آیا سیاست‌های کشور در قبال کووید ۱۹ موفقیت آمیز بوده است؟

آیا سیاست‌های کشور در قبال کووید ۱۹ موفقیت آمیز بوده است؟

شبکه / کرمان یک متخصص اپیدمیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: “گذشته باید در فضایی منصفانه و منصفانه مورد انتقاد قرار گیرد ، اما اگر می خواهید در آینده اشتباهات را کاهش دهید ، باید از گذشته درس بگیرید.” ما در تلاش نیستیم که کسی را نابود کنیم ، اما حوادثی که از ماه اکتبر در ایالات متحده اتفاق افتاده نشان می دهد که سیاست ما در مورد این بیماری چندان موفق نیست.

در مصاحبه ای با شبکه ، دکتر حمید شری فی درباره “عصر طلا” در کنترل اپیدمی کرونا توسط ایران گفت: “دوران طلایی کنترل ویروس زمانی بود که ما نباید اجازه دهیم بیماری به کشور وارد شود و پروازها باید لغو شوند ، اما به دلایلی ما نمی توانستیم از این فرصت استفاده کنیم.

“در دو ماه اول ، در کشورهایی که گردش ویروس کرونا کاهش یافته است ، یک دوره طلایی دیگر برای ما بود که اقدامات پیشگیرانه م takeثر انجام دهیم ، و البته هرچه بیشتر از دست بدهیم ، زمان بیشتری از دست می دهیم و آسیب بیشتر ناشی از بیماری ناشی از بیماری است. من باختم.” ما در حال وارد کردن بودیم و توانستیم ویروس را در ژوئن کنترل کنیم ، زمانی که ویروس در جامعه شیوع کمتری داشت ، حتی اگر اقدامات مناسب تری را تا ماه مه و ژوئن انجام دادیم.

این متخصص اپیدمیولوژی گفت: “در منطقه کرمان شیوع کرونا در اواخر ماه سپتامبر هنوز کم است ، اما نمی توان از شیوع بیماری جلوگیری کرد زیرا مردم بی احتیاط بودند ، از تاج می ترسیدند ، نکات بهداشتی و فاصله جسمی را رعایت نمی کردند و باعث افزایش میزان مسافرت و هوشیاری می شدند. ” و این باعث افزایش تعداد بیماران تاج دار با شیب های تند در استان کرمان شده است.

باید از الان به آینده فکر کنیم

وی در مورد احتمال شروع جشن ها و عروسی ها پس از ماه های حرم و صفر گفت: “ساعت طلایی زمان خاصی نیست و با گذشت زمان ارزش آن ساعت طلایی کاهش می یابد.” بیماری Covid-19 صدمات زیادی به ما وارد کرده است اما برای اینکه در زمستان سخت گیر نباشیم باید به آینده فکر کنیم و از عروسی ، مسافرت و … جلوگیری کنیم و این امکان پذیر است. در یکی دو ماه آینده اوضاع بدتر و بدتر خواهد شد.

چه کسی باید مسئول گسترش تاج ، این دانشکده در دانشکده پزشکی کرمان باشد؟ وی گفت: “قطعاً فقط مردم نیستند.” مردم منافع خاص خود را دارند. در این بازی ، دولت ها و شهروندان مسئولیت های متعددی دارند. کلمه دولت به معنای وزارت بهداشت نیست. برخی از کشورها بر ساختار اجتماعی تمرکز دارند و دولت ها مقداری پول برای افراد جامعه پرداخت کرده اند. به عنوان مثال ، اگر مستاجر کار نمی کند ، اجاره پرداخت می کنید. از آنجا که این دولت است که هزینه زندگی خود را ندارد و مجبور است هزینه های زندگی مردم را تأمین کند و هزینه های کارمندان را از خانه جبران کند ، دولت و دولت موظف به کنترل بیماری های عفونی هستند.

وی افزود: “مردم همچنین مجبور شدند نکاتی را رعایت کنند.” مردم باید بخاطر انجام کارهایی که نباید انجام دهند ، پاسخگو باشند. به عنوان مثال مسافرت ، جلسات ، تشریفات ، استفاده نکردن از ماسک و … یکی از تعهداتی است که مردم مسئول آن بوده اند اما آن را انجام نمی دهند و دولت باید اعتراف کند که آنها موظف به تهیه ماسک های با کیفیت و مقرون به صرفه هستند. پوشیدن نقاب به عهده مردم و وظیفه آنها است.

هم دولت و هم مردم باید مسئولیت آن را بپذیرند.

این استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تأکید کرد: طبیعتاً در این موارد ، هم دولت و هم مردم مسئولیت دارند ، اما در واقع دولت ما و سیستم دولتی مجبور بودند خدمات بیشتری را به مناطق آسیب پذیر ارائه دهند تا مردم مجبور نباشند به هر قیمتی نیازهایشان را برآورده كنند. برابری را فراهم کنید.

وی با اشاره به سیستم حمل و نقل عمومی اظهار داشت: در کرمان سیستم حمل و نقل عمومی فعال نبود و مردم بیشتر با تاکسی و ماشین شخصی اما در شهرهای بزرگ تردد نمی کردند و جمعیت را در مترو مشاهده می کردند.

شریفی در مورد چرایی ورود ایران به موج سوم به شبکه گفت: “بسیاری از بیماری ها و رفتارها خود تنظیم می شوند ، بنابراین وقتی شیوع و مرگ و میر بیماری افزایش می یابد ، مردم می ترسند و به اطلاعات بهداشتی توجه بیشتری می کنند. شیوع بیماری برای مدتی در حال کاهش است و اکنون مردم فکر می کنند این بیماری تحت کنترل است. این بدترین سناریو همه گیری است که در آن همه چیز از طریق سیستم دولتی “آرام و تقویت” می شود ، مردم آفت های همه گیری هستند.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه این رفتار انحرافی در ساختار اجتماعی ما از ابتدای شیوع ویروس کرونا باعث نوسانات بیماری در کشور شده است. مثل این نیست که بگوییم این آخرین موج بیماری است اگر ما مشاهده نکنیم و همه چیز در اینجا پایان یابد. نه این نیست. اگر آنفولانزا در ماه دسامبر در سراسر کشور افزایش یابد ، اوضاع می تواند از اکنون بدتر باشد و من نگران عروسی ها و اجتماعاتی هستم که مردم باید به شدت توصیه های بهداشتی را دنبال کنند تا شاهد موج دیگری از این اپیدمی باشند. نباشیم.

شما نباید با این روش های “سست و سفت” خیلی به آینده خوشبین باشید.

آیا این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به این س answerال پاسخ داده است که آیا مردم و دولت ها می توانند از این طریق این اپیدمی را کنترل کنند؟ وی گفت: من در مورد این روشهای کاهش و تقویت که به ما امکان کنترل صحیح اپیدمی را می دهد بسیار خوشبین نیستم ، اما در نهایت اپیدمی کنترل می شود ، اما سوال این است که کی و با چه ضررهایی؟ مهم این است که کنترل اپیدمی در کوتاه مدت با آسیب کم و بدون آسیب انسانی انجام شود و دانستن این که این اپیدمی برای همیشه متعلق به ما نیست ، بلکه چه مدت و با چه ضررهایی مهم است.

وی افزود: “افرادی که در کره بستری هستند کلیه هزینه های مالی و شخصی را متحمل می شوند.” بسیاری از کشورهای جهان ترجیح می دهند این هزینه ها را صرف ساختارهای اجتماعی کنند و یک سری آسیب به مردم وارد کنند.

شریفی از راه درست و غلط دولت برای تعطیلی برخی مراکز ، از جمله آموزش ، ورزش و مذهب صحبت کرد. گذشته باید در فضایی عادلانه و منصفانه مورد انتقاد قرار گیرد ، اما برای کاهش اشتباهات در آینده ، باید از گذشته درس بگیرید. ما در تلاش نیستیم که کسی را نابود کنیم ، اما حوادثی که از ماه اکتبر در ایالات متحده اتفاق افتاده نشان می دهد که سیاست ما در مورد این بیماری چندان موفق نیست.

اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال بحث و بررسی هستند که آیا راهکارهای بهداشت عمومی نباید مانند راه حل های بیمارستانی و درمانی مانند کشورهای آسیای شرقی ترجیح داده شوند؟ وی گفت: “هر حرکتی قطعاً به زیرساخت و فرهنگ نیاز دارد.” مشکلی که باید بیشتر به آن توجه کنیم فرهنگی است. متأسفانه ، من اکنون شاهد مرخصی آشنایان هنگام ترخیص بیمار شریان ویروس کرونا هستم !!!. هنگام صحبت در مورد شرق آسیا ، آنها فقط به سلامتی توجه نمی كنند ، آنها شخص بیمار را منزوی می كنند ، در تخت محكم دراز كشیده و حركات او را كنترل می كنند ، بنابراین تا زمان بهبودی كامل ، نباید از خانه خارج شوند.

این متخصص اپیدمیولوژی گفت: “مطمئناً کشورهایی که به زیرساخت های بهداشتی جامعه اهمیت می دهند نسبت به کشورهایی که به زیرساخت های بیمارستان اهمیت می دهند موفق ترند.”

ویروس داده ها را تغییر داده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ویروس کرونا از نظر ژنتیکی تغییر کرده است؟ وی به شبکه گفت: “شواهدی وجود دارد که ویروس از نظر ژنتیکی تغییر کرده است و شواهدی وجود دارد که این تغییرات باعث افزایش عفونت و سرعت انتشار آن می شود ، اما من هیچ مدرکی در مورد افزایش مرگ و میر آن ندیده ام.”

شریفی می گوید شیوع ویروس کرونا در پاسخ به این س aboutال که آیا ایران به سمت “ایمنی جمعی” پیش می رود افزایش یافته است. وی به شبکه گفت: “ایمنی جمعی اخلاقی و ممکن نیست.” اگر بخواهیم به این سمت برویم ، تلفات انسانی ما بسیار زیاد خواهد شد و نمی دانیم آیا سیستم بهداشت و درمان ما واقعاً به این حج تمتع برای بیماران پاسخ می دهد؟ وقتی بیمارستان ما در مقایسه با یک مکان از راه دور شلوغ باشد ، قطعاً عدم درمان لازم و کافی میزان مرگ و میر را افزایش می دهد.

“من خوشبین نیستم كه كشورها بتوانند به راحتی به ایمنی گله دست یابند زیرا كشور ما موارد پیچیده ای دارد كه وقتی 70 تا 80٪ افراد با ایمنی گله به ویروس آلوده می شوند ، بیماری گسترش نمی یابد.

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: میزان شیوع ایران از بسیاری از کشورهای دیگر بیشتر است اما برخی از کشورها Covid 19 بیشتر از ایران هستند.

تعداد مرگ و میرها از ایران تا اول فوریه (100 روز آینده) حدود 79 تا 80 هزار نفر است؟

شریفی در مورد وضعیت کنونی بیماری همه گیر گفت: “کنترل بیماری مستلزم مشارکت جدی مردم و سیستم دولتی است و این دو باید با هم جمع شوند تا نیازهای یکدیگر را درک کنند و بدانند که آیا با این شرایط و با سرعت فعلی پیش می رویم یا خیر.” باید اینگونه باشد.” اگر واقعاً بخواهیم ادامه دهیم ، می توانیم به جایی برسیم که دیگر بیمارستان ها دیگر توانایی پذیرش بیماران را نداشته باشند و هیچ تخت ICU دیگری برای بیماران جدی کرون وجود ندارد.

یک متخصص اپیدمیولوژی با اشاره به الگویی که یکی از دانشگاه های ایالات متحده در مورد آینده اپیدمی ایران انجام داده است ، اظهار داشت: این دانشگاه تا 1 فوریه (100 روز آینده) در ایران به حدود 79 تا 80،000 مرگ رسیده است. انتظار می رود. در سه ماه آینده 40 هزار نفر دیگر در ایران به دلیل بیماری عروق ویروس کرونا قلب می میرند و مردم باید بدانند که در صورت عدم رعایت این آمار ، این رقم بیشتر خواهد بود.

وی تأکید کرد که ویروس کرونا باید جدی گرفته شود زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که خود ما به ویروس آلوده شویم و این همیشه مرگ همسایگان نیست. دولت ها و شهروندان باید مسئولیت های خود را تشخیص دهند و وارد عمل شوند. در هر صورت ما که گذشته را گم کرده ایم باید به آینده فکر کنیم تا این روزها را از دست ندهیم. مردم باید بدانند که در صورت مشاهده علائم بیماری ، باید سریعاً جدا شوند تا از شیوع بیماری جلوگیری شود. مهمترین اصل در کنترل این بیماری شکستن زنجیره انتقال ویروس است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا