شرایط مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به ترکیه

از شرایط مهاجرت پزشکان به ترکیه و کار در این کشور ، شرکت در آزمون معادل سازی (آزمون STS) است ؛ اثبات مهارت های زبان ترکی نیز از موارد ضروری برای مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به ترکیه است. همچنین برای کار به عنوان یک پزشک یا دندانپزشک در ترکیه می بایست برای اجازه اقامت و کار از طریق سفارت ترکیه در کشور مبدا اقدام نمود؛ اما دقت کنید که برای تکمیل این فرایند ، متقاضی می بایست بیمارستانی را از پیش جهت کار در ترکیه به عنوان پزشک پیدا کرده باشد.

در صورت تکمیل مراحل ذکر شده ، شخص می تواند به عنوان یک پزشک یا دندانپزشک در ترکیه کار کند.

با توجه به اهمیت حوزه پزشکی در ترکیه، مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به این کشور از طریق موسسات مهاجرتی mehraffarin.com و malekpourmie.net به راحتی امکان‌پذیر است. با این حال، قبل از تصمیم‌گیری برای مهاجرت، حتماً به مطالعه و بررسی دقیق در مورد اعتبار و سابقه این موسسات بپردازید. اطمینان از رویکرد حرفه‌ای و قانونی آنها از جمله موارد حیاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

کار در ترکیه

به طور کلی ، متقاضیان کار در کشور ترکیه لازم است تا پس از اخذ پیشنهادی کاری از جانب کارفرمایی ترک ، قراردادی شغلی داشته باشند که بدین ترتیب ، شرایط جهت اخذ ویزای کاری ترکیه مهیا خواهد بود.

از مزیت های کار در کشور ترکیه ، امکان اخذ اقامت این کشور می باشد ؛ همچنین ، موافقت نامه های بین دولت ترکیه و ایران ، باعث شده تا امکان سفر به ترکیه برای ایرانیان بدون اخذ ویزای این کشور ممکن شود که این خود فرصت مناسبی جهت جستجوی کار در ترکیه خواهد بود ؛ البته افرادی که بدین صورت به ترکیه سفر می کنند ، اجازه کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهند داشت.

شرایط کار در ترکیه در مجموع برای ایرانیان مناسب بوده و افرادی که از لحاظ سنی ، تحصیلات ، رزومه کاری و غیره از شرایط بهتری برخوردارند ، احتمال استخدام برای آن ها بیش تر است ؛ اما شرایط کار به عنوان پزشک و دندانپزشک در ترکیه چگونه است؟ در ادامه همه چیز در مورد مهاجرت پزشکان به ترکیه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

اعتبار مدارک پزشکی ایران در ترکیه

به دلیل حساسیت کار یک پزشک یا دندانپزشک و به طور کلی رشته های حوزه سلامت و درمان ، متقاضیان می بایست پیش از کار به عنوان پزشک یا دندانپزشک در ترکیه و یا هر کشور دیگری ، فرایند معادل سازی مدارک را طی نمایند ؛ به عبارتی شخص می بایست نمره مورد نیاز را در آزمون های زبان و ارزیابی های علمی اخذ نموده باشد.

لذا ، از شرایط مهاجرت دندانپزشک به ترکیه ، شرکت در آزمون زبان ترکی است که در صورت موفقیت ، می تواند ادامه مراحل برای کار در ترکیه را طی نماید ؛ از دیگر شرایط برای مهاجرت به ترکیه برای پزشکان ، شرکت در مصاحبه حضوری است ؛ همچنین ، برای کار در مراکز درمانی و بهداشتی کشور ترکیه ، متقاضی می بایست مدرک اخذ شده از وزارت بهداشت ترکیه را ارائه نماید.

به طور کلی ، فارغ التحصیلان پزشکی از ایران که طرح شان را گذرانده و در عضویت سازمان نظام پزشکی ایران هستند ، می توانند برای معادل سازی و مهاجرت به ترکیه برای کار اقدام نمایند ؛ به عبارتی ، مدرک پزشکی متقاضیانی که پیش نیازهای ذکر شده را رعایت نموده اند ، از اعتبار کافی جهت اقدام برای معادل سازی و در ادامه کار به عنوان پزشک و یا دندانپزشک در ترکیه برخوردار خواهند بود.

روند معادلسازی مدرک پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه

از شرایط مهاجرت پزشک عمومی به ترکیه و یا مهاجرت به عنوان یک متخصص به این کشور اخذ مجوز کار است ؛ اما پیش از اخذ اجازه کار ، انجام برخی آزمون ها مورد نیاز می باشد.

لذا ، در صورتی که متقاضی تحصیلات خود را در کشوری غیر از ترکیه به اتمام رسانده باشد ، می بایست در دوره های زبان ترکی ترکیه شرکت کرده و در آزمون تومر نمره مورد نیاز (حداقل نمره 8) را اخذ نماید.

متقاضی پس از اقدام برای معادل سازی ، 8 تا 12 ماه فرصت دارد تا مدرک زبان خود را ارائه داده و برای آزمون STS آماده شود ؛ این آزمون به زبان ترکی انجام می شود و  از آن جا که تنها به 35 نمره از 100 نمره نیاز می باشد و با وجود داشتن دانش پزشکی، لذا، پذیرش در این آزمون کار دشواری نخواهد بود.

آزمون معادل سازی  STS، دو بار در سال برگزار می شود و دارای مصاحبه ورودی نیست ؛ به طور کلی ، این آزمون از شرایط بسیار مهم برای مهاجرت دندانپزشک به ترکیه و نیز کار به عنوان پزشک در این کشور است.

دقت کنید که متقاضیان کار پزشکی در کشور ترکیه  می بایست بعد از موفقیت در آزمون STS ، دوره کارآموزی را در بیمارستانی دولتی برای مدت 6 تا 9 ماه طی نمایند که پس از پایان این دوره ، متقاضی موفق به اتمام تمامی مراحل معادل سازی شده و می تواند در ترکیه به عنوان پزشک فعالیت نماید.

حال آیا مهاجرت پزشکان متخصص به ترکیه ممکن است؟ در صورتی که متقاضی قصد معادل سازی مدارک تخصصی را داشته باشد ، می بایست در آزمونی مربوط به تخصص شرکت کرده و نمره قبولی آن را اخذ نماید ؛ اگر متقاضی در آزمون تخصصی قبول نشود ، وی می تواند با طی سه ماه کارآموزی در بیمارستانی تایید شده ، کار خود را در ترکیه به عنوان یک متخصص آغاز نماید.

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت پزشکان به ترکیه

برای مهاجرت پزشکان به ترکیه و کار در این کشور ، نیاز به دعوتنامه است ؛ این دعوتنامه می بایست از سوی یکی از مرکزهای درمانی دریافت شده باشد ؛ ارائه آدرس محل اقامت در ترکیه نیز از مدارک مهم برای پزشکان و دندانپزشکان می باشد.

توجه کنید که عدم وجود قراردادی امضا شده با یک کارفرما ، اجازه کار در ترکیه را به شخص نخواهد داد ؛ مدارک شناسایی و هویتی نیز از مدارک مهمی هستند که جهت کار در ترکیه نباید آن ها از یاد برد ؛ به طور کلی ، مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت پزشکان به ترکیه و نیز مهاجرت دندانپزشک به ترکیه شامل موارد زیر می باشند:

  • مدارک تحصیلی دکترای حرفه ای تایید شده توسط وزارت بهداشت ایران
  • ترجمه ریزنمرات و گواهی پایان دوره دبیرستان در ایران
  • مدارک هویتی نظیر پاسپورت و عکس
  • مدارک اثبات تسلط به زبان ترکی
  • گواهی تخصص به اضافه ترجمه به زبان ترکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه و نیز عدم هر گونه مانعی قانونی جهت طبابت

دکمه بازگشت به بالا