تحریم مهم‌ترین دارندگان ذخایر گاز پیامد غیرقابل جبرانی دارد

تحریم مهم‌ترین دارندگان ذخایر گاز پیامد غیرقابل جبرانی دارد

به گزارش شفاف، جواد اوجی در بیست و چهارمین اجلاس وزیران مجمع عمومی کشورهای صادرکننده گاز (GECF) که امروز در قاهره برگزار شد، گفت: گاز طبیعی نقش مهم و تعیین کننده ای در انتقال انرژی دارد و به دلیل مزایای زیست محیطی آن، گاز طبیعی دارای و سایر سوخت های فسیلی، از جمله: مونتاژ.

وی گفت: با رشد اقتصادی و گسترش تجارت گاز طبیعی، کشورهای در حال توسعه و به ویژه کشورهای توسعه یافته نیازمند توجه جدی به فناوری های مرتبط با تجارت گاز از جمله فناوری های مرتبط با LNG هستند. فناوری درگیر در تجارت گاز شامل اصول زیر است: از سوی دیگر استفاده از ابزارهای سیاسی و تحریم مهم ترین صاحبان ذخایر گاز طبیعی، پیامدهای جبران ناپذیری برای محیط زیست خواهد داشت و دستیابی به اهداف مصوب توسعه پایدار را غیرممکن می کند. توسط سازمان ملل متحد

وزیر نفت گفت: یکی دیگر از اصولی که دولت باید به آن توجه کند پرهیز از اعمالی است که مانعی برای تجارت گاز طبیعی به عنوان سوخت پاک می شود و عواقب ناگواری برای جامعه بشری دارد. سیاست های مجمع با حمایت از دو اصل ذکر شده، تأثیر بسزایی در توسعه تجارت جهانی گاز طبیعی و تامین منافع اقتصادی مجمع خواهد داشت.

لزوم توجه JECF به محیط زیست

اوجی با تاکید بر لزوم توجه به مسائل زیست محیطی، خاطرنشان کرد: کاهش کربن تولیدی در فرآیند تولید گاز طبیعی باید به کشورهای عضو توجه شود. من سال‌هاست که در بخش گاز ایران فعالیت می‌کنم و فکر می‌کنم این امر به لطف اراده سیاسی و توان فنی و مهندسی موجود امکان‌پذیر است.

وی با تاکید بر اینکه کشورهای در حال توسعه و به ویژه توسعه یافته باید به فناوری های نوین از جمله جذب، بهره برداری و ذخیره کربن و کاهش نشت گاز متان یا هیدروژن آبی توجه جدی داشته باشند. ما هستیم ما معتقدیم تحقق اکوسیستم جهانی بدون انتشار بدون اراده سیاسی، منابع مالی، سرمایه گذاری زیرساختی و همکاری جدی علمی و فناوری از سوی همه ذینفعان به عنوان شعار ما باقی خواهد ماند.

نقش کلیدی GECF در حفظ و ارتقای امنیت جهانی انرژی

وزیر نفت موقعیت استراتژیک کشورهای عضو JECF و سهم نزدیک به 50 درصدی سبد جهانی صادرات گاز و LNG را نیازمند تقویت قدرت ها، قابلیت ها و آمادگی های مورد نیاز مجمع دانست. ذکر: تسهیل هم افزایی و هماهنگی جمعی دلایلی برای حفظ منافع کشورهای عضو و حفظ امنیت عرضه جهانی گاز طبیعی است.

اوجی افزود: با وجود چالش‌های فراوان در بازار جهانی گاز در سال‌های اخیر، JECF در چارچوب اساسنامه و استراتژی‌های بلندمدت موفق به تقویت اجماع، هماهنگی و همکاری در این مجمع شده است. این انجمن می تواند نقش کلیدی در حفظ و ارتقای امنیت انرژی جهانی در دوران کووید-19 و پس از کرونا داشته باشد.

به گفته وی، راه درازی پر از بلاتکلیفی در پیش داریم و این امر نیازمند اتحاد و همکاری نمایندگان مجلس است.

لزوم همکاری بین اعضا در سطوح راهبردی، مدیریتی و فنی

وزیر نفت با تاکید بر اینکه ارتقای جایگاه رالی در بازار جهانی گاز و ایفای نقش موثرتر در تامین امنیت انرژی جهان یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای رشد و توسعه کشورهای در حال توسعه است، گفت: تفکر جمعی و همکاری اعضای جلسه در سطح “استراتژیک، مدیریتی و فنی” تسهیل می شود. در سطح ذکر شده، من معتقدم که تبادل موفقیت آمیز تجربیات بین کشورهای عضو بسیار مهم است.

یادآور می‌شود، جمهوری اسلامی ایران آماده ایفای نقش در قالب طرح ویژه سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور ایران با عنوان «گاز طبیعی در اقتصاد جهانی در دوران پسا کرونا» است. پیشنهادی در ششمین مجمع عمومی در دوحه قطر، افزود: او اضافه کرد: او اضافه کرد: جمهوری ایران آماده هرگونه همکاری در زمینه اکتشاف، حفاری، توسعه، توسعه و توزیع گاز طبیعی است.

وی گفت: تحقق این امر مستلزم مدیریت راهبردی و ارتقای توان فنی و مهندسی است و در این زمینه تشویق سرمایه گذاری مشترک بین المللی نقش مهمی ایفا می کند. این استراتژی یک استراتژی جمعی است که از طریق آن مهارت های فنی اعضای انجمن در زنجیره توسعه صنعت گاز طبیعی تقویت می شود.

پیشرفت چشمگیر ایران با وجود تحریم ها

وزیر نفت خواستار صلح جهانی و غیرسیاسی شدن تجارت انرژی با توجه به توسعه صنعت گاز جهانی و تحقق امنیت عرضه و تقاضای گاز طبیعی در بازار جهانی شد و گفت: تحریم‌های چندجانبه یا تحریم‌های چندجانبه علیه نمایندگان مجلس، تعارضات عقلانیت اقتصادی و اصول و استانداردهای حقوق بین‌الملل را ارزیابی می‌کنند.

نخست وزیر اوجی گفت: «قربانیان تهدیدات امنیت انرژی مردم عادی، به ویژه کشورهای در حال توسعه هستند. بازار خارج از کشور دستاورد قابل توجهی

وی گفت: من به عنوان وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران از منافع تولیدکنندگان و صادرکنندگان گاز که نماینده مجلس هستند حمایت می کنم. ما مطمئن هستیم که با تقویت اجماع و همکاری بین کشورهای عضو و کشورهای ناظر، آینده روشنی برای رویارویی با چالش های بازار جهانی گاز خواهیم داشت.

آمادگی ایران برای همکاری با اعضای JECF در تمامی زمینه های توسعه صنعت گاز

وزیر نفت همچنین در مصاحبه ای اعلام کرد: ایران نیازمند همکاری در چارچوب سرمایه گذاری مشترک، تبادل گاز طبیعی، قراردادهای گاز، توسعه و صادرات خدمات فنی و مهندسی، انتقال دانش و آموزش کلیه اعضای فدراسیون صادرکنندگان گاز (GECF) است.

اوجی نقش این انجمن در تامین گاز جهان را توضیح داد و گفت: در سطح جهانی آماده همکاری در زمینه اکتشاف، حفاری، توسعه، توسعه و توزیع گاز است.

او اضافه کرد: گاز طبیعی یک سوخت پاک، قابل انعطاف و در دسترس است که نقشی حیاتی و تعیین کننده در تامین انرژی مورد نیاز جهان ایفا می کند. هدف گذار به یک منبع انرژی پاک است و گاز طبیعی به دلیل مزایای زیست محیطی، توانایی قابل توجهی در جایگزینی سوخت های فسیلی آلاینده مانند زغال سنگ دارد. بر اساس آخرین گزارش چشم انداز گاز از انجمن کشورهای صادرکننده گاز، انتظار می رود سهم گاز طبیعی در سبد انرژی جهانی از 23 درصد در سال 2022 به 27 درصد در سال 2050 افزایش یابد. با این حال، نباید فراموش کنیم که تحقق این امر مستلزم سرمایه گذاری های کلان در زنجیره تامین گاز طبیعی، سیاست های حمایتی، ثبات بازار و دسترسی آزاد به منابع مالی است.

وی با اشاره به اقدامات کنگره صادرکنندگان گاز برای ارتقای جایگاه گاز طبیعی در سبد مصرف انرژی جهان گفت: بیش از 50 درصد از منابع گازی جهان و بیش از 50 درصد صادرات گاز جهان، چه از طریق خطوط لوله و چه به صورت LNG، از طریق کشورهای عضو مجمع انجام می شود. سبد مصرف انرژی. در این راستا، لازم است کشورهای عضو مجمع، هم افزایی و هماهنگی جمعی را برای حفظ منافع کشورهای عضو مجمع و حفظ امنیت عرضه جهانی گاز طبیعی افزایش دهند. کنگره کشورهای صادرکننده گاز هم اکنون توانسته است با وجود چالش های فراوان بازار جهانی گاز در سال های اخیر، توافقات، هماهنگی و همکاری بین کشورهای عضو را در چارچوب اساسنامه و استراتژی های بلندمدت خود تقویت کند. این آمادگی استراتژیک مجمع عمومی را قادر ساخته است که نقشی کلیدی در حفظ و ارتقای امنیت انرژی جهانی در طول شیوع ویروس کرونا و فراتر از آن ایفا کند. در عین حال، راه طولانی و نامشخصی در پیش داریم که نیازمند همبستگی و همکاری بیشتر قانونگذاران است.

وزیر نفت گفت: به نظر او با توجه به تحولات کنونی در بخش انرژی جهان، موضوع اتخاذ سیاست‌های جدید متناسب با شرایط کنونی دنیای انرژی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. انتظار می رود اعضای مجمع عمومی برای افزایش کارایی اقتصادی، گسترش تجارت گاز طبیعی، ایمن سازی فناوری های جدید مرتبط با تجارت گاز، از جمله فناوری های مرتبط با LNG، و رفع انحصار فناوری های مرتبط گام بردارند. تجارت گاز در اصل. در عین حال، کشورهای عضو نیاز به توجه جدی به گسترش همکاری های تکنولوژیکی برای دستیابی به فناوری های جدید مانند جذب کربن، توسعه و ذخیره سازی، کاهش نشت گاز یا توسعه و تولید هیدروژن آبی دارند. من معتقدم تحقق اکوسیستم جهانی بدون انتشار بدون اراده سیاسی، منابع مالی، سرمایه گذاری زیرساختی و همکاری جدی علمی و فناوری از سوی همه ذینفعان همچنان شعار باقی مانده است.

وی گفت: ایران آماده ایفای نقش در چارچوب ابتکار ویژه سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران با عنوان “کمک گاز طبیعی به اقتصاد جهانی در دوران پس از کرونا” است. ایران در ششمین نشست عمومی در دوحه قطر اعلام کرد که به عنوان بزرگترین ذخایر گاز طبیعی جهان و بزرگترین شبکه توزیع گاز طبیعی داخلی جهان آماده هرگونه همکاری است. در زمینه اکتشاف، حفاری، توسعه، توسعه و توزیع گاز طبیعی. برای تحقق این امر، لازم است قدرت القاء سرمایه گذاری مشترک بین المللی، مدیریت استراتژیک و قابلیت های فنی و مهندسی افزایش یابد. این استراتژی یک استراتژی جمعی است که از طریق آن مهارت های فنی اعضای انجمن در زنجیره توسعه صنعت گاز طبیعی تقویت می شود.

اوجی تاکید کرد: در این راستا اعلام می‌کنم که ایران در تمامی زمینه‌های توسعه صنعت گاز از جمله سرمایه‌گذاری مشترک، سوآپ گاز طبیعی، همکاری در چارچوب قراردادهای گازی، توسعه و صادرات فنی و صادراتی آمادگی دارد. خدمات مهندسی . . کارشناسان انتقال دانش و توسعه منابع برای همکاری با تمامی کشورهای عضو، همچنین دارای تجربه در زمینه گسترش شبکه های داخلی خطوط لوله و توسعه جایگاه های CNG هستند که ایران می تواند در اختیار کشورهای عضو مجمع قرار دهد. .

دکمه بازگشت به بالا