• قمری: دوچرخه‌سواری را به ورطه تعطیلی کشانده‌اند/ وزارت ورزش سوال کند اسپانسر‌هایی که آقایان قرار بود بیاورند چه شد؟

    در گفت و گو با آنا

    قمری: دوچرخه‌سواری را به ورطه تعطیلی کشانده‌اند  وزارت ورزش سوال کند اسپانسر‌هایی که آقایان قرار بود بیاورند چه شد؟

    رئیس سابق فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: خداوند نیامرزد کسانی را که به خاطر منافع شخصی و گروهی، فدراسیون دوچرخه‌سواری را به ورطه تعطیلی کشانده‌اند.

    خسرو قمری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری مدعی شده که فکر می‌کنم امسال به لحاظ مدال آوری سال خوبی را نخواهیم داشت، اظهار کرد: دلم می‌سوزد که دوچرخه‌سواری را در چه شرایطی تحویل آقایان دادیم و آنها در صحبت‌های خود با فرافکنی می‌گویند که در گذشته مشکلاتی بوده است. کاری به نتایج اخیر مسابقات کوهستان ندارم، یکی از آقایان بگوید مسابقات لیگ در بخش‌های جاده، پیست، کوهستان، قهرمانی کشوری و استعدادیابی چه شد؟ به گفته محمود وفایی مدیر تیم‌های ملی در طول یک سال در رده‌ها و زمان‌های مختلف ۱۷۰ روز مسابقه داشتیم. استعدادیابی که در خواب و رویا محقق نمی‌شود. با برگزاری مسابقات است که استعدادیابی اجرایی می‌شود.

    زمانی چراغ مسابقات دوچرخه‌سواری خاموش نمی‌شد

    وی ادامه داد: برای اولین بار در بخش جاده سمیه یزدانی موفق به کسب مدال در رده بانوان شد. فرانک پرتوآذر در حالی راهی بازی‌های آسیایی هانگژو شد که قصد نداشتند او را اعزام کنند و پرتوآذر با حضور در کمیته ملی المپیک توانست مجوز سفر به این مسابقات را کسب کند تا در ماده کراس کانتری دوچرخه سواری کوهستان مدال برنز بگیرد. جالب است که آقایان پشت مدال پرتوآذر پنهان شدند و گفتند دوچرخه‌سواری سر و سامان گرفته، در حالی که چنین چیزی نیست. زمانی چراغ مسابقات دوچرخه‌سواری خاموش نمی‌شد و مسابقه پشت مسابقه داشتیم. اردو‌ها هم بدون وقفه ادامه داشت. دوپینگ سازمان یافته در دوچرخه‌سواری بود. رسول هاشم کندی که نام خانوادگی خود را به اسدی تغییر داده، دلیل این کارش چه بوده است؟ بهتر است خودش شفاف در این مورد توضیح بدهد.

    مجمع انتخابی را گول زدند

    رئیس سابق فدراسیون دوچرخه‌سواری افزود: دلم می‌سوزد که کمیته ملی المپیک تنها برای اعزام‌ها اقدام می‌کند و نظارتی که باید را ندارد. باشگاه‌های بسیار خوبی در دوچرخه‌سواری داریم، اما برخی از ورزشکاران ما با هزینه شخصی به مسابقات می‌روند. در حالی که پیش از این در مسابقات معتبری شرکت می‌کردیم و به کجا رسیدیم که دیگر بهترین مدال‌ها را نمی‌گیریم. با یک‌سری کلمات بازی می‌کنند و خود را از واقعیت پنهان می‌کنند. به کسانی مسئولیت داده شده که در زمان ریاست من، آنها را از فدراسیون دوچرخه‌سواری کنار گذاشتم، چون کارایی نداشتند. مسابقات رسمی سالیانه را برگزار نمی‌کنند و مدعی استعدادیابی هستند. رئیس فدراسیون که می‌خواست اسپانسر بیاورد چه کرد؟ این اسپانسر‌ها کجا هستند؟ مجمع انتخابی را گول زدند. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از رئیس فدراسیون بپرسند اسپانسر‌هایی که می‌خواست بیاورد چه شدند؟ نباید هم انتظار کسب مدال از ملی‌پوشان دوچرخه‌سواری داشت، چون برنامه‌ریزی اصولی نمی‌شود.

    ساختمان فدراسیون دوچرخه‌سواری به مخروبه مبدل شده است

    وی یادآور شد: فرانک پرتوآذر که در بازی‌های آسیایی هانگژو مدال برنز گرفت، در دوره قبلی بازی‌های آسیایی مدال نقره را به دلیل خراب شدن دوچرخه‌اش از دست داد. مجامع سالیانه فدراسیون که می‌تواند عملکرد هیئت‌های استانی فدراسیون را ارزیابی کند چه کاری انجام می‌دهند؟ ساختمان فدراسیون در خیابان ورزنده بود و به خاطر بچه‌های فدراسیون جانبازان با تأیید وزارت ورزش آن را تغییر دادیم به مخروبه مبدل شده است. خداوند نیامرزد کسانی را که به خاطر منافع شخصی و گروهی، فدراسیون دوچرخه‌سواری را به ورطه تعطیلی کشانده‌اند. برای کسی که در خواب است گفتن این موضوع که «سال خوبی در مدال آوری نخواهیم داشت» کار راحتی است. در دو سال اخیر که هاشم کندی یا همان اسدی سرپرست و رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری بوده چه کار مفیدی برای این ورزش کرده است؟ سالی که در ابتدای آن با ناامیدی از عدم مدال آوری گفته می‌شود در سال آینده چه خواهد شد؟  

    همه کرسی‌های آسیایی خود را از دست دادیم

    قمری خاطرنشان کرد: دوچرخه‌سواری ورزشی است که برای آن باید تداوم داشت و چرخ آن باید بچرخد. اگر امسال بازایستد از آسمان نمی‌توان برای سال آینده کاری کرد. اگر ملی‌پوشی داریم هم از گذشته بوده‌ و در این دو سال و خورده‌ای استعدادی کشف نشده است. مگر در ماده‌های دانهیل، کراس کانتری و تریال کوهستان مدال نگرفتیم؟ در بخش جاده و پیست هم مدال گرفته بودیم. دلیل آن مدال آوری‌ها مسابقاتی بود که به صورت متوالی برگزار می‌کردیم و ملی‌پوشان در چرخه مسابقات بودند. در کنفدراسیون دوچرخه‌سواری آسیا چهار کرسی داشتیم. رئیس کمیته جاده، رئیس تریال، عضو هیئت رئیسه و دبیر جاده و تریال آسیا از ایران بودند. همه کرسی‌ها و جایگاه‌های خود را از دست دادیم. دعوت از افسران دوپینگ برای کنترل ملی‌پوشان چه شد؟ روزمرگی در هیئت‌های استانی کار را به جایی رسانده که دوچرخه‌سواری که در گذشته سهمیه المپیک گرفته بود رئیس فعلی فدراسیون آن می‌گوید به لحاظ مدال آوری سال خوبی را نخواهیم داشت.

  • خرید ‌بیش‌ از ۸۶۰ هزار تن گندم و کلزا از کشاورزان خوزستانی

    شبکه/خوزستان تا پایان ۲۴ اردیبهشت ماه تعاون روستایی خوزستان موفق به خرید ۸۰۶ هزار و ۶۱۹ تن گندم و ۵۴ هزار و ۷۳ تن کلزا از کشاورزان شده است و این روند ادامه دارد.

    جمیل ضافی‌پور زرگانی مدیر تعاون روستایی خوزستان در گفت و گو با شبکه از ادامه روند خرید دو محصول گندم و کلزا با استفاده از تمام ظرفیت تعاون روستایی با هدف تامین غذای مردم و رونق اقتصادی خبر داد و اظهار کرد: کار خرید گندم و کلزا توسط تعاون روستایی خوزستان با استفاده از تمام ظرفیت شبکه عظیم تعاون روستایی در حال انجام است.

    وی افزود: اکنون و تا پایان ۲۴ اردیبهشت ماه تعاون روستایی موفق به خرید ۸۰۶ هزار ۶۱۹ تن گندم و ۵۴ هزار و ۷۳ تن کلزا از کشاورزان شده است و این روند ادامه دارد.

    مدیر تعاون روستایی خوزستان بیان کرد: از گندم خریداری‌شده بیش از ۶۲۲ هزار تن بارگیری و به مقاصد مختلف حمل شده است و همچنین از بیش از ۵۴ هزار تن کلزا خریداری‌شده ۵۱ هزار و ۷۸۴ تن بارگیری و به کارخانه روغن‌کشی حمل شده است.

    ضافی‌پور زرگانی عنوان کرد: شهرستان شوشتر با بیش از ۱۰۱ هزار تن، شوش با بیش از ۹۳ هزار تن و دشت آزادگان با بیش از ۶۹ هزار تن ۳ شهر پرخرید گندم توسط شبکه تعاون روستایی استان به شمار می‌روند.

    انتهای پیام

  • اهم عملکرد حوزه مشارکت های مردمی بهزیستی استان در سال ۱۴۰۲

    به گزارش خبرگزاری شبکه استان سمنان، دکتر محمود منطقی مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به حضور گرم خیرین در کمک رسانی به توانخواهان بهزیستی اظهار داشتند: حوزه مشارکتهای مردمی با تمرکز بر بهره مندی از مشارکت آحاد جامعه در راستای ارتقاء سطح زندگی و بهبود معیشت جامعه هدف، سعی برآن دارد که با استفاده از امکانات، خدمات مادی و معنوی و مشارکت فعالانه خیرین نیازهایی از قبیل مسکن، تامین جهیزیه، هزینه ازدواج، درمان، تحصیل و… تامین نموده و گامی ارزشمند در جهت ارائه خدمات مطلوب به توانخواهان و نیازمندان بردارد.

    دکتر منطقی: حوزه مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان همواره پذیرای خیرین محترم با هدف حمایت از جامعه هدف و توانخواهان بهزیستی بوده و هست و با همراهی و همدلی این ارجمندان توانسته است در سال گذشته مبلغ ۵۷۳,۹۸۶,۵۵۸,۵۰۹ میلیارد ریال در سه بخش نقدی، غیرنقدی جلب و جذب نماید.

    محمود منطقی با اشاره به تکالیف و قوانین سازمان بهزیستی در زمینه اشتغال و کارآفرینی گفتند: بر اساس جزء ۳ و ۴ بند (ب) تبصره ۱۸ قانون ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۹ نفر از افراد تحت حمایت از تسهیلات اشتغال زایی بهره مند و ۲۹۵ نفر نیز حق بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی دریافت کرده اند.

    وی به مواردی از قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت از قبیله ایجاد صندوق حمایت و ایجاد فرصت های شغلی برای افراد دارای معلولیت، پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی، پرداخت تسهیلات خوداشتغالی، پرداخت تسهیلات جهت احداث واحدهای تولیدی به افراد دارای معلولیت اشاره و افزودند: اداره کل بهزیستی استان سمنان با پرداخت کمک هزینه ارتقای کارایی ویژه معلولان به ۲۵ نفر و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از محل بند (الف) تبصره ۱۸به تعداد ۵ طرح سعی بر برداشتن گامی در این مسیر داشته است که در مجموع با همت و همراهی کلیه همکاران درون و برون سازمانی در سال گذشته برای ۷۳۴ از جامعه هدف از محل پرداخت تسهیلات، کارفرمایی، کاریابی، موسسات، بیمه خویش و کارفرمایی اشتغال ایجاد شده است.

    مدیرکل بهزیستی استان تعداد جلسات برگزار شده کمیسیون ماده ۲۶(صدور و تمدید مجوز) در سال گذشته را ۱۸جلسه و تعداد جلسات کمیسیون نظارت را ۱۷ جلسه عنوان و ابراز داشتند: در این دفتر سال ۱۴۰۲در مجموع ۶۳ مورد موافقت اصولی، پروانه فعالیت، مسئول فنی و تآسیس صدور گردید.

    مدیرکل بهزیستی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از کلیه همکاران شاغل در این حوزه در استان در بخش دولتی و غیردولتی و همچنین خیرین همدل و همراه بهزیستی استان از واگذاری ۵۸ واحد مسکونی به جامعه هدف بهزیستی خبر دادند.

    46