همکاری ۲۰۰ شرکت در ساخت واگن ملی

همکاری ۲۰۰ شرکت در ساخت واگن ملی

عضو کمیته رفاه تجهیزات حمل و نقل ریلی شهری و ساخت واگن ملی گفت: “تغییری که اتفاق می افتد این است که تولید در واقع جهشی عمیق به جلو داشته است به جای 30 درصد ظرفیت تولید داخلی ، این ظرفیت اکنون در حال ساخت واگن ملی است. در این بحث به 85٪ رسید این روند طی یک سال و نیم از زمان آغاز تا افتتاح صورت گرفت.

به گزارش شبکه علی آقامحمدی از کمیته شناسایی اورژانس که در این مراسم برای اعلام دستاوردهای ساخت تجهیزات حمل و نقل ریلی شهری شامگاه دوشنبه 23 شهریور در این مراسم شرکت کرد ، اظهار داشت: و بیش از 1100 واگن بر روی خط بکشید.

او اضافه کرد: وی گفت: “تغییری که رخ می دهد این است که در واقع یک جهش بزرگ تولید رو به جلو بوده است. به جای 30٪ از ظرفیت تولید داخلی ، این درصد اکنون در واگن ها در سراسر کشور به 85٪ رسیده است. این روند در یک سال و نیم از زمان شروع تا افتتاح اتفاق افتاد. 200 شرکت همکاری داخلی داشته اند و حداقل 70 شرکت دانش بنیان در ساخت این تجهیزات مشارکت داشته اند ، بنابراین این یک پروژه کاملاً ملی و مؤثر است که می تواند الگویی برای سایر صنایع باشد.

آقام محمدی ابراز امیدواری برای سرعت در ساخت ماشین های مترو ، اظهار داشت: امیدواریم فاصله ای بین دو و نیم دقیقه بین قطارها داشته باشیم تا حداقل 5 میلیون مسافر به تهران منتقل شوند. این تغییر اساسی است که امیدواریم به زودی اتفاق بیفتد. این در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است و امیدواریم ظرف 1-2 سال آینده این اتفاق رخ دهد.

علاوه بر این ، پیروز حناچی ، شهردار تهران گفت که پایه اصلی ساخت واگن های ملی در شهرداری ها تشکیل شده است و در توافق با معاون رئیس جمهور علم و فناوری: هدف از ساخت 7 قطار بود. درونی امکان پذیر است. در سال جهش تولید بیش از 200 شرکت داخلی در این زمینه همکاری می کنند و ما برنامه داریم تا اوایل بهمن ماه این پروژه را اجرا کنیم.

وی درباره اهمیت این پروژه گفت: “این پروژه از آنجا که طراحی به صورت داخلی انجام می شود بسیار مهم است و ما بسیار سخت کار کرده ایم تا قطعات اقتصادی مقرون به صرفه تولید کنیم که می توانند داخل خانه تولید شوند و اولین قطار دولتی ما را داشته باشند.”

در این رویداد ، دکتر حمیدرضا طیبی ، پیروز حناچی و علی آقامحمدی از جعبه دنده ، مقاومت ترمز دینامیکی قطار AC ، موتور کششی ، منبع تغذیه کمکی ، سیستم کنترل سرعت موتور و تابلو برق DC که توسط جهادی دانشگاه جهاد دانشگاه علوم و فناوری ساخته شده بودند بازدید کردند. .

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا