بادام زمینی برای سرماخوردگی ضرر دارد

مضرات بادام زمینی برای سرماخوردگی

مضرات بادام زمینی برای سرماخوردگی ؛ عوارض خوردن بادام زمینی در دوران سرماخوردگی همگی در سایت ما.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است. از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است. پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است، رییس این گروه مسلمان شد. حتی اگر به بادام زمینی حساسیت ندارید و معمولاً آن را مصرف می‌کنید، در روزهای سرماخوردگی‌تان این کار را نکنید.

آشنایی با دیگر خواص بادام زمینی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بادام زمینی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با بادام زمینی

بادام زمینی دارای نام های مختلف می باشد که می توان به پسته شامی ، بادام کوهی و پسته زمینی اشاره کرد. بوته ی این میوه از تیره ی باقلاییان می باشد. اصالت این گیاه مربوط به آمریکای جنوبی بوده و از این منطقه به مناطق دیگر انتقال داده است. نام علمی این گیاه Arachis hypogea است که با نام‌های پسته‌‌شامی، بادام‌ خاکی یا بادام‌ کوهی نیز شناخته می‌شود. بادام زمینی را باید از گیاهان دولپه‌ای دانست که در گروه حبوبات قرار‌ می‌گیرد.

مردم ایالات‌متحده در اغلب مواقع بادام زمینی را به‌صورت سرخ‌شده و شور مصرف می‌کنند یا از کره‌ی آن در طبخ غذا استفاده می‌کنند. آنها به مصرف آن به‌صورت خام علاقه‌ای ندارند. از بادام زمینی آستانه اشرفیه محصولات دیگری نیز تولید می‌شود که شامل روغن‌ بادام زمینی، آرد و پروتئین بادام زمینی است. محصولات تولیدشده از بادام زمینی در انواع غذاها، دسرها، کیک‌ها، قنادی‌ها، اسنک‌ها و سس‌ها استفاده می‌شود.

خواص بادام زمینی برای کاهش چربی خون

اسیدهای چرب موجود در بادام زمینی باعث کاهش چربی خون می شود. پلی فنول های موجود در بادام زمینی از ابتلا به بیماری های مختلف مانند بیماری های قلبی و سکته قلبی جلوگیری می کند. اسید های چرب نوع غیر اشباع و به ویژه اسید اولئیک موجود در بادام زمینی سبب می شود تا چربی خون بالا کاهش پیدا کرده و درمان شود.

بادام زمینی برای افزایش وزن و چاقی

اگر به دنبال یک راه مناسب برای چاقی و افزایش وزن هستید ما به شما پیشنهاد می کنیم که هفته ای دو بار بادام زمینی یا کره بادام زمینی میل کنید. بادام زمینی یکی از منابع بسیار غنی از فیبر است که موجب کاهش ریسک ابتلا به اضافه‌وزن و چاقی در افراد می‌شود.

خواص بادام زمینی برای بهبود سنگ صفرا

شما در طول هفته می توانید ۳۰ گرم بادام زمینی میل کنید که این کار باعث می شود تا بیماری های کیسه صفرا بهبود پیدا کند. بادام زمینی برای جلوگیری از بیماری های مختلف مفید است.

خواص بادام زمینی برای قوای جنسی مردان

بادام زمینی یک منبع عالی از ال آرژنین می باشد که باعث درمان اختلالات نعوظ درمان می شود. بادام زمینی برای تقویت عملکرد جنسی مردان موثر است.

بادام زمینی برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ

مصرف بادام زمینی برای کاهش ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان موثر است. دو قاشق کره بادام زمینی را در هفته میل کنید تا خطر سرطان روده بزرگ کاهش پیدا کند. یکی از بهترین خاصیت بادام زمینی برای زنان جلوگیری از سرطان روده بزرگ می باشد.

خواص بادام زمینی برای پیشگیری از سرطان معده

در بادام زمینی آنتی اکسیدان های مختلف نظیر پلی فنول وجود دارد که باعث کاهش سرطان معده می شود. اسید پی کوماریک باعث کاهش تولید نیتروس آمین سرطان زا در بدن می شود و همین امر برای جلوگیری از سرطان معده موثر است.

خواص بادام زمینی برای چاقی صورت

آجیل بهترین ماده برای چاق کردن صورت می‌باشد به این شرط که از نوع خام و بدون نمک باشد. بادام کوهی، بادام زمینی، پسته، بادام هندی و انواع حبوبات دارای پروتئین می‌باشند که باعث چاقی صورت میشوند.

خواص بادام زمینی برای مغز

مقادیر بالای اسید های چرب امگا ۳ موجود در بادام زمینی پارس آباد برای رشد مغز نوزادان و کودکان مفید می باشد. این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

خواص بادام زمینی در پریودی

غذاهای غنی از منگنز مانند لوبیا سبز، توفو (پنیر سویا) و بادام زمینی منجر به کاهش خونریزی زنان در هنگام قاعدگی می شوند. همچنین استفاده از بادام زمینی در دوران قاعدگی باعث کاهش التهاب می شود.

غذاهایی که سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند

ما می‌دانیم برای اینکه سرماخوردگی‌مان زودتر برطرف شود چه باید بخوریم، مثلاً یک کاسه سوپ مرغ داغ یا یک لیوان دمنوش زنجبیل؛ اما در مورد غذاهایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند چطور؟ ما می‌دانیم برای اینکه سرماخوردگی‌مان زودتر برطرف شود چه باید بخوریم، مثلاً یک کاسه سوپ مرغ داغ یا یک لیوان دمنوش زنجبیل؛ اما در مورد غذاهایی که سرماخوردگی را بدتر می‌کنند چطور؟

شیرینی‌ها

مصرف زیاد قند می‌تواند سیستم ایمنی را سرکوب کند. قند این پتانسیل را دارد که مانع عملکرد ایمنی بدن علیه عفونت شود و گلبول‌های سفید خون را ضعیف کند. ضمناً قند، تعداد مارکرهای التهابی به نام سیتوکین‌ها را افزایش می‌دهد که می‌توانند در بدن التهاب ایجاد کنند. پس سعی کنید حداقل وقتی که سرما خورده‌اید سراغ شیرینی‌ها نروید (از جمله آبمیوه‌های شیرین شده) تا حالتان بهتر شود. متخصصان از نوشابه، عمدتاً به دلیل داشتن قند زیاد، به عنوان یکی از بدترین غذاهایی که در هنگام بیماری می‌توان مصرف کرد، نام می‌برند؛ زیرا با تضعیف سلول‌های سفید خون، مانع مبارزه‌ی بدن شما با عفونت‌ها می‌شوند

کربوهیدرات‌های ساده

وقتی سرما خورده‌اید، پاستا و نان تست و … می‌خورید؟ نباید این کار را بکنید. کربوهیدرات‌های تصفیه شدهفوراً تبدیل به قند می‌شوند و مثل نوشیدنی‌های قندی و اسنک‌های شیرین، قند خونتان را زود بالا می‌برند و تأثیرات التهابی در بدن دارند. البته همه‌ی کربوهیدرات‌ها بد نیستند. کربوهیدرات‌هایی که شاخص گلیسمی‌شان پایین است مانند نان گندم، غلات کامل و یا هر چیزی که فیبر بالایی دارد می‌تواند از التهاب بدن کم کند. البته اگر ناراحتی معده دارید، کربوهیدرات‌های ساده می‌توانند کمکتان کنند چون راحت‌تر هضم می‌شوند.

غذاهای تند

اگر سرما خورده‌اید یا علائمی در سیستم تنفسی فوقانی‌تان دارید، بهتر است غذاهای تند مصرف کنید؛ زیرا غذای تند می‌تواند راه‌های هوایی‌تان را پاکسازی کند زیرا دارای کپسایسین است که همان عامل تندی فلفل می‌باشد. اما اگر همراه با ناخوشی‌تان دچار ناراحتی معده نیز هستید، از خوردن غذای تند صرف‌نظر کنید تا ناراحتی معده‌تان بدتر نشود.

مرکبات

حتماً شما هم به محض اینکه احساس سرماخوردگی می‌کنید، سراغ آب پرتقال می‌روید؛ اما باید بدانید مرکبات شامل پرتقال و گریپ فروت و لیموترش می‌توانند مخاط معده را تحریک کرده و ناراحتی معده ایجاد کنند. اگر حالت تهوع دارید بهتر است مرکبات مصرف نکنید تا معده‌تان بهتر شود. می‌توانید تا آن زمان از مکمل ویتامین Cاستفاده کنید.

غذاهای چرب

وقتی بدنتان در حال مبارزه با علائم سرماخوردگی است، اشتهایتان کم می‌شود و غذاهای چرب مانند انواع فست‌فود و غذاهای سرخ‌کرده می‌توانند حالتان را بدتر کنند زیرا التهاب برانگیزند. وقتی بیمارید، بدنتان سعی می‌کند به شما بگوید خوردن غذای چرب برایتان خوب نیست. به چیزی که بدنتان می‌گوید اعتماد کنید!

گوشت قرمز

وقتی سرما خورده‌اید، مخصوصاً اگر حالت تهوع و ناراحتی‌های گوارشی هم دارید، از گوشت قرمز صرف‌نظر کنید. گوشت قرمز نسبت به سایر انواع پروتئین دارای چربی بیشتری است و انتخاب خوبی برای روزهای سرماخوردگی‌تان نیست.

توت فرنگی

اگر تصور می‌کنید این سوپرفود برای بهتر کردن حالتان خوب است اشتباه می‌کنید. توت فرنگی باعث ترشح هیستامین در بدن شده و در بینی و حلق، گرفتگی ایجاد می‌کند. ترشحات هیستامینی می‌توانند بینی و سینوس‌هایتان را ناراحت کنند.

شیر

شیر هم یکی از غذاهایی است که وقتی سرما خورده‌اید باید از آن پرهیز کنید. محصولات لبنی می‌توانند ترشحات را غلیظ کنند، در نتیجه آلرژن‌های مضر به مدت طولانی‌تری در سیستم تنفسی‌تان باقی خواهند ماند.

آبنبات بدون قند

آبنبات بدون قند، قند ندارد اما آبنبات‌ها و آدامس‌هایی که سوربیتولدارند می‌توانند مشکلات معده ایجاد کنند. سوربیتول، قابل هضم نیست و می‌تواند معده‌تان را ناراحت کند و حتی در برخی از افراد سبب اسهال بشود. اسهال به معنی کم آب شدن بدن است. شیرین‌کننده‌های مصنوعی می‌توانند سردرد نیز ایجاد کنند. اگر خارش گلو دارید و می‌خواهید آن را تسکین بدهید، شربت عسل بنوشید.

نوشیدنی‌های کافئین دار

نوشیدنی‌های کافئین دار مانند قهوه، نوشیدنی‌های انرژی‌زا و چای پررنگ می‌توانند بدن را کم آب کنند. کافئین ادرارآور است و میزان آب بدن را کاهش می‌دهد، در نتیجه پروسه‌ی درمانتان کُند خواهد شد. ضمناً بیشتر نوشیدنی‌های کافئین‌دار حاوی قند هستند و التهاب برانگیزند که باعث می‌شود بدنتان به خوبی نتواند با عفونت مبارزه کند.

بستنی

لطفاً برای تسکین گلودردتان سراغ بستنی نروید چون مدت بیماری‌تان را طولانی‌تر می‌کند. بیشتر بستنی‌ها با شیرهای پُرچرب درست می‌شوند که به معنی التهاب در بدن است. ضمناً بستنی دارای قند زیاد است که همان‌طور که گفتیم التهاب را در بدن افزایش داده و سیستم ایمنی را تضعیف می‌کند.

موز

موز فواید بی‌نظیری برای سلامتی دارد؛ اما بهتر است وقتی سرما خورده‌اید موز نخورید. موز نیز مانند توت فرنگی سبب ترشح هیستامین در بدن می‌شود که مطمئناً به نفعتان نیست. همچنین موز حاوی قند زیادی است که التهاب برانگیز بوده و عملکرد سیستم ایمنی‌تان را کاهش می‌دهد.

غذاهای سفت یا تُرد

هر غذایی که بافت سفتی دارد می‌تواند گلو و حلق‌تان را تحریک کرده و شما را به سرفه بیندازد یا دچار گلودرد کند. انواع بیسکوئیت‌ها، چیپس‌ها، آجیل و حتی سبزیجات خام، تحریک‌کننده‌ی گلو هستند. در عوض غذاهایی بخورید که بلع راحت‌تری دارند و بافتشان نرم است. غرغره آب‌نمک می‌تواند گلوی تحریک شده را آرام کند و التیام بدهد.

غذاهای شور و ترشیجات

غذاهایی که گلودرد را بدتر می‌کنند معمولاً همان غذاهایی هستند که معده را ناراحت می‌کنند. غذاهایی که حاوی نمک زیاد و سرکه هستند می‌توانند در گلو و حلق التهاب ایجاد کنند. غذاهای تخمیر شده دارای مقدار زیادی هیستامین هستند که موجب احتقان بینی و گلویتان می‌شوند.

بادام زمینی

بادام زمینی یکی از معروف‌ترین آلرژن‌های خوراکی است که می‌تواند مقدار زیادی هیستامین در بدن تولید کند. حتی اگر به بادام زمینی حساسیت ندارید و معمولاً آن را مصرف می‌کنید، در روزهای سرماخوردگی‌تان این کار را نکنید زیرا التهاب را در بدنتان افزایش داده و گرفتگی بینی ایجاد می‌کند.

نوشابه‌های گازدار

شاید فکر کنید نوشیدن نوشابه بهترین راه برای رفع ناراحتی معده است؛ اما این نوشیدنی‌ها مانع انجام فعالیت صحیح سیستم ایمنی بدن می‌شوند. در واقع متخصصان از نوشابه، عمدتاً به دلیل داشتن قند زیاد، به عنوان یکی از بدترین غذاهایی که در هنگام بیماری می‌توان مصرف کرد، نام می‌برند؛ زیرا با تضعیف سلول‌های سفید خون، مانع مبارزه‌ی بدن شما با عفونت‌ها می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا