سفره دل کارگران هپکو برای رییس کل جدید دادگستری استان مرکزی باز شد

سفره دل کارگران هپکو برای رییس کل جدید دادگستری استان مرکزی باز شد

شبکه / مرکزی در جریان بازدید دادگاه عالی ایالتی ماركازی از این شركت ، كارگران شركت هپكو مطالباتی را در زمینه هایی از قبیل تصمیم گیری در مورد تملك ، مهلت مهلت ، اجرای نامناسب مدیران و هیئت مدیره و مسائل قضایی كارگران مطرح كردند.

اخیراً در مناطق دیگری از هپکو ، رئیس دادگستری ایالت مرکزی ، حجت الاسلام عبدالمهدی موسوی که به این سمت منصوب شده بود ، در این جلسه شنید و مطالبات کارگران را شنید.

در این جلسه ، جاسمید غلامی ، مدیرعامل شرکت و رئیس هیئت مدیره شرکت زندی شرکت نکردند و در این جلسه شرکت نکردند تا در واقع گزارش عملکرد 8 ماهه در این جلسه ارائه شود و کمیسیون کار و برخی کارگران نیازهای آنها را توضیح داد.

رئیس شورای کار اسلامی هپکو تأکید کرد: هپکو از بدبختی بدلیل تحویل کسانی که به دنبال سود بودند و به بخش خصوصی واگذار شد ، بدبخت شده است. “اولین سهامدار یک شرکت خصوصی Atarian است. وی سهام شرکت را بدون سرمایه و نقدینگی به عهده گرفت و مجبور به پرداخت 60 میلیارد وام بود اما به نام وی بدون پرداخت اقساط واحدی.

رضا عبدولی گفت: هپکو بزرگترین تولید کننده ماشین آلات راه سازی در خاورمیانه است و می تواند با شرکت های بزرگی همچون لیبرهر ، کوماتسو و ولوو رقابت کند. “اگرچه آتاریان به اراک آمد و حکم دستگیری وی صادر شد.” با این حال ، هنوز مشخص نیست که چگونه او از این جمله خلاص شد و حتی اگر وارد شرکت نشود ، 110 میلیون دلار بدهی خود را افزایش داد و 21 میلیارد پا خواست و در نهایت شخصی به نام احمدپور به عنوان سهامدار انتخاب شد.

وی قول داد كه احمدپور هپك را به قیمت 10 میلیون تومان خریداری كند و 300 میلیارد تومان برای این شركت تأمین كند. او کارگران را آورد و آنها را به خیابان کشید.

عبدولی تأکید کرد که هیچ کس در مورد رستاخیز هپکو فکر نکرده است و دستگاه قضایی درخواست ممیزی شرکت را دارد: کارگران هر روز صبح به محل کار می روند و تا ظهر در خانه کار می کنند. کارگران این شرکت آینده و امنیت شغلی ندارند و در همین زمینه ، مطبوعات ملی گزارش می دهند که هپکو در حالی که کارگران بیکار در کف کارخانه می نشینند به چرخه تولید برگشته است.

وی افزود: “با تولید 10 دستگاه در سال ، ما نمی توانیم حقوق کارمندان شرکت را به این عظمت ارائه دهیم و متأسفانه مدیرعامل هر هفته شرکت را به بهانه کرونا تعطیل می کند.”

رئیس شورای اسلامی کار هپکو با اشاره به اعتراضات خیابانی و بسته شدن راه آهن توسط کارگران شرکت و ابراز پشیمانی از این اقدامات ، گفت: باید علت این رفتارهای کارگران را بیابیم و کارگران مورد ضرب و شتم ، توهین ، تلاش برای HEPCO قرار بگیرند ، زندانی شد. امروز هر عنصر سیستم و رئیس قدرت از شرایط هپکو خبر دارد اما هیچ کاری انجام نمی دهد و مردم تهران قصد دارند هپکو را نابود کنند.

عبدولی تخصیص و وضعیت مالکیت سهامداران شرکت را ضروری و اضافه کرد. دولت 39 میلیارد و 200 میلیون وام به شرکت دریافت کرد و در ازای آن نیز پرداخت کرد ، اما 1٪ از سهام شرکت با 98 میلیارد فروخته شد. آنها باید هپکو را ترک کنند اما سعی می کنند این صنعت بزرگ را احیا کنند.

به گزارش شبکه ، در این جلسه معاون رئیس کمیته اسلامی HEPCO این سؤال را مطرح کرد که آیا سازمان دولتی برای حل مسئله HEPCO مصمم است؟ “هنگامی که هپکو محصولاتی برای صنعت هسته ای کشور داشت ، اما به نظر می رسد جریان در سراسر مرز به شکل نفوذ وجود دارد که دولت نمی تواند مشکلات هپکو را حل کند.”

ابوالفضل رنجبر یکی از جدی ترین نیازهای کارکنان هپکو را از زمان واگذاری شرکت به مدیریت فعلی ، یک ممیزی عملکرد ویژه دانست و گفت: این ممیزی از ابتدا تا پایان انجام می شود ، زیرا اسناد بسیاری وجود دارد که حاکی از تخلفات جدی در این مجموعه است. تو باید. .

وی خاطرنشان کرد: این شرکت هیچ ارتباطی با تولید فعلی ندارد. در دو سال گذشته به هیچ وجه تولید نشده است و با تولید 10 واحد در سال نمی تواند حقوق کارمندان را تأمین کند.

رنجبر ، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت افزود: آنها در 8 ماه گذشته این کار را نکرده اند و باید اخراج شوند. یک مدیرعامل با حقوق 30 تا 40 میلیون نفر باید نقدینگی و مقاومت غیرقابل مقاومت ایجاد کند. آنها 8 ماه گذشته مذاکره کرده اند ، اما شجاعت کمی داشته اند. هشت ماه گذشته است که این افراد به تیم مدیریت شرکت پیوستند ، پس چه زمانی می خواهید کار و نقدینگی را به شرکت خود تزریق کنید؟ همه این موارد در اختیار پلیس امنیت است اما وقتی کارگران امنیت شغلی ندارند اعتراض می کنند.

“مدیرعامل هپکو هولدینگ روقانی شش ماه پیش استعفا داد و در جلسه ای با رئیس قوه قضاییه اعلام کرد که وی حق امضا کردن را ندارد و طبق گفته دستگاه قضایی ، وی حق امضاء به دلیل بدهی را ندارد. مطمئناً چنین مدیرعامل انگیزه ای برای فعالیت ندارد.” او اضافه کرد. از طرف دیگر ، چرا با گفتن اینکه ما استعفا داده ایم ، به همه اعضای هیئت مدیره نیز پرداخت می شود؟

با توجه به تصمیم سه وزیر در مورد تصمیم اراك و هپكو برای تولید 2400 واحد در سال 1993 ، هپكو معاون كمیته كار اسلامی گفت: “سال گذشته وزیر فعلی كار كه در سال 1993 وزیر صنعت بود ، اراک هنگام مسافرت به آنجا سفر كرد. وی در پاسخ به این سوال که چرا دستگاه را تولید نکردند و پاسخ دادند که مشکلی در بودجه کشور وجود دارد! متأسفانه همه مصوبات فقط روی کاغذ است.

وی افزود: “درخواست هپکو این است که آن را به ایمیدرو تحویل داده و آن را به مقام معظم رهبری تحویل دهیم.” به ما گفته شده ایمیدرو داستانی دارد که اخیراً آن را به عهده بگیرد ، اما در پشت صحنه این موضوع درباره تصاحب با کنسرسیوم معدن است. رسیدن به رونق تولید.

رنجبر با اشاره به اینکه روند نفوذ به بدنه کارگر وارد می شود گفت: “لازم است برخی از مشکلات دادگاه کارگران حل شود. اکنون دو پرونده در دادگاه انقلاب مطرح شده و مشکلات آنها نیز لازم است.” . مسئله حل شده هپکو یک مسئله اتحادیه و کار است ، بنابراین امنیت نباید بررسی شود.

به گزارش شبکه ، یک کارمند هپکو گفت: “ما خسته ایم اما ناامید نیستیم و چشم به راه احیای هپکو و آینده این شرکت هستیم.”

میر ناصری گفت: “من نمی دانم چرا افرادی که به عنوان مدیر Hepco انتخاب شده اند سعی در تعطیل کردن شرکت دارند. Hepco راهی برای خارج شدن دارد اما برخی شرکت ها مجبورند شرکت را ببندند و هیچ اطلاعاتی در مورد شرکت ندارند و می توانند نام دستگاه شرکت را مشخص کنند. با اصرار در انتخاب یک مدیر مفقود شده ، ما شنیده ایم که برخی از مقامات ذکر کردند که هپکو دیگر نیروی کار ندارد و باید تا 1403 صبر کند تا همه کارها با زمین انجام شود.

وی خواست که از تصمیم کارشناسان ارشد شرکتهای منزوی امروز در تصمیم گیری ها و موضوعات مربوط به هپکو استفاده کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا