چرا ربات تلگرام جواب نمیده؟
مشکل کار نکردن ربات تلگرام
در این پست یک مطلب با عنوان مشکل کار نکردن ربات تلگرام و best smm panel twitter را مطالعه خواهید کرد. گزارشات زیاد و مشابهی به دست پشتیبانی فنی ما میرسد، مبنی بر اینکه ربات تلگرامی کاربر پس از مدتی فعالیت، خاموش شده و کار نمیکند.
علت خاموش شدن ربات چیست؟
اولین سوالی که برای کاربران best smm panel پیش میآید این است که اصلا چرا ربات پس از مدت زمانی کوتاه یا بلند، در حالی که به درستی کار میکرده، خاموش میشود؟ از دلایل خاموش شدن ربات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- خاموش شدن هاست (سرور)
۲- ساسپند شدن هاست
۳- منقضی شدن گواهی ssl دامنه
۴- پر شدن منابع هاست (رم، سیپییو، هارد و یا …)
۵- عدم ارسال آپدیت از طرف تلگرام
در ادامه به بررسی هر کدام از دلایل فوق و نحوهی رفع مشکل خواهیم پرداخت.
۱- خاموش شدن هاست (سرور)
یکی از دلایل خاموش شدن ربات، خاموش شدن هاستی است که ربات بر روی آن کار میکرده است.
اگر ربات شما خاموش شد، ابتدا بررسی کنید که هاست شما در دسترس است یا خیر.
برای این کار کافی است دامنه خود را در مرورگر باز کنید، اگر دامنه لود شد و محتوای هاست به شما نشان داده شد، یعنی هاست فعال است و کار میکند. در غیر این صورت ممکن است هاست از دسترس خارج شده باشد.
در صورتی که هاست شما خاموش شده است، میبایست برای رفع مشکل با مدیریت تماس حاصل کنید.
۲- ساسپند شدن هاست
یکی دیگر از دلایلی که میتواند باعث شود ربات شما به طور ناگهانی خاموش شود، ساسپند شدن هاست شماست.
ساسپند شدن هاست میتواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله:
به اتمام رسیدن سرویس شما، که باید سررسید مربوط به سرویس را پرداخت کنید
پر شدن منابع هاست و یا پهنای باند، که باید سرویس خود را ارتقا دهید
ساسپند شدن دستی توسط مدیران، که باید علت را از مدیریت جویا شوید
۳- منقضی شدن گواهی ssl دامنه
تلگرام آپدیت ربات را به دامنهای ارسال میکند که دارای گواهی ssl باشد.
اگر دامنه شما گواهی ssl نداشته باشد، آپدیت های تلگرام را دریافت نخواهد کرد.
حال اگر ربات شما فعال بوده و پس از مدتی از کار افتاده است، ممکن است علت پایان یافتن گواهی ssl دامنهتان باشد.
برای اینکه مطمئن شوید این گواهی بر روی دامنه شما فعال است یا خیر، کافی است دامنه خود را با پرتکل https باز کنید.
به عنوان مثال اگر دامنه شما example.com است، در مرورگر خود آدرس https://example.com را باز کنید، وجود علامت قفل سبز رنگ در کنار نام دامنه به معنی این است که دامنه شما دارای گواهی ssl میباشد، در غیر این صورت یعنی گواهی ssl دامنه شما منقضی شده است و باید آن را تمدید کنید.
۴- پر شدن منابع هاست
یکی دیگر از دلایل خاموش شدن ربات میتواند پر شدن منابع هاست باشد. اگر منابع است شما در ماکسیمم مقدار خود قرار گرفته باشند، طبیعتا هاست از دسترس خارج شده و نمیتواند به آپدیتهای جدید پاسخ دهد. جهت بررسی منابع خود، وارد Cpanel شده و منابع خود را کنترل کنید، اگر موارد زیر در مقدار ماکسیمم خود قرار داشته باشند، هاست توانایی پاسخ به آپدیت های جدید را نخواهد داشت:
Disk usage
Number of processes
Bandwidth
CPU usage
Physical memory usage
MySql disk usage
File usage
Entry processes
IOPS
I/O usage
جهت رفع این مشکل باید هاست خود را ارتقا بدهید، البته قبل از ارتقای هاست خود با مدیریت صحبت کنید تا مطمئن شوید در سرویسهای قوی تر، منابع بیشتری در اختبار شما قرار خواهد گرفت یا خیر
۵- عدم ارسال آپدیت از طرف تلگرام
شایع ترین علت خاموش شدن ناگهانی ربات، این مورد میباشد.
در این حالت، تلگرام از ارسال آپدیت به دامنهتان خودداری میکند. اما علت انجام این کار چیست؟
نحوهی کارکرد تلگرام در ارسال آپدیتها به این صورت است که آپدیت را به دامنه شما ارسال میکند، و اتصال را نبسته و منتظر واکنش شما نسبت به آپدیت میماند.
اگر شما به درخواست تلگرام هدر ۲۰۰ برگردانید، تلگرام متوجه میشود که شما آپدیت را به درستی دریافت کردهاید و ارسال آن آپدیت را موفقیت آمیز میداند.
به صورت پیشفرض، وقتی اسکریپت شما با موفقیت تا انتها اجرا شود، هدر ۲۰۰ به طور اتوماتیک به درخواست دهنده برگردانده میشود، اما اگر به هر دلیلی ( مثل وجود خطای PHP در اسکریپت) اسکریپت شما تا انتها اجرا نشود، هدر ۲۰۰ به درخواست دهنده برگردانده نخواهد شد و تلگرام این برداشت را دارد که شما آپدیت را دریافت نکرده اید، و بعد از مدت کوتاهی مجدد آپدیت را برای شما ارسال میکند.
همچنین اگر اسکریپت شما مدت زمان زیادی طول بکشد تا اجرا شود، تلگرام اتصال را قطع کرده و مجدد آپدیت را ارسال میکند.
وجود این دو دلیل ( عدم برگرداندن هدر ۲۰۰ به تلگرام و اجرای طولانی مدت اسکریپت ) باعث میشود تا تلگرام آپدیت مورد نظر را مجدد برای شما ارسال کند.
اگر این اتفاق به طور مکرر رخ دهد و آپدیتهای زیادی ایجاد شوند که شما به درستی آنها را دریافت نکرده اید، تلگرام جهت جلوگیری از فشار بر روی سرورهای خود، به طور کلی از ارسال آپدیت به دامنهی شما خودداری کرده و باعث خاموش شدن ربات شما میشود.
برای اینکه متوجه شوید ربات شما آپدیت در انتظار ( آپدیتی که ارسال شده اما توسط شما دریافت نشده و در صف ارسال است ) دارد یا خیر، میتوانید وارد ربات مدیریت شوید و با ارسال توکن ربات خود، ببینید چه تعداد آپدیت در انتظار دارید.
برخی از کاربران از مشکل نشان ندادن پیام جدید تلگرام رنج میبرند. اگر شما هم از این دسته کاربران هستید، این مقاله اختصاصی را از دست ندهید. در این مقاله قصد داریم تا به آموزش حل مشکل نوتیفیکیشن تلگرام و نشان ندادن پیام جدید در آن بپردازیم. با همراه باشید.
مقدمهای در رابطه با مشکل نوتیفیکیشن تلگرام
به تازگی گزارشهای زیادی در مورد یک مشکل عجیب در تلگرام به دست کارشناسان موبایل کمک رسیده است. این مشکل مربوط به نشان ندادن پیام جدید تلگرام میشود. کاربران مدعی هستند هنگامی که یک پیام جدید در تلگرام برایشان ارسال میشود، هیچ نوتیفیکیشنی دریافت نمیکنند و برای بررسی پیام های جدید تلگرام باید حتما این برنامه را اجر یا اصطلاحا باز کنند.
اگر شما هم از مشکل نوتیفیکیشن تلگرام رج میبرید، نگران نباشید چرا که این مسئله به راحتی قابل رفع است. در این مقاله قصد داریم تا به آموزش نحوه رفع مشکل نشان ندادن پیام جدید تلگرام بپردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخشها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود با کارشناسان موبایل کمک تماس حاصل کرده و از آنها راهنمایی دقیقتری بخواهید. با موبایل کمک همراه باشید.
حل مشکل نشان ندادن پیام جدید تلگرام
اگر بنا به هر دلیل تلگرام شما برای پیام های دریافتی نوتیفیکیشن ارائه نمیکند، ابتدا به شرح زیر عمل کنید:
- برنامه تلگرام را اجرا کنید.
- آیکون سه خطی موجود در گوشه سمت چپ و بالای صفحه را لمس کنید تا منوی اصلی تلگرام نمایان شود.
- گزینه Settings را انتخاب کنید.
- گزینه Notifications and Sounds را انتخاب نمایید.
- در بخشی که با عنوان Others مشخص شده است، دو گزینه با عناوین Keep-Alive Service و Background Connection وجود دارند. هر دو گزینه مذکور را فعال نمایید.
با فعال کردن دو گزینه مذکور به احتمال بسیار زیاد مشکل نوتیفیکیشن تلگرام و نشان ندادن اعلان پیام جدید در آن برطرف میشود. اگر این چنین نشد، با مراجعه به مسیر زیر فعال بودن قابلیت ارائه نوتیفیکیشن برای تلگرام را در اندروید بررسی کنید:
- به منوی Settings یا تنظیمات گوشی بروید.
- گزینه Apps یا Applications را انتخاب کنید.
- برنامه تلگرام را از لیست انتخاب کنید.
- تیک گزینه Show Notifications را بزنید.
موضوع سومی که باید آن را بررسی کنید به شرح زیر است:
- به منوی Settings یا تنظیمات گوشی بروید.
- گزینه Apps یا Applications را انتخاب کنید.
- به تب Disabled مراجعه کنید.
- اگر اپلیکیشن تلگرام در این لیست قرار دارد، باید ن را از لیست مذکور خارج کنید. برای انجام این کار، آیکون برنامه تلگرام را لمس و سپس گزینه Enable را انتخاب کنید.
مسئله سومی که باید آن را بررسی کنید مربوط به عدم محدود بودن تلگرام برای رد و بدل اطلاعات در پس زمینه دستگاه میشود. برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید:
- وارد بخش Settings یا تنظیمات شوید.
- گزینه Data Usage را انتخاب کنید.
- آیکون سه نقطه موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را لمس کنید.
- اگر گزینه Allow background data را میبینید، باید آن را انتخاب کنید اما اگر گزینه Restrict background data را دیدید، نیازی به لمس آن وجود ندارد.
- حال اپلیکیشن تلگرام را از لیست زیر صفحه انتخاب کنید.
- از فعال نبودن گزینه Restrict app background data اطمینان حاصل کنید.
- به منوی Settings یا تنظیمات گوشی بروید.
- گزینه Developer Options را انتخاب کنید (اگر این گزینه را نیافتید، نیازی به انجام این مراحل ندارید).
- از غیر فعال بودن گزینه Don’t keep activities اطمینان حاصل کنید.
- گزینه Background process limit را هم انتخاب و برای آن آپشن Standard limit را انتخاب نمایید.
اگر بنا به هر دلیل مشکل شما با انجام مراحل و موارد فوق برطرف نشد، توصیه میکنیم که اپلیکیشن تلگرام را حذف و بار دیگر نصب کنید. حتما دقت داشته باشید که جدیدترین نسخه تلگرام بر روی دستگاهتان نصب باشد. همچنین از فعال نبودن برنامههایی که قابلیتهای بیشتری را به تلگرام اضافه کردهاند و در بازار موجود هستند اطمینان حاصل کنید.