میزان خطر استفاده از تخممرغهای یخزده
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، تخم مرغ ها نباید در پوسته خود منجمد شوند. اما اگر پوسته در طی فرآیند انجماد شکسته شود، باید دور ریخته شود.
اگر به تخم مرغ های یخ زده نگاه کردید و متوجه شدید که پوسته ها یخ زده نیستند، می توانید با خیال راحت آنها را تا زمانی که از آنها استفاده کنید منجمد کنید. زمانی که تخم مرغ های یخ زده را آماده استفاده کردید در یخچال آب کنید.
هنگامی که تخم مرغ های یخ زده ذوب می شوند، خواص آنها به خصوص زرده تغییر می کند.
زرده با یخ زدن تغییر می کند و سفت می شود و تبدیل به ژل می شود و وقتی از فریزر خارج می شود تغییر نمی کند. استفاده از سفیده تخم مرغ نسبتاً آسان است، اما مخلوط کردن زرده تخم مرغ بسیار دشوار است و می تواند باعث سردرد شود.
در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما در پختن تخم مرغ کمک می کند.
• تخم مرغ را در دمای خیلی بالا نپزید. این به این دلیل است که سفیده تخم مرغ سریعتر از زرده پخته می شود.
وقتی تخم مرغ ها کمی پخته شدند از روی حرارت بردارید. آن را زیاد نپزید و خشک نکنید.
تخم مرغ های نپخته را مستقیماً در آب جوش نپزید.
منبع: سایت تست جدول