۲۰ نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

۲۰ نکته کلیدی تغذیه در زمان ابتلا به کرونا

در شرایطی که بیماری عروق ویروس کرونا جدی است و خطر عفونت در کره افزایش می یابد ، قوانین تغذیه باید جدی گرفته و رعایت شود.

به گزارش شبکه و به گفته دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، در اینجا 20 نکته مهم تغذیه ای برای بیماری عروق ویروس کرونا قلب آورده شده است.

– نوشیدن آب را فراموش نکنید ، و حتماً 6 لیوان آب در روز بنوشید.

– از خوردن غذاهای سرخ شده مانند کاکائو ، کتلت ، خورش و کباب خودداری کنید.

– در این مدت فقط غذای پخته بخورید.

مصرف غذاهای پروتئینی مانند حبوبات ، تخم مرغ ، گوشت و کره بادام زمینی بدون قند را افزایش دهید.

هر روز تخم مرغ آب پز بخورید.

مصرف قند و شکر را محدود کنید.

– کنسرو ، گوشت فرآوری شده و فست فود ممنوع است.

خوردن میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.

– غذاهای صنعتی حاوی قند مانند بیسکویت ، کیک ، مربا ، نوشابه ، مالت و آب میوه های صنعتی ، شیرینی ، آب نبات و شکلات صنعتی ممنوع است.

در هر وعده غذایی از محصولات لبنی مانند ماست پروبیوتیک استفاده کنید.

مواد محرک را از مواد غذایی مانند غذاهای تند مانند فلفل حذف کنید.

یک صبحانه متنوع شامل عسل ، عدس ، فرنی ، تخم مرغ ، پنیر و گردو میل کنید.

– می توانید آجیل هایی مانند بادام ، فندق ، پسته و گردو را هر روز برای تهیه ماست ، سوپ و فرنی آسیاب کنید.

مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی خود را در این مدت فراموش نکنید. روزانه 50،000 واحد مکمل ویتامین D تا 1 ماه پس از شروع علائم و 75-100 میلی گرم و 1000 میلی گرم ویتامین C روزانه به مدت 2 هفته پس از شروع علائم مصرف می شود.

– جوانه گندم ، ماش و پودر جوانه عدس را در سوپ ، خورش و ماست بریزید و روزانه مصرف کنید.

از غذاهای دیر هضم که حاوی پنیر پیتزا ، ماکارونی و قارچ هستند خودداری کنید.

در صورت اسهال ، مصرف مکمل های ویتامین C تا رفع این مشکل ممنوع است. برای اسهال ، هویج را با ماست پروبیوتیک با مقدار کمی روغن و نمک بخورید.

میوه هایی مانند موز ، انبه و خربزه حاوی ویتامین A و سبزیجاتی مانند هویج بخورید.

– از لیمو ترش برای غذا استفاده کنید.

مصرف قهوه ، چای تلخ ، نسکافه یا شکلات تلخ ممنوع است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا