۴۸ درصد تولید گوشت قرمز در قم مازاد نیاز استان است
شبکه/ کوم عامل بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم در خصوص دام سنگین استان گفت: به طور میانگین 92 هزار راس گوساله اصیل، دورگه و بومی با مجموع تولید نزدیک به 29 هزار تن و بر اساس 48 راس داریم. درصد مازاد تولید گوشت قرمز
منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم در گفت و گو با خبرنگار شبکه، گفت: با تولید 69000 راس بره با 23 تن تولید، 90000 راس بز با 1100 تن تولید، مجموعا 8100 تن گوشت دام سبک.
دیان اردستانی در مورد احشام سنگین منطقه چنین گفته است: به طور متوسط 92 هزار راس گوساله اصیل، هیبریدی و بومی داریم که مجموع تولید آنها نزدیک به 29 هزار تن است که بر این اساس 48 درصد مازاد تولید گوشت قرمز داریم.
کارگزار بهبود تولیدات دامی در جهاد کشاورزی استان قم یکی از مشکلات را مازاد تولیدات دامی دانست و ادامه داد: وی اعلام کرد که صادرات محصولات دامی را با محوریت اتحاد ترویج خواهد کرد.
دیان اردستانی اقدام دیگری مبنی بر دام های مازاد تولید را خرید حمایتی دانست و گفت: کشتار و بسته بندی به صورت لاشه دام 5 راس دام و دام سنگین را به انبار منجمد زیر نظر پشتیبانی دام تحویل می دهیم.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم گفت: بزرگترین مجتمع دامپروری کشور شهر است که می تواند 39 هزار راس گوساله پروار و 134 هزار راس بره چاق و 15 هزار راس دام را در خود جای دهد که این مجتمع در استان قم واقع شده است. هم تهدید و هم فرصت برای استان.
دیان اردستانی گفت: افزایش قیمت تمام شده تولید برخی از دستگاه ها باعث شد پس از اجرای طرح عمومی سازی یارانه ها با تولید مازاد مواجه شوند. تنها راه حل افزایش مصرف است و انتظار داریم دولت ها سازوکار را اتخاذ کنند. بنابراین تنها راه غلبه بر مشکل واحدهای دامداری برای افزایش قدرت خرید، ترویج و افزایش مصرف است.
انتهای پیام