چرا باید به وکیل مراجعه کنیم؟
لزوم مراجعه به وکیل متخصص
چرا در هر حوزه بهتر است به وکیلی مراجعه کنیم که در آن حوزه تخصص دارد؟ برای درک بهتر این قسمت به این مثال توجه کنید. بهترین وکیل کیفری، تحصیلات و تجربه کاری خود را منحصر به مباحث جزایی می کند و در آن زمینه بسیار با تجربه و با مهارت اقدام می نماید ، این امر نه تنها حفظ حقوق موکل را بیشتر تضمین میکند، بلکه قاضی دادگاه را نیز در بررسی دقیق پرونده و اجرای عدالت یاری می نماید. یا بهترین وکیل ملکی، وکیل متخصص در امور مربوط به دعاوی ملکی است.
در واقع وکیل ملکی در تهران گرچه دارای تخصص، دانش و تسلط کافی برای اقامه دعوا و دفاع در تمامی زمینههای وکالت می باشد، اما در زمینه حقوق املاک و اراضی مطالعه، تجربه و تخصص دارد و در دعاوی ملکی فعالیت تخصصی دارد. او در پروندههای ملکی با بهره گیری از دانش حقوقی و تجربه خود، بهترین راهکارها، نوع دادخواست، شکایات و اقدامات قانونی را شناسایی کرده و به دفاع از حقوق موکل خود میپردازد.
پس نتیجه می گیریم که در هر بحث باید به بهترین وکیل در تهران که متخصص آن حوزه می باشد، مراجعه کنیم. کاری را که وکیل کیفری انجام می دهد، از وکیل متخصص در امور خانواده یا دیگر حوزه ها بر نمی آیدو یا اگر انجام شود کامل و جامع نخواهد بود.
پرونده ها به دو دسته کلی حقوقی و کیفری تقسیم می گردند. وکیل با توجه به آنکه سابقا، در کدام حوزه مشغول به فعالیت بوده است، متخصص به شمار می رود. امور حقوقی و کیفری را به شرح زیر بشناسید:
- امور حقوقی: امور املاک، امور چک، امور خانواده و غیره
- امور کیفری: سرقت، فروش مال غیر، قتل و غیره
نا گفته نماند که امور حقوقی می توانند در بعضی موارد جنبه کیفری بر خود بگیرند. به عنوان مثال، در ارتباط با طرح دعاوی ملکی که عمدتا در دسته امور حقوقی قرار دارد اذعان میدارد که:
دعاوی ملکی از پیچدگی و ظرافت خاصی برخوردارند. چیزی که در این دعاوی بسیار اهمیت دارد عنوان طرح دعواست. باید تشخیص دهید دعوایی که به واسطه طرح آن به دنبال احقاق حقوق موکل خود هستید، چه عنوانی دارد. زیرا طرح دعوا با عنوان غلط، شانس طرح دوباره را از شما می گیرد و بدین ترتیب حق موکل ضایع می گردد.
بهترین در تهران برای امور کیفری
امور کیفری از امور سرنوشت ساز است. و شهرستان ها به دلیل حساست موضوع، مهمترین نقش را در این امور ایفا می کند. چرا که وی باید با در نظر گرفتن جایگاه موکل اعم از شاکی و متهم عمل نماید. یعنی یا باید به احقاق حقوق موکل بکوشد و از ضایع شدن حق وی جلوگیری نماید. یا اگر موکلش متهم است، جهت اثبات بی گناهی وی بکوشد و در صورت آنکه بداند موکلش متهم است و واقعا مرتکب جرمی گشته، در دفاعیاتش همواره بر آن باشد تا مجازات انتسابی، شایسته وی باشد. نه کمتر و نه بیشتر. از امور کیفری می توان به امور زیر اشاره کرد. اعم از:
- کلاهبرداری
- اختلاس
- ارتشاء
- قاچاق کالا وارز
- جرم مواد مخدر
- جرائم تعزیرات حکومتی پولشویی
- مطالبه دیه
- قتل
- جرائم رایانه ای
- جرائم پزشکی
- جعل
- فروش مال غیر
- فحاشی
- قصاص
- سرقت
- امور مرتبط با جعل اسناد
- تهدید
- خیانت در امانت
- روابط نامشروع
مشاوره تخصصی با بهترین وکیل در تهران
در مشاوره با وکیل باید بدانید که وکیل خوب باید مهارتهایی را پیش از دادگاه و یا حین دادگاه در پیش بگیرد. زیرا که با مهارتها احتمال پیروزی حاصل میشود. وکیل باید مهارتهای مصاحبه با موکل و جمع بندی مدارک و دلایل به نفع موکل و تحلیل مسائل حقوقی را دانسته باشد، آمادگیهای مربوط به شروع پرونده را فرا گرفته باشد، مرحله پایانی نوبت آن است که این مهارتها را در میدان نبرد دادگاه نشان دهد. دیگر عوامل برای انتخاب وکیل متخصص عبارت است از:
- سخنوری
- ارائه لایحه
- استدلال و بحث با قاضی و اقناع وی
- بحث و استدلال با اصحاب دعوا
مدیریت پروندهوکالت حرفهای است که هدف آن تحقق عدالت قضایی، دفاع از حقوق اشخاص و کمک به افراد برای احقاق حقوق پایمال شده آنها و اجرای قانون به منظور برقراری نظم عمومی است.
توسعه جوامع، تخصصی شدن کارها و پیچیدگی زندگی در جامعه امروزی، نیاز به آشنایی با موضوعات حقوقی و پیگیری تخصصی امور حقوقی توسط وکلا و کارشناسان حقوقی را دوچندان کرده است.
معمولا بسیاری از اشخاص، زمانی به پزشک مراجعه میکنند که به یک بیماری مهلک گرفتار شده و یا در مقابل یک بیماری بظاهر معمولی، از طریق خوددرمانی و سایر طرق متعارف به نتیجه نرسیده و بیماری حاد شده و از درمان آن عاجز شدهاند و یا یک زخم کوچک تبدیل به یک دمل چرکین شده است.
در مواجهه با موضوعات حقوقی نیز بسیاری از افراد چنیناند و تنها زمانی به وکیل و مشاور حقوقی مراجعه میکنند که به مشکلات حقوقی برخورد کرده و چه بسا با سهل انگاری، این مشکل تبدیل به یک معضل حاد شده و معمولا وقتی مراجعه میکنند که کار از کار گذشته است و حکم بدوی به ضرر آنها صادر شده و یا در مرحله اجرای حکم است و یا با تنظیم یک قرارداد نامناسب و عدم اقدام حقوقی مناسب، حقوق آنها در معرض تضییع قرار گرفته است.
امور حقوقی، از اهمیت والایی در زندگی ما برخوردار است. امور حقوقی طیف گستردهای از موضوعات و اقدامات را در برمیگیرد. از تنظیم و امضای قراردادهای حقوقی مانند مبایعهنامه خرید و فروش ملک یا خودرو یا پیش خرید آپارتمان و اجاره گرفته تا دعاوی حقوقی، خانوادگی، ثبتی و کیفری مطروحه یا قابل طرح در مراجع دادگستری و سایر امور مبتلا به مانند وصیت، ارث و غیره. این موضوعات، ضمن آنکه در نگاه اول ساده به نظر میرسد، دارای پیچیدگیهای تخصصی است؛ به نحوی که یک اشتباه کوچک، خسارات جبران ناپذیری را برجای میگذارد.
از این رو، توصیه میشود که اشخاص برای انجام امور حقوقی خود و پیش از انجام هر اقدامی، حتما با وکیل حقوقی مجرب و خوشنام تماس بگیرند و اقدامات و دعاوی حقوقی خود را با مشورت و بوسیله آنان پیگیری نمایند و بدون مشورت با یک وکیل متخصص و بررسی ادله و مدارک خود از سوی وی وارد دعوا نشوند.
مهمترین موضوعات مبتلا به حقوقی که میتواند موضوع مشورت و اقدام قرار گیرد در دو عنوان کلی به شرح زیر تقسیم میشود:
۱- امور مشاورهای و تنظیم قراردادها: این بخش بیشتر جنبه پیشگیرانه دارد و به منظور حفظ و صیانت از حقوق اشخاص است. برخی از مصادیق آن عبارتند از: تنظیم و یا نظارت بر تنظیم قراردادهای خرید و فروش و رهن و اجاره ملک، آپارتمان و خودرو؛ صلح حقوق، منافع و سرقفلی مغازه؛ قرارداد پیش فروش آپارتمان؛ قرارداد شراکت کاری، قرارداد کار، وصیت نامه و غیره.
۲- امور قضایی و وکالت در دعاوی: این بخش بیشتر ناظر به وضعیتی است که اشخاص به دلیل اختلاف در حقوقشان یا تعدی و تضییع آن، علیه دیگری یا دیگران علیه آنان، اقامه دعوای حقوقی یا طرح شکایت کیفری کردهاند. در این صورت اشخاص میتوانند با دادن وکالت به وکلای دادگستری از حقوقشان دفاع کنند.
موسسه حقوقی زعفری با حدود ۱۵ سال سابقه و فعالیت حرفهای در زمینه امور حقوقی و وکالت در دعاوی و با بهرهگیری از امکانات و توان تخصصی و بکارگیری همکاران و تیم حقوقی توانمند و مجرب، آمادگی خود را برای ارائه خدمت در هر دو زمینه فوق شامل ارائه مشاورههای تخصصی در زمینههای مختلف اعم از حقوقی، کیفری، ثبتی، شرکتها، داوری، صلح و سازش، تنظیم قراردادها و قبول وکالت در دعاوی به همشهریان گرامی اعلام میدارد.
اهداف و فعالیتهای این موسسه بدین شرح است:
۱- قبول دعاوی و ارائه مشاوره حقوقی و پاسخگویی به نیازهای حقوقی شهروندان
۲- تربیت وکلای متعهد و متخصص و ارتقای دانش و تجارب علمی آنان
۳- ارتقای دانستنیهای حقوقی جامعه از طریق ارائه آموزشهای حقوقی همگانی و نشر بروشور و جزوات آموزشی
۴- جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی و کاهش دعاوی از طریق آشنا کردن افراد با حقوقشان و شیوه تنظیم قراردادها
۵- تلاش برای ختم دعاوی به صلح و سازش