راه‌اندازی مرکز تحقیقات ملی سازه و بتن در واحد تفت

راه‌اندازی مرکز تحقیقات ملی سازه و بتن در واحد تفت

رئیس شبکه تحقیقات و آزمایشگاه دانشگاه آزاد از راه اندازی مرکز ملی تحقیقات سازه و بتن در معاونت تفت خبر داد.

به گزارش شبکه، دکتر عبدالله محمدی در چهارمین نشست کنسرسیوم بتن و سازه دانشگاه آزاد اسلامی که امروز 8 دی ماه برگزار شد، دکتر وی با توجه به پایتختی عظیم دانشگاه آزاد اسلامی با حضور جواهری و سایر اعضا تاکید کرد: زمینه تجهیزات آزمایشگاهی

وی بر ایجاد آزمایشگاه های ملی و منطقه ای تاکید کرد و گفت: استان ها باید بخشی از بودجه خود را برای تجهیز و تکمیل آزمایشگاه ها استفاده کنند. از سوی دیگر منابع باید به درستی مدیریت شوند که این امر بر اساس مقررات مستند امروزی و زیرساخت های موجود امکان پذیر است.

محمدی با بیان اینکه دانشگاه آزاد جذب دانشجو را از طریق برندسازی افزایش می دهد، از سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی در پروژه ملی با مدیریت معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری خبر داد و افزود: کنسرسیومی وارد میدان می شود و طرح جامع ملی شناسایی و حمایت از دانشگاه ها را معرفی می کند. اما برای اینکه این مهم باشد، ابتدا باید توانایی های خود را به درستی شناسایی کنیم و به هر واحد دانشگاهی یک بانک اطلاعاتی توسعه یافته ارائه کنیم.

محمدی افزود: وی ادامه داد: با شناسایی صحیح ظرفیت ها می توان دستگاه ها و تجهیزات را از دستگاهی به دستگاه دیگر و با همان اولویت های استانی در قالب مشارکت هایی تحویل داد که می تواند گره ها را با مشکلاتی که ممکن است از برخی کمبودها به وجود بیاید هم افزایی موثر داشته باشد، بله تجهیزات آزمایشگاهی ” آن را بالا ببر از طرفی اگر تجهیزات لازم برای پیگیری هدف باقیمانده با وجود گسترش تجهیزات ناکافی باشد با پیشنهاد روش توجیهی بر اساس منابع مالی صندوق یا بودجه واحد پژوهشی این مشکل را حل می کند. همچنین واحدها می توانند با شرکت های خصوصی ذیصلاح شریک شده و طبق مقررات آزمایشگاه ها و کارگاه های مرکزی، درآمدزایی داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری دومین رویداد ملی دانشگاه آزاد، گفت: این رویداد فرصت بسیار خوبی برای کنسرسیوم برای کشف ایده ها و ارائه آنها در این رویداد است. حمایت از تیم سازی و آموزش در سطح بومی و سرمایه گذاری در طرح ها و ایده های خلاقانه و بدیع توسط دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی انجام می شود.

دانشگاه آزاد در حال پیشرفت به سمت نسل چهارم با دانشگاهی در سطح جهانی

جواهری، مدیر دبیرخانه کنسرسیوم سازه و بتن دانشگاه آزاد، ضرورت شناسایی ظرفیت واحدها در هر دو گروه آموزشی – دانشکده و تجهیزات را یادآور شد و اظهار داشت: در سال 1385، در سال 1395، در سال 1394 به منظور ارتقای ظرفیت های موجود در این واحدها شناسایی شد. کمبود تجهیزات

وی با تاکید بر لزوم شناسایی نیازهای صنعت ساختمان داخلی گفت: البته اقداماتی در این زمینه انجام شده است.

رئیس مرکز تحقیقات سازه و لرزه نگاری واحد تفت در ادامه تاکید کرد. دانشگاه از طرح ها و ایده هایی حمایت می کند که در آنها سرمایه گذاری شود. اساسا نحوه کار دانشگاه آزاد نشان می دهد که با دانشگاه های برتر دنیا به سمت نسل 4 حرکت می کند. برای اولین بار در عمر دانشگاه آزاد اسلامی، نهاد مرکزی تصمیم گرفت به پروژه ای که به دلیل مشکلات مالی روی زمین مانده بود کمک کند.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که طرح های جامع کنسرسیوم سازه و بتن در آینده نزدیک به مراحل نهایی برسد.

جواهری در پایان به برگزاری مرحله دوم رویداد سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در اردیبهشت 1401 اشاره کرد و گفت: در این رویداد هسته ای حداقل از دو استاد یا یک استاد تشکیل می شود. دو دانش آموز تا ماه می ایده ها به مرحله نهایی خود برسند و در نهایت روی ایده های بالغ سرمایه گذاری کنند.

پس از این جلسه طی دو هفته آینده مقرر شد ظرفیت های علمی و ذهنی و تجهیزات آزمایشگاهی واحد تدوین شود تا در جلسه بعدی کنسرسیوم این موضوع مطرح شود. پیشنهادات اعضا

به گزارش دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تفت، دبیرخانه کنسرسیوم سازه و بتن و کرج، غرب تهران، ساری، خمین، نجف آباد، تبریز، رشت، کرمان، کرمانشاه، سمنان و علوم پژوهشی هستند. اجتناب از موازی کاری با مشارکت حدود 110 دانشکده و 8 کنسرسیوم نانوفناوری، گیاهان دارویی، امنیت غذایی، آسیب های اجتماعی، انرژی های تجدیدپذیر، غذا و دارو، ساخت و ساز و تولید (روش مجسمه سازی)، سازه و بتن؛ به اشتراک گذاری و هم افزایی تجربیات. و توان علمی بین واحدهای مختلف دانشگاه آزاد در حال شکل گیری و کار است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا