رشد ۸۱ درصدی ذخیره سازی پست لارو میگو در خوزستان
شبکه/کوزستان دبیرکل شیلات خوزستان از نگهداری 98 میلیون لارو و بچه ماهی میگو در 3 مزرعه بزرگ میگوی خوزستان در مساحت 575 هکتار خبر داد.
فتح الله ابوعلی در گفت وگو با شبکه، به تشریح وضعیت صنعت میگو در تابستان امسال پرداخت و گفت: مدت زمان نگهداری بچه میگو در مزارع و استخرهای سه منطقه مهم و فعال پرورش میگو خوزستان بر اساس امسال و تعداد میگو بوده است. تایید شده. سال گذشته میزان لاروهای ذخیره شده در مزارع پرورش میگو با افزایش 81 درصدی از 54 میلیون یا 280 هزار به 98 میلیون مورد افزایش یافت.
او از اداره شیلات برای توسعه پرورش میگو و ماهی های دریایی آب شور در منطقه حمایت کرد، زیرا خط ساحلی دارای مناطق آسیب پذیر و زمین، آب های شور و لب شور و بالقوه غیرعادی است که می تواند فراهم کند: وی خاطرنشان کرد و تاکید کرد: این صنعت اشتغالزا و پولساز مورد حمایت کامل بنگاه های دانش بنیان و استفاده از روش ها و فناوری های نوین در پرورش میگو مانند پرورش میگو است. مراکز مهد کودک و پروبیوتیک ها.
مدیر شیلات خوزستان گفت: نظارت کمیته فنی میگوی استان متشکل از نمایندگان اداره کل دامپزشکی استان، پژوهشکده آبزیان جنوب و اداره کل شیلات خوزستان: مصلحت پرورش دهندگان و بخشودگی جرایم بانکی، مکانیزاسیون است. از لانه ها، نظارت کارشناسان شیلات بازدید مستمر از پرورشگاه ها و رفع اختلالات تولید نقش موثری در استقبال خوب تولیدکنندگان و افزایش سطح زمین های زراعی داشته است. این مزرعه از 408 هکتار در سال گذشته به 575 هکتار در سال جاری افزایش یافت.
ابوعلی در ادامه گفت: در سال گذشته تعداد مزارع فعال در این سه منطقه مهم پرورش میگو شامل مزرعه پرورش میگو چوئبد آبادان، مزارع انفرادی خارج از مجتمع و آبهای غیر سنتی خرمشهر با 30 مزرعه و 432 استخر بوده است. 39 قطعه. مزرعه به شکل 594 علف رشد کرده است.
کاهش وابستگی به لاروهای وارداتی از استان های دیگر
رئیس شیلات خوزستان با اشاره به کاهش اتکا به واردات لارو از سایر استان ها گفت. «در دو سال گذشته، ما برای تأمین لاروهای مورد نیاز آنها کاملاً به مزارع پرورش میگو متکی بوده ایم. در زمینه واردات نیز مشکلات زیادی از جمله کاهش هزینه حمل و نقل و تولید از نظر بهداشتی و خطر انتقال بیماری وجود داشت.
وی ادامه داد: در سال 1401 با حمایت های انجام شده سه مرکز تکثیر که چندین سال راکد و تعطیل شده بودند وارد چرخه تولید شدند و دوباره فعال شدند و میزان لاروهای تولیدی بومی این مراکز نسبت به قبل بیش از سه برابر افزایش یافت. . تولید سالانه به 83 میلیون قطعه می رسد که دستاورد ارزشمندی از توسعه و نشاط صنعت آبزی پروری میگو در استان است.
این مسئول گفت: تعداد مزارع فعال پرورش میگو در استان پنج مرکز اعلام شد و تعداد مراکز فعال نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. یک میلیون قطعه
پیش بینی تولید 1600 تن میگو در خوزستان
مدیرکل شیلات خوزستان با تاکید بر اینکه صنعت میگوی استان در تولید و پرورش میگو همچنان رو به رشد است، افزود: فصل تخم ریزی برای مزارع میگو در توکیو انجام می شود. این در حالی است که تولید میگوی پرورشی استان در سال گذشته به 802 تن رسید.
ابوعلی همچنین خاطرنشان کرد: مهمترین مشکل این صنعت فرسودگی زیرساخت های مزرعه پرورش میگو چوئبده در آبادان است که باعث رکود و تعطیلی بسیاری از مزارع و مراکز پرورش مجتمع چوئبده می شود. مشکلات انباشته شده در چند سال گذشته، انباشت سود مربوط به بدهی های معوق و فقدان یک سازمان منسجم و جامع جرایم بانکی و تهدید بالقوه برای به چالش کشیدن تولید ویتیلیگو در منابع حیات وحش همیشه حاضر منطقه. .
وی گفت: با تلاش برای رفع برخی از این مسائل و موانع طی دو سال گذشته، موفق به احیای بسیاری از این واحدهای راکد و تعطیل شده ایم. صنعت اشتغالزایی به ویژه در مناطق حاشیهنشین و آسیبپذیر ساحلی استان توسعه یافته است و چالشهایی مانند توسعه مزارع و مزارع پرورش میگو و گازرسانی، حمایت و ترویج مجتمع پرورش میگو وجود دارد. استفاده از آب های نامتعارف در صنایع پرورشی و پرورشی احیای میگو و تمامی موجودات راکد موجود در منطقه از دستور کار جدی این اداره کل است.
انتهای پیام