رئیسجمهور: برنامه گذار به «دولت هوشمند» سریعتر تدوین شود

رئیس جمهور تاکید کرد که هدف دولت تسهیل و تسهیل کار مردم و افزایش دسترسی به خدمات با تلاش همه مدیران و دستگاه هاست. ارائه خدمات و در دسترس قرار دادن خدمات دولتی به طور کامل.
به گزارش شبکه، سیدابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه (4 بهمن ماه) در بیست و سومین جلسه کمیته اجرایی فناوری اطلاعات با تبریک میلاد امام محمد باقر (ع) و حلول ماه رجب، گفت: اقدامات مربوط به این کمیته این است که اجرای این مصوبه باید در اسرع وقت به تصویب کمیسیون عالی فضای مجازی برسد.
وی گفت: گام مهم دیگر ارزیابی و آسیب شناسی بخشی از اقدامات انجام شده تاکنون برای اجرای مصوبات این کمیته است تا ببینیم چه تعداد از اهداف محقق شده و چه مواردی باید محقق شود. عدم اجرا»؟
رئیس جمهور گفت: درست است که دستگاه های اجرایی در جایگاه نظارتی قرار گیرند و اجرای مصوبات و ارائه خدمات به بخش خصوصی محول شود.
وی در ادامه اولویت های وظایف و خدمات را ضروری بیان کرد. بدیهی است که همه خدمات از اهمیت یکسانی برخوردار نیستند و لازم است خدمات کلیدی به صورت الکترونیکی با دسته بندی خدمات بر اساس اهمیت اولویت بندی شود.
رئیسی اجرای سریع و دقیق مصوبات و برنامه های هیات اجرایی فناوری اطلاعات را منوط به تخصیص جایگاه های ارزشمند و ممتاز در این خصوص در دستگاه ها و سازمان های ملی دانست. از بین بهترین نیروها با انگیزه لازم و کافی برای سازماندهی سریع و دقیق کارها را انتخاب کنید.
رئیس جمهور همچنین بر لزوم ارتباط دستگاه های اجرایی با مرکز تبادل اطلاعات تاکید کرد و گفت: داده های موسسات و موسسات متعلق به آن نهادها نیست، بلکه این داده ها باید به عنوان سرمایه های ملی تلقی شود که برای سایر نهادها قابل استفاده است. ” در صورت نیاز.”
رئیسی همچنین افزود: اگر فکر میکردیم شبکهها و دستگاهها کار خود را به موقع انجام میدهند، امروز دولت الکترونیک محقق میشد و به سمت ایجاد دولت هوشمند پیش میرفتیم.
رئیس جمهور با اشاره به ارتقای خدمات به مردم، افزایش شفافیت و ریشه کنی فساد در نتیجه و ثمره تحقق دولت الکترونیک، گفت: باید برای رفع توازن در میدان تلاش کرد. دولت الکترونیک در اسرع وقت
وی همچنین از سازمان خواست تا سطح سیستم های الکترونیکی و هوشمند اداری را در سیاست های استخدامی نیروی انسانی بررسی کند و اظهار داشت: نظام اداری، به مردم.
رئیس جمهور سه مرحله تغییر در نظام اداری کشور را تغییر دیدگاه و نگرش، تغییر روند، تغییر نظام و سازمان تشریح و به موارد زیر اشاره کرد. فعال سازی و تسریع سیستم های اطلاعاتی در قالب دولت الکترونیک.
رئیسی با بیان اینکه سامانه واحد کسب و کار باید هر چه سریعتر تکمیل شود، گفت: کار دستگاه پیاده سازی دولت الکترونیک به طور دقیق در قانون و در اسناد بالا تعریف شده است.
وی با ایجاد یک پورتال دولتی هوشمند و رویکردی که الزامات، توصیهها و الزامات دستگاههای ارائهدهنده خدمات را از طریق داشبورد مدیریتی کاهش یا حذف میکند، روند ارائه خدمات را اصلاح کرد و مدیران را قادر میسازد تا بر فرآیندهای الکترونیکی نظارت دقیق و به موقع داشته باشند. به فکر راه اندازی هیئت بودم. برای تسریع در تحقق دولت الکترونیک باید انجام شود.
رئیسی همچنین خواستار تسریع در ساخت زیرساخت های لازم برای اجرای کامل دولت الکترونیک توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شد و گفت: در صورت عدم استفاده مناسب و بهینه از توانمندی های موجود باید این نقیصه برطرف شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه تدوین طرح دولت هوشمند توسط وزارت اطلاعات و ارتباطات ضروری است، افزود:
رئیسی تاکید کرد: هدف دولت تسهیل در کار مردم و افزایش دسترسی به خدمات با تلاش همه مدیران و دستگاه هاست. دسترسی کامل به دستگاه ها و خدمات دولتی را فراهم می کند.
بر اساس این گزارش، در این همایش استانداردسازی و مهندسی مجدد الکترونیک به منظور تسهیل مابقی کار دستگاه های اجرایی و همچنین تقویت و هماهنگی کلیه طرح ها و پروژه های ارائه خدمات الکترونیکی با رویکرد انتقال به دولت هوشمند – بازدید از خدمات دولتی و موسسات عمومی سازوکارهای کاهش مدیریت و نهادهای عمومی ۶ مصوبه را تصویب کردند.
انتهای پیام