سه گروهی که بیشترین وام کرونا را گرفتند

به گفته معاون اشتغال و کار وزارت اشتغال و کار ، اکثر شرکت های متقاضی تسهیلات کرونا شرکت های کوچک و متوسط ​​هستند و 64 درصد تسهیلات پرداخت کرونا به سه حوزه حمل و نقل عمومی حومه ای ، مجتمع های فرهنگی ، آموزشی و هنری مرکز تولید و توزیع غذا آماده است.

سه گروهی که بیشترین وام کرونا را گرفتند

به گزارش شبکه ، به دنبال شیوع ویروس کرونا و تأثیر آن بر بسیاری از مشاغل ، به ویژه صنعت خدمات ، دولت برخی سیاست های مالی و پولی را برای حمایت از مشاغل آسیب دیده از کرونا ، علی رغم محدودیت های مالی و کمبود منابع عمومی ، پیشگیرانه اجرا کرده است. به آن را گرفت
سیاست حمایت از تسهیلات بانکی با نرخ سود 12 درصد برای حمایت از مشاغل متاثر از COVID-19 در دستور کار دولت قرار گرفت و دولت به دنبال حمایت و محافظت از مشاغل از طریق بیمه ، مالیات ، زیرساخت های انرژی و تمدید مجوز بود. که
به منظور حمایت از بیکاران ، دولت با معرفی مزایای بیکاری کرونا به بیکارانی که برای بیمه اجباری ثبت نام کرده اند ، از حدود 791،000 نفر حمایت کرد.
معاون راه اندازی و اشتغال شرکت رفاه کار کره ، سیاست پرداخت تسهیلات حمایت از کرونا را به عنوان گزارشی ارزیابی و بررسی کرده است.
دولت موظف است از شرکت های آسیب دیده حمایت کند ، بنابراین شناسایی 14 حوزه فعالیتی که تحت تأثیر ویروس کرونا قرار گرفتند در اولویت قرار داشت.
بر اساس این گزارش ، در مورد روند تسهیلات پرداخت 14 طبقه ، نسبت تسهیلات پرداخت در سه حوزه حمل و نقل عمومی حومه (36 درصد) و مراکز فرهنگی ، آموزشی و هنری (19.6) بیشترین بود. توزیع فوری غذا (8.3)) حدود 64 of روش های پرداخت را شامل می شود.

ارزیابی جامع تمرکز حمایت از تسهیلات کرونا نشان داد که اکثر شرکت های متقاضی تسهیلات ، شرکت های کوچک و متوسط ​​هستند و میانگین تعداد کارکنان در هر شرکت 4.3 است.

بیشترین میانگین شرکت هایی که در زمینه های فعالیت مراکز گردشگری فعالیت می کنند ، شامل هتل ها ، هتل های آپارتمانی ، مجتمع های گردشگری ، مهمانسراها ، مسافرخانه ها ، مسافرخانه ها ، مراکز بوم گردی ، اقامتگاه ها ، پذیرایی ، سرگرمی ، خدمات کارگزاری ، موزه ها و زیارت 19 7. شرکت ها تعداد کارکنان در هر مهمانی و کوچکترین اندازه شرکت با واحدهای خود اشتغالی در آموزشگاه های رانندگی و در زمینه فعالیت های آرایشگری مرتبط است.

در نتیجه بررسی امکانات بر اساس استان ، تهران ، پرجمعیت ترین و طبقه کارگر کشور ، بیشترین سهم تسهیلات پرداخت و درخواست را داشت و پس از آن خراسانرجبی و مازندران قرار گرفتند. سهم تسهیلات را جذب کرد.

بدترین شرایط برای پرداخت تسهیلات سیستان و بلوچستان و بهترین شرایط برای پرداخت تسهیلات بوشهر ، گیلان و مازندران است. آنها همچنین از حمایت شغلی برخوردار شدند.

در نتیجه آمارهای جمع آوری شده و ثبت شده توسط متقاضیان موسسات مالی توسط وزارت کار و کار ، تنها 19 درصد از کل خانوارهای مشمول این گروه ثبت نام خود را به پایان رسانده اند و یا در مرحله پذیرش یا رد هستند. تا اواسط ژوئن 1400 ، از 2350 میلیارد ریال منابع برنامه ریزی شده ، تنها 40 درصد از منابع معادل 940 میلیارد ریال تسهیلات باید توسط بانک ها به مشاغل پرداخت شود.

بر اساس اطلاعات سیستم های کارآمد ، تقریباً 3/16 درصد از کلیه شرکتهای تحت تأثیر گروههای انتخاب شده در دریافت تسهیلات موفق بوده اند ، زیرا سیاستهای اتخاذ شده در زمینه دستیابی به اهداف تعمیر و نگهداری چندان موفق نبوده است. اشتغال و تجارت

منابع و تسهیلات کرونا کمتر از حد انتظار شرکتها و بانکها به این نکته تحلیلی اشاره می کند که شرکتها و بانکها به دلیل سرانه کم تسهیلات ، نرخ بهره بالا و هزینه بالای نیروی کار در اجرای این سیاست جذابیت بیشتری دارند. اگر در معرض بازپرداخت واحد اقتصادی ورشکسته یا آسیب دیده هستیم اگر تسهیلات با نرخ بالاتر را در قالب یک قرارداد متفاوت به مشتری دیگر پرداخت می کنیم ، بازده دارایی ها و سرمایه گذاری های دیگر را پرداخت می کنیم یا در غیر این صورت به کسب و کارها و بانک ها ملاقات نمی کنند.

کارشناسان و فعالان میدانی معتقدند که اکثر صنوف و مشاغل به دلیل تعلیق فعالیتها و ضررهای ناشی از بحران COVID-19 ، علاقه چندانی به وام و ثبت و دریافت تسهیلات حمایتی کرونا نشان ندادند. حمید نجف ، کارشناس کار گفت: در نگاه اول مشاهده می شود که این پرداخت های وام می تواند به عنوان یک عامل م theثر در ادامه فعالیت واحدهای اقتصادی و مشاغل آسیب دیده موثر باشد ، اما با ثبت و پرداخت همراه است. وام.. خیلی خوش آمدید.
وی دلیل این امر را بوروکراسی پیچیده و پیچیده بانک ها ، عدم اطلاع دقیق و دقیق متقاضیان از مراحل استقراض و بسته شدن ، عدم درآمد صاحبان مشاغل و عدم پذیرش ریسک بازپرداخت وام عنوان کرد. به

به گفته نجف ، افرادی که مشاغل خود را از دست می دهند یا کار خود را به دلیل کرونا ترک می کنند ، مطمئن نیستند که بتوانند درآمد خود را افزایش داده و وام خود را پرداخت کنند.

حمید حاج اسماعیلی ، کارشناس بازار کار به شبکه گفت: “بهتر بود حمایت و پشتیبانی بیشتر از این بود ، زیرا وام دهی به تنهایی در اجرای این سیاست و حمایت از مشاغل و مشاغل آسیب دیده کارساز نخواهد بود.” به در اکثر کشورها. “حمایت دولت برای کاهش فشار بر مشاغل و تولیدکنندگان بدون بهره بود ، اما محدودیت های مالی و کمبود منابع این امر را در کشور ما عملاً غیرممکن کرد.
وی در توضیح اینکه چرا مردم و اتحادیه های کارگری تمایلی به گرفتن وام از کرونا ندارند ، گفت: “میزان وام و سود بالا بود ، بنابراین پاسخ چندانی به دریافت تسهیلات ذکر شده از سوی متقاضیان نشان نداد.”
به گزارش شبکه ، گروه کاری تاثیر اقتصادی ویروس کرونا قبلاً در گزارشی اعلام کرد که بیش از 400000 مشاغل متاثر از ویروس کرونا در طول شیوع کرونا توانستند از تسهیلات مقرون به صرفه و بیش از 1.8 تریلیون تن بیمه برخوردار شوند. پرداخت مزایای بیکاری تا پایان ژوئن 1400 ، روش پرداخت 46.8 میلیارد تومان با 1.3 درصد تولید ناخالص داخلی بود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا