«جان ایران» رونمایی شد – شبکه

مراسم رونمایی از کتاب «منطقه ایران» درباره واکنش دولت سیزدهم به بیماری کرون چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

«جان ایران» رونمایی شد - ایسنا

بر اساس این گزارش شبکه، در این مراسم، ایوب نصیری، مدیر دفتر رئیس جمهوری کره درباره دلایل اصلی انتشار این کتاب گفت:

سعید نجبا، دانشجوی دکتری دانشگاه تهران و پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) نیز به تشریح و معرفی کتاب پرداخت. مخاطب این کتاب که رفتار را خلاصه می کند، عموم مردم هستند که معمولاً از رسانه ها مطلع می شوند.

نجبا افزود: روش گردآوری اطلاعات در این کتاب، بررسی، استخراج و دسته‌بندی مطالب و مصوبات ستادی و کمیته‌های ملی مخالف تاج‌گذاری و دستورالعمل‌های بهداشتی و غیره است. این گزارش همچنین دارای چهار بخش اصلی است. اصول و رویکردها، دفتر خاطرات مدیریت بحران کرونا، راهبردها و اقدامات ویژه برای کرونا.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و رهبری اسلامی نیز با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه کتاب گفت: مهمترین نگاه دولت همراهی مردم با اقناع است. در سپتامبر، زمانی که دولت روی کار آمد، رئیس جمهور خواستار بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در ماه اکتبر شد. یک نظرسنجی نشان داد که بیش از 84 درصد با بازگشایی مراکز آموزشی به دلیل ترس از ابتلا به ویروس کرونا مخالف هستند. همزمان در کمیته اطلاعات معاونت فرهنگی و رهبری اسلامی به طور فشرده شروع به کار کردیم. روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها و رسانه‌های دولتی ایران برای برنامه‌ریزی برنامه به ما ملحق شدند و همزمان در آبان ماه همزمان با واکسیناسیون سراسری، رای برگشت داده شد و ۶۳ درصد از جامعه آماری ما با بازگشایی موافقت کردند. یک نظرسنجی اخیر نشان داد که 85 درصد از عملکرد دولت در بازگشایی مدارس راضی هستند.

رهبری در بخشی دیگر از سخنانشان فرمودند: «اصلاح نظام یارانه ای کشور کاری است که دیر یا زود باید انجام شود». دولت سیزدهم زمانی آن را پذیرفت که در روزهای ابتدایی دولت هیچکس حاضر به انجام کار دشواری نبود. در حال حاضر همه شبکه های خارجی و رسانه های معاند خواهان آشوب کشور هستند. اما برای برون رفت از این وضعیت ناعادلانه یارانه، دولت قبل از شروع پروژه، ودیعه یارانه را پرداخت کرد.

در ادامه، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تقدیر از زحمات جامعه پزشکی و درمان و قدردانی از اهمیت به تصویر کشیدن زحمات این قشر در عرصه هنر، گفت: تاریخ ایران به ویژه پس از انقلاب 1978 سال پر از حماسه های بزرگ بود. . حماسه مقابله با کرونا را باید از ابعاد مختلف تحلیل کرد. درگیری ویروس کرونا یک رویداد جهانی بوده و در هر کشوری رخ داده است. این ویروس به طور مساوی در همه کشورها سرایت کرده است، اما ما از نظر امکانات و تجهیزات با دنیا نابرابر بوده ایم و این نابرابری ها نقش مستقیمی در مبارزه با بیماری داشته است. در دوران اپیدمی، کادر پزشکی همیشه در صحنه بودند. همه کارمندان و خانواده هایشان. اکنون از هنرمندان و اصحاب رسانه انتظار می رود که حماسه های خود را به نمایش بگذارند.

عین اللهی ادامه داد: نقش مردم و نیروی انسانی در مقابله با ویروس کرونا بسیار مهم است. “ایران قوی” یک شعار نیست. در واقع لحظه ای است که «شخصی» ظاهر می شود که در دنیا نبود. در دولت سیزدهم با دستور رئیس جمهور سیل واکسن وارد کشور شد و همه به درخواست مردم در برابر سیل واکسینه شدند. اگر این گروه با کارمندان واکسینه می شد بیش از دو سال طول می کشید، اما با کمک مردم در مدت کوتاهی محقق شد. در این میان کشورهایی بودند که امکانات و تجهیزات داشتند اما مردمی نداشتند. حرکت و کمک مردم شاخص است. امروز شش مرکز تولید واکسن داریم. با تولید واکسن، آمار ما تک رقمی شد. با این حال، تعداد قربانیان در برخی از نقاط جهان همچنان بالاست.

در این مراسم علی رمضانی (رئیس و نایب رئیس سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران)، عباس هنرمند (دبیر دفتر رئیس جمهور)، محمدعلی ذوالفیگل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری) و تعدادی نیز حضور داشتند. از رسانه ها مردم.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا