ظرفیت احداث بازارچه مرزی در شوش وجود دارد

شبکه/کوزستان نماینده شورای اسلامی شهر شوش گفت: شهرستان شوش قطب کشاورزی تولید محصولات استراتژیک و صیفی جات است. احداث بازارچه مرزی شوش موهبت بزرگی برای رونق اقتصادی، اشتغال و ارز است و تاکنون پیگیری های بسیار خوبی در این زمینه داشته ایم.
محمد کعب عمیر در گفت وگو با شبکه، با بیان اینکه شهرستان شوش دارای 9 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است، گفت: این شهر توانایی این شهر را در ساخت بازارچه مرزی نشان می دهد. بازار شهر
وی افزود: ساخت این بازار می تواند کمک شایانی به رونق اقتصادی، اشتغال شهرنشینان و ارزآوری کند و تاکنون پیگیری های بسیار خوبی در این زمینه انجام داده ایم.
نماینده مردم شوش از شورای اسلامی با اشاره به اینکه طی مراحل قانونی ساخت این بازار باید طی شود، خاطرنشان کرد: جلسه ای با حضور نمایندگان استان های خوزستان، چهار محال، بختیاری و لرستان و رئیس جمهور دستور پیگیری و بررسی موضوع را به وزیر کشور صادر کرد. در این زمینه همزمان با صدور مجوز بازارچه، با بررسی وضعیت مرزها و ارسال آن به شورای اقتصاد و وزیر اقتصاد برای رفع این مشکل موافقت شد.
کعب عمیر گفت: قرار بود این بازارچه در مرز چذابه ساخته شود اما زیرساخت های ایجاد شده هنوز ایجاد نشده است اما به محض دریافت مجوز این بازارچه حتما زیرساخت ها را فراهم خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: شوش توانایی ساخت این بازار را دارد. این یک جاده بهبود یافته و توسعه یافته است. در این زمینه جاده حرم به حرم یا شوش به پکه مطابق ماده 23 در دست احداث است و پس از تکمیل به عنوان جاده ملی معرفی می شود.
شهرستان شوش به کارخانه های قند با ظرفیت بالا نیازمند است
نماینده شورای اسلامی شهر شوش گفت: شهر شوش به کارخانه قند با ظرفیت بالا نیاز دارد زیرا کارخانه های فعلی نمی توانند پاسخگوی نیاز شهر باشند. متاسفانه در بخش کشاورزی ما تنها تولید کننده و صادر کننده محصولات کشاورزی به استان ها و شهرستان ها هستیم. در شهرها بسیار پربار بود، مثلاً در شهر چغندرقند تولید می شد، اما بدون کارخانه و افزایش دما، این محصول به یک عادت تبدیل شده است.
کعب عمیر اشاره می کند که صنایع تبدیلی حلقه مفقوده بین کشاورزی و صنعتی است که اخیراً در شهرها فعال شده است. او گفت: او گفت: او گفت: او گفت: کشور به سمت خودکفایی پیش می رود. کار بسیار خوبی در زمینه استخراج روغن کلزا انجام شده تا بتوانیم روغن کلزا را در شهرستان استخراج کنیم و واردات روغن را به حداقل برسانیم.
وی با اشاره به پروژه های دیگر این شهرستان گفت: پروژه بسیار خوبی در شهرستان شروع شده و پیشرفت 20 تا 80 درصدی دارد. طرح خوبی در بخش خوراک دام انجام شد و در مدت 5 ماه 100 شغل ایجاد شد.
نماینده شوش گفت: این شهر ظرفیت بالایی برای گردشگری تاریخی و مذهبی دارد. میراث فرهنگی که در واقع تهدیدی برای شهر بود با مرمت به فرصت تبدیل شده و بسیاری از پروژه های عمرانی در زمینه هایی که به رکورد جهانی رسیده اند نیز متوقف شده است. این پروژه نیز مانند پل جنب بیمارستان نظام مافی شوش حدود 10 سال است که تعطیل شده است، اما اکنون مجوز میراث فرهنگی گرفته و اعتبارات آن از طریق مناقصه اختصاص می یابد.
انتهای پیام