نظر معاون وزیر ارتباطات درباره طرح صیانت از حقوق کاربران

به گفته معاون وزیر ارتباطات ، برنامه هایی که به صراحت با اکوسیستم استارتاپی کشور ، مشاغل مجازی و صاحبان فروشگاه های اینترنتی خانگی و عموم مردم مخالف است.
به گزارش شبکه ، پروژه “حمایت از حقوق کاربران و خدمات اساسی در فضای مجازی” که با عنوان “حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی و سازماندهی پیام رسان های اجتماعی” نیز شناخته می شود ، امروزه یکی از مهمترین موضوعات در شبکه های اجتماعی است. این به مکالمه کاربران اینترنت تبدیل شده است. لایحه ای که روز گذشته اعضای شورای اسلامی با آن موافقت کردند ، اگرچه اکثر کاربران مخالفت خود را اعلام کرده اند. بر اساس اصل 85 قانون اساسی ،به جای محاکمه علنی در مجلس شورای ملی ، باید توسط یک کمیته ویژه مورد بازجویی قرار گیرد.
امیر ناظمی ، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، یکی از مقامات وزارت ارتباطات ، در توییتر با این طرح مخالفت کرد. وی در توئیتر خود نوشت: “کسب و کارها بهتر از هر کس دیگری می دانند که محدودیت های غیر واقعی در بسترهای خارجی به نفع آنها نیست و فرصت های رشد را کاهش می دهد ، اما افرادی هستند که بهتر از مشاغل می دانند و خود را بهتر از خود حامی می دانند.” صبح.
او همچنین توییت کرد: طرحهایی که با مخالفت صریح اکوسیستم استارتاپی کشور ، فعالان فضای مجازی با تمام اقناع سیاسی ، صاحبان مشاغل مجازی و فروشگاههای اینترنتی خانگی روبرو می شوند و عموم مردم سرمایه اجتماعی را از بین می برند و در نهایت هیچ یک از آنها به خطا و شر خود نمی رسند. – اهداف در نظر گرفته شده
پیش از این ، بسیاری از کارشناسان فضای مجازی و فعالان فناوری اطلاعات از این طرح انتقاد کرده بودند. از جمله هيئت مديره سازمان تعاون رايانه اي تهران كه قصد دارد “حمايت از حقوق و خدمات اساسي كاربران در فضاي مجازي” به جاي حمايت از كاربران. فضای اعوجاج برای کاربران و شرکت های فضای مجازی می دانستند که این امر ناشی از درک نادرست مختصات تکنولوژیکی و اقتصادی اکوسیستم دیجیتال است.
محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – علاوه بر اظهارنظر در مورد بخش فناوری اطلاعات ، اظهارنظر در مورد رویدادهای مختلف سیاسی ، اجتماعی و ورزشی در اینستاگرام و توییتر هنوز در این زمینه ها اظهارنظر مستقیم نکرده است. البته آذری جهرمی در هفته های اخیر توضیح داده شده است. تعامل بین ایران و بسترهای بین المللی، در کانال تلگرامی خود گفته بود: پس از خروج دولت آمریکا از تعهدات خود از برجام و تشدید سایر تحریم ها ، برخی از قوانین مصونیت در ایران لغو شد و تعامل با بسترهای بین المللی را با مشکل مواجه کرد.
انتهای پیام