ورود اینترنت اشیاء در مدیریت دامداری‌ها/اندازه گیری میزان شیر تولید گاوداری‌ها بدون تماس با آن

ورود اینترنت اشیاء در مدیریت دامداری‌ها/اندازه گیری میزان شیر تولید گاوداری‌ها بدون تماس با آن

یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران فناوری Internet of Things را در زمینه دامپروری توسعه داده و سیستمی را توسعه داده است که می تواند بدون تماس با این مایع میزان شیر تولیدی در مزرعه را به طور دقیق اندازه گیری کند. .

در مصاحبه با شبکه ، علی فرضیان ، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری دانشگاه تهران ، تمرکز تحقیقاتی این شرکت تولید تجهیزات برای هوشمندسازی گاوداری های لبنی صنعتی است و وی گفت: مزارع با بیش از هزار دام می توانند از خدمات ما بهره مند شوند.

وی اشاره می کند که هفت محصول در این زمینه تولید شده است و از این ابزارها برای اندازه گیری یکی از پارامترهای اساسی مزرعه استفاده می شود ، داده های این ابزار به مدیران بخشهای صنعتی منتقل می شود و مدیران براساس این تصمیم گیری می کنند داده ها را بکشید. .

فرضیان از طراحی و ساخت برچسب های هوشمند به عنوان یکی از محصولات این شرکت یاد کرد و یادآور شد: این محصول دارای دو نوع “گوش” و “گردن” است که به شما امکان می دهد ضمن شناسایی محل گاو بر فعالیت گاو نظارت داشته باشید. “با برچسب تولید می شود.

وی افزود: خوانندگان RFID این برچسب ها از نوع غیرفعال و ایستگاه ساخته می شوند. مدل ایستگاه این محصول یک خواننده RFID است که در مسیر روزانه گاو نصب شده تا هر زمان که گاو از جلوی آن عبور می کند ، اطلاعات را ضبط کند.

این محقق اینترنت اشیا به طراحی و پیکربندی دستگاه مولتی متر این شرکت اشاره کرد و گفت: “این دستگاه سیستمی است که شیر قرار داده شده در خروجی شیر فروشی را اندازه گیری می کند.” این سیستم از مادون قرمز برای اندازه گیری شیر تولید شده از دام استفاده می کند و از طریق اتصال بی سیم و اینترنت به سیستم نرم افزار منتقل می شود و داده ها به مدیریت مزرعه ارائه می شود.

وی عدم تماس شیر دوشیدن و دستگاه را از جمله مزایای اصلی این سیستم برشمرد و خاطرنشان کرد: این سیستم به سنسور مجهز است و به گونه ای طراحی شده است که دستگاه با شیر تماس پیدا نکند. در این راستا ، سادگی نظافت سیستم شیردوشی امکان پذیر خواهد بود.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان تأکید کرد که این سیستم اندازه گیری شیر به صورت دیجیتالی کار می کند و هیچ قسمت مکانیکی ندارد. به همین دلیل ، تعمیر و نگهداری و تعمیر دستگاه های موجود نیازی نیست ، اما دقت بالایی در اندازه گیری شیر تولیدی وجود دارد. در دام و نرخ جریان.

به گفته وی ، اندازه کوچک و نصب آسان ، امکان استفاده در سیستم های مختلف شیردوشی ، عدم نیاز به استفاده از قطعات ماشین متحرک و عدم تعمیر ، انتقال بی سیم اطلاعات دام و توزین شیر از دیگر مزایای این سیستم است.

وی از تجاری سازی این دستگاه دستگاه خبر داد و گفت: “در حال حاضر ، این سیستم در چندین دامداری در حال استفاده است.”

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا