“دلمیکرون” سویه نیست

"دلمیکرون" سویه نیست

به گزارش شفاف، نشریه اینترنتی هندی «فرست پست» در این باره نوشت. عنوان Delmicron ترکیبی از نام‌های سویه‌های کروناویروس Delta و Omicron است.

مقامات بهداشتی هند اخیراً دلمیکرون را به عنوان ترکیبی از قله های همزمان سویه های دلتا و آمیکرون که سراسر اروپا و ایالات متحده را دربرگرفته اند، نامیده اند.

کدام سازمان بهداشتی به دلمیکرون اشاره کرده است؟

نه سازمان بهداشت جهانی (WHO) و نه مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) هنوز درباره این ادعا که گونه جدیدی از ویروس کرونا به نام Delmicron شکل گرفته است، اظهار نظری نکرده‌اند.

کارگروه ملی Covid-19 در هند و شورای تحقیقات پزشکی هند (ICMR) هنوز از واژه delmicron استفاده نکرده اند.

کلمه delmicron از کجا آمده است؟

تمام گزارش‌های اخیر با استفاده از کلمه delmicron از یکی از اعضای کارگروه Quid 19 در ماهاراشترا، هند، دکتر. بر اساس نقل قول شاشانک جوشی.

بر اساس این گزارش، دکتر جوشی در بیانیه اخیر خود گفت: دلمیکرون ترکیبی از آمیکرون و سویه دلتای کروناویروس است که باعث افزایش بروز کووید 19 در اروپا و آمریکا شده است.

در حال حاضر، برخی گزارش‌ها در مورد سویه جدیدی از ویروس کرونا به نام delmicron صحبت می‌کنند، اما این چیزی نیست که دکتر جوشی درباره آن صحبت می‌کند. دکتر. در واقع جوشی مشروط گفته می شود که اوج دلتا و آمیکرون باعث افزایش بروز COVID-19 در مناطق خاصی می شود.

بنابراین، دلمیکرون سویه جدیدی از ویروس کرونا نیست و اساساً شرایطی است که در آن انواع دلتا و آمیکرون یا (1) به طور همزمان در بیماران Quid 19 شناسایی می شوند یا (2) به سرعت در یک منطقه پخش می شوند.

آیا ترکیب دلتا و آمیکرون (دلمیکرون) علائم خاصی دارد؟

تاکنون هیچ علامت دیگری به دلیل محل دلمیکرون گزارش نشده است.

دلمیکرون علائمی مشابه علائم سویه های آمیکرون و دلتا دارد که برخی از آنها عبارتند از:

* دمای بدن بالا

سرفه های مداوم

* از دست دادن یا تغییر در حس بویایی یا چشایی

* سردرد

* پوزه

* گلو درد

اگرچه مطالعات اخیر نشان داده است که هر دو سویه کوروناویروس دلتا و آمیکرون به سرعت منتقل می‌شوند، محققان بریتانیایی اخیراً در دو مطالعه دریافتند که احتمال ابتلای افرادی که دارای نوعی ظرافت کرونا هستند نسبت به افرادی که دارای سویه دلتا هستند، بیشتر است. کمتر احتمال دارد که به اشکال جدی بیماری مبتلا شوند.

دکمه بازگشت به بالا