کفپوش گرانولی لاستیکی چگونه در کارخانه تولید می شود؟
ذهن اکثر افراد درگیر این موضوع است که گرانول چیست؟ چگونه این ماده را به کفپوش تبدیل می کنند؟ این محصول چگونه می تواند خاصیت ضدضربه داشته باشد؟ برای پاسخ به سوالات مطرح شده در این مقاله، با ما همراه باشید تا شما را با لاستیکی آشنا کرده و مراحل تولید آنها را برایتان شرح دهیم. همچنین به این سوال مهم بپردازیم که در چه جاهایی از کفپوش لاستیکی گرانولی استفاده می کنند و کاربری این محصولات چیست؟
با اجزای تشکیل دهنده کفپوش گرانولی آشنا شوید
کفپوش های گرانولی از 2 قسمت خیلی مهم تحت عناوین دانه های گرانول و چسب به وجود می آیند که در ادامه به معرفی و بررسی هر یک پرداخته ایم.
گرانول چیست؟
گرانول در لغت به معنای دانه است. این ماده جنس لاستیکی دارد و از خردشدن تایرهای غیرقابل استفاده به وجود می آید. قطر این دانه ها از یک تا 5 میلیمتر متغیر است. دقت داشته باشید که هر چه قطر دانه های گرانول کمتر باشد، مقاومت و کیفیت کفپوش های تولیدشده افزایش پیدا میکند.
معرفی چسب به کار رفته در کفپوش های گرانول
چسبی که در ساخت کفپوش لاستیکی مورد استفاده قرار میگیرد، از جنس پلیمر است و ویژگی های مخصوص به خود را دارد. این نکته را در نظر داشته باشید که بدون وجود این چسب با مزیت های بی شمارش، هیچ کارخانه ای قادر به تولید کفپوش های گرانولی نخواهد بود.
مراحل تولید کفپوش های گرانولی به چه صورت است؟
حال که با اجزای تشکیل دهنده کفپوش ها آشنا شدید، نوبت به مراحل تولید آنها می رسد. باید بگوییم که در ادامه این مراحل را در قالب یک لیست عنوان کرده ایم:
- در مرحله اول دانه های گرانول به رنگ مورد نظر تغییر ظاهر می دهند.
- بعد از این قدم، نوبت به ترکیب چسب با دانه های گرانول خواهد رسید.
- ترکیب به دست آمده، درون یک دستگاه مخصوص قرار خواهد گرفت.
- داخل دستگاه، دانه های گرانول تحت فشار قرار گرفته و می پزند.
- بعد از خروج مواد از دستگاه، آن ها را روی پنل های خاص قرار می دهند تا خنک شوند.
- در نهایت کفپوش گرانولی به دست آمده را به دست مصرف کننده می رسانند.
در چه جاهایی از کفپوش های گرانولی استفاده می شود؟
کفپوش های گرانولی در هر مکان و کسب وکاری که انسان ها نیاز به ایمنی دارند، مورد استفاده قرار می گیرند. اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم باید اشاره ای به محیط باشگاه های بدن سازی، زمین های بازی و برخی محوطه های خاص داشته باشیم. در واقع زمین های بازی کودکان فارغ از اینکه در پارک باشند یا مهدکودک، نیاز به ایمنی دارند. زیرا بچه ها به واسطه دویدن و بازی کردن، هر لحظه امکان لیزخوردن، افتادن و صدمه دیدن را دارند.
همچنین لازم به ذکر است که در سالن های رزمی و مسابقات مختلفی که در سرتاسر جهان برگزار می شود، از کفپوش های گرانولی استفاده می کنند تا هیچ آسیبی در طول بازی به ورزشکاران وارد نشود.
بررسی مزیت های کفپوش های گرانولی لاستیکی
به دلیل ساختار و بافت ویژه ای که دارد، مزیت های بی شماری را در اختیار افراد و بیزینس های مختلف قرار می دهد که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- این کفپوش ها به علت رفت وآمد دچار ساییدگی نمی شوند.
- گرانول ماده ای است که مقاومت بالایی دربرابر نور خورشید دارد.
- کفپوش های گرانولی قادر به مقاومت در برابر سرما و یخبندان هستند.
- این محصولات به سختی دچار پارگی یا آسیب های جدی می شوند.
- بعد از خرید کفپوش های گرانولی، تا سال های طولانی نیازی به تعویض آن ها نیست.
- نصب کفپوش لاستیکی ساده است و افراد را دچار دردسر نمیکند.
- داشتن قابلیت شستشو از دیگر ویژگی هایی است که نمی توان از آن غفلت کرد.
- کفپوش های گرانولی در طرح و رنگ های مختلفی تولید می شوند و تمام سلیقه ها را پاسخ می دهند.
- این کفپوش ها در تمام سطوح قابل نصب هستند.
- زمین ها و سطوح مرطوب نمی توانند به کفپوش های گرانولی آسیب وارد کند.
- تعمیر و نگهداری این کفپوش ها، بسیار ساده و کم هزینه است.
همه چیز درباره خرید و قیمت کفپوش گرانولی لاستیکی
کسانی که به دنبال خرید و قیمت کفپوش های گرانولی هستند، احتمالا مدیریت کسب وکارهایی را بر عهده دارند که مشغول فروش این کفپوش ها هستند. این افراد به احتمال زیاد تارگت مارکت بازار را شناسایی کرده و برای پاسخگویی به مشتری های خود، باید به فکر پیداکردن یک تولیدکننده معتبر و با سابقه باشند. در ادامه چنین تولیدکننده ای را معرفی خواهیم کرد.
معرفی قدیمی ترین تولیدکننده کفپوش گرانولی ایران
بافوم برندی است که اولین بار در سال 1375 و با هدف تولید محصولات فومی با بهترین کیفیت شروع به کار کرد. این بیزینس تاکنون موفق به تولید 300 محصول مختلف شده که کفپوش های گرانولی تنها بخش کوچکی از آنها را تشکیل می دهند. درصورتی که کسب وکارتان نیاز به خرید عمده از یک تولیدکننده معتبر، با سابقه درخشان و محصولات باکیفیت دارد، می توانید به وب سایت بافوم مراجعه کرده و مستقیم به تک تک محصولات این برند دسترسی پیدا کنید.
کفپوش گرانولی چگونه تولید می شود؟
در این مقاله می خواهیم ببینیم که .اما پیش از آن باید به این موضوع بپردازیم که کفپوش گرانولی از چه موادی ساخته می شود.از جمله مواد مورد نیاز تولید این کفپوش ها ، دانه های گرانول و چسب می باشد. درادامه ابتدا به نحوه تولید گرانول و چسب می پردازیم و سپس به می پردازیم.
مواد اولیه تولید کفپوش های گرانولی
در این بخش به نحوه تولید گرانول می پردازیم که ماده اصلی تولید این نوع از کفپوش ها می باشد.درضمن برای تهیه کفپوش گرانولی می توانید سری به بزنید.
دانه های گرانول
مراحل تولید کفپوش گرانوبی
تبدیل تایر به دانه های گرانول به این آسانی که روی کاغذ نوشته میشود نیست. تایر ها از بخش ها و مواد مختلفی تشکیل شده اند. اجرای تشکیل دهنده تایر شامل نخ ، سیم و لاستیک می باشد و جدا کردن این سه ماده از یکدیگر کار نسبتا دشواری است.
پس از اینکه تایر را درون دستگاه خرد کن یا همان آسیاب قرار می دهند ، از سمت دیگر دستگاه دانه هایی متشکل از نخ و سیم و لاستیک خارج می شود. برای جدا کردن این اجزا از یک آهن ربای بزرگ و متحرک ، یک مکنده پر قدرت و چندین توری یا الک استفاده می شوند.
نخ ها به دلیل وزن کمی که دارند توسط مکنده از مخلوط جدا می شوند. سپس آهن ربای متحرک وارد عمل شده و ذرات سیم را از دانه های لاستیکی جدا می کند. حال دانه های لاستیکی به صورت خالص در اختیار هستند اما هنوز قابل ایتفاده نیستند. چرا که این دانه های لاستیکی را باید از نظر اندازه از یکیدیگر جدا کنیم.
در این مرحله دانه های لاستیکی را توسط چند الک یا صافی در اندازه های ریز و درشت جدا میکنند. حال این دانه ها را بسته بندی کرده و به کارخانه تولید کفپوش گرانولی می فرستند.
چسب
چسب مورد استفاده در تولید کفپوش گرانولی نیز از اجزای مختلفی تشکیل می شود. این چسب از نوع چسب های پلی مری بوده و مخصوص تولید کفپوش گرانولی می باشد. پاورکفپوش را می توان یک مجموعه تولیدی مستقل در نظر گرفت . چرا که بیش از 80 درصد مواد اولیه موردنیاز برای تولید کفپوش گرانولی را بدون هیچ وتسطه ای و به خودی خود تولید میکند. از جمله قسمت های مختلف مجموعه پاورکفپوش می توان به بخش تولید دانه های لاستیکی که پیش از این مفصل توضیح داده شد و بخش تولید چسب اشاره کرد.
حال میخواهیم به موضوع اول و اصلی بازگردیم و مراحل تولید کفپوش گرانولی را مطرح کنیم. در قسمت تولید کفپوش گرانولی ، دانه های گرانول را با رنگ های مختلف به انواع رنگ ها تبدیل می کنند. سپس گرانول های رنگی را که به آنها چسب مخصوص اضافه شده درن دستگاه قرار می دهند. اتفاقی که درون دستگاه رخ می دهد این است که با اعمال فشار و حرارت مناسب به قالب ها کفپوش گرانولی پخته می شود.
سپس کفپوش ها را روی پالت چیدخ و پس از سرد شدن کامل به دست مصرف کننده می رسانند. تمام این مراحل از تولید مواد اولیه تا آخرین مرحله یعنی تولید کفپوش گرانولی توسط مجموعه بافوم صورت میگیرد. امتیاز این استقال این است که کفپوشی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت به بازار ارائه می شود. این موضوع در وهله اول به نفع مشتریان می باشد.
موارد استفاده کفپوش گرانولی
پس از تولید آنها را به مکان های مختلفی برای اینکه مورد استفادع قرار بگیرند میفرستند. در زیر به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم:
باشگاه های بدنسازی
باشگاه های ورزشی
باشگاه های رزمی
مهد کودک ها
مدارس
استطبل ها
منبع: akpsho