ناسا مأموریت ماه به سیاره سرخ را برنامهریزی میکند
مرحله جدیدی از اکتشاف مریخ؛
دانشمندان ناسا باور دارند، فضانوردان ساکن مریخ بهتر و بیشتر از هر کاوشگر دیگری میتوانند به اکتشاف سیاره سرخ و درک ناشناختههای آن بپردازند.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، دانشمندان باور دارند، فضانوردان و انسانهای مریخی به مراتب بهتر از هر کاوشگر دیگری میتوانند به اکتشاف سیاره سرخ بپردازند و نکته مهم این است که به این موضوع فکر شود که اکنون چه ابزارها و فناوریهایی باید برای تجهیز فضانوردان به منظور انجام آزمایشات برجسته در مریخ ایجاد شود.
محققان باور دارند، آینده اکتشاف مریخ توسط انسانهایی که اقامت در سیاره سرخ را انجام میدهند بسیار تقویت میشود و این امور میتواند توسط خدمه فضانوردان در آن سیاره دور انجام شود و درنهایت خروجی آن بسیار بیشتر از آنچه که ماشینهای مکانیزه مریخ به آن دست مییابند است، اما مطمئناً هزینههای بسیار بیشتری به دنبال دارد.
برای این منظور، ناسا در حال طراحی یک ماموریت بنیادین از ماه به مریخ است که علم را به عنوان یکی از سه ستونی که تلاش آژانس برای اکتشاف انسانی پایدار در سراسر منظومه شمسی بر آن بنا شده است، شناسایی میکند. آنچه اکنون در حال طراحی است، معماری دستیابی به آن هدف است.
کارگاههای آموزشی معماری ماه به مریخ ناسا اواخر این ماه به میزبانی هیئت مطالعات فضایی آکادمیهای ملی برگزار میشود.
براساس بیانیه نجود مرنسی، معاون مدیر دفتر استراتژی و معماری ناسا در اداره توسعه ماموریت سیستمهای اکتشافی، آژانس فضایی در جستجوی دیدگاههایی در مورد سرمایهگذاریهای علم و فناوری است که میتواند به بازگشت پایدار انسان به ماه کمک و به مریخ خدمه اعزام کند.
مرانسی توضیح میدهد: «همکاری ما با صنعت، دانشگاه و جامعه بینالمللی به ناسا کمک میکند تا معماری که به دنبال آن است را تعریف کند و به ما قدرت میدهد تا ماه، مریخ و فراتر از آن را جسورانه کاوش کنیم».
دانشمندان ناسا باور دارند، انجام امور علمی و آزمایشهای متعدد بر روی سطح مریخ توسط فضانوردان بیشترین تأثیر را بر وسعت و مقیاس آن معماری خواهد داشت. بنابراین، تصمیم گیری در مورد اولویتهای علمی توجه اولیه به این موضوع را ایجاب میکند.