اقتصادیبرترین های کسب و کارعمومی

چه کسانی نباید قهوه مصرف کنند

چه کسانی هرگز نباید قهوه بخورند

خرید قهوه فوری موکا دکتر بیز: نوشیدن قهوه همیشه انرژی زا نیست و بعضی مواقع لازم است تا برای حفظ سلامتی خود قهوه نخورید. اما چه کسانی نباید قهوه بخورند. در این مقاله که نتایج تحقیق یک محقق درباره قهوه را ارائه کرده است با مضرات قهوه آشنا می شوید که برای بعضی از افراد بشدت خطرناک است و این افراد هرگز قارچ نخورند.

با وجود تحقیق جدیدی که نشان می‌دهد نوشیدن  قهوه لاته دكتر بيز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی مثل حملات قلبی را در بین جوانان مبتلا به فشار خون خفیف افزایش دهد، این گروه شاید بخواهند دور قهوه را خط بکشند. این مطالعه در کنگره انجمن اروپایی کاردیولوژی (ESC)، به وسیله دکتر لوسیو موس ارائه شد. «در رابطه با اثرات بلندمدت قلبی عروقی و متابولیک مصرف  هات چاکلت گانودرما دکتر بیز در بیماران مبتلا به فشار خون اختلاف نظر وجود دارد. هدف مطالعه ما این بود که ببینیم آیا نوشیدن قهوه بر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی موثر است یا نه. جز این می‌خواستیم ببینیم که آیا این ارتباط به فشار خون و متابولیسم قند هم بستگی دارد یا خیر.»

 بارها اثبات شده که دیابت نوع دو در مراحل بعدیِ مبتلایان به فشار خون ظاهر می‌شود. برای همین منظور محققین با دنبال کردن شرکت‌کنندگان مطالعه به مدت 12.5 سال، به بررسی اثر نوشیدن قهوه بر ظهور حالت پیش‌دیابت پرداختند.

دکتر موس در توضیح می‌گوید: «متابولیزه‌کنندگان کُند کافئین بیشتر در معرض اثرات مضر کافئین بر سوخت و ساز قند قرار می‌گیرند. اگر چاق یا دچار اضافه وزن باشند یا اگر قهوه زیادی بنوشند، این خطر حتی بیشتر هم می‌شود. بنابراین اثر قهوه بر بروز پیش‌دیابت به مقدار قهوه دریافتی روزانه و پیش‌زمینه ژنتیکی بستگی دارد.»

نتیجه اینکه مصرف متوسط و زیاد قهوه، هر دو به صورت مستقل پیشگوی عوارض قلبی‌عروقی هستند. اگرچه در زمینه بدترشدن فشار خون و ابتلای آینده به پیش‌دیابت، ارتباط معنی‌دار تنها با مصرف زیاد قهوه کشف شد.

دکتر موس درباره نتیجه مطالعه می‌گوید:«این ارتباط به نظر می‌رسد که حداقل تا حدودی متاثر از اثر بلندمدت قهوه بر فشار خون و سوخت‌وساز قند باشد. این بیماران باید آگاه باشند که مصرف قهوه ممکن است شانس بروز فشار خون شدیدتر و دیابت را در مراحل آتی زندگی‌شان افزایش دهد و باید مصرف قهوه را به حداقل محدود کند

فارغ از نوع قهوه و دستگاه ، بسیاری از افراد در سراسر جهان فقط از روی عادت قهوه می نوشند. بدون آنکه در نظر داشته باشند مصرف قهوه برای آنها مفید است یا نه و مضرات قهوه چیست.

هرچند قهوه خواص بسیار مفیدی برای بدن دارد و کارشناسان مصرف ۱-۳ فنجان قهوه در روز را توصیه کردند؛ اما مصرف بیش از این مقدار میتواند مضر باشد. یا برای برخی افراد هم مصرف روزانه قهوه اصلا توصیه نمی شود. حال اگر برایتان این سوال پیش می آید که چه افرادی نباید قهوه بخورند، ادامه مقاله را مطالعه بفرمایید.

در ابتدا لازم است حتما به این موضوع اشاره کنیم که اگر جز افرادی هستید که در زیر گفته شده و علاقه به مصرف قهوه دارید، حتما با پزشک مشورت کنید.

افراد با مشکلات معده

قهوه به میزان قابل توجهی اسیدی می باشد. درنتیجه افرادی که دارای مشکلات معده یا گوارش، رفلاکس معده، سوزش معده، زخم معده، … هستند باید از مصرف قهوه پرهیز کنند. یا به مقدار خیلی کم مصرف کنند. زیرا اسید موجود در قهوه باعث افزایش تحریکات در معده و سیستم گوارشی می شود.

افراد با مشکلات قلبی

مصرف روزانه قهوه باعث عملکرد بهتر قلب می شود. اما اگر تعداد فنجان قهوه ای که هر روز میخورید بیشتر از حد توصیه شده باشد، مشلاتی را برای قلب تان به همراه خواهد داشت.

زیرا با وارد شدن کافئین زیادی به بدن ضربان قلب افزایش یافته و در طولانی مدت امکان بروز حمله قلبی را بیشتر میکند. همچنین افرادی که دچار سوزش قلب می شوند باید در و خوردن آن بسیار دقت کنند.

افراد با مشکلات خوابی

همانطور که همه می دانند خوردن قهوه راهی است برای بیدار ماندن و دوری از خوابیدن. حال اگر خواب باکیفیتی ندارید، یا دچار اختلالات خوابی هستید، باید در زمان خوردن قهوه دقت کنید. اما به همه افراد توصیه می شود معمولا بعد از ساعت ۶ عصر قهوه ننوشند.

زنان باردار و شیرده

مصرف کافئین در زنان باردار یا شیرده اصلا توصیه نمی شود. و حتی در برخی موارد این بانوان از خوردن قهوه در این مدت منع می شوند. زیرا کافئین احتمال سقط جنین یا رشد ناقص جنین را افزایش میدهد. و یا کافئین با افزایش سطح هورمون کورتیزل فرآیند تخمک‎گذاری را آشفته میکند.

و در دوران شیردهی، کافئین از طریق شیر مادر به بدن کوک منتقل می شود که باعث ایجاد آشفتگی و بی قراری در کودک می شود.

افراد کم خون

کافئین موجود در قهوه باعث می شود جذب آهن و کلسیم در بدن کاهش یابد. درنتیجه افرادی که به کم خونی مبتلا هستند یا دارای پوکی استخوان هستند باید در میزان کافئین دریافتی بسیار دقت داشته باشند.

و در انتها یادتان نرود اگر دارویی مصرف میکنید حتما با پزشک مشورت کنید که با داروی شما تداخل نداشته باشد. و همچنین اگر نوشیدن قهوه از مصرف عادی خارج شده و به حالتی از اعتیاد تبدیل شده، حتی اگر جز هیچ یک از افرادی که در بالا اشاره کردیم نباشید، در آینده عوارضی برای بدنتان به همراه خواهد داشت.

، فروشگاه اینترنتی برای خرید انواع قهوه ساز، اسپرسوساز، لوازم جانبی شان و خرید قهوه در خدمت شماست

دکمه بازگشت به بالا