طرحی که چرخ تولید را میچرخاند

دیروز بانک صادرات برای تحقق شعار امسال و حمایت از تولیدکنندگان ، از طرحی به نام “ماهیا” رونمایی کرد. اجرای این پروژه بسیاری از واحدهای تولیدی را از لیست مشتریان سرکش شبکه این بانک خارج کرده و از امکانات و خدمات بار دیگر برخوردار می شود. سیستم بانکی.
به گزارش شبکه ، نام امسال چندین سال متوالی به عوامل موثر در تولید و رونق اختصاص یافته است و شعار امسال تولید ، حمایت و مشوق های رهبران عالی بود. نقش و حمایت بانک ها تولیدکنندگان و تولیدکنندگان بیش از پیش برجسته شده اند و بخشی از برنامه های امسال باید بر تامین مالی و توقف تولید و حمایت از تولید متمرکز باشد.
در همین راستا ، وزیر اقتصاد در نامه ای به مدیرعامل بانک تأکید کرد که نرخ سود سپرده ها و تسهیلات مورد تایید ارز باید به دقت رعایت شود ، زیرا برای تحقق شعار امسال حمایت از تولید مورد نیاز است. و کمیسیون اعتبار. در غیر اینصورت از شما مالیات گرفته می شود.
علاوه بر این ، بانک صادرات اخیراً طرحی را به نام “محیا” اعلام کرده است که در آن کلیه واحدهای تولیدی فعال یا مجدداً فعال با بدهی غیر جاری به بانک می توانند با افزایش شرایط و تداوم ظرفیت با شرایط ویژه تسویه حساب کنند. انتقال وثیقه و ضمانت نامه.
این تسهیلات شامل تسهیلات خرید بدهی برای چک های حاصل از فروش ، تخفیف در اعتبارات ریالی بلند مدت صادر شده به واحدهای تولیدی ، تسهیلات اجاره بر اساس شرایط مالکیت و صدور اعتبار ریالی بلند مدت است.
در این روش ، بدهی های غیرجاری واحد تولیدی بدون مشکل به نقدینگی واحد تسویه یا تخصیص داده می شود و سرمایه در گردش با خرید هزینه های واحد تولیدی با گشودن اعتبار اسنادی ریالی در میان سایر تسهیلات پیش بینی شده در ” طرح ماهیا ». 120٪ از بدهی های غیرجاری قبلاً تسویه شده واحد تولیدی است.
بر اساس این گزارش ، طرح “ماهیا” بسیاری از واحدهای تولیدی را از لیست مشتریان بد شبکه بانکی خارج کرده و به شما این امکان را می دهد تا از امکانات و خدمات سیستم بانکی دوباره بهره مند شوید. تولیدکنندگان در اختیار بانک قرار می گیرند و از طرف دیگر نیازهای مالی واحدهای تولیدی آسان است.
علاوه بر این ، تولید واحدهایی که با ظرفیت پایین کار می کنند افزایش می یابد که باعث بهبود درآمد و اشتغال می شود.
عباس معمارنژاد ، معاون وزیر اقتصاد درمورد طرح بانک صادرات گفت: “هدف از اجرای طرح” ماهیا “تأمین مالی واحدهای تولیدی برای تولید بهتر و ایجاد تقاضای محصولات آنها است. این کار انجام می شود.”
به گفته وی ، برنامه محیا حرکت چرخ های واحدهای تولیدی است که از حرکت باز ایستاده اند یا ظرفیت آنها کاهش یافته است.
در همین حال ، با نگاهی به دستاوردهای بانک صادرات برای حمایت از تولید ، این بانک با توجه به اجرای پروژه هایی مانند طراوت و همان سپهر ، بخش تولید خود را در سال های اخیر پشتیبانی و تقویت کرده است. مدیرعامل بانک صادرات طرح تازه بودن کل زنجیره تولید ، از تقاضای کل گرفته تا مواد اولیه را تحت پوشش قرار داد و در صادرات و تولید بازار ، بانک صادرات توانست رقم خوبی را بدست آورد. بنابراین ، در سال 1998 ، از ظرفیت این پروژه در صنایع فولاد ، پتروشیمی ، دارویی و غذایی استفاده شد.
حجت الله صیدی همچنین سال گذشته در مورد دو پروژه صحبت کرد: “طراوت توسعه” و “طراوت خانه”. توسعه و شادابی کارخانه ها آنها می خواستند ظرفیت تولید خود را دو برابر یا سه برابر کنند یا به جای تکمیل یا واردات یک زنجیره محصول ، مواد اولیه خود را تولید کنند.
پروژه “هومیان سپهر” پروژه دیگری از بانک صادرات است که در آخرین ماه سال 1398 آغاز شده و به تامین حقوق و مزایای کارکنان واحد تولیدی که سال گذشته نیز ادامه داشتند ، کمک می کند. مدیر عامل بانک صادرات می گوید: با ارائه لیستی از پرسنل ، در مورد یک واحد تولیدی ، پرداخت حقوق و کمک هزینه کارمند و دریافت آن از طریق تعطیلات و دوره های اقساط امکان پذیر بود. بنابراین ، در آخرین روز 99 ، بسته به نیاز واحد تولیدی ، از همان طرح زیاد استفاده شد.
انتهای پیام