عمومی

عسل طبیعی گشنیز ۱۰۰٪ اصل با قیمت مناسب

یک مطالعه روی موش ها نشان داد که اشتها را افزایش می دهد، در مقایسه با موشهایی که به آنها آب یا چیزی داده نمی شود. یک مطالعه روی موش ها نشان داد که عصاره گشنیز از سلول های عصبی در برابر آسیب ناشی از مصرف دارو و اثر تشنج محافظت می کند، احتمالاً به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن است.

ممکن است فروشنده ای یکبار بتواند جنس نامرغوبی را به شخصی بفروشد، در این صورت خریدار یا اعلام نارضایتی خواهد نمود و کالا را مرجوع می کند و اگر چنین نشود حتما برای خرید بعدی به فروشگاه جدیدی مراجعه خواهد کرد. مزارعی که به صورت دیم کشت می شوند در مقایسه با مزارع کشت آبی زودتر به گل می نشینند و عمر گل آنها کوتاه تر است.

 

البته این به این معنا نیست که 100% این عسل از شهد گیاه گشنیز است، اما گونه گیاهی ای که زنبور در تولید این نوع عسل از آن استفاده کرده است، قالبا گشنیز است تا حدی که شما در هنگام استفاده از آن می توانید، عطر خوش گشنیز را حس کنید.

این عسل از جمله عسل های دارای عطر و رایحه خوش است. به طور معمول زمانی که بیش از 60 درصد گل های موجود در یک منطقه پوشش گیاهی خاصی باشد و یک نوع گل را شامل شود، زنبور برای تولید عسل، بیشتر از شهد همان گل تغذیه می کند، در نتیجه عسلی که بدست می آید دارای خواصی مشابه با گیاهی است که پوشش غالب آن منطقه را در بر گرفته است.

و در پزشکی. بر خواص شفا گشنیز می دانستند و آن را برای مقاصد دارویی در مصر باستان و روم، و پزشک بزرگ از دوران باستان مورد استفاده قرار ابو علی ابن سینا آن را در خود “قانون در طب” ذکر شده است. در طب سنّتی نیز از آن استفاده میکنند. این روند جذب مناسب قند و افت های حاصل از آن در سطح قند خون را تنظیم می کند. قند خون بالا یک عامل خطر برای ابتلا به دیابت نوع 2 است.

به نظر می رسد یک رژیم غذایی غنی از ادویه حاوی تخم گشنیز با خطر کمتری از بیماری قلبی مرتبط است. برخی از مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان می دهد که گشنیز ممکن است عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول LDL (بد) را کاهش دهد. گشنیز ممکن است علائم هضم ناخوشایند گوارشی مانند نفخ و ناراحتی را که اغلب افراد مبتلا به IBS تجربه می کنند، را کاهش دهد.

نشان داد که 30 قطره از یک داروی گیاهی حاوی گشنیز که روزانه سه بار مصرف می شود، در مقایسه با گروه دارونما، درد شکم، نفخ و ناراحتی را کاهش می دهد. یک مطالعه مشابه نشان داد که همان دوز عصاره دانه گشنیز باعث کاهش قند خون و افزایش ترشح انسولین در موش های دیابتی گردیده است. عصاره و روغن دانه گشنیز می تواند به کاهش قند خون کمک کند.

گشنیز حاوی چندین آنتی اکسیدان است، که از آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری می کند. گشنیز حاوی ترکیبات ضد میکروبی است که ممکن است به مقابله با برخی از عفونت ها و بیماری های ناشی از غذا کمک کند. عسل یک محصول غذایی بسیار پیچیده است که گزارش شده است حاوی حداقل 180 ماده مختلف از جمله پروتئین ها، آنزیم ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی، ویتامین ها و پلی فنول ها در آن وجود دارد.

در بیشتر مواقع عسل تک گل مخلوط از یک یا چند گیاه دیگر با نسبتهای مختلف است و در بیشتر مراکز تولید عسل، اگر یک گونه گل تامینکننده ۵۰ درصد یا بیشتر از منابع شهد آن عسل باشد، آن را به نام آن گیاه خاص می نامند.

در خاتمه گفتنی است که خواص عسل گشنیز و فواید درمانی آن همانند دیگر انواع عسل بسیار گسترده است، اما زیاده روی در مصرف این عسل به دلیل داشتن مواد قندی بالا برای بیمارن دیابتی باید با احتیاط صورت گیرد. عسل گشنیز یکی از انواع عسل تک گیاه است که در تهیه آن ، زنبور عسل شهد و گرده گیاه گشنیز را جمع آوری می کند و به کندو می برد .

مطالعات حیوانی نشان می دهد که عصاره گشنیز تقریباً به اندازه دیازپام، داروی اضطرابی رایج، برای کاهش علائم این بیماری تاثیر دارد. گیاه گشنیز یک گیاه علفی یکساله است و فقط یکبار گل می دهد، بدین سبب زنبوردار مدت محدودی در سال فرصت دارد تا بتواند عسل گشنیز تولید کند. در واقع، افرادی که قند خون پایینی دارند یا از داروهای دیابت استفاده می کنند باید در مصرف این فراورده احتیاط کنند زیرا در کاهش قند خون بسیار موثر است.

مطالعات بر روی حیوانات نشان می دهد که تخم گشنیز با ترویج فعالیت آنزیمی کمک می کند که قند خون کاهش یابد. شما می توانید با مراجعه به مطلب تشخیص عسل طبیعی ، چندین روش شناسایی عسل طبیعی را یاد بگیرید تا در زمان خرید عسل از زنبوردار ، عسل نامرغوب خریداری نکنید. از جمله بیماری های مغزی که با عسل گشنیز قابل درمان هستند، صرع و تنشج اند. تخم گشنیز بهدلیل طبع سردی که دارد، واکنشهای حساسیتی را درمان میکند.

برای درمان ضعف جنسی مفید است و به طور کلی مصرف آن باعث تقویت عمومی بدن میشود. به نظر می رسد عصاره گشنیز به عنوان ادرار آور عمل می کند و به بدن کمک می کند سدیم و آب اضافی را کاهش دهد. زمان گلدهی گشنیز: زمان گلدهی بسته به منطقه فروردین تا مرداد اما در مناطق مورد نظر خرداد ماه است. طول عمر گلهای گشنیز: طول عمر گلهای مزارع گشنیز ۵ تا ۶ هفته است.

برداشت عسل: هفته آخر گلهای مزارع گشنیز وقتی که تخمدان های تشکیل شده و گلبرگ ها شروع به ریزش می کنند زمان برداشت عسل گشنیز فرا رسیده است تقریبا اواسط خرداد ماه به بعد. برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های چشمی می توانید از عسل گشنیز کمک بگیرید. آلرژی و حساسیت یکی از شبه بیماری هایی است که بسیاری از افراد با آن درگیر هستند.

یکی از مواردی که در تعیین قیمت عسل گشنیز و دیگر محصولات تاثیر گذار است، کیفیت آن محصول می باشد. برخی تحقیقات نشان می دهد که گشنیز ممکن است به کاهش کلسترول نیز کمک کند. یک مطالعه نشان داد موشهایی که به آنها بذر گشنیز داده شد، کاهش قابل توجهی در کلسترول LDL (بد) و افزایش کلسترول HDL (خوب) را تجربه کردند.

یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که آنتی اکسیدان های موجود در عصاره دانه گشنیز باعث کاهش التهاب و رشد سلول های سرطانی ریه، پروستات، پستان و روده بزرگ می شوند. گشنیز اثر آنتی اکسیدانی و سم زدایی قوی دارد – مصرف آن به پاکسازی خون و کبد از همه مواد مضر کمک می کند و پیشرفت فرآیندهای التهابی را متوقف می نماید. گلهای گشنیز علاوه برشهد گرده گل مناسبی برای تغذیه زنبور عسل و تخم ریزی دارد.

به دلیل اینکه در تولید عسل گشنیز زنبورها بیشتر از شهد گیاه گشنیز تغذیه میکنند، طعم و عطر این عسل خاص و کمی تند بوده و شیرینی آن نسبتا زیاد است. گشنیز پر از آنتی اکسیدان است که اثرات تقویت کننده سیستم ایمنی، ضد سرطان، ضد التهاب و محافظت از سلولها را نشان می دهد. عسل گشنیز با تحریک غدد درون ریز، ترشح انسولین از لوزالمعده را افزایش می دهد که باعث افزایش سطح انسولین در خون می شود. از قلب شما محافظت کند.

خواص ضد التهابی گشنیز ممکن است از سلامت شما در برابر این بیماری ها محافظت کند. در جمعیت هایی که مقدار زیادی گشنیز مصرف می کنند، در میان سایر ادویه ها، میزان بیماری های قلبی کمتر است – به ویژه در مقایسه با افرادی که رژیم غربی دارند، که نمک و شکر بیشتری دارند. بسیاری از بیماری های مغزی، از جمله پارکینسون، آلزایمر و بیماری ام اس، با التهاب همراه هستند.

عسل گشنیز سرشار از آنتیاکسیدان است. که عسل گشنیز از آنها مستثنی نیست. رنگ عسل گشنیز پس از برداشت عقیقی روشن است اما به مرور زمان تیره می شود. همچنین بسته بندی محصولات و آماده سازی آن ها جهت ارسال نیز با نهایت دقت و رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی انجام می شود.

در ایران از تخمِ گشنیز برای تصفیهٔ خون و استفاده در شیرینیجات خانگی بهره میبرند و همچنین برای صنعت عطر سازی هم کاربرد بسیار دارد. تخم گشنیز ادویهای است که عطر قوی دارد و از آن در آشپزی ایرانی استفاده میشود.

معمولا ساکاروز عسل گشنیز پایین و کمتر از دو درصد است. این گیاه معمولا به صورت خشک شده وارد بازار می شود . تحقیقات نشان می دهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز می شود. ممکن است مصرف بیش از حد عسل گشنیز احساس بیحالی شدید ایجاد کند. از آنجایی که نتایج تحقیقات علمی در مورد عسل گشنیز در دسترس نیست، به نتایج علمی در رابطه با گیاه گشنیز، بذز گشنیز و عصاره آن اشاره می کنیم.

افزون بر این از خاصیت مدر بودن و خواب آوری نیز بهره مند می باشد . عسل گشنیز موجود در گل افراز فقط از شهد گلهای گشنیز توسط زنبور عسل جمع آوری و تولید می شود. زنبور عسل، شهد گیاه گشنیز را جمع آوری و به کندو می برد و عسل گشنیز را از آن تهیه می کند.

در زنبورستان مجموعه سوغات نهاوند، زنبور ها تحت شرایط کنترل شده پرورش داده می شوند و تنها از گیاه خاص تغذیه می کنند. عسل گشنیز از جمله عسل های معطر و مطبوع است، طعم قوی دارد و بسیار لذیذ و دلپذیری است.

عسل گشنیز خاصیت ضد سرع و تشنج دارد. خواص عسل گشنیز برای زنان باعث شروع پریود و تنظیم هورمونها میشود. عسل گشنیز سوغات اشترانکوه هم خواص عسل گشینز را داراست و هم خواص گیاهان دیگر، چرا که بعد از دو نوبت کوچ برداشت شده و همین کمک به افزایش خواص درمانی این عسل می کند. در ابتدا لازم است بگوییم که عسل ها را بر چه پایه و اساسی نام گذاری می کنند و چگونه می شود گفت که یک عسل 100 درصد از همان گیاه گرفته شده است. این آنتی اکسیدان ها از تشکیل تومور ها جلوگیری می کنند.

بذر گشنیز به طور عمده توسط کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت می شود، به عنوان مثال مراکش، هند و استرالیا. عسل گشنیز نیز از جمله محصولاتی است که اگرچه به وسیله زنبور عسل تولید می شود، اما به عنوان مواد تولید شده از گشنیز به حساب می آید که خواص فوق العاده زیادی دارد.

زنبور عسل به نوشیدن شهد گشنیز علاقه نشان می دهد. در هند، از تخم گشنیز به عنوان یکی از ادویهجات مهم استفاده میگردد. گشنیز یکی از گیاهان معروف در ایران است. Dodecenal ، ترکیبی در گشنیز که ممکن است با باکتری هایی مانند سالمونلا مقابله کند، که می تواند باعث مسمومیت غذایی تهدید کننده شود و سالانه 1.2 میلیون نفر را در ایالات متحده تحت تأثیر قرار دهد.

در ایران سالانه بیش از 7000 هکتار گشنیز کشت می شود و شهرستان های نهاوند در استان همدان و کنگاور و صحنه در استان کرمانشاه بیشترین سطح زیرکشت گشنیز را در کشور دارند. در ادامه به طور تفصیلی برخی از خواص ویژه عسل گشنیز را بیان می کنیم. گشنیز نوعی سبزی است که در جنوب غربی آسیا، شمال آفریقا و بصورت گسترده ای در منطقه خاورمیانه، مدیترانه، هند، جنوب شرقی آسیا و آمریکای لاتین مورد استفاده قرار می گیرد. عسل گشنیز اولین پیشنهاد برای افراد دیابتی است.

همچنین ممکن است باعث افزایش اشتها در برخی افراد شود. گشنیز همچنین ممکن است به کنترل اضطراب کمک کند. عطر و طعم عسل گشنیز ارتباطی با سبزی آن ندارد چون عطر گلهای آن کاملا متفاوت است. 6. ممکن است با عفونت ها مبارزه کند. سفارشات تهران با پیک و در روز و بازههای زمانی که در صفحه تسویه حساب انتخاب میکنید، برای شما ارسال خواهد شد.

اگر مجموع سفارش شما کمتر از ۳۰۰ هزارتومان باشد، هزینه ارسال ۱۵ هزار تومان و در سفارشات بالای ۳۰۰ هزار تومان، هزینه ارسال رایگان خواهد بود. جهت اطلاع شما عزیزان سوعات نهاوند بر پایه صداقت و اطمینان بنا نهاده شده، و فقط محصولات اصل، واقعی و درجه یک برای مشتریان در سراسر ایران ارسال می کند.

عسل گشنیز نهاوند بدون تردید بهترین نمونه این عسل تک گل گشنیز در کشور عزیزمان ایران می باشد. تخم گشنیز ادرار آور است. تخم گشنیز را میتوانید در ظرفی دربسته و در جای خنک بهمدت چند ماه نگهدارید. ممکن است مصرف بیش از اندازه عسل گشنیز باعث سقط جنین شود. روغن استخراج شده از دانه های گشنیز ممکن است باعث تسریع و تقویت هضم سالم شود. تولید و برداشت عسل گشنیز در چه زمانی است؟

برگها به صورت متغیر، در قاعده گیاه به صورت لوب وسیع و روی ساقه های گلدار باریک و پر از بلندی است. 4- ممکن است از سلامت مغز محافظت کند. 3. ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد. 5- ممکن است باعث هضم و سلامت روده شود. تخم گشنیز باعث نیرومندی قلب و نشاط آور است. عسل گشنیز مفيد برای سرفه و سرماخوردگی است.

آنچه هنوز برای بسیاری روشن نشده فواید بیشمار آن برای سلامتی است. و هیچ گونه تغییری توسط انسان در آن صورت نمی گیرد و فاقد افزودنی از مواد صنعتی و غیره است. مصرف آن از رسوب آلودگی و چربی در رگها جلوگیری میکند. استفاده دارویی و کاربرد در آشپزی این سبزی، از زمان های قدیم رواج داشته و همیشه مورد استفاده همگان بوده است. گلها به صورت چترهای کوچک، سفید یا صورتی خیلی کم رنگ، نامتقارن و گلبرگهایی که از مرکز چتر دورتر هستند.

سلام محصولات به دستم رسید. عسل گشنیز را به همراه جوشانده تخم گشنیز در دهان قرقره کنید و بخورید. به خاطر داشته باشید که تحقیقات انسانی مورد نیاز است. این فرایند ممکن است فشار خون شما را کاهش دهد. عسل گشنیز سنگ کلیه و عفونت مجرای ادرار را برطرف میکند.

آیا واقعا این عسل گشنیز اصل است ؟ این ترکیبات شامل ترپینن، کوئرستین و توکوفرول ها هستند که ممکن است اثرات ضد سرطانی، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت عصبی داشته باشند. این دانه ها معطر هستند و در آشپزی کاربرد دارند. قسمت دندانه دار و قسمت باریک و نازک این گیاه را ساقه و قسمت قابل استفاده و خوردن را میوه و برگ گویند . 4- اگر طبیعی نبود 2 برابر پولی که پرداخت کرده اید را واریز میکنیم! 🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید. میوه گشنیز همان بذر گشنیز است. تخم گشنیز قاعده آور و ادرار آور است. 6- و اما عسل خام …

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا