تولید شده اند.

این رنگ‌ها اگر به خوبی آماده سازی شوند مقاومت و استحکام بسیار بالایی دارند. بنابراین سیالات و دیگر عوامل آسیب زای محیط نمی‌توانند به بافت داخلی سازه آسیب وارد کنند. از لحاظ تعداد اجزا در یک گالن تکی عرضه می‌شوند بنابراین شما نیاز نیست که استرس مخلوط کردن آنها را با جزء دوم داشته باشید. چرا که تنها در یک بسته بندی در اختیار مشتریان قرار می‌گیرند.

از آنجایی که سقف های شیروانی غالباً از جنس فلز هستند رزین های آکریلیک بهترین انتخاب خواهند بود. شما می‌توانید این عایق رطوبتی سقف شیبدار را نه تنها بر روی سطوح فلزی بلکه بر روی بتن، سیمان و دیوارهای گچی نیز اجرا کنید. در واقع این مزیت رزین های آکریلیک است که سازگاری و هماهنگی بالایی با سطوح مختلف دارند.

رنگ بندی سفید و مایل به شیری آنها جزو محصولات پرفروش تلقی می‌شود. اما اگر تمایل دارید به غیر از رنگ سفید را روی سقف شیروانی خود اجرا کنید باید بگوییم که ۱۰ انتخاب دیگر را نیز در اختیار دارید. کارشناسان برای انتخاب رنگ بندی های دیگر حتما شما را راهنمایی خواهند کرد.

چگونه می‌توانیم عایق رطوبتی سقف شیبدار را اجرا کنیم؟

همانطور که در قسمت قبل ذکر شد عایق رطوبتی سقف شیبدار از نوع اکریلیک به صورت تک جزئی عرضه می‌شود. اما برای رقیق سازی آن شما تنها نیاز به سیالات آب دارید. به این صورت که باید حجم مشخصی از را انتخاب کنید تا بتوانید با درصد مناسبی از آب مخلوط کنید. نسبت اختلاط فوق العاده اهمیت دارد چرا که در این صورت می‌توانید غلظت متعادل و استانداردی را به دست آورید. بعد از رقیق سازی ۲ انتخاب را در اختیار دارید. می‌توانید از لایه های مش نیز استفاده کنید که ضخامت کار را افزایش می‌دهد.

این لایه‌ها معمولاً از جنس فایبر گلاس و پلی اتیلن هستند. اگر تصور می‌کنید که استفاده از لایه مش تنها بر روی سطوح افقی است و روی سطوح شیب دار استفاده نمی شود باید بگوییم که این گونه نیست. در مواردی سقف های شیروانی نیز قابلیت پذیرش لایه‌های مش را دارند. اما باز هم می‌گوییم این بستگی به نوع سطح و جنس آن دارد. اما پیشنهاد می‌شود سقف های شیروانی را با یک لایه تکمیل کنید که معمولاً یک ضخامت حدود ۶۰۰ میکرومتر را دارند. این ضخامت تا ۲ میلی متر نیز قابل افزایش است.

استفاده از ابزارهای پیشرفته درعایق بندی سقف شیبدار

با توجه به توضیحاتی که در حوزه ی اجرای عایق رطوبتی سقف شیبدار ارائه شد شما می‌توانید روند کار خود را با استفاده از ابزارهای پیشرفته سریعتر کنید. به عبارت ساده تر به جای اینکه از غلتک‌ها و قلم موها استفاده کنید می‌توانید از اسپری های رنگی بهره ببرید. رزین های اکریلیک که آماده سازی شده اند می‌توانند در محفظه های اسپری قرار بگیرند.

بنابراین محدودیت هایی که برای رنگ آمیزی سطوح شیب دار وجود دارد با این اسپری‌ها کاملاً رفع می‌شود. مهمترین نکته افزایش کیفیت پوشش نهایی و همچنین ازیاد سرعت کار است. زیرا این گونه پروژه‌ها غالباً در فضای باز هستند و سریعتر باید مراحل پوشش دهی تکمیل شود تا به شرایط جوی نامناسب برخورد نکنیم.

اجرای عایق رطوبتی سقف شیبدار بر روی صفحات فلزی

از آنجایی که اکثر سقف های شیروانی از جنس فلز هستند لازم است که نکات مهمی را در زمان اجرای عایق رطوبتی سقف شیبدار در این گونه سطوح رعایت کنیم. همانطور که می‌دانید سقف های فلزی و شیروانی مستعد زنگ زدگی و خوردگی هستند. با این شرایط شما نمی توانید بدون آماده سازی اولیه این عایق‌ها را روی سطوح اجرا کنید. به همین دلیل باید ابتدا زنگار‌ها و خوردگی های نقش بسته روی فلز را کاملا پاک کنید.

اگر این کار را نکنید قطعا چسبندگی کاهش پیدا می‌کند و پس از مدتی مجبور خواهید شد که پروژه رنگ آمیزی جدیدی را آغاز کنید. پس برای افزایش کیفیت کار تمام لایه های زنگ زده، گرد و غبار و رنگ های قدیمی پوسته شده را جدا کنید. این رویکرد اساسی بهترین نتیجه را برای شما رقم خواهد زد.

اجرای رزین آکریلیک به عنوان عایق رطوبتی سقف و پشت بام

تنها یکی از کاربردهای این رنگ‌ها به عنوان است. کاربری دیگران آن‌ها بر روی پشت بام و نما می‌باشد. چند منظوره بودن کاربرد این ترکیبات رنگی شرایط استفاده را برای شما سهل آسمان می‌کند. به این منظور که دیگر لازم نیست عایق های دیگری برای پشت بام های افقی و بدون شیب خریداری کنید. اما برای سطوح بام استفاده از لایه های مش برای افزایش ضخامت همواره توصیه می‌شود. چرا که این گونه سطوح غالباً نیروهای وزنی بالایی را ناشی از عوامل محیطی دریافت می‌کنند.

خرید عایق رطوبتی سقف شیبدار

تولید کننده با کیفیت ترین انواع عایق رطوبتی سقف شیبدار و پوشش های رنگی است. شما می‌توانید حجم بسیار گسترده‌ای از این محصولات را بدون محدودیت سفارش دهید و پروژه‌های عظیم خود را در کمترین زمان تکمیل کنید. اولویت اصلی ما پاسخگویی کامل و به موقع به مشتریان مبنی بر تامین انواع رنگ می‌باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد خرید محصولات رنگی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید تا علاوه بر آگاهی از قیمت از یک مشاوره تخصصی نیز بهره ببرید.

فواید عایق پاششی بام ساز برای سقف های شیروانی

عایق پاششی بام ساز سلول بسته به عنوان عایق سقف شیروانی به کار می رود. این عایق به علت ساختار سلولی دارای کمترین جذب رطوبت در قیاس با دیگر عایق هاست. منظور از سایر عایق ها پشم شیشه و پشم سنگ است. تجربه نشان داده که استفاده از پشم سنگ و پشم شیشه در سقف های شیروانی مناسب نیست. زیرا بعد از اندک زمانی دچار  تورم و باد کردگی می شود.

علت این باد کردگی جذب نم و رطوبت توسط این عایق ها است. در بعضی از پروژه های صنعتی مثل پرورش طیور، عایق بام ساز استفاده می شود. این عایق در سقف و دیوار هر ماه مورد شست و شو قرار می گیرد. شست و شوی عایق بام ساز توسط دستگاه هایی مانند کارواش یا جت واشر انجام می گیرد. بنابراین بام ساز برای عایق سقف شیروانی مناسب است. در این مقاله قصد داریم تا بیشتر در مورد این نوع عایق سقف شیروانی سخن بگوییم. بنابراین لازم است تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

خصوصیات عایق پاششی بام ساز

  • دارای کمترین ضریب انتقال حرارت در قیاس با سایر عایق ها است.
  • دامنه تحمل حرارت عایق بام ساز بالا است.
  • سرعت اجرای بالا از 300 تا 500 متر مربع روزانه از خصوصیات این عایق است.
  • دارا بودن چسبندگی بسیار بالا بدون احتیاج به پیچ و مهره، چسب و جوشکاری
  • دسترسی به نقطه های کور و پوشش هماهنگ خلل و فرج و درزها
  • قابلیت شست و شو و عدم جذب رطوبت

فوم بام ساز پاششی

در زیر به برخی از کاربردهای فوم پلی پورتان پاششی اشاره می کنیم:

  • به عنوان عایق مناسب در سقف ها و دیوارها به کار می رود.
  • برای عایق کردن مرغداری و مکان های نگهداری دام ها و طیور عالی است.
  • برای عایق کردن بدنه هواپیماهای نظامی پر کاربرد است.
  • برای عایق کردن سطح خارجی کشتی های باری و مسافربری بسیار خوب است.
  • به عنوان عایق حرارتی در صنایع و ساختمان های مسکونی و اداری مورد بهره قرار می گیرد.
  • به عنوان عایق صوتی در جاهای متفاوت شهری و صنعتی است.
  • بهره گیری از فوم پاششی بام ساز برای ایجاد استحکام در مقابل خوردگی و سایش مناسب است.
  • به عنوان ایجاد مانع در مقابل حشرات و حیوانات مناسب است.
  • برای عایق کردن لوله ها و منبع آب پر کاربرد است.

به دلیل خصوصیات فراوانی که این عایق دارد برای عایق سقف شیروانی مناسب است. استفاده از این عایق سبب می شود تا از هدر رفت بیشتر از 70 درصد سرما و حرارت جلوگیری شود. عایق بام ساز به عنوان عایق حرارتی نیز بسیار مورد استفاده است. عایق پاششی بام ساز برای عایق بندی موارد زیر مورد استفاده است:

  • ساختمان ها
  • انواع سوله ها وو کارخانجات
  • عایق سقف شیروانی فضاهای مرغداری

مزیت های فوم بام ساز پاششی

  • این عایق دارای ضریب انتقال حرارتی پایین است. لذا یک عایق حرارتی عالی جهت جلوگیری از اتلاف انرژی گرمایی به شمار می آید.
  • این عایق در برابر میکروب ها، قارچ ها و باکتری ها بسیار مقاوم است. لذا محل تجمع مناسبی برای رشد این موارد نیست.
  • این عایق دچار خوردگی و ساییدگی نمی شود.
  • این عایق بسیار سبک وزن است و نیروی اضافی بر سازه وارد نمی کند.
  • عایق بام ساز از استحکام و دوام بسیار بالایی برخوردار است.
  • از فوم پاششی بام ساز به عنوان درزگیر برای پر کردن درزها و شکاف ها استفاده می کنند.
  • این عایق برای جلوگیری از انتقال اصوات به درون ساختمان مناسب است.
  • عایق بام ساز در مقابل تغییرات ناگهانی دما، بسیار مقاوم است.
  • دوام این عایق در مقابل ضربه و ترک خوردگی بالا است.

سخن پایانی

بام ساز  به عنوان  بهترین عایق سقف شیروانی به کار می رود. زیرا نفوذ ناپذیری آن در برابر رطوبت بالا است. همچنین بام ساز به عنوان عایق نما ساختمان در نمای خشک نیز مورد استفاده است. چون به علت عدم جذب رطوبت، ملات از روی آن لیز می خورد. بنابراین این عایق ملات پذیر نیست. بنابراین بام ساز عایق رطوبتی بسیار خوبی است.

به همین دلیل است که به عنوان عایق سقف شیروانی در شمال کشور مناسب است. از طرفی از بام ساز به عنوان عایق حرارتی و صوتی نیز استفاده می شود. اما به عنوان عایق رطوبتی بیشتر در مناطق رطوبت خیز مورد توجه است. لازم به ذکر است از عایق بام ساز در استفاده می شود. با توجه به خصوصیاتی که برشمردیم می توان این گونه نتیجه گرفت که  فوم پاششی بام ساز بهترین عایق سقف شیروانی است. فوم پاششی بام ساز از بهترین عایق ها در صنعت ساختمان است. فوم بام ساز پاششی بیشتر مورد استفاده است.

زیرا به دلیل مایع بودن و قرار گرفتن بر روی سطوح گوناگون بسیار مناسب است. قیمت فوم بام ساز با توجه به نوع پروژه و کیفیتی که مد نظر دارید متفاوت است. عایق سقف شیروانی از جنس بام ساز با قیمت مناسبی انجام می گیرد. از تولید کنندکان انواع عایق ها شما را در زمینه انتخاب بهترین عایق راهنمایی  می کند.

دکمه بازگشت به بالا