8 مشکل رایج لپ تاپ های ایسر
رایج ترین مشکلات لپ تاپ ایسر
بر کسی پوشیده نیست که برند ایسر در سالهای اولیه خود با ارائه لپتاپهای باکیفیت به بازارهای بینالمللی محبوبیت و نفوذ زیادی به دست آورد. اما اعتبار و ارزش این برند چندان دوام نیاورد.
چون بعد از مدتی خراب می شود، لپ تاپ ایسر بوت نمی شود، لپ تاپ ایسر کند می شود، لپ تاپ ایسر به طور ناگهانی خاموش می شود. با بروز برخی مشکلات، شهرت این برند شروع به کاهش کرد. در بخش بعدی، برخی از رایج ترین مشکلات لپ تاپ ایسر را بررسی خواهیم کرد:
همچنین اگر قصد خرید لپ تاپ ایسر دارید حتما به فروشگاه ebuy مراجعه کنید.
1. دلیل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ ایسر
یکی از مشکلاتی که بسیاری از خریداران لپ تاپ ایسر با آن مواجه هستند روشن نشدن لپ تاپ یا خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ است. این اتفاق ناگهانی، به خصوص در میانه یک پروژه برنامه ریزی نشده، می تواند شرایط غم انگیزی را برای فرد ایجاد کند. بر اساس تجربه، خاموش شدن لپ تاپ می تواند به دلایلی مانند شل شدن پیچ لپ تاپ، تخلیه باتری یا به روز رسانی بایوس لپ تاپ ایسر باشد.
اول از همه، زمانی که لپ تاپ به طور ناگهانی خاموش می شود، باید به پشت لپ تاپ نگاه کنید. معمولا یکی از مشکلات لپ تاپ های ایسر شل شدن پیچ های پشت دستگاه است. در بیشتر موارد بهتر است لپ تاپ را خاموش کنید و در صورت شل بودن پیچ های لپ تاپ تا حد امکان با پیچ گوشتی آنها را سفت کنید.
اگر بعد از سفت کردن پیچ های لپ تاپ همچنان مشکل فوق را داشتید، باید باتری لپ تاپ خود را ریست کنید. در این مرحله لپ تاپ را خاموش کرده و خاموش کنید و با استفاده از سوزن خیاطی، سوزن را به مدت 4 تا 5 ثانیه در سوراخ نزدیک باتری لپ تاپ فشار دهید.
لپ تاپ را به مدت 10 دقیقه خاموش کنید و سپس آن را دوباره روشن کنید. نکته مهم این است که می توانید از ویدیوهای تخصصی یوتیوب برای یافتن نقطه مورد نظر استفاده کنید.
اگر نمی توانید هر دو مرحله بالا را انجام دهید و لپ تاپ شما از گارانتی خارج شده است، باید بایوس لپ تاپ ایسر خود را به روز کنید.
اگرچه به روز رسانی Acer BIOS در بیشتر موارد توصیه نمی شود، اما می تواند به حل مشکل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ کمک کند. برای به روز رسانی بایوس لپ تاپ ایسر، باید مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا مدل لپ تاپ و نسخه بایوس خود را بررسی کنید.
برای این کار می توانید از برنامه کاربری پیش فرض موجود در لپ تاپ خود، برنامه Acer Care Center استفاده کنید.
سپس به وب سایت ایسر بروید و “درایورها و پشتیبانی دستی ها” را انتخاب کنید.
در این مرحله دسته، سری و مدل لپ تاپ را انتخاب کنید.
BIOS/Firmware را انتخاب کنید.
دانلود بایوس لپ تاپ ایسر.
پس از دانلود فایل بایوس، آن را از حالت RAR استخراج کنید.
برای اجرای برنامه روی فایل اجرایی دوبار کلیک کنید.
پس از خواندن اعلان، در صورت تمایل، روی OK کلیک کنید.
این آخرین مرحله از آپدیت بایوس لپ تاپ ایسر بود.
نکته مهم در قسمت آپدیت بایوس لپ تاپ ایسر این است که در این فرآیند لپ تاپ باید به شارژر متصل شود. تا در حین کار لپ تاپ خاموش نشود و فرآیند آپدیت ناقص نباشد.
همچنین از آنجایی که این فرآیند تا حدودی سخت است، پیشنهاد می شود آپدیت بایوس لپ تاپ ایسر توسط یک متخصص انجام شود.
2. چراغ برق چشمک زن لپ تاپ ایسر
یکی دیگر از مشکلات لپ تاپ های ایسر که بسیاری از افراد آن را تجربه می کنند، سوسو زدن چراغ های برق لپ تاپ است. پلک زدن مشکل بزرگی نیست، اما گاهی اوقات می تواند علائم و اختلالاتی ایجاد کند.
لپتاپها معمولاً با چشمک زدن یا نشان دادن ERORR روی صفحه شروع میکنند تا مشکل خود را نشان دهند. در بیشتر موارد، نادیده گرفتن این آلارم ها می تواند مشکلات بزرگی برای شما ایجاد کند، بنابراین اگر با پدیده چشمک زدن چراغ برق لپ تاپ مواجه شدید، به دنبال علت آن باشید.
اغلب اوقات، چشمک زدن لپ تاپ می تواند به دلیل شارژ نشدن باتری سیستم باشد. اما در برخی موارد، چشمک زدن می تواند نشان دهنده مشکل مادربرد باشد.
در چنین شرایطی بهترین راه مراجعه به دفترچه راهنمای لپ تاپ ایسر است. زیرا هر رنگ درخشان می تواند دلایل مختلفی در لپ تاپ داشته باشد.
معمولا وقتی شارژر به لپ تاپ متصل می شود، چراغ پاور لپ تاپ به طور مداوم شروع به چشمک زدن می کند، در چنین شرایطی باید کابل لپ تاپ بررسی شود. همچنین، بررسی باتری ممکن است در این فرآیند کار کند. اگر کابل و باتری مشکلی نداشت، باید درایورها را آپدیت کنید.
برای به روز رسانی درایورها، تمام درایوها را از لپ تاپ حذف کرده و سیستم را مجددا راه اندازی کنید. با این عمل، سیستم به طور خودکار درایورهای پیش فرض را نصب می کند. این مرحله می تواند زمان بر و تخصصی باشد.
بنابراین، اگر چراغ پاور چشمک میزند، بهتر است کابل شارژ خود را بررسی کنید و تمیز کردن باتری لپتاپ را در اولویت قرار دهید. در بیشتر موارد دلیل چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ ایسر مربوط به شارژ لپ تاپ است.
همچنین در صورت وجود مشکل برای کابل شارژر لپ تاپ به جای خرید کابل های تقلبی که به سیستم آسیب می زند، کابل اصلی و سالم لپ تاپ ایسر را خریداری کنید.
3. صفحه نمایش سفید لپ تاپ ایسر
تغییر ناگهانی رنگ صفحه نمایش یکی دیگر از مشکلات لپ تاپ های ایسر است. یکی از مشکلات لپ تاپ های ایسر با کارت گرافیک بی کیفیت یا کابل LVDS سفید شدن ناگهانی صفحه لپ تاپ است.
در چنین مواردی، راه حل این است که علت خرابی را شناسایی کرده و کابل LVDS را جایگزین کنید. اما بهترین راه این است که همیشه با یک تعمیرکار حرفه ای در زمینه مشکلات لپ تاپ ایسر صحبت کنید.
4. صفحه لپ تاپ ایسر ناگهان آبی می شود
رنگ آبی ناگهانی صفحه نمایش معمولا با راه اندازی مجدد لپ تاپ ایسر همزمان است. این عامل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آنها ممکن است مشکل سخت افزاری لپ تاپ باشد.
علاوه بر این، حجم زیاد یا زیاد برخی از برنامه های نصب شده نیز ممکن است باعث آبی شدن صفحه نمایش لپ تاپ شما شود.
البته این تنها یک دلیل برای صفحه آبی اضطراری است. در چنین مواقعی بهتر است دستگاه را به مدت 5 دقیقه خاموش کرده و منبع تغذیه و باتری آن را بررسی کنید. همچنین تنظیم مجدد باتری لپ تاپ نیز می تواند به حل این مشکل کمک کند.
5. صفحه لپ تاپ ایسر ناگهان تیره می شود
یکی دیگر از مشکلات لپ تاپ های ایسر کاهش نور صفحه نمایش است. که تعداد کمی از مردم با آن روبرو هستند. در بیشتر موارد صفحه سیاه می تواند ناشی از ویروس در حال اجرا بر روی سیستم لپ تاپ باشد.
در چنین مواقعی با فشردن کلیدهای Fn و F6 می توانید این بیماری را تشخیص دهید. همانطور که می دانید ویروس ها اثرات مخربی بر جای می گذارند. در چنین مواقعی نصب یک آنتی ویروس قوی قبل از شروع تمامی این فعالیت ها می تواند بسیار مفید باشد.
6. لپ تاپ های ایسر بیش از حد گرم می شوند
گاهی اوقات گرمای لپ تاپ یکی دیگر از مشکلات و نگرانی های طرفداران برند ایسر یا هر برند دیگری است. داغ شدن بیش از حد لپ تاپ می تواند به دلیل خرابی فن یا گرفتگی فن پردازنده باشد.
در چنین مواقعی بهتر است لپ تاپ را خاموش کرده و دوباره روشن کنید. اگر همزمان با روشن شدن لپ تاپ ها فن ها شروع به کار کنند، لپ تاپ شما در عرض چند دقیقه به دمای اولیه خود باز می گردد. با این حال، اگر صدای فن ها را نمی شنوید، سیستم را خاموش و دوباره روشن کنید.
در یک نگاه خواهیم دید که وجود گرد و غبار در اطراف فن ها می تواند آنها را بدتر کند. در چنین شرایطی تمیز کردن فن طبیعی است. پس از تمیز کردن فن ها و قرار دادن آنها، سیستم را روشن کنید. اگر هنوز صدای فن ها را نمی شنوید، متأسفانه باید بگوییم که باید فن های لپ تاپ خود را تعویض کنید.
7. مشکل سرعت پایین لپ تاپ ایسر
یکی دیگر از مشکلات لپ تاپ های ایسر که در فرآیندهای کاری افراد اختلال ایجاد می کند کندی بیش از حد سیستم های کامپیوتری این دسته است.
سرعت بسیار پایین گاهی اوقات حتی باعث راه اندازی مجدد لپ تاپ ایسر می شود. این بیماری می تواند ناتوان کننده باشد. سرعت پایین لپ تاپ می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که مهم ترین و اساسی ترین آنها مشکلات رم است.
برای بررسی این مشکل، به سادگی Task Manager را باز کرده و تب Performance را انتخاب کنید. این قسمت ظرفیت حافظه لپ تاپ را نشان می دهد. زمانی که حافظه لپ تاپ پر است، توصیه می شود اسناد، داده ها، تصاویر و فیلم هایی که به ندرت استفاده می کنید را به هارد اکسترنال منتقل کنید. زیرا پر کردن فضای لپ تاپ می تواند سرعت کامپیوتر شما را کاهش دهد.
8. سکوت لپ تاپ ایسر
سکوت لپ تاپ یکی از دیگر مشکلات لپ تاپ ایسر است که ممکن است افراد هنگام تماشای فیلم یا بازی با آن مواجه شوند. اگرچه در حال حاضر هیچ هدست یا بلندگوی متصل به لپ تاپ وجود ندارد، اما هیچ صدایی شنیده نمی شود.
در چنین مواردی ممکن است چندین دلیل مختلف برای خاموش کردن لپ تاپ وجود داشته باشد.
گاهی اوقات می توان این مشکل را با به روز رسانی کارت درایور صدا حل کرد. برای به روز رسانی کارت صدا، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
کلید لوگوی ویندوز + کلید R را با هم فشار دهید تا کادر Run باز شود.
به وقت مسکو وارد شوید. سپس روی OK کلیک کنید تا مدیر دستگاه باز شود.
کنترل صدا، ویدئو و بازی را فعال کنید. در مرحله بعد روی نام کارت صدا کلیک راست کرده و روی Remove device کلیک کنید.
به حذف نرم افزار درایور این دستگاه مراجعه کنید. سپس برای تایید بر روی Uninstall کلیک کنید.
رایانه خود را مجدداً راه اندازی کنید تا تغییرات اعمال شوند.
ویندوز به طور خودکار درایور صدا را برای شما نصب می کند.
گاهی اوقات به روز رسانی کارت صدا ممکن است این مشکل را نیز حل نکند. در چنین مواردی راه دیگری وجود دارد; به این ترتیب با به روز رسانی درایورها می توانید مشکل سخت افزاری در قسمت خرابی لپ تاپ ایسر را برطرف کنید. این کار می تواند به صورت خودکار یا دستی انجام شود.
برای نصب دستی درایور، کافی است به وب سایت ایسر بروید و تمام درایورهای مناسب نسخه ویندوز خود را به صورت دستی نصب کنید. توصیه آچاره به افرادی که حوصله و مهارت های کامپیوتری ندارند، استفاده از آپدیت خودکار برای نصب درایور است.