بار تصمیمات غلط بر دوش شبکه‌های اجتماعی

بار تصمیمات غلط بر دوش شبکه‌های اجتماعی

در حالی که کارشناسان فضای مجازی بر این باورند که شبکه های اجتماعی می توانند در زمینه های دیگر تصمیمات اشتباهی بگیرند ، ریشه موضوعات برجسته در شبکه های اجتماعی را باید در زمینه های دیگر جستجو کرد و فیلتر کردن و محدود کردن شبکه های اجتماعی به خانه بر نمی گردد.

به گزارش شبکه ، جلسه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با موضوع “آسیب شناسی شبکه های اجتماعی در فضای مجازی” با حضور مهرنوش دارینی ، روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه ، فردین علیخواه ، جامعه شناس و استاد دانشگاه گیلان ، گروه جامعه شناسی ، عضو هیئت مدیره احسان شاهقاسمی برگزار شد. دانشگاه تهران ، گروه علوم ارتباطات اجتماعی برگزار کرد

مهرنوش دارینی به نیازهای انسان از کودکی تا بزرگسالی اشاره می کند و می گوید: “در شبکه های اجتماعی و فضاهای ارتباطی از جاذبه های مختلفی برای جذب مخاطب استفاده می شود و این فضا فرصت بیشتری برای ایجاد این جذابیت ها دارد.” گفت

وی با اشاره به گسترش ویروس کرونا و ورود جامعه به یک مرحله ارتباطی جدید ، افزود: “بیشتر فضای واقعی بدون آموزش مناسب در این زمینه در این مرحله به فضای مجازی تبدیل شده است.”

یکی از مربیان دانشگاه اخیراً در اینستاگرام به پخش زنده بین نوجوان 14 ساله و یکی از چهره های سرشناس این شبکه اجتماعی اشاره کرد و گفت: “این وضعیت در فضای واقعی نیز وجود دارد ، اما ممکن است انگیزه و تحرک بیشتری در فضای مجازی وجود داشته باشد.” . .

بازگشت از فضای مجازی امری اجتناب ناپذیر است

دارینی گفت که در این دوره از کرونا استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی وارد سبد زندگی ما شده است. “بازگشت از این فضا اجتناب ناپذیر است. بنابراین اکنون ، به لطف آموزش مجازی ، بچه های مدرسه نیز تلفن های هوشمند خواهند داشت و پس از این دوره به طور حتم به آن نیاز خواهند داشت.” آنها نمی توانند تلفن داشته باشند. حفظ حریم خصوصی نوجوانان یکی از موارد ضروری است اما در این مرحله با تعارض حریم خصوصی روبرو هستیم. .

وی همچنین توضیح داد که 18 را به عنوان یک چالش تعیین کرده است. “تعیین این سن برای انجام کارهایی که افراد در دوره های قبلی نمی توانستند انجام دهند مناسب نیست ، زیرا بعد از این سن نوجوانان فکر می کنند که آزادی کامل در انجام هر کاری دارند.” .

یک روانشناس بالینی اخیراً در مورد نحوه برخورد با بزرگسالان مانند نوجوانان زنده اینستاگرام گفت: در این حالت فضای خانواده بسیار مهم است و شما می توانید با مدیریت غیرمستقیم قانون خانواده این فضا را مدیریت کنید. والدین باید دانش خود را در این زمینه تکمیل و به روز کنند تا فرزندانشان احساس نکنند والدینشان از اطلاعات و فناوری روز دور هستند.

دارینی گفت: “همه باید مسئولیت های شخصی و اجتماعی خود را در قبال اقدامات خود بپذیرند و كنترل باید درونی شود.” مردم باید بر مهارت های زندگی مسلط شوند. از آنجا که یک نسخه برای همه جوابگو نیست و مشکلی را حل نمی کند ، ما باید با حوصله برای هر شخص راه حلی پیدا کنیم.

وی همچنین درباره مشکل خاموش کردن و محدود کردن شبکه های اجتماعی اظهار داشت که “حذف ما را به خانه نمی برد”.

دسترسی به اینترنت برای بچه ها یک مشکل است

علاوه بر این ، استاد دانشگاه احسان شاه قاسمی ، با اشاره به نظریه ماهیت و ماهیت شبکه های اجتماعی ، گفت: “در حالی که رسانه ها و شبکه های اجتماعی شخصیت دارند ، ما باید به عنوان کاربر تعیین شویم.” مطالعات در سراسر جهان نشان داده است که افراد تا 18 سالگی نمی توانند تصمیم درستی بگیرند ، بنابراین دسترسی به تلفن و اینترنت برای افراد زیر این سن مفید نیست و این امر باعث بروز مشکلاتی می شود.

وی همچنین به توصیف زنده اخیر در اینستاگرام پرداخت. بسیاری از مردم و مسئولان از این پخش زنده شگفت زده شده اند ، این مشکل خیلی عجیب نیست ، این وضعیت از مدت ها قبل وجود داشته است و مشخص است که مسئولان ما از حضور نوجوانان در این شبکه بی اطلاع هستند. . ما باید از این فناوری استفاده کنیم ، اما افراد برای ورود به شبکه های اجتماعی و فضای مجازی باید برنامه های شخصی داشته باشند و نوجوانان 18 ساله شما نباید تا سن وارد این شبکه های اجتماعی شوید.

وی گفت: “این بحران انسانی است.”: محرومیت باعث بلوغ می شود و ما سعی می کنیم از شر آن خلاص شویم. من به هیچ وجه به نوجوانانم تماس تلفنی نمی دهم و همچنین برای مدت محدودی تماس تلفنی برقرار می کنم تا بتوانند از آموزش مجازی استفاده کنند.

شاه قاسمی در مورد احترام به حریم خصوصی یک نوجوان توسط والدین نیز موارد زیر را گفت: “کودکان بخشی از وجود والدین و خانواده ها هستند و ما می توانیم در برخی از حریم خصوصی آنها دخالت کنیم.” فردگرایی دقیقاً مانند یک کودک 14 ساله اینستاگرامی که از استرس جسمی و روانی رنج می برد ، روان انسان را ضعیف می کند و به والدین و کودکان آسیب می رساند.

وی افزود: شبکه های اجتماعی بقیه فرزندان ما را نیز کنترل می کنند و مسائل جنسی فقط به گروه های خاصی مانند نوجوانان محدود نمی شود ، حتی بزرگسالان و افراد متاهل نیز این مشکلات را دارند و این مشکل هرگز حل نخواهد شد.

این مدرس دانشگاه با تأکید بر مباحث کنترل خویشتن و آموزش گفت: “ما باید به فرزندان خود بیاموزیم که اکنون برای لذت بیشتر از لذت خارج شوند” ما باید با فرزندانمان صحبت کنیم و همه آنها را آموزش دهیم و اگر فرزندانشان اشتباه کردند ، والدین باید ببخشند و حمایت کنند. جامعه آن را به خوبی درک می کند ، اما نتایج خوبی نمی گیرد زیرا راه بحث و گفتگو مسدود شده است.

جامعه شناسان با اشاره به فیلتر تلگرام ، افزودند: “کسی که تلگرام را فیلتر کرد حتی نمی دانست پس از آن چه اتفاقی خواهد افتاد و این دردناک و بی ثمر بود و مردم مانند اینستاگرام به شبکه های اجتماعی رفتند.” دیگر فیلترهای زنده در فیلترهای اینستاگرام وجود ندارد؟ اینستاگرام برای استفاده محدود مفید و مضرتر است ، اما نباید فیلتر شود.

بار این مشکل در شبکه اجتماعی است

استاد دانشگاه فردین علیخواه همچنین در مورد مشکل بسته شدن شبکه های اجتماعی اظهار داشت: “ما می توانیم ماشین جمع کنیم ، اساساً نمی توانیم چنین کاری کنیم ، شبکه های اجتماعی نیز همین کار را می کنند. ما باید به سراغ ابزار برویم و از آن استفاده کنیم.” مشخص نیست برخی از مقامات در چه جهانی هستند و برداشت آنها از فناوری چیست. آنچه در شبکه های اجتماعی رخ می دهد ، نتیجه فروپاشی بخشهای دیگر است و بار مشکلات و مشکلات بر دوش شبکه های اجتماعی است.

وی خاطرنشان کرد: از زمان فیلترهای تلگرام دسترسی به محتوای جنسی در حال افزایش است و افزود: “بار تصمیمات اشتباه دیگر در زمینه های دیگر توسط شبکه های اجتماعی به دوش می کشد و منشا مشکلی که در شبکه های اجتماعی برجسته است را باید در مناطق دیگر جستجو کرد.” من کردم. رویکرد من مدیریت این فضا است ، نه کنترل آن. اگر جامعه به دنبال کنترل بیشتر بر مردم است ، به این دلیل است که مدیریت نوعی هوش و مهارت دارد.

علی کا افزود که مسائل مربوط به شبکه های اجتماعی جوانان و جوانان ایران نیست. “این مسئله در سطح جهانی نیز مطرح شده است و در انگلیس مطالعه ای بر روی 3،000 جوان در این زمینه انجام شده است و هم اکنون به عنوان كتاب برای همه خانواده ها منتشر و توصیه می شود. این كتاب را داشته باشید.

موضوعات دیگری غیر از اینستاگرام در مدرسه است.

وی با اشاره به تحقیقات و یافته های خود در این زمینه ، افزود: “کانال هایی که باید در این منطقه آموزش داده شود محافظه کارانه است و جوانان و جوانان نیز به شبکه های اجتماعی پناه می برند.” موضوعی غیر از بحث اخیراً در مدرسه ایرانیان در اینستاگرام لایو وجود دارد. نوجوانان در خارج از این فضاها جایی برای گفتگو در مورد این مسائل ندارند و شبکه های اجتماعی نیز از آنها استقبال می کنند.

این استاد دانشگاه به قسمت دیگری از تحقیق محقق انگلیس اشاره می کند و می گوید: “این مطالعه نشان می دهد نوجوانان با داشتن تلفن های همراه و همچنین صفحات شخصی در شبکه هایی مانند فیس بوک و اینستاگرام و این عضویت ، هویت خود را احساس می کنند. این بخشی از هویت است. “

مدرسه خلا the آموزش خانواده را پر می کند

علیخواه با اشاره به اینکه بیش از 10 میلیون بی سواد در کشور وجود دارد ، گفت: “مدارس می توانند به تعادل در منطقه دست یابند و برای رفع شکاف خانوادگی در منطقه آموزش ببینند.” البته ، مدارس دارای هزاران پرسش و پاسخ هستند و دانش آموزان باید به معلمان و والدین مدرسه اعتماد کنند. این به دلیل برخی از اعمال وجود ندارد.

جامعه شناسان با انتقاد از شبیه بودن این موضوعات به سایر موضوعات سیاسی در ایران ، گفتند: “پیشنهاد من این است که مقامات کاری انجام ندهند ، این مسئله باعث می شود مسئله کمتر سیاسی شود و اساتید و صاحبنظران این حوزه می توانند صحبت کنند و نظرات خود را بیان کنند” گفت بالا بردن

علیخواه به فاصله دیجیتالی بین نسل های گذشته و حال در خانواده اشاره کرد و افزود: “مدارس می توانند این شکاف را تا حدودی پر کنند.” نقش NGO ها در این زمینه بسیار مهم است. ما به فعالیت های فعالان حقوق کودک و زن احترام می گذاریم و فضایی برای فعالیت آنها فراهم می کنیم زیرا آنها می توانند نقش موثری در این زمینه داشته باشند. مدارس باید از متخصصان مجرب به عنوان مربی استفاده کنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا