چرا اتود در ایران تولید نمیشود؟
به گفته رئیس انجمن تولید نرم افزار ، در زمینه جادوگری ، تقاضای کشورهایی غیر از جادوی طراحی از طریق تولید داخلی برآورده می شود ، اما در زمینه رفع اشکال ، هنوز همه خواسته های داخلی برآورده نشده است. در ایران ، نکن
به گزارش شبکه ، اخیراً موسی فرزانیان رئیس انجمن لوازم التحریر و لوازم التحریر، از ماه مه سال جاری ، ممنوعیت واردات خودکار ، جادویی و رفع اشکال را اعلام کرده است و اکنون مشکلی در بازار به دلیل رکود و موجودی قبلی وجود ندارد ، اما با تداوم این وضعیت به دلیل عدم تولید دیباگر و جادوگری ، کمیاب و گران خواهند بود. .
این در حالی است که در مصاحبه با شبکه ، محمودرضا صنعتکار ، رئیس انجمن تولید کنندگان لوازم التحریر ، به ممنوعیت واردات مداد اشاره کرد و گفت: بیشتر لوازم التحریر لوازم التحریر در داخل کشور تولید می شود. یعنی ممنوعیت واردات این محصول است. این ممنوعیت جلوگیری از تولید محصولاتی مشابه محصولات داخلی است.
به گفته وی ، چهار شرکت نرم افزاری که عضو این انجمن هستند می توانند سالانه 160 میلیون تخته سفید ، نقاشی و برجسته تولید کنند که ظرفیت اسمی آن 248 میلیون و 60 هزار نوع جادو است. البته میزان مصرف سالانه این کشور از 145 تا 150 میلیون است. بنابراین ، در صورت تأمین مواد اولیه ، این چهار بنگاه اقتصادی نیازهای کشور را برآورده می کنند. البته ، جادوی طراحی در مصرف وجود دارد ، نه در داخل تولید می شود.
صنعتکار درباره تولید لاک خوشبوکننده نیز گفت: در حال حاضر یک تولید کننده در ایران لاک خوشبوکننده تولید می کند اما توانایی سرانه مصرف را ندارد ، بنابراین واردات این محصول ممنوع نیست اما 26 لاک گمراه کننده وجود دارد. این یک گروه کالایی است و می تواند در ازای ارز صادراتی وارد شود.
وی همچنین توضیح داد که چرا Etude در ایران تولید نمی شود. تولید بدنه داخلی Etude و سه سیستم دارای فناوری های پیچیده ای هستند که تاکنون در داخل کشور تولید نشده اند ، اما اخیراً برخی از ذینفعان این بخش برای تولید اتود اقدام کرده اند.
انتهای پیام