• آموزش در افزایش بهره‌وری صنعت‌وتولید نقش چشمگیری دارد

    به گزارش خبرگزاری شبکه از قزوین؛ رضا صفاری، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قزوین در دیدار با سیروس صارمی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان با بیان اینکه نقش آموزش در افزایش بهره‌وری بخش صنعت ‌و تولید چشمگیر است گفت: اجرای مفاد تفاهمنامه فی مابین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برای بهبود وضعیت آموزش نیروی انسانی شاغل در واحدهای صنعتی، تاکید بر تعامل و همکاری بیشتر برای ارتقاء سطح کیفی و کمی آموزشها و نقش آن در افزایش بهره وری است.

    وی افزود: در این راستا در سال گذشته، ۲۶هزار نفر ساعت دوره آموزشی مدیریتی، مهارتی (آموزش فنی و حرفه‌ای)، کارآفرینی (فن بازار کسب‌وکار)، آموزش‌های مجازی برای با شرکت سه هزارو ۳۰ نفر از مدیران و کارکنان واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی و اعضای خوشه های کسب و کار در سطح استان برگزار شد.

    رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی قزوین با اشاره به اهداف برگزاری این دوره های آموزشی گفت: به منظور ارتقاء سطح دانش و مهارت مدیران و پرسنل واحد های صنعتی کوچک ، افزایش کارآیی و اثربخشی در واحد صنعتی، دوره های آموزشی در سه حوزه مدیریتی، مهارتی و کارآفرینی در زمینه های کنترل فرایند آماری، قوانین و مقررات کار، بهینه سازی مصرف انرژی ، مدیریت رفتار سازمانی و آموزش ، قوانین مالیاتی، اصول تشریفات، اصول انبارداری و… برای واحدهای صنعتی انجام گرفته است.

    در این دیدار سیروس صارمی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین نیز با اشاره به اهمیت مهارت آموزی برای ورود به بازار کار در واحدهای صنعتی افزود: در آموزش های مهارتی محیط کار با مهارت آموزی مشاغل نوظهور به کارکنان شاغل در واحدهای تولیدی و ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای در شهرکهای صنعتی این امکان را فراهم می کند تا بتوان ضمن افزایش بهره وری به ایجاد اشتغال هم کمک کرد.

    گفتنی است تاکنون بیش از دو هزارو ۳۰۰ دوره آموزشی برای ۴۰ هزار نفر با حمایت شرکت شهرکهای صنعتی استان برای واحدهای صنعتی برگزار شده است.

    ۴۶

  • معرفی داوران نخستین جشنواره خیمه شب بازی

    معرفی داوران نخستین جشنواره خیمه شب بازی

    اعضای هیات داوران نخستین جشنواره خیمه شب بازی معرفی شدند.

    به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اردشیر صالح پور، سلما محسنی و فهیمه میرزاحسینی آثار راه‌یافته به نخستین جشنواره خیمه شب بازی را داوری می‌کنند.

    هیات داوران نخستین جشنواره سراسری خیمه شب بازی که سیاوش ستاری دبیری آن را به عهده دارد؛ از میان ۸ اثر حاضر در جشنواره، برگزیدگان خود را در هفت بخش روایت، کارگردانی، طراحی و ساخت عروسک، مهارت عروسک گردانی، گویندگی، پاخیمه‌ای و نوازندگی معرفی می‌کند.

    همچنین پوپک عظیم پور پژوهشگر و استاد دانشگاه نیز داور بخش پژوهش و مقالات است که برگزیده این بخش در اختتامیه معرفی می‌شود.

    فهیمه میرزا حسینی نویسنده، کارگردان، طراح عروسک، عروسک‌گردان و استاد دانشگاه و سلما محسنی اردهالی طراح و سازنده عروسک، نویسنده و مترجم متون تخصصی هنر‌های نمایشی و استاد دانشگاه واردشیر صالح‌پور نیز نویسنده، پژوهشگر، کارگردان و مدرس تئاتر است و کتاب‌های بسیاری در زمینه تئاتر و نمایش را به چاپ رسانده است.

    نخستین جشنواره سراسری خیمه شب بازی با مدیریت ستاره اسکندری وبه صورت مستقل از ۲۸ اردیبهشت تا ۱ خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود

  • خدمت و هزینه کرد ۵۰ میلیارد تومانی کانون‌های خدمت رضوی در استان سمنان

    شبکه/سمنان مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان از همکاری ۶۰۰۰ نفر در قالب خادمیاران و یاوران رضوی در این استان خبر داد.

    حسن سعدالدین در اجتماع بزرگ خادمان رضوی استان سمنان که شامگاه ۲۶ اردیبهشت با حضور آیت الله میرباقری، منتخب مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری، هاشمی، استاندار سمنان، جمع زیادی از خادمیاران و یاوران رضوی در سالن هلال احمر سمنان برگزار شد اظهار کرد: کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان در طول یک سال گذشته نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان در طرح های مختلف هزینه کردند.

    وی از فعالیت ۲۰۰ کانون خدمت رضوی در سطح استان خبر داد و افزود: پنج هزار خادمیار و ۱۰۰۰ یاور رضوی در شهرستان های مختلف استان به امر خدمت رسانی به زوار و نیازمندان اشتغال دارند.

    مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان با بیان اینکه آستان قدس رضوی طی یک سال اخیر خدمات شایانی در سطح استان داشته ادامه داد: در مجموع از دهه کرامت سال قبل تاکنون ۴۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در طرح های مختلف از جمله اطعام رضوی، اعزام زائر اولی ها، درمان نیازمندان، موکب های خدمت رسانی و…در شهرستان های هشتگانه استان هزینه شده است.

    وی از ۲۰۰ هزار اطعام رضوی طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته ۱۰ موکب نیز با هدف خدمت به زواران بهشت رضوی در استان با کمک خادمیاران برپا شده است.

    سعدالدین با اشاره به برخی از مهمترین خدمات آستان قدس رضوی طی یک سال اخیر تصریح کرد: پذیرایی از ۳۳ میلیون زائر ایرانی امام رضا(ع)، خدمات دهی به ۳۰۰۰ زائر خارجی، احداث چایخانه در چهار صحن حرم، ایجاد بالغ بر ۷۰۰۰ تخت جدید برای اسکان زوار و… تنها بخشی از خدمات آستان قدس است.

    وی از ایجاد موقوفه های جدید به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: توسعه شهر زوار در مشهد مقدس و افزایش ظرفیت زائرسراها برایرخدمات دهی بیشتر به محرومان از دیگر خدمات آستان قدس است.

    خدمت و هزینه کرد ۵۰ میلیارد تومانی کانون‌های خدمت رضوی در استان سمنان

    به گزارش شبکه در این آیین از جمعی از نخبگان استان سمنان در حوزه های ورزشی، فرهنگی، ورزشی و علمی با حضور مسوولان استان تجلیل شد.

    انتهای پیام